60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar;

Bende doğum nedeniyle fazla kilosu olanlardanım 60 kilo ile hamile kaldım 85 kilo ile doğuma gittim şuan 165 cm boyunda 65 kilo (umarım daha da artmamıştır) ağırlığındayım ve giysilerimin hiçbiri olmuyor nerdeyse bir türlü diyete de spora da başlayamıyorum çalışıyorum eve gidince de 2 yaşındaki tatlı kızım beni hiç rahat bırakmıyor. Emzirdiğim için çok sıkı diyette yapamıyorum tansiyonum 3-9 lara kadar düşüyor. Ne yapabilirim bu kiloları artık istemiyorum giydiklerim yakışsın ordan burdan karnım çıkmasın istiyorum

anlattıklarına göre 5,6 kg gitmesi evet mümkünmüş....şimdi canım o kilo verme meselesinde çok aşırı kilolular diyet ve spor yaparsa elbette çok kilo verir.ben 68,5 le başlamıştım 65,5 e indim boyum da 1,67 ..arkadaş bana ondan hızlı kilo verdin dedi demekki...bende 18 ya da 17 den sonra bir sey yemiyorum sadece yeşil çay içiyorum..bel fıtığım var doktor ağır spor yapma dedi tek yürüyüş yaptım dün

Kahveçiçeği maaşallah kızına.2 yaşında hala emiyor haa :)

Bak biraz kendini sık. Dışarıda spor imkanın yoksa bile evde biraz egzersiz yapabilirsin.

Benim de önceki yazılarımı okursan çok ümitsiz olduğum,pes ettiğim zamanlar oldu.
Ama verenler nasıl veriyor diyip biraz boğazımı tutunca,biraz da hareketi arttırınca
( ki benim bel ve sırt prob. Olmasına rağmen) inceldiğimi farketmeye başladım.
Bundan 4-5 yıl önce ben de 65 kiloydum.yediklerime dikkat edip yürüyüşle bir ara 51,9 u gördüm
sonra hiç dikkat etmedim 62 ye tekrar çıktım. Şimdi iki haftadır dikkat ediyorum ve çok çok su içiyorum 60 olmuşum.

Kızın sonuçta katı gıda alıyordur. O yüzden yapacağın diyetin onu çok etkileyeceğini sanmıyorum.
Zaten dengeli beslenirsen o da ihtiyaç duyduğu faydalı besin öğelerini senden almaya devam edecektir.

Bak bir başla 15 gün sonra eminim sen de,etrafındakiler de sendeki değişimi fark edecek ve daha çok motive olacaksın.kolaylıklar dliyorum :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bence emzirmeyi hiç dert etme bende emziriyorum hala
kızım 16 aylık diyete başladıktan sonra da sütümde azalma olmadı
tatl hamurişi şeker bunlar süt yapmıyorki zaten
düzenli kahvlatını yemegini yersen ve yeterince sıvı alırsan bişey olmuyor
ben çalışıyorum akşam eve gittiğimde gögüslerim şişmiş oluyor bi sıkıntı olmuyor yani
bende 69 kilodan 61 kiloya indim ama yavaş yavaş
3-4 ayda geldim bu kiloya hergünde yarım saatte olsa yürümeye çalıştım
başarırsın çok değil zaten kilon

dün tartılamamıştım bugün tartıldım 61,5 gram oynamıyor iki haftadır
neyse olsun bakalım iki üç gün sonra regl olucam belki ondandır umut dünyası işte :)

Aslında düzenli yemek yerim ancak sanırım çok yiyiyorum eşim mesaiye kaldığı için 20:00 gibi ancak akşam yemeği yiyiorum çayın yanında da ille bişeyler oluyor. yemesemde tansiyonum düşüyor

Kızlar bakıyorumda pazartesi bildirimlerini bırakmışsınız...
Kilo bildirimi 68,5

1 mayısta yeni bir diyete başlıyorum benimle olmak isteyenler bilgi versin sadece o kişilerle liste yapıcam bebeklerrrrrr

ben de katılmak istiyorum.. 2 ayda 8 kilo verdim.ama çok yoruldum diyetten.1-2 haftadır salmış durumdayım 80 kg'dan 60 kg ya indim 2 yılda. şimdiki hedefim haziran 1 e kadar 55 olmak.. Beni de aranıza alır mısınız? Diyet listelerini sabırsızlıkla bekliyorum. Haftanın 3 günü pilatese gidiyorum bu arada.

