60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

- 3ince dilim tam bugday ekmegi
- 2 yumurta haşlanmış
- 25gr kaşar
- 4 tane siyah zeytin
- 1 tane salatalik

Şimdi yeşil cayimi iciyorum

İns oruç ayına kadar vermek hedefimm siz kaç kgsunuz bide kg bildirimi haftalık yapiliyormu burda
Fazla ugrayan yok sanirim buraya bir kac kişi var pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz!!! Bu pazartesi ben ve başka bir arkadaş kilo bildirimi yaptik mesela daha fazla olsa gaza geliriz aslinda :))

Bende 71.2 ile başladim
Bu sabah 68.1 ciktim tartida hemen hemen hergün meraktan tartiliyorum tarilmasam daha iyi ama dayanamiyorum meraktan :))
Bende 3.cü haftamin icindeyim .

Son düzenleme:

Ewt az kisi var belliki.olsun pztsi kg bildiririm bende tskler

- 3ince dilim tam bugday ekmegi
- 2 yumurta haşlanmış
- 25gr kaşar
- 4 tane siyah zeytin
- 1 tane salatalik

Şimdi yeşil cayimi iciyorum

off canım çekti senin kahvaltıdan ben 1.5 simit yedim 1 barda çay içtim ..tabi bunu yarım saat önce yedim geç uyandım yine

nasıl dayancan canım akşama kadar.çok acıkmakta iyi değil ondan vücudun yag depoluyor
Yok ya kesin birşeyler yerimde.
Bir yerde şey okudum süt ile tarcin yag yaktiriyormuş birlikte icilirse.
Günde iki kez birini gün icinde birini akşam yatmadan 3 saat önce birde tatli krizlerini önlüyormuş bakam ondan icerim belki

Kızlar aranıza ben de katiliyorum. Tekrar 55 kiloya inmek Istiyorum. 10 kilo fazlalığım var. Hangi diyeti önerirsiniz? Yaz gelsin, kilolar gitsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende az önce okudum metabolizmayı hızlandıran besinler diye.içinde tarçın yoktu süt ve süt ürünleri vardı ama..birde ayda yılda 1 tatlı krizim tutar adet döneminde öyle tatlı krizlerine girmem

bende az önce okudum metabolizmayı hızlandıran besinler diye.içinde tarçın yoktu süt ve süt ürünleri vardı ama..birde ayda yılda 1 tatlı krizim tutar adet döneminde öyle tatlı krizlerine girmem
Asil tarcin o etkiyi veriyomuş diye okudum :)
Benim arada tatli istegim oluyor valla heleki adet döemlerinde daha istekli oluyor

Hoşgeldin ...
Valla ben diyet yapmadigim icin öneride bulunamiyacam.
Ben kalori hesap yaparak rejim yapiyorum bol su ve arti spor şart???

Asil tarcin o etkiyi veriyomuş diye okudum :)
Benim arada tatli istegim oluyor valla heleki adet döemlerinde daha istekli oluyor

ayyy tarçınla hiç aram yok benim herkes diyor ya adet dönemlerinde tatlı isteği olur diye aslında o kanıyı yıktığında canın hiçte tatlı çekmeyecek.

kızlar 1 mayısta başlıycamı sölemiştim.

Önceki grupta pazartesileri bildirim yapıyorduk ben haftalık takip ediyordum.Yine takip edeceğim.

Kesinlikle yarışacaklar katılsın ve ben isimlerini yazayım.Hergünde okurum Topiği takip etmeyenleri listeden çıkarırız biz geçen sefer öle yaptık iyide oldu

Öpüyorum Sİzi

sabah 2 yumurta
1 şekersiz çay
domates salatalık 1 k.k kaşar ve 5 zeytin

arada 1 avuç fındık

öğle

3 dolma +1 tabak bezelye

Akşam

az bezelye ve 3 adet ev poğaçası ve çay (saat akşam 7 )

ve 45 dakika yürüyüş

Merhaba...
Burdan mi katilacagiz yoksa başka topikdemi???
Bende varim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…