60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman kalori farkı çok uçuk olmasın da seni takip edicem kilo vermen duracak mı bakalım seninde...bizde de 2 tane tartı var ben bi onda bi onda tartılıyorum 7/24 tartılıyorum bende engel olamıyorum ki kendime
Yok yok abartmam inşallah
Ay kilom durmasin yani az az gitsinde durmasin...
Valla tarti konusunda yanliz degilmişim demek

Canım öncelikle kolaylıklar diliyorum ama aç kalınarak hızlı verilen kiloların normal yeme düzenine geçtiğin zaman daha çabuk alınacağı kanısındayım. Sonuçta ömür boyunca bu yeme düzeniyle gitmeyeceğine göre.. Bu benim şahsi düşüncem tabii :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün yediklerim ve içtiklerim:

Sabah:
Sirkeli ılık su

Kahvaltı:
Bol tarafından roka ve maydanoz
Çeri domates
1 kk kadar beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 az şekerli türk kahvesi
1 avuç sarı leblebi

Öğlen:
Yarım kase elma dilimlenmiş yoğurt

Akşam:

3 tane köfte (maalesef tavada kızartılmış)
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Bunların dışında 3600 ml. su (daha da içesim var)

5 mil leslie yaptım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım elbette bir gün durucak ama sen pes etme evet yalnız değilsin her zaman yanındayım heh heh
Evet biliyorum direnc noktasi gelecek ve kilom duracak onu kirabilirsem o zaman süper olacak...
Evet ya birbirimize destek olalim burdan gaza gelelim!!! Süper olur.
Akşam koşu bandini kullanirken hirs yaptim 10 dakika daha 10 dakika daha diye diye bir saat tempolu yürüdüm her akşamda öyle yaparim :))
Ben birde sezeryan oldum göbegim hepten şişti yaaa

destek olalım yarışa girelim hırs güzeldir canım ama aşırı olmamak koşulu ile...sezeryan evet offf ...benimde bel fıtığım olduğu için bebek olursa sezartan olcak galiba

Bende kilo vermek istiyorum ayni zamanda bebek düşünüyoruz yaptığım egzersizlerin bir zarari olir mu acaba die kaciniyorum sizce??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Genellemeyle pek dogru sonuclara ulasabilecegini zannetmiyorum aslinda cnm.pkonun boyla kiloyla dedigin kadar kanitlanabilir durumu da yok.evet kilolularda daha cok gorulebiliyo bu hastalik ama zayif ve kist problemi olan cok ornegim var cevremde.yani genel bi kiyaslama yapilamaz hormonlarimda cok buyuk bi duzensizlik yok ama doktorlarin 4 senedir soyledigi tek ortak sonuc pko (kist problemim) oldugu. Acikmaya gelince hirs icinde oldugum icin yemeklerden sogumus bulunmaktayim.Belki baskasi yerimde olsa aclik krizlerine girebilirdi. Aslinda anlatmak istedigim gercekten beyinde bitiyomus.Esime yemekte yapiyorum yemekler onumde oluyo gene de elimi surmuyorum.sanirim bi soguma geldi.omur boyu böyle gidicek hali yok ama yavas yavas sebze katmaya baslicam bir sure sonra.en azindan az yemege alistirdim vucudumu.

destek olalım yarışa girelim hırs güzeldir canım ama aşırı olmamak koşulu ile...sezeryan evet offf ...benimde bel fıtığım olduğu için bebek olursa sezartan olcak galiba
Yok aşırıya kacmak yok !!!
Bak bunlar benim dün yediklerim:

Kahvalti ;
- 3 tane etimek light olan
Üzerlerine labne sürdüm
ve iki tanesine bir dilim domates
birinede bal sürdüm
- 1 salatalik
- 5 siyah zeytin
- 1 yumurta

Ögleden sonra 14-15 gibi :

- 1 bardak süt
İcinede 1 muz kattım blenderle
ezdim ictim

Akşamda 17.30 gibi :

- 2 tane biber dolması
- 1 tane activia yogurt
- sonradan cok acikmiştim bir tane
havuc yedim

1saat koşu bandinda tempolu yürüdüm 6.5km yürümüşüm

Yediklerimizi bizde böyle yazalim hergün olmazmi kiz :)
Bugün yediklerimide akşama yazarim.

