Ben arada yiyorum bugünde yedim mesela :)
4 yemek kaşigi (40gr) eti form light müsli ve 100ml light süt yeterli oluyor.
(= kahvaltı da ben de deneyeyeim o zamanaslında tatlıdan vazgeçebilsem acayip kilo veririrm bi de kendimizi kilo vermeye şartlandırmamamız lazımtakıntı yapınca olmuyor malesefff
Aynen katiliyorum bende bu yüzden diyet yapmiyorum.herşeyden az veya tadimlik yiyorum sadece kalorimi aşmamak şartiyla bu dahada güzel kilo yine gidiyor ...
Sporda şart ve bol su.
ben hic su icen biri degilim normalde yani aklima hic gelmez şimdi iciyorum.
Sabahlari iki pet şişemi hazirliyorum biri 1 litre akşama kadar etti 2 litre 3.cü şişeyide iciyorum tam bitirmesemde.
Bugunluk 2 litre ictim dahada icerim yatana kadar :)
Sen ne zaman başladin hedefin kac kg???ben de sabah yarım salatalık ve domates 1 adet haşlanmış yumurta ve 2 zeytin 2 dilim ekmek yedim
öğlen yemeğinde bir kase yayla çorbası ve bir porsiyon bezelye 3 kaşık pilav yedim
aşkam yemeğinde bir tabak salata ve bir posiyon yeşil mercimek yemeği yedim
NOT:arada bi tane küçük çikolata petito yedim dayanamadım
yanlız yazınca ne kadar çok yediğimi fark ettim ayrıca spor yapmıyorum henüz bi başlamam lazım ama nasıl???
Sen ne zaman başladin hedefin kac kg???
Bende bugun abartmişim :))
Ahahhh sen yine benden iyisin ben 1.60 ım ve 71.2 ile başladım :))ben daha başlayalı 1 hafta oldu 2. haftanın içindeyim şu an 66,2 kg ım hedefim 59- 60 kilo olmak (= boyun 1,62 olduğu için çok sıkıntı duyuyorum bu kilodan
Valla buraya pek kimse ugramiyor benim pazartesi günü tarti günüm :))Günaydın kızlarrr :) tartı günleri var mı ?
- yarım lavaş
- 40gr kaşar
- 1 dilim salam (ac bitir)
- yarim domates
- 1 tane salatalik
- 4 tane siyah zeytin
Yeşil cayimida ictim !!!! :)
hedefime ulaşıp kaçtımmmmÖglen yemegi :
-Salcali Erişte makarna 75gr
Akşam yemegi :
- 100gr tavuk 100gr patates
- 1 tane salatalik
- 50gr yogurt
Spor :
-47 dakika 4.8km tempolu yürüyüş
Koşu bandinda
-10 dakika mekik hareketleri
876 kalori yemişim 400 sporla yaktim
Halen kimseler yok yaa nerelerdesiniz hepiniz hedefinize ulaşip kactinizmi yoksa kilo vermekten vazmi gectiniz yavvv :)))
Uhhh ac olursun tabikisi yaaa...hedefime ulaşıp kaçtımmmmben kahvaltı da yarım ekmek yumurta bal fındık yedim (saat 11:15 gibi ) akşam da 6 tane etimek ve 1 elma yedim ve suan karnım aç adetim başladı ondan daha çok dikkat etmeye calısıyorum
Uhhh ac olursun tabikisi yaaa...
Eee kilonda bi fark oldumu?
Burasi cok sessiz ya sende yoksun?Benim kirmizilara daha var :-/
HTML:
bir şeyler daha atıştırdım ilaç içecektim tok karnına olduğu için atıştırdım biraz...kiloda fark yok bugün yürüyüşe de gidemedim ...ağrı beni mahvetti bugün bi baktım çıktım işte. sende fark var mı bakim
Gecmiş olsun o zaman ... Hic sevmem o agriyi :-/
Bende biraz kilo farki var.
pazartesi ile bu sabahki tartildigimda
-700 gr ciktim.sık sık tartilmasam iyi olacak ama nerde :))
Hayir kilo vermişim :))sevilecek bir agrı değil ki canım...bende vazgeçemmiyorum sık sık tartılmaktan700 gr çıktım derken kilo mu aldın canım
insallah sende hedefine ulaşirsin bizler gibigunaydınn
gunee bır fıncan nescafee + bır kup sekerle basladım
ısvec dıyetını yapıyorum ve bugun 4 gunumm
ılk 2 gunde 1.500 kg verdımm
60 lı raakamlardan kurtulmama az kaldı
dıyetımee subat ayında 72.5 ıle basladımm 2 gun oncee 63.8 dımm.. hedefım ılk 6o sonra 58 ınss bu yaza kadar olucamm olmalıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?