Bende her sabahki gibi kahvalti ettim
Ogleden sonra eti form light müsli yedim light sütle.akşamda ezo gelin ictim bir tabak yaninda bir dilim tam bugday ekmegi :))
40dk tempolu yürüdüm koşu bandinda
Evet 3. Haftam bakalim nasil gececekpes etmek yok yok yok
Valla mecbur sınırı aşmamam gerek gecen haftayi biliyosun :-/oo bugün sınırı aşmamışsın iyibende gelecek haftaya bir 65 olabilseydim ya
Mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve bu benim ilk msj im ben de herkes gibi kilosundan şikayet edenlerden im benim şu an ki kilom 66.2 yoğun çalışma temposuna sahip biriyim konuyu gördüğümde sohbetin ne kadar keyifli olduğunu fark ettim beni de aranıza alır ve bu süreçte bana yardım ederseniz sevinirim (=
Merhaba kızlar , ben 23 yaşında 64 kiloyum ,hedefim 54 veya 55 olabilmek , boyum 1,60 bıktım artık şu kilolardan, 2 haftadır diyetteyim, ama hep kaçamak yapıyorum, 66 kilo ile başladım şimdi 64 üm , ama 2 kilo vermeyi günlük 1 saat yürüyüş ve 2,5 Lt su ya borçluyum, çünkü akşamları dayanamayıp hep bozuyorum , :| ve buna dur demeliyim artık, daha kısa surede daha çabuk zayıflamam lazım, çok hoşlandığım Bi çocuk var, ve benimle ciddi düşünüyor, o beni zayıfken 57 kilolardayken görmüştü, şimdi 64 olduğumu bilmiyor tabi, tekrar buluşcas, bunun için kilo vermeliyim , biraz hızlı olmalı. Çokda hızlı değil tabiki 2 ayda 55 olsam bana yeter :)
bu arada üniversite mezunuyum. İstanbulda yaşıyorum,
yüzümü ve vücut tipimi beğeniyo arkadaşlarım, kilomu çok gostermediğimi söylerler , hatta resimlerde 50 kilo gibi çıkıyorum bunada anlam veremiyorumd
ama ben aynaya baktığımda mutlu değilim, eski dar kotlarıma girmek , fit Bi hatun olmak istiyorum, her şeyden önemlisi kendimi mutlu hissetmek içinde zayıflamak istiyorum. :)
bu sitedeki günlükleri vesaire okudum, hırslandım, sizle birlikte ilerlemek istiyorum, boyle daha da istiyo insan, inşallah yeni diyet arkadaşlıkları edinebilirim ,
herkese merhaba :)
günaydın kızlar aranıza katılabilirmiyim aynı durumdan şikayetçiyiz de bende sizlerle beraber kilo vermek istiyorum umarım başarabilirim
Merhaba
Kilonu ne güzel korumuşsun iki hafta boyunca.
Peki 3.8 ne kadar zamanda verdin?
Ne uyguluyorsun?
evet, kilo alacağımdan emin gibiydim. ben de şaşırdım.
ama az yemeye alıştım, etkisi büyük.
kimisi bir ayda verir 4 kiloyu, ben2 ayda verdim.
bünye meselesi tabi. ilk hafta 1 kg, sonraki iki hafta 500er gr gitti, sonra da gıdım gıdım işte..
kahvaltıda yumurta, peynir, 2 dilim ekmek, bazen 1 tatlı kaşığı bal.
öğle; bir tabak yemek ve 1 dilim ekmek.
akşam da bir tabak yemek ve salata yiyorum. aralarda müsli ve yoğurt çoğunlukla.
ama sporsuz olmuyor, bu ara çok saldım tembelliğe.. vücut kendini sıkıyor artık. hareket etmem lazımm!
yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz.
Hoş bulduk kızlarr :) ben hep buradayım bundan sonra, bugün itibariyle kalori sayımı yapcam ,günlük 1100 kalori almam lazımmış zayıflamam için :)
Bende kalori hesap yapiyorum istedigimi yiyorum :))
Bu sabahki kahvaltim :
- 3 etimek üzerine labne ve birer dilim
domates
- 1 tane salatalik
- 1 dilim salam
- 5 tane siyah zeytin
Birde yesilcay ictim
Ögleden sonra bir kase light süt 100ml
Ve eti form light müsli yemeyi planliyorum akşamida yedikten sonra paylaşirim...
Bol su ve akşam spor yapcam inşallah bir aksilik olmazsa !!! :)
Benim hedef kilom ilk önce 60.:) ben de bugün başladım :)
senin hedef kilon kaç ?
Bende kalori hesap yapiyorum istedigimi yiyorum :))
Bu sabahki kahvaltim :
- 3 etimek üzerine labne ve birer dilim
domates
- 1 tane salatalik
- 1 dilim salam
- 5 tane siyah zeytin
Birde yesilcay ictim
Ögleden sonra bir kase light süt 100ml
Ve eti form light müsli yemeyi planliyorum akşamida yedikten sonra paylaşirim...
Bol su ve akşam spor yapcam inşallah bir aksilik olmazsa !!! :)
Benim hedef kilom ilk önce 60.
71.2 ile başladim ilk haftami güzel uygulayabildim ikinci haftam eeehhhh işte gecti.
Dün sabah 69 idim 3.haftama girdim bakalim boy desen 1.60 :)
Evet boylarimiz ayni :)boylarımız aynı :)
Ahah bu kilocuklar sinir eder insani valla.birazcik sıkacagız bogazimizi egerki vermek istiyosak.benimde canim acayip tatli birseyler istiyo bu ara offffya ben kalori hesabı yapamıyorum dayanamıyorum yiyorum ama kiloda vermek istiyorum malum yaz geliyo
Valla form cayini bilemiyecem ama ben yesil cay iciyom mesela :)sizce form çayları işe yarıyomu kilo vermekte
Ben arada yiyorum bugünde yedim mesela :)hoş bulduk kızlar (= şimdi şu müsliler mısır gevrekleri filan yenmeli mi bu süreçte ne düşünüyorsunuz .???? kalori sayımı çok zormuş gibi geliyor bana off yaa =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?