kızlar 1 mayısta başlıycamı sölemiştim.
Önceki grupta pazartesileri bildirim yapıyorduk ben haftalık takip ediyordum.Yine takip edeceğim.
Kesinlikle yarışacaklar katılsın ve ben isimlerini yazayım.Hergünde okurum Topiği takip etmeyenleri listeden çıkarırız biz geçen sefer öle yaptık iyide oldu
Öpüyorum Sİzi
Ögleden sonra ;- 3dilim tam bugday ekmegi
- 25gr labne
- 1tane salatalik 1 tane domates
- 4 tane siyah zeytin
- 1 adet ceviz
Aslinda insan kafasina bir kez koydunmu bir işi başarir yeterki istekli ol!!!Benim sorunum yemek yediğimde bırakamamam. Ya hiç yemiyorum ya çok yiyorum. Ya hep ya hiç gibi bi felsefem olması buyüzden kötü. Kilom 61. Birlikte zayıflayalım lütfennnnnnyardım edin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende hep öyle düşünüyordum.Sağolda hepsinin kalorisini nerden buluyon. Ben herşeyi bulamadım. Yani simit yedim diyelim nasıl hesaplıcam
Mesaj attim :) inşallah benim hoşuma gittigi gibi seninde gider ve faydalanirsin!!!Çok iyi olur :) teşekkür ederim
kilon o kadar yok cabuk verirsin yaaa :))Çok teşekkür ederim. İnşallah zayıflayım bi herkül gibi kas bile yaparım
kilon o kadar yok cabuk verirsin yaaa :))
61 kilosun ne güzel bak ben 68 lerdeyim hedefime cok var daha :-/
peki 61 kilo kac ayda ulaştin??? Boyun kac bilmiyorum ama süper vermişsin.bende bekarken 58 dim hep şey derdim 60 gecersem yaşaysm felan ama öyle olmadi 74 ile hamile kaldim 86 ile doguma gittim benim zirvem 86 kilodu düşün ama hamiledim tabiki bunada şükürki o kilolarda degilim artik....İnşallah ya. 4 sene önce 78dim. Şimdi 55 î görmeden denize girmem dedim. Bu sene girmek istiyorum. Ve 4 senedir denize girmiyorum sırf bu yüzden bide bende ayrı bi psikoloji oluştu. Herkes kiloma takmış gibi evde. Yani onlar üstüme geliyor abim 105 kiloydu.5 ayda 88 e düştü. Vücut bile yaptı ben 4 senedir 55 i görmek istiyorum
Aaaaaa bak bu olmadi ama ayşemmm neyse arada kacakmak gibi birsey olmuş afiyet olsun :))aksam menüsünü yazdın mı canım :) ben yarım küçük boy pizza yedimsabah 200 gr civarı verdiğimi görünce hemen sımardım
Aaaaaa bak bu olmadi ama ayşemmm neyse arada kacakmak gibi birsey olmuş afiyet olsun :))
Evey akşam menümü yazmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?