60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

- 3dilim tam bugday ekmegi
- 25gr labne
- 1tane salatalik 1 tane domates
- 4 tane siyah zeytin
- 1 adet ceviz

durumum vahim 68 kg ye çıkmışım, bugün tartıldım. Durumum çok kötü ne yapacağım ben ya, ekmeksiz doymuyorum ne oldu bana
akıl verin bayanlar ..

ben de varım, kaçmak yok bu defa pazartesi sabah ilk iş kilo yazacağım.... Evden çıkmadan tartılacağım ve işe gelince yazacağım..

Geçen sene mart ayında rejim + spor , 64 kg ile başladım, haziranın ilk haftası 58 kg olmuştum... 6 kg verdim...
Ama mart başı değil, ortasında başladım. 2.5 aylık bir süreçti.... Evde ip atlıyordum , ip atlamadığım günler koşar adım yürüyüş yapıyordum....İp atlarken 1000 atlamadan bitirmiyordum sporu, tabii ki durarak...Diyet listemi kendi oluşturmuştum...

sabah; kepekli beyaz peynirli tost + yumurta.. ve bazı sabahlarda bunun yerine sütlü yulaf ezmesi..----240 kalori
çay olarak sadece yeşil çay şekersiz----0 kalori
öğlene kadar 1 elma ----60 kalori
öğlen çorba + salata yağsız, tuzsuz ve sossuz ( yada 200 kaloriye denk gelen başka bir şey; haşlama tavuk, kırmızı et , sebze yemeği, yada makarna 3 kaşık yoğurtla)-----200 kalori
öğleden sonra bir kepekli beyaz peynirli tost + ayran-----300 Kalori
akşam elma + portakal... arada ufak kaçamakları da katarak ---300 kalori
Günlük kalorim 1000-1100 ü aşmıyordu....
Yukarıda bazı öğünlerin kalorilerini olması gerekenden yüksek tuttum kaçamaklardan dolayı

Şuan günde minimum 1800-1900 kalori alıyorum... Hesaplama yaptım ,eğer yukarıdaki listeyi uygularsam günde 700 kalori eksik almış olacağım..
Hızlı ip atlamak dakika da ortalama 12 kalori verdiriyor , ki ben en az 80 tane atlamadan dinlenmeye geçmiyorum.. 75 dakika x 8 kalori (daha düşük tuttum) =600 kalori.... durarak dinlene dinlene atlarım..
1800 kalori alıyorsam bunu 1200 lere düşürürsem 600 kalori yemekten düşsem + 600 kalori ipten (bazı zamanda ip atlama yerine koşarım v.s); günde 1200 kalori yakarsam..... 30 gün x 1200 kalori=36000/1 kg 7000 kalori 5 kg veririm.. bunu mayıs ve haziran boyunca ve temmuz 15 e kadar devam ettirirsem , 2.5 ayda 10 kg veririm... metabolizmam yavaşlayacaktır bir süre sonra 10 kg / 75 gün ortalama ayda 4 kg veririm..

Kot pantolon + kalın tabanlı botlarımla tartıldım bugün öğlen 68 kg yim.. 1 kg üstümdekiler olsa, şuan 67 kg yim , bitmiştir... 57 olmadan durmak yok...

Benim sorunum yemek yediğimde bırakamamam. Ya hiç yemiyorum ya çok yiyorum. Ya hep ya hiç gibi bi felsefem olması buyüzden kötü. Kilom 61. Birlikte zayıflayalım lütfennnnnn yardım edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

- 3dilim tam bugday ekmegi
- 25gr labne
- 1tane salatalik 1 tane domates
- 4 tane siyah zeytin
- 1 adet ceviz
Ögleden sonra ;
-2 top vanilyali dondurma
-100gr cilek
-1adet ceviz

Akşam yemegim ise :
-5 nugget
-4 yemek kaşıgı pilav ve salata

Kilo vermeye devam :))

Akşamda koşu bandinda tempolu yürüyüş yapcam inşallah

Aslinda insan kafasina bir kez koydunmu bir işi başarir yeterki istekli ol!!!
Ben gecen yil 1 ay diyet yaptim hastslandim ardindan biraktim ve hepsini geri aldim cünkü dikkat etmedim!
Diyet yapmak işkence gibi yani listelere uymak.ben bu yüzden bu sefer farkli uyguluyorum hem istedigim şeyleri yiyorum hem kafam rahat hemde kilo veriyorum...kalori hesabi yapiyorum tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Sağolda hepsinin kalorisini nerden buluyon. Ben herşeyi bulamadım. Yani simit yedim diyelim nasıl hesaplıcam