Senin bak boyunda varmiş.
Hedef kilon ne???
Ben bu sefer diyet yapmak istemedim sadece yediklerime dikkat edecem kalori hesap yapiyorum iki gundur bakalim :))
Bekarken 58 kilodum evlendim 6 ay icinde (bu sürecte dogum kontrol hapi kullaniyordum etkisi varmi bilmiyom) ama biraktim hamile kaldim ve tarti 74 görmüştüm 6 aylik evliydim düşün.hamilelik derken takmadim ama 11 haftalikti hamilelik yalan oldu ama o 74 kilo bana yapişti kaldi hep peşine tekrar hamile kaldim 86 kiloyla doguma gittim ve dogumdan sonra 74 indim ve bu 74 hep yapişti sonradan birazcik daha verdim 69 ve simdi ise 71.2 ile başladim uzun anlattim ama bu 70 küsürler beni sinir etti senelerdir (
kizim şuan 2.5 yaşinda. Ama bu sefer sıkacam bogazımı inşallah :)

yok canım uzun olmadı sen 6 ayda fazla kilo almışsın ama.ben suan 1 yıl 2 aylık evliyim 5,6 kg aldım o sürede..doğum kontrol hapı kilo yapıyor.ben doktor polikistik var deyince kilo vermeye karar verdim.bel fıtığımda var birde hamilelik düşünmeye başladım ondan kilo vermeye çalışıyorum.senin boyun kaç ? benim hedef kilom 59-60 ....bu arada allah bagıslasın kızını

Ya hic sorma hemde cok kilo almiştim ama öyle aşiri yiyen biride degildim sadece düzensiz yiyordum.mesela eşim akşamlari eve gelince birlikte yerdik hep ve saat 20-21 oluyordu.şimdi eski kilolarima dönmek istiyorum hayirlisiyla.
Benim boyum 1.60 :-/
Hedefim ilk önce 60 civari.
Buarada sagol inşallah sende kilo hedefine ulaşirsin ardindan bebek sahibi olursun :))

slm kızlar direk gırıyorum konuya cocuklugumdan berı kalca popo ve yanlarımdan dertlıyım artık esımınde 50 kıloya dussen hersey daha guzel olur lafı uzerıne omrumde olmadıgı kadar gaza gelmıs durumdayım.

1 hafta once 68,5 kılo ıken 65.9 u bugun gordum bu bana verılebılıcek en buyuk hedıye oldu. 6 ve 5i yanyana goremıyodum kafayı yıcektım.

Hedefim gerçekten ama gerçekten 50 kiloyu görmek.Bana en buyuk yardımcım geldiğim gaz ve kocam tarafından iğneli laflardı.

Yaptıgım tek şey gunde 3 lt su ıcmek, ogunumu 1 e düşürdüm sadece oglen tavuk ızgara yogurt salata yıyorum. Sabah nıye kahvaltı etmıyorum cunku sabah yersem gun ıcınde daha da yıyesım gelıyo o sebepten sabahı cıkattım.Sadece agzımın tadı degıssın dıye evde hangı meyve varsa 2-3 ısırıyorum.Tabiki oglen bu yedıgım tavuktan sonrada agzıma lokma koymuyorum.Bunun yanındada evde callenetics egzersizleri başta olmak uzere kafama gore her gun yarım saat olmak kosulu ıle evde spor yaparak 1 hafta da 2,5 kılo verdım.

