60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben arada yiyorum bugünde yedim mesela :)
4 yemek kaşigi (40gr) eti form light müsli ve 100ml light süt yeterli oluyor.

(= kahvaltı da ben de deneyeyeim o zaman aslında tatlıdan vazgeçebilsem acayip kilo veririrm bi de kendimizi kilo vermeye şartlandırmamamız lazımtakıntı yapınca olmuyor malesefff

Sabah kahvaltimi ettim yeşil cayimi ictim.

Ögleden sonra bir paket eti form light domatesli kekikli kraker ve 2 tane ceviz yedim :)
Daha sonra eti form light müsli ve light süt.

Akşam yemeginde 100gr tavuk
100gr patates haşlanmiş yaninda bir salatalik ve bir tane activia yogurt :))
Ve yeşil cay ictim

Ne kadar cok yemişim yahuuu.
Sporumuda yaparmiyim bugün henüz belli degil :-/

Son düzenleme:
(= kahvaltı da ben de deneyeyeim o zaman aslında tatlıdan vazgeçebilsem acayip kilo veririrm bi de kendimizi kilo vermeye şartlandırmamamız lazımtakıntı yapınca olmuyor malesefff

Aynen katiliyorum bende bu yüzden diyet yapmiyorum.herşeyden az veya tadimlik yiyorum sadece kalorimi aşmamak şartiyla bu dahada güzel kilo yine gidiyor ...
Sporda şart ve bol su.
ben hic su icen biri degilim normalde yani aklima hic gelmez şimdi iciyorum.
Sabahlari iki pet şişemi hazirliyorum biri 1 litre akşama kadar etti 2 litre 3.cü şişeyide iciyorum tam bitirmesemde.
Bugunluk 2 litre ictim dahada icerim yatana kadar :)

su içmek zaten senin de deiğin gibi ana kurallardan biri ben de su içmeyi cazip hale getirmek için renkli şişelerden aldım iş yerinde masamdan hiç eksik etmiyorum (=her şeyden az az yemek en mantıklısı aklında birşey kalınca onu yemeyince başka bi sürü şey yiyoruz ve durum daha vahim hale geliyor =(

ben de sabah yarım salatalık ve domates 1 adet haşlanmış yumurta ve 2 zeytin 2 dilim ekmek yedim
öğlen yemeğinde bir kase yayla çorbası ve bir porsiyon bezelye 3 kaşık pilav yedim
aşkam yemeğinde bir tabak salata ve bir posiyon yeşil mercimek yemeği yedim
NOT:arada bi tane küçük çikolata petito yedim dayanamadım
yanlız yazınca ne kadar çok yediğimi fark ettim ayrıca spor yapmıyorum henüz bi başlamam lazım ama nasıl???

Sen ne zaman başladin hedefin kac kg???
Bende bugun abartmişim :))

ben daha başlayalı 1 hafta oldu 2. haftanın içindeyim şu an 66,2 kg ım hedefim 59- 60 kilo olmak (= boyun 1,62 olduğu için çok sıkıntı duyuyorum bu kilodan
Ahahhh sen yine benden iyisin ben 1.60 ım ve 71.2 ile başladım :))
Bende 3.haftamin icindeyim.

- yarım lavaş
- 40gr kaşar
- 1 dilim salam (ac bitir)
- yarim domates
- 1 tane salatalik
- 4 tane siyah zeytin

Yeşil cayimida ictim !!!! :)

- yarım lavaş
- 40gr kaşar
- 1 dilim salam (ac bitir)
- yarim domates
- 1 tane salatalik
- 4 tane siyah zeytin

Yeşil cayimida ictim !!!! :)

Öglen yemegi :
-Salcali Erişte makarna 75gr

Akşam yemegi :
- 100gr tavuk 100gr patates
- 1 tane salatalik
- 50gr yogurt

Spor :
-47 dakika 4.8km tempolu yürüyüş
Koşu bandinda
-10 dakika mekik hareketleri

876 kalori yemişim 400 sporla yaktim

Halen kimseler yok yaa nerelerdesiniz hepiniz hedefinize ulaşip kactinizmi yoksa kilo vermekten vazmi gectiniz yavvv :)))

Son düzenleme:
hedefime ulaşıp kaçtımmmm ben kahvaltı da yarım ekmek yumurta bal fındık yedim (saat 11:15 gibi ) akşam da 6 tane etimek ve 1 elma yedim ve suan karnım aç adetim başladı ondan daha çok dikkat etmeye calısıyorum

Uhhh ac olursun tabikisi yaaa...
Eee kilonda bi fark oldumu?
Burasi cok sessiz ya sende yoksun?Benim kirmizilara daha var :-/

HTML:
Uhhh ac olursun tabikisi yaaa...
Eee kilonda bi fark oldumu?
Burasi cok sessiz ya sende yoksun?Benim kirmizilara daha var :-/

bir şeyler daha atıştırdım ilaç içecektim tok karnına olduğu için atıştırdım biraz...kiloda fark yok bugün yürüyüşe de gidemedim ...ağrı beni mahvetti bugün bi baktım çıktım işte. sende fark var mı bakim

Gecmiş olsun o zaman ... Hic sevmem o agriyi :-/
Bende biraz kilo farki var.
pazartesi ile bu sabahki tartildigimda
-700 gr ciktim.sık sık tartilmasam iyi olacak ama nerde :))

Gecmiş olsun o zaman ... Hic sevmem o agriyi :-/
Bende biraz kilo farki var.
pazartesi ile bu sabahki tartildigimda
-700 gr ciktim.sık sık tartilmasam iyi olacak ama nerde :))

sevilecek bir agrı değil ki canım...bende vazgeçemmiyorum sık sık tartılmaktan 700 gr çıktım derken kilo mu aldın canım

gunaydınn
gunee bır fıncan nescafee + bır kup sekerle basladım
ısvec dıyetını yapıyorum ve bugun 4 gunumm
ılk 2 gunde 1.500 kg verdımm
60 lı raakamlardan kurtulmama az kaldı
dıyetımee subat ayında 72.5 ıle basladımm 2 gun oncee 63.8 dımm.. hedefım ılk 6o sonra 58 ınss bu yaza kadar olucamm olmalıyımm

insallah sende hedefine ulaşirsin bizler gibi
Ay birde 63 lere gelmişsin süper o günleri bende görmek isterim hedefine cok cok yaklaşmişsin valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…