Ee biz zaten diyet yapiyoruzki :))
Sadece yediklerimizi ölcülü dikkatli yiyoz :)
Valla kalori olarak toplam bugun 754 kalori yemişim.
Burgerking sitesinde kalorisi ne düşükse onu yedim,normalde sogan halkasi yemem hic yemedimde 4'lü aldim 3 tane yedim hic güzel degildi valla :-/
4'lü 129 kalori diyordu.
Sende cok az yiyosun
iyi dayaniyorsun iki ögün.
ben yarin itibariyle Daha dikkat edecem :))
kendini çok güzel özetledin canım ama ben simdi daha saşkınım nasıl böyle iştahın kapandı seninben bu kadar yemiyordum ama bende evliliğin başlamasıyla mutfaktan çıkmıyordum sürekli bir seyler yapıyordum esimde bende fazlaca yedik her seyden bu ara da senin yazını okurken ne zamandır makarna yemediğimi hatırladım tatlı kirizine giren biri değilim canım bir sey çekerse kendim yapar yerim dışarda da ayda yılda bir yerim...kan şurubuyla birlikte verdim ben ayda 3 kg mı...eğer o dönem dikkat etmeseydim 3 kg vermek yerine alırdım galiba...kan surublarımı içmek zorundayım çünkü demir depolarım boş ve aşırı kansızlığım var canım..kansızlıkta kilo vermeyi zorlaştırıyor.kan değerim arttıkça kilo vereceğimi düşünüyorum
bu arada dün bırakmak istiyorum adlı sinema filmini izledim o filmi yemeklere uygulayacagım
Evet ya yanliş yazmişim hihihi..,bak yanlış yazmışsın diyet yapmıyoruz yazcaktıno kadar burgerking yedin sabahtan beri 754 kalorimi yapmış yani :44: hazır soğan halkası yiyeceğine kendin yap ye daha güzel canım.hele közlenmiş soğan olacak ki offff ben az yemiyorum sanki canım ya.normal de 1,5 tane yerdim lahmacun yediğimde...bugün sabah 7 de uyanmıştım sürekli ayaktaydım ordan oraya kosturdum 2 saat civarı yolculukta yaptım acıkmısım bayağı artık daha dikkatli oluyoruz "bırakmak istiyorum"
geçmiş olsun cnm inşallah kan degerlerın yukselır bende kansızlık pek gorulmemıstı ama elım ayagım hep buz gıbıdır.Belki dolaşım bozuklugu olabılır dıye dusunuyorum.Ya o filme gıtmeyı dusunuyorum ama bır turlu nasıp olmadı.Sigara da içen bir insanım.Haftaya gıtcem ınsallah dedıklerıne gore çok iyiymiş.
Evet ya yanliş yazmişim hihihi..,
"DİYET YAPMİYORUZ" yazacaktim..
Valla kalori listelerin yalancisiyim bilmiyomki.
Hesap öyle cikiyor :))
Ama evet lahmacunda kalori baya var sanirim !!!!
Şimdi dikkat etme zamani tamam'mi az yiyecez azzzz :))
bir dikkat ettim bir dikkat ettimki sormaöğlen çeyrek tost 1 bardak cay ve biskrem..işten gelip yürüyüşe gittim 50 dakika yürüyüş ve hareketlerde çalıştım aksam yemeğinde de 5,6 köfte salata yoğurt çeyrek ekmek yedim yine çok kaçtı ya.zaten kilo vermem yine durdu
Bende dün dikkat etsemde edemedim malesef...
Ani telefon geldi annemlerin evine hirsiz girmiş diye.o cikiş o cikiş oldu evden.evde boş yani annemler orada degiller biz gittik işte 170-180 km uzaklikta ama istanbul trafigi kabus gibi gidene kadar 4 saati buldu 2-2.5 saatlik yol stressli bir gündü zaten.ve tabiki yediklerim azda olsa kalorili hic söylemiyim yani ne yedigimi :)
Bugün öyle böyle gecer dikkat etcem amaaaa.
Offfoffff sil baştan gibi oldu iki haftama yazik oldu sanki.
Pazartesi tekrar başa saracam ama tartiya hic cikmadim korkudan :)
Bir iki gün şok diyet deniyecem belkiiii bakalim.
