Yok yok abartmam inşallahaman kalori farkı çok uçuk olmasın daseni takip edicem kilo vermen duracak mı bakalım seninde...bizde de 2 tane tartı var ben bi onda bi onda tartılıyorum 7/24 tartılıyorum bende engel olamıyorum ki kendime
slm kızlar direk gırıyorum konuya cocuklugumdan berı kalca popo ve yanlarımdan dertlıyım artık esımınde 50 kıloya dussen hersey daha guzel olur lafı uzerıne omrumde olmadıgı kadar gaza gelmıs durumdayım.
1 hafta once 68,5 kılo ıken 65.9 u bugun gordum bu bana verılebılıcek en buyuk hedıye oldu. 6 ve 5i yanyana goremıyodum kafayı yıcektım.
Hedefim gerçekten ama gerçekten 50 kiloyu görmek.Bana en buyuk yardımcım geldiğim gaz ve kocam tarafından iğneli laflardı.
Yaptıgım tek şey gunde 3 lt su ıcmek, ogunumu 1 e düşürdüm sadece oglen tavuk ızgara yogurt salata yıyorum. Sabah nıye kahvaltı etmıyorum cunku sabah yersem gun ıcınde daha da yıyesım gelıyo o sebepten sabahı cıkattım.Sadece agzımın tadı degıssın dıye evde hangı meyve varsa 2-3 ısırıyorum.Tabiki oglen bu yedıgım tavuktan sonrada agzıma lokma koymuyorum.Bunun yanındada evde callenetics egzersizleri başta olmak uzere kafama gore her gun yarım saat olmak kosulu ıle evde spor yaparak 1 hafta da 2,5 kılo verdım.
Ben pkolu bir bayan olarak cok zor kılo veren kullandıgım zayıflama haplarına ragmen kılo alan bır bayan olarak kılo verebılıyosam herkez verir buda benden size bir gaz olsun.Her kaybettiğim kiloyuda yazıcam sizlere.Allaha emanet olun.Herkeze bol sağlıklı gunler dilerim.
Yok yok abartmam inşallah
Ay kilom durmasin yani az az gitsinde durmasin...
Valla tarti konusunda yanliz degilmişim demek
Evet biliyorum direnc noktasi gelecek ve kilom duracak onu kirabilirsem o zaman süper olacak...canım elbette bir gün durucak ama sen pes etmeevet yalnız değilsin her zaman yanındayım heh heh
Evet biliyorum direnc noktasi gelecek ve kilom duracak onu kirabilirsem o zaman süper olacak...
Evet ya birbirimize destek olalim burdan gaza gelelim!!! Süper olur.
Akşam koşu bandini kullanirken hirs yaptim 10 dakika daha 10 dakika daha diye diye bir saat tempolu yürüdüm her akşamda öyle yaparim :))
Ben birde sezeryan oldum göbegim hepten şişti yaaa
aramızda 9 cm var çok değil..nasıl acıkmıyorsun gerçekten saskınım.ben 17:00 da yemiştim üstüne yürüyüşe gittim acıkmaya başladım bile
pkolular genelde daha kilolu olur .senin hormonların çokta düzensiz değil anlaşılan
Yok aşırıya kacmak yok !!!destek olalım yarışa girelimhırs güzeldir canım ama aşırı olmamak koşulu ile...sezeryan evet offf ...benimde bel fıtığım olduğu için bebek olursa sezartan olcak galiba
Genellemeyle pek dogru sonuclara ulasabilecegini zannetmiyorum aslinda cnm.pkonun boyla kiloyla dedigin kadar kanitlanabilir durumu da yok.evet kilolularda daha cok gorulebiliyo bu hastalik ama zayif ve kist problemi olan cok ornegim var cevremde.yani genel bi kiyaslama yapilamaz hormonlarimda cok buyuk bi duzensizlik yok ama doktorlarin 4 senedir soyledigi tek ortak sonuc pko (kist problemim) oldugu. Acikmaya gelince hirs icinde oldugum icin yemeklerden sogumus bulunmaktayim.Belki baskasi yerimde olsa aclik krizlerine girebilirdi. Aslinda anlatmak istedigim gercekten beyinde bitiyomus.Esime yemekte yapiyorum yemekler onumde oluyo gene de elimi surmuyorum.sanirim bi soguma geldi.omur boyu böyle gidicek hali yok ama yavas yavas sebze katmaya baslicam bir sure sonra.en azindan az yemege alistirdim vucudumu.
ben senin yediklerinle günü tamamlayamam ki canımYok aşırıya kacmak yok !!!
Bak bunlar benim dün yediklerim:
Kahvalti ;
- 3 tane etimek light olan
Üzerlerine labne sürdüm
ve iki tanesine bir dilim domates
birinede bal sürdüm
- 1 salatalik
- 5 siyah zeytin
- 1 yumurta
Ögleden sonra 14-15 gibi :
- 1 bardak süt
İcinede 1 muz kattım blenderle
ezdim ictim
Akşamda 17.30 gibi :
- 2 tane biber dolması
- 1 tane activia yogurt
- sonradan cok acikmiştim bir tane
havuc yedim
1saat koşu bandinda tempolu yürüdüm 6.5km yürümüşüm
Yediklerimizi bizde böyle yazalim hergün olmazmi kiz :)
Bugün yediklerimide akşama yazarim.