Bugünki menüm :

Kahvalti :
- 3 tane etimek
- üzerine labne bir etimeke bal
2 etimeke domates
- 1 dilim salam
- 1 tane salatalik
- 1 tane yumurta
- 5 tane siyah zeytin

Saat 14-15 arasi :
- 2 top vanilyali dondurma
- yaninda 150 gr cilek
- 1 tane ceviz

Aksam yemeginde :
- 2 etli dolma biber
- 1 tane activia yogurt yemeyi
planliyorum

Spor :
1 saat koşu bandinda tempolu yürüş yapacam inşallah

Ve bu sabah tartildim dayanamadim yine :))
68.5 kg olmuşum 10gün icinde 71.2 kg ile başladim 68 küsürleride gördüm ya acayip gaza geldim :)
Neredesiniz kizlar benden başka kimse yok bugün !!!!

Akşam sporumuda yaptim tempolu yürüdüm 7.3km yaptim.... Halen kimse yok
Yarin bütün gün dışarda olacam ögleden sonra malum dışarda yiyecem. İnşallah ipin ucunu kacirmam :))

bayanlar merhabalar
bende aranıza katıldım
şu an sabah tartıldım ve tam 68 kg çıktım boyumda 1.70 cm
8 aylık evliyim ve evlenirken 61 kg idim
hedefim 60 kg olup bebek çalışmalarına başlamak...
benide aranıza alırsanız sevinirim
hızlı değilde sağlıklı ve tekrar almayacağım şekilde kilo vermek istiyorum
aranızda böyle yapıpta ideal kilosuna kavuşan var mı?
banada yardımcı olursanız çoook sevinirimmmmmmmmmmmmmmm

72,5 la basladım bende subat ayındaa su anda 64.800 tam.. yavas yavas gdıyor aama saglıklı beslenıyorumm sabahkı kahvaltım
1 haslanmıs yumurta
4 yesıl zeytın
bır kk peynır
yesıl cay
2 dılım kızartılmıs kepek ekmegı
maydonoz dereotu
oglen ıspanak yemegı yogurt var
aksama ton balıklı salata dusunuyormm

4 yıldır var yani pko ...benim doktor benim göbek bölgemde ki kiloya bakarak önce seker var sende dedi yok deyince pko var demişti :) kilolularda daha çok görülüyor zayıflamanın çok faydası oluyor...şu yemeklerden soğuma işini ben de yapabilsem iyi olcaktı..benim asıl sorunum dengeli beslenememek ,dengeli beslensem daha kolay kilo verirdim...ben kan surubu da kullanıyorum iştah açıyor ..sebze mevsimi geliyor yaz dönemin de daha çabuk kilo vereceğimizi düşünüyorum

ben senin yediklerinle günü tamamlayamam ki canım ben sabah 10 da uyanıp 11 den sonra kahvaltı yapıyorum onda da yaklaşık yarım ekmek bal yumurta yiyorum..zeytin sevmiyorum.birde domates salatalığın organiği tam çıkmadı gibi ondan daha yemiyorum.sonra okula gidiyorum okulda enerjim kalmıyor hiç acıkıyorum ama bir sey yemiyorum.birde aksam yemeği yiyorum onda da ne pişerse aksama yani diyet programı yok bende

Sende sanirim fazla yemiyosun yazdigina göre ama bir ayda 3 kilo vermişsin daha vermen gerekmezmi???

Ben bu sabah :
- hergünki gibi kahvalti yaptim yumurta
haric :))

Sonra 15.30 gibi :
dişarda oldugum icin gezmeye gittik
Yediklerimde şöyle
- 6 tane tavuk kanat burger king
- 3 tane sogan halkasi burger king
- ve akdeniz salatasi
- birde ayran ictim
- sonradan cola zero ictim 250ml :))

Ama cok aşiri yemişim gibi oldu :-/
Dahada birşey sürmedim azima.
Şimdi bir bardak yeşil cay iciyom suyumu ihmal ettim az ictim malesef.

Kizimla koşturmaktan yoruldum pepee vardi gittik :))
Bugün spor yokkkk ....

