insallah sende hedefine ulaşirsin bizler gibi
Ay birde 63 lere gelmişsin süper o günleri bende görmek isterim hedefine cok cok yaklaşmişsin valla
Fazla ugrayan yok sanirim buraya bir kac kişi var pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz!!! Bu pazartesi ben ve başka bir arkadaş kilo bildirimi yaptik mesela daha fazla olsa gaza geliriz aslinda :))İns oruç ayına kadar vermek hedefimm siz kaç kgsunuz bide kg bildirimi haftalık yapiliyormu burda
Fazla ugrayan yok sanirim buraya bir kac kişi var pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz!!! Bu pazartesi ben ve başka bir arkadaş kilo bildirimi yaptik mesela daha fazla olsa gaza geliriz aslinda :))
Bende 71.2 ile başladim
Bu sabah 68.1 ciktim tartida hemen hemen hergün meraktan tartiliyorum tarilmasam daha iyi ama dayanamiyorum meraktan :))
Bende 3.cü haftamin icindeyim .
Hayir kilo vermişim :))
mesajini bekliyorum :))oww harikasın babybende 65.5 oldum tekrar.sana özelden mesaj atıcam bir sey sorcam
- 3ince dilim tam bugday ekmegi
- 2 yumurta haşlanmış
- 25gr kaşar
- 4 tane siyah zeytin
- 1 tane salatalik
Şimdi yeşil cayimi iciyorum
Ögle yemegin olmuş :)))off canım çekti senin kahvaltıdanben 1.5 simit yedim 1 barda çay içtim ..tabi bunu yarım saat önce yedim geç uyandım yine
Ögle yemegin olmuş :)))
Bende sabah 10.30 gibi yaptim kahvaltimi aciktim sanki
ee bende dayanabilirsem sadece akşam yiyecegim bakalimevet öğle sabah birleştimeyveyle atıstırcam acıktığımda
ee bende dayanabilirsem sadece akşam yiyecegim bakalim)
Yok ya kesin birşeyler yerimde.nasıl dayancan canım akşama kadar.çok acıkmakta iyi değil ondan vücudun yag depoluyor
Yok ya kesin birşeyler yerimde.
Bir yerde şey okudum süt ile tarcin yag yaktiriyormuş birlikte icilirse.
Günde iki kez birini gün icinde birini akşam yatmadan 3 saat önce birde tatli krizlerini önlüyormuş bakam ondan icerim belki
Asil tarcin o etkiyi veriyomuş diye okudum :)bende az önce okudum metabolizmayı hızlandıran besinler diye.içinde tarçın yoktu süt ve süt ürünleri vardı ama..birde ayda yılda 1 tatlı krizim tutar adet döneminde öyle tatlı krizlerine girmem
Kızlar aranıza ben de katiliyorum. Tekrar 55 kiloya inmek Istiyorum. 10 kilo fazlalığım var. Hangi diyeti önerirsiniz? Yaz gelsin, kilolar gitsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Asil tarcin o etkiyi veriyomuş diye okudum :)
Benim arada tatli istegim oluyor valla heleki adet döemlerinde daha istekli oluyor
Merhaba...kızlar 1 mayısta başlıycamı sölemiştim.
Önceki grupta pazartesileri bildirim yapıyorduk ben haftalık takip ediyordum.Yine takip edeceğim.
Kesinlikle yarışacaklar katılsın ve ben isimlerini yazayım.Hergünde okurum Topiği takip etmeyenleri listeden çıkarırız biz geçen sefer öle yaptık iyide oldu
Öpüyorum Sİzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?