Sağolda hepsinin kalorisini nerden buluyon. Ben herşeyi bulamadım. Yani simit yedim diyelim nasıl hesaplıcam

Bende hep öyle düşünüyordum.
Bir siteyi gecenlerde fark ettim tesadüf ne ararsan hemen hemen var hemde cok kolay.hergün yediklerini ekliyorsun günlük listen oluyor.diyelim günde 1000 kalori yiyorsun.ona göre listeni hazirliyorsun hemde aşmiyorsun böyle.ve sana ayda kac kilo gider diye hesap yapiyor yedigin şeylere göre.burdan site ismi verme yasak herhalde ama istersen sana mesaj atarim siteyi incele istersen.

Çok teşekkür ederim. İnşallah zayıflayım bi herkül gibi kas bile yaparım

Çok teşekkür ederim. İnşallah zayıflayım bi herkül gibi kas bile yaparım

kilon o kadar yok cabuk verirsin yaaa :))
61 kilosun ne güzel bak ben 68 lerdeyim hedefime cok var daha :-/

İnşallah ya . 4 sene önce 78dim. Şimdi 55 î görmeden denize girmem dedim. Bu sene girmek istiyorum. Ve 4 senedir denize girmiyorum sırf bu yüzden bide bende ayrı bi psikoloji oluştu. Herkes kiloma takmış gibi evde. Yani onlar üstüme geliyor abim 105 kiloydu.5 ayda 88 e düştü. Vücut bile yaptı ben 4 senedir 55 i görmek istiyorum

kilon o kadar yok cabuk verirsin yaaa :))
61 kilosun ne güzel bak ben 68 lerdeyim hedefime cok var daha :-/

aksam menüsünü yazdın mı canım :) ben yarım küçük boy pizza yedim sabah 200 gr civarı verdiğimi görünce hemen sımardım

peki 61 kilo kac ayda ulaştin??? Boyun kac bilmiyorum ama süper vermişsin.bende bekarken 58 dim hep şey derdim 60 gecersem yaşaysm felan ama öyle olmadi 74 ile hamile kaldim 86 ile doguma gittim benim zirvem 86 kilodu düşün ama hamiledim tabiki bunada şükürki o kilolarda degilim artik....
Ama önce saglik olsun kilocuklar isteyince gidiyor bunu anladim ben ))

aksam menüsünü yazdın mı canım :) ben yarım küçük boy pizza yedim sabah 200 gr civarı verdiğimi görünce hemen sımardım
Aaaaaa bak bu olmadi ama ayşemmm neyse arada kacakmak gibi birsey olmuş afiyet olsun :))
Evey akşam menümü yazmistim

Benim yediklerime bakarak moralinizi düzeltebilirsiniz. Ama yarın diyete başlıcam. O kesin.
Sabah: 3 tane susamlı kurabiye, bal kaymak,1 yumurta. 2 kibrit kutusu kadar peynir, adaçayı, 1 dilim ekmek
Arada çikolatalı kurabiye
Öğlen: içli köfte, gözleme mantarlı kaşarlı
Yine çikolatalı falan bişeyler yedim. Biraz gevrek parçası
Akşam: haydari, kola
Yine susamlı bisküvi falan bide yine çikolatalı bisküvi. Ama yarın kesin diyete başlıcam kararlıyım :) yoksa bu gidişle yine kilo alcam

Aaaaaa bak bu olmadi ama ayşemmm neyse arada kacakmak gibi birsey olmuş afiyet olsun :))
Evey akşam menümü yazmistim

bugün mutluyum da canım şımarttım azcık kendimi ama gitcek o kilolar..bu arada sana bahsettiğim bayan cevap yazdı...kansızlığım yüzünden kilo vermemin zor olacağını söyledi bu yüzden hergün 60 dakika tempolu yürüyüş ve haftada 3 defa plates 2 tanede DVD önerdi

Emzirmek kilo verdiriyormuş. Bide çocuğun peşinde koşmaktan benim bi tanıdığım 80 kilodan 47 e düştü. Verirsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…