Ohhhohhh biskremler ekmekler afiyet olsun valla :)) ben nerdeyse 2 haftadir hic ekmek yemedim ama bugun haric olur herhalde neyse olacak arada yavaş yavaş gidcek işte.birde evde olunca planli programli düzenli oluyor herşey ama ev dişinda olunca herşey altüst oluyor yaaa
Sagol canim yaaa evet hirsiz girmiş sorma ama hic bir zarar yoktu cok şükür !geçmiş olsun canım hırsız girmiş mi gerçekten ? birde istanbulda insan stresten de kilo alır yolculukta acıktırmıştır.ama yediklerini söylesen iyi olurdu
ben bu aksam 1 tabak makarna ve salata yedim.ne zamandır makarna yemiyordum çok özlemişim ama yine kaçırdım gibi sanki
Sagol canim yaaa evet hirsiz girmiş sorma ama hic bir zarar yoktu cok şükür !
Bu gece döndük eve....
Yediklerime gelirsek cuma her zamanki gibi kahvaltimi yapmiştim ögleden sonra evden cikmadan makarna yapmiştim cocuga bende biraz yedim öyle gecirmiştim yaninda birde yogurt yedim ben kendime yagsiz tuzsuz haşlamiştim :-/
Akşamda hirsizlik olayini hal ettikten sonra arkadaşlara ugramiştik 4-5 sigara böregi yedim gece yarisi :))) cok actimmmm.
Cumartesi sabah kahvalti yaptim normal ama dikkatli yedim ve ögleden sonra etli patates yemegi yedim haşlanmiş yaninda ayranli corba 4-5 tane yaprak sarmasi.akşamda azicik manti yedim :)))
68.5'dan 69.4 cikmişim malesef ama olsun telafi ederim artik.
Bu hafta başi zaten 69.7 dim yapacak birsey yok arada olcak işte acelemde yok.
tekrar geçmiş olsun canım cana gelmesin de mala gelsinbak bu yazdıklarının hepsinden benim de canım çekti nolcak simdi bende dün yürüyüşe gidemedim bugün telafi etcem inş.bende 200 gr almışım pazartesiye kadar biraz vermem lazım kilo bildirimi var.kendimi sınava girer gibi hissediyorum pazartesileri bak saraçoğlu söyledi yemeklerden önce 1 tane haşlanmış patates yiyin az miktarda yemek yeseniz de bu sizi tok tutar dedi.birde biberiye çayını önerdi ben bu hafta da bunları denicem bakalım
Evet canim cana gelecegine mala gelsin!!!Herşeyde bir hayir vardir.
Yarin pazartesi :-/
Bu hafta inşallah daha iyi gececek cok iyi gidiyordurda işte.evet biberiye cayini bende duydum ama hic denemedim faydalidir :))
Bende yarin tekrar spora başliyorum bol su icmeyi ihmal etmeyecegim insallah sende ihmal etme :))bugün 1 saat yürüdüm o aldığım 200 gr mı da verdim ama akşam yine kaçırdımbak ben şimdi biberiye çayı demledim tadı inşallah güzeldir
Bende yarin tekrar spora başliyorum bol su icmeyi ihmal etmeyecegim insallah sende ihmal etme :))
Ohhh sporunuda yapmişin iyisin valla.
Eehhh cayin tadi nasil güzelmiydi bari ????
Evet spor şart yaa.sporsuz olmuyor canım.ben 2,5 lt su içmeye çalışıyorum hergünçayın tadı güzel ama boğazımı biraz yaktı sanki anlamadım.yarın da aynısı olursa söylerim yine.birde sen dene bakalım
günaydın kızlaaar!
iki haftalık aradan sonra yine buradayım. 2 kilo daha vermek istiyorum..
baslangic: 69.5
2 hafta önce: 65.7
bu hafta: 65.7
toplam giden: 3.8
hedef: 63
Evet spor şart yaa.
Bende gün icinde 2.5-3 litre su icmeye calişiyorum ama uygulayamadim işte :-/
Demekki cay bogazini yakti ehhh normaldir herhalde :)))
Ben yeşil cayima devam edeyim!
Bugün kilo bildirimi!!!!
Ben tam uygulayamadim ama yazayim:
başlangic: 71.2
Gecen hafta: 69.7
bu hafta: 69
toplam giden: 2.2
hedef: 60
Bu hafta giden: 700 gr
Bunada şüküriki haftam bitti 3.cü haftama girdim !!!
bugün hava kötüydü yürüyüşe gidemedim o yüzden akşam az yedimkabak yemeği ve az miktarda pirinç pilavı yedim bakalım sabah aldığım 100 gr mı vermiş olurum insaşşah yeşil çay içiyordum önce ama bu akşamda biberiye içicem ama günde 1 defa içmek ne kadar fayda eder ki... 3. haftaya girmişsin tehlikeli bir hafta canım aman pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?