60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boyum 168. Kilom 61 4 senede verdim. Arada kilo aldım. Bide çok yavaş verdim. Abim yağ yakıcı kullandı o yüzden çabuk verdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimart kendini canim olur arada yoksa hayay cekilmezki...
Evet evet gördüm facede )) hihihi

Afiyet olsun ohoh canim cekti valla

Emzirmek kilo verdiriyormuş. Bide çocuğun peşinde koşmaktan benim bi tanıdığım 80 kilodan 47 e düştü. Verirsin yani

O zaman bende dal gibi olurdum koşturmaktan heleki benim kizim hic durmaz akşama kadar koşturuyoruz valla.
Emzirme olayina gelince bu bence dogru dogumdan sonra 2-3 hafta emzirdim oda zorla sonra kesildi sütüm ama kilom 86dan 74 indi emzirme olayi bitince kilomda durdu

Boyum 168. Kilom 61 4 senede verdim. Arada kilo aldım. Bide çok yavaş verdim. Abim yağ yakıcı kullandı o yüzden çabuk verdi

Boyunda uzunmuş üzme kendini dikkat et yeter gider kilolar

Ah inşallah ya. Abim spor hocalarıma dalga geçin demiş. Benimde sinirime dokunuyor. Hep dalga geçiyor hocalarım. Napçam ya? Hep gıcık oluyorum. Spora gidesim gelmiyor yemek yiyesim daha çok oluyo

yediklerin çok fazla gözükmese de kalorileri fazla canım.özellikle o kolayı bırakmalısın

Sende takma boşver hatta hirs yap ben olsam daha hirslanirim :)
Yaşin kac senin????

hadi ya benim sorumu mu gördün
Evet evet :))))
Benden kacmaz
Eeh seni az cok taniyorum artik hemen senin sorun oldugunu anladim canim ....

Sende takma boşver hatta hirs yap ben olsam daha hirslanirim :)
Yaşin kac senin????

Evet evet :))))
Benden kacmaz
Eeh seni az cok taniyorum artik hemen senin sorun oldugunu anladim canim ....

heh heh hadi bir soru sorda bende seni tanıyayım o zaman ben DVD leri almaya karar verdim ama alıp yapmazsam eşim DVD leri kırcakmıs

heh heh hadi bir soru sorda bende seni tanıyayım o zaman ben DVD leri almaya karar verdim ama alıp yapmazsam eşim DVD leri kırcakmıs
:)))
İyiki dvdleri kiriyor seni kirsa ne yaparsin şaka şaka benim eşimde aynen öyle derdi kesin....
Bak benimkide koşu bandi aldi kullanmazsam ne yapar :)))

Normalde dışarda hiçbirşey yemiyor gibi duruyorum. Ama bi varya görseniz erkekler benim kadar yemez o derece

Normalde dışarda hiçbirşey yemiyor gibi duruyorum. Ama bi varya görseniz erkekler benim kadar yemez o derece

18

Yasinda cok genc bak senin boyun hem uzun hemde kiloda fazla degil diyet degilde spor egzersiz veya pilates vs gibi birseyler yapsan illa verecemde diyorsan az ye yani porsiyonlarini azalt hemde yasin genc hemen forma girersin.
Bak bana 1.60 im 68 lerdeyim suanda ve yasim 31 hemde sezeryandan dolayi göbekcik gitmek bilmiyor.....sen cok iyisin yani stress yapma hic üzülmeye degmez canim yaa

sabah 2 ev poğaçası

arada 1 küçük çay ( 2 şekerli)

akşam

kahvaltı ettim.Buna göre 1 k.k peynir çok az gözleme 1 domates soslu biber kızartma 1 ceviz biraz çekirdek

buradan tatlım ben yazacağım yapacağım listeye pazartesi tattılıp bildirirsen listede adını görebilirsin
Tamamdir pazartesi kilo bildirimi yaparim :)))

Ben 3. Haftamin icindeyim.
sanirim duraklama dönemine giriyorum yada kirmizilar gelecek yakinda ondanmi bilmiyorum kilom bir iki gündür sallanti icinde :-/

Sabah 20 zeytin yedim. Bir kahve içtim sade. Üstünede su. Metebolizmayı hızlandırıyormuş.

-3 dilim tam bugday ekmegi
-25gr labne
-5siyah zeytin
-1salatalik 1domates
-1salam
-1 adet ceviz

Dün akşam 48 dakika koşu baninda tempolu yürüyüş yaptim unutmadan yazayim :)

Hey maşallah. Yürüyüş çok faydalı zaten. Benim bi arkadaşım günde tempolu 1 saat yürüyerek haftada 5 kilo vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…