Bide doktorların dısardan bakıp teşhiş koyması yok mu benı benden alıyolar Bu arada 65.2 geldim oglen tartıldıgımda gene dunyalar benım oldu.Yemeklerden nasıl bu derece sogudum ben bıle bugun bı dusundum oyle, ben ve yemekten sogumak hayret bısey yanı ben ki asırı yeme bozuklugu olan ınsandım.

Örnek vericem daha ıyı anlarsın eskı ıstahımı yarım ekmegın arasına bır kalın dılım yaglı peynırı bol bol salcayı 9-10a yakın zeytını 4 dılım salam varsa yada sucugu ketcabı ve mayonezı de bolca sıkmak kaydıyla oturup hemen hemen hergun yapar yerdım.Bir baska ornek makarnayla olan aşkımdı :) makarnayı bıldıgımız usul yapıp uzerıne bolca yogurt ve cezvede kırmızı pul bıber salça nane tuz karısımını yakıp uzerıne dokup 3 tabak yıyen bır ınsandım ve bunu her sınırım bozuk canım sıkkın delı gıbı acken yaptıgım ıcın 3 tabak o sınırle cok rahat gıdıyodu mıgdeme.Yanı bır paket makarnaya tekabul edıyordu buda :) Aklıma gelen bişey daha giderdim tatlı krızlerım ıcın topluca satılan kremalı çilekli biskuvılerı alır oturur caya banıp banıp yerdım kek poğaça börek çörek onları saymıyorum bıle.Kemalpaşa tatlısını yapar (1 paket gene) özellıkle uzerıne koymak ıcın üşenmiyodum kaymak alıyodum dolaptan gidip gelip yerdım.Bu ve daha bir çok gözüm kararmıs gibi tabiri caizsse TIKINMAK diyebileceğim yeme bozukluguna sahıptim.Şükürler olsun bıçak gibi kesildi iştahım darısı tum zayıflamak ısteyenlerın basına inşallah.Bu arada kan şurubu feci iştah acar ve kılo almana sebeptir.Dikkatli kullanmanı onerırım.Ama saglıgın ıcınde gereklı bı ılacsa bır donem katlanman gerekıcektır tabıkı.

tabi canım daha ortalama 5 kg vermem lazım.sen biraz fazla kaçırmışsın sanki.ben burger king yemiyorum hiç cola da içmem.eskiden arada içerdim ama 2 yıla yakın hiç içmez oldum.ayrıca o soğan halkalarının kalorisi yüksek değil mi ? ben sabah 1,5 simit 1 bardak cay içtim hastanedeydikte...aksamda 2,5 lahmacun yoğurt yedim..benimde lahmacun çok kaçtı gibi yeşil çayı bende aksamları içiyorum suyu bende ihmal ettim bu ara

kendini çok güzel özetledin canım ama ben simdi daha saşkınım nasıl böyle iştahın kapandı senin ben bu kadar yemiyordum ama bende evliliğin başlamasıyla mutfaktan çıkmıyordum sürekli bir seyler yapıyordum esimde bende fazlaca yedik her seyden bu ara da senin yazını okurken ne zamandır makarna yemediğimi hatırladım tatlı kirizine giren biri değilim canım bir sey çekerse kendim yapar yerim dışarda da ayda yılda bir yerim...kan şurubuyla birlikte verdim ben ayda 3 kg mı...eğer o dönem dikkat etmeseydim 3 kg vermek yerine alırdım galiba...kan surublarımı içmek zorundayım çünkü demir depolarım boş ve aşırı kansızlığım var canım..kansızlıkta kilo vermeyi zorlaştırıyor.kan değerim arttıkça kilo vereceğimi düşünüyorum
bu arada dün bırakmak istiyorum adlı sinema filmini izledim o filmi yemeklere uygulayacagım

Ee biz zaten diyet yapiyoruzki :))
Sadece yediklerimizi ölcülü dikkatli yiyoz :)
Valla kalori olarak toplam bugun 754 kalori yemişim.
Burgerking sitesinde kalorisi ne düşükse onu yedim,normalde sogan halkasi yemem hic yemedimde 4'lü aldim 3 tane yedim hic güzel degildi valla :-/
4'lü 129 kalori diyordu.

Sende cok az yiyosun
iyi dayaniyorsun iki ögün.
ben yarin itibariyle Daha dikkat edecem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…