Sende sanirim fazla yemiyosun yazdigina göre ama bir ayda 3 kilo vermişsin daha vermen gerekmezmi???ben senin yediklerinle günü tamamlayamam ki canımben sabah 10 da uyanıp 11 den sonra kahvaltı yapıyorum onda da yaklaşık yarım ekmek bal yumurta yiyorum..zeytin sevmiyorum.birde domates salatalığın organiği tam çıkmadı gibi ondan daha yemiyorum.sonra okula gidiyorum okulda enerjim kalmıyor hiç acıkıyorum ama bir sey yemiyorum.birde aksam yemeği yiyorum onda da ne pişerse aksama yani diyet programı yok bende
4 yıldır var yani pko ...benim doktor benim göbek bölgemde ki kiloya bakarak önce seker var sende dedi yok deyince pko var demişti :) kilolularda daha çok görülüyor zayıflamanın çok faydası oluyor...şu yemeklerden soğuma işini ben de yapabilsem iyi olcaktı..benim asıl sorunum dengeli beslenememek ,dengeli beslensem daha kolay kilo verirdim...ben kan surubu da kullanıyorum iştah açıyor ..sebze mevsimi geliyor yaz dönemin de daha çabuk kilo vereceğimizi düşünüyorum
tabi canım daha ortalama 5 kg vermem lazım.sen biraz fazla kaçırmışsın sanki.ben burger king yemiyorum hiç cola da içmem.eskiden arada içerdim ama 2 yıla yakın hiç içmez oldum.ayrıca o soğan halkalarının kalorisi yüksek değil mi ? ben sabah 1,5 simit 1 bardak cay içtim hastanedeydikte...aksamda 2,5 lahmacun yoğurt yedim..benimde lahmacun çok kaçtı gibiSende sanirim fazla yemiyosun yazdigina göre ama bir ayda 3 kilo vermişsin daha vermen gerekmezmi???
Ben bu sabah :
- hergünki gibi kahvalti yaptim yumurta
haric :))
Sonra 15.30 gibi :
dişarda oldugum icin gezmeye gittik
Yediklerimde şöyle
- 6 tane tavuk kanat burger king
- 3 tane sogan halkasi burger king
- ve akdeniz salatasi
- birde ayran ictim
- sonradan cola zero ictim 250ml :))
Ama cok aşiri yemişim gibi oldu :-/
Dahada birşey sürmedim azima.
Şimdi bir bardak yeşil cay iciyom suyumu ihmal ettim az ictim malesef.
Kizimla koşturmaktan yoruldum pepee vardi gittik :))
Bugün spor yokkkk ....
Bide doktorların dısardan bakıp teşhiş koyması yok mu benı benden alıyolarBu arada 65.2 geldim oglen tartıldıgımda gene dunyalar benım oldu.Yemeklerden nasıl bu derece sogudum ben bıle bugun bı dusundum oyle, ben ve yemekten sogumak hayret bısey yanı ben ki asırı yeme bozuklugu olan ınsandım.
Örnek vericem daha ıyı anlarsın eskı ıstahımıyarım ekmegın arasına bır kalın dılım yaglı peynırı bol bol salcayı 9-10a yakın zeytını 4 dılım salam varsa yada sucugu ketcabı ve mayonezı de bolca sıkmak kaydıyla oturup hemen hemen hergun yapar yerdım.Bir baska ornek makarnayla olan aşkımdı :) makarnayı bıldıgımız usul yapıp uzerıne bolca yogurt ve cezvede kırmızı pul bıber salça nane tuz karısımını yakıp uzerıne dokup 3 tabak yıyen bır ınsandım ve bunu her sınırım bozuk canım sıkkın delı gıbı acken yaptıgım ıcın 3 tabak o sınırle cok rahat gıdıyodu mıgdeme.Yanı bır paket makarnaya tekabul edıyordu buda :) Aklıma gelen bişey daha giderdim tatlı krızlerım ıcın topluca satılan kremalı çilekli biskuvılerı alır oturur caya banıp banıp yerdım kek poğaça börek çörek onları saymıyorum bıle.Kemalpaşa tatlısını yapar (1 paket gene) özellıkle uzerıne koymak ıcın üşenmiyodum kaymak alıyodum dolaptan gidip gelip yerdım.Bu ve daha bir çok gözüm kararmıs gibi tabiri caizsse TIKINMAK diyebileceğim yeme bozukluguna sahıptim.Şükürler olsun bıçak gibi kesildi iştahım darısı tum zayıflamak ısteyenlerın basına inşallah.Bu arada kan şurubu feci iştah acar ve kılo almana sebeptir.Dikkatli kullanmanı onerırım.Ama saglıgın ıcınde gereklı bı ılacsa bır donem katlanman gerekıcektır tabıkı.
tabi canım daha ortalama 5 kg vermem lazım.sen biraz fazla kaçırmışsın sanki.ben burger king yemiyorum hiç cola da içmem.eskiden arada içerdim ama 2 yıla yakın hiç içmez oldum.ayrıca o soğan halkalarının kalorisi yüksek değil mi ? ben sabah 1,5 simit 1 bardak cay içtim hastanedeydikte...aksamda 2,5 lahmacun yoğurt yedim..benimde lahmacun çok kaçtı gibiyeşil çayı bende aksamları içiyorum suyu bende ihmal ettim bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?