Şimart kendini canim olur arada yoksa hayay cekilmezki...bugün mutluyum da canım şımarttım azcık kendimiama gitcek o kilolar..bu arada sana bahsettiğim bayan cevap yazdı...kansızlığım yüzünden kilo vermemin zor olacağını söyledi bu yüzden hergün 60 dakika tempolu yürüyüş ve haftada 3 defa plates 2 tanede DVD önerdi
Afiyet olsun ohoh canim cekti vallaBenim yediklerime bakarak moralinizi düzeltebilirsiniz. Ama yarın diyete başlıcam. O kesin.
Sabah: 3 tane susamlı kurabiye, bal kaymak,1 yumurta. 2 kibrit kutusu kadar peynir, adaçayı, 1 dilim ekmek
Arada çikolatalı kurabiye
Öğlen: içli köfte, gözleme mantarlı kaşarlı
Yine çikolatalı falan bişeyler yedim. Biraz gevrek parçası
Akşam: haydari, kola
Yine susamlı bisküvi falan bide yine çikolatalı bisküvi. Ama yarın kesin diyete başlıcam kararlıyım :) yoksa bu gidişle yine kilo alcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman bende dal gibi olurdum koşturmaktan heleki benim kizim hic durmaz akşama kadar koşturuyoruz valla.Emzirmek kilo verdiriyormuş. Bide çocuğun peşinde koşmaktan benim bi tanıdığım 80 kilodan 47 e düştü. Verirsin yani
Boyunda uzunmuş üzme kendini dikkat et yeter gider kilolarBoyum 168. Kilom 61 4 senede verdim. Arada kilo aldım. Bide çok yavaş verdim. Abim yağ yakıcı kullandı o yüzden çabuk verdi
Şimart kendini canim olur arada yoksa hayay cekilmezki...
Evet evet gördüm facede)) hihihi
Benim yediklerime bakarak moralinizi düzeltebilirsiniz. Ama yarın diyete başlıcam. O kesin.
Sabah: 3 tane susamlı kurabiye, bal kaymak,1 yumurta. 2 kibrit kutusu kadar peynir, adaçayı, 1 dilim ekmek
Arada çikolatalı kurabiye
Öğlen: içli köfte, gözleme mantarlı kaşarlı
Yine çikolatalı falan bişeyler yedim. Biraz gevrek parçası
Akşam: haydari, kola
Yine susamlı bisküvi falan bide yine çikolatalı bisküvi. Ama yarın kesin diyete başlıcam kararlıyım :) yoksa bu gidişle yine kilo alcam
Sende takma boşver hatta hirs yap ben olsam daha hirslanirim :)Ah inşallah ya. Abim spor hocalarıma dalga geçin demiş. Benimde sinirime dokunuyor. Hep dalga geçiyor hocalarım. Napçam ya? Hep gıcık oluyorum. Spora gidesim gelmiyor yemek yiyesim daha çok oluyo
Evet evet :))))hadi ya benim sorumu mu gördün
Sende takma boşver hatta hirs yap ben olsam daha hirslanirim :)
Yaşin kac senin????
Evet evet :))))
Benden kacmaz
Eeh seni az cok taniyorum artik hemen senin sorun oldugunu anladim canim ....
:)))heh heh hadi bir soru sorda bende seni tanıyayım o zamanben DVD leri almaya karar verdim ama alıp yapmazsam eşim DVD leri kırcakmıs
Normalde dışarda hiçbirşey yemiyor gibi duruyorum. Ama bi varya görseniz erkekler benim kadar yemez o derece
Yasinda cok genc bak senin boyun hem uzun hemde kiloda fazla degil diyet degilde spor egzersiz veya pilates vs gibi birseyler yapsan illa verecemde diyorsan az ye yani porsiyonlarini azalt hemde yasin genc hemen forma girersin.18
Merhaba...
Burdan mi katilacagiz yoksa başka topikdemi???
Bende varim ....
ben de varım, kaçmak yok bu defa pazartesi sabah ilk iş kilo yazacağım.... Evden çıkmadan tartılacağım ve işe gelince yazacağım..
Tamamdir pazartesi kilo bildirimi yaparim :)))buradan tatlım ben yazacağım yapacağım listeye pazartesi tattılıp bildirirsen listede adını görebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?