Ben pkolu bir bayan olarak cok zor kılo veren kullandıgım zayıflama haplarına ragmen kılo alan bır bayan olarak kılo verebılıyosam herkez verir buda benden size bir gaz olsun.Her kaybettiğim kiloyuda yazıcam sizlere.Allaha emanet olun.Herkeze bol sağlıklı gunler dilerim.

ben aşırı yiyordum.evliliğin verdiği rehavete kapılmıştım fırın dürekli çalıştı birde eşim mutfağa meraklı olunca sürekli oda yaptı kekşer börekler baklavalar
bizde de saat önemli olmazdı canımız istedi mi yerdik.sonra göbek bölgemde ki yağlanmadan sonra hamilemisin soruları basladı .sen kolori hesabı yapıyormuşsun ben onu da yapmıyorum inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız canım.ben 2gündür yürüyüşe gidiyorum bacaklar iflas
bakalım hayırlısıyla bebek ne zaman olcak sağol canım

Valla kilo almak cok kolay ama vermesi zor ya hayirlisi!!!
Kilocuklar gitsin artik :)))
Bende simdi 1 saat koşu baninda tempolu yürüdüm 6.5km 8gündür koşu bandini kullaniyorum sadece dün haric.
Kalori hesabi yapiyorum ama istedigimi yiyorum valla.
Bir site buldum ordan bakiniyorum günlük liste oluşturuyorum hemen hemen hergün ayni kaloride günü tamamliyorum. Hoşuma gitti yedikeklerimin kalorisini biliyorum hic degilse :))

oo senin 8 gün olmuş süper bizim daha 2 gün oldu birde canım sürekli aynı kalori de yersen kilo vermen durur yani sabitlenir arada eksik ya da fazla kalori ile beslenmelisin..benim kilo vermem 2 hafta sonra durmuştu bende ondan bıraktım kendimi şimdi yürüyüşle geri döndüm kilo vermeye calısmaya

canım naptın sen ya 1 hafta da 2,5 kg fazla değil mi su içmen çok güzel ama günde tek öğünle nasıl günü tamamlıyorsun hiç mi acıkmıyorsun ya da erken mi yatıyorsun çok acıkmamak için.68,5 pkolularda görülen kilolardan değildir ama boyun kaç acaba...doktor 1,5 ay önce bana da pko dedi bende 1 ayda 3 kg verdim..yalnız 2 hafta sonra kilo vermem durdu azmim kaçtı sonra tekrar yüklendim ve 1 ayda 3 kg ancak verebildim

Canım inan ki acıkmıyorum.Duyduğum kelımelerın yanında acıkmak hiç kalır zaten.Kendimi gayet saglıklı ve zinde hissediyorum.Meğer bunca zaman ne çok eziyet yapmışım vücuduma.Boyum 1.58 kısayım yani.Erken yatmıyorum düzensiz uykularım dün mesela 04.30 da uyudum.Sabah 9 gibi kalkıyorum.

68,5 Pkolularda görülen kilolardan değil derken ne demek istediğini tam anlamadım aslında?

aramızda 9 cm var çok değil..nasıl acıkmıyorsun gerçekten saskınım.ben 17:00 da yemiştim üstüne yürüyüşe gittim acıkmaya başladım bile
pkolular genelde daha kilolu olur .senin hormonların çokta düzensiz değil anlaşılan

Anladim o zaman öyle yaparim sagol :)) Zaten tam tamanina uymuyor günlük kalorim ama hemen hemen ayni işte ee bende o zaman senin dedigini yapayim birgün az birgün fazla alayim kalori işime gelir :))
Benim ilk gün bitince sabaha tartildim dayanamadim bakim dedim 600gr gitmişti ve o ilk hafta hep tartildim meraktan sonrasi her sabah 100 gram 100 gram felan indi bir haftada toplam 1.5 gitti...
Tartilmak iyi degil işte dayanabilsem tutacam kendimi haftadan haftaya tartilacam :)))

aman kalori farkı çok uçuk olmasın da seni takip edicem kilo vermen duracak mı bakalım seninde...bizde de 2 tane tartı var ben bi onda bi onda tartılıyorum 7/24 tartılıyorum bende engel olamıyorum ki kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…