Bende ilk haftalari hergün 1 saat yapiyordum hemen hemen ama fazla yüklenmekde iyi degil bence...Hey maşallah. Yürüyüş çok faydalı zaten. Benim bi arkadaşım günde tempolu 1 saat yürüyerek haftada 5 kilo vermişti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben koşu bandina başlayali sag bacagim üstünde cukur gibi birşey oluştu sol bacagimds herhangi birşey yok ilerleyen zamanda gitmesini umuyorum neden böyle oldu anlamadim işte belki fazla yüklendim ondan mi bilmiyom :-/Kalori yakımı için iyi ama. Yani ilk 1 ay 1 saat tempolu yürüyüş öneriyorlar. Yağ yakımı için. Bu arada kolları çalıştırmak gerekiyor. Yoksa sarkma oluyor. Ama bacak çok ağır kaldırmamak gerekiyor. Çünkü ben öyle yapmıştım daha çok kalınlaştı kas yapınca. Baya bi sinir olmuştum o kadar ağır kaldırıyordum sırf bunun için 55 kilo falan
:)))
İyiki dvdleri kiriyor seni kirsa ne yaparsin şaka şaka benim eşimde aynen öyle derdi kesin....
Bak benimkide koşu bandi aldi kullanmazsam ne yapar :)))
Ben koşu bandina başlayali sag bacagim üstünde cukur gibi birşey oluştu sol bacagimds herhangi birşey yok ilerleyen zamanda gitmesini umuyorum neden böyle oldu anlamadim işte belki fazla yüklendim ondan mi bilmiyom :-/
buradan tatlım ben yazacağım yapacağım listeye pazartesi tattılıp bildirirsen listede adını görebilirsin
Bacagimin üst tarafi cukur böyle cizik gibi cukurun üstü şiş gibi alt tarafinda şiş yok gibi düz yani.olmadim doktora gidicem...O bendede oldu ya. Benimde sağ bacağımda oluştu.Yürüyüş bozukluğundan olabilirmiş. Yada yağ tabakası aşağıya inip kaslar şiştiği için olabilir.
Ayni sorun bizdede var yani yürüyüş icin bir yer yok tek başinada cikmak istemem akşam saatinde.ehhh birde cocuk var hic olmuyor.eşim akşama anca geliyor hava karariyor iyice hani cocuk olmasa eşimle cikarim ama cocukla olmuyor burda birakacak kimsemde yok malesef :-/DVD leri sipariş verdik .para verdiğim her sey benim için değerlidir kırılmaması için ne gerekirse yaparım olmadı DVD leri saklarım
bende eşime kosu bandı al demiştim ses yapar diye almadı belki de bahaneburda yürüyüş yeri yok havalar hep kötü ..yürüyüş için stadyuma gidiyoruz onda da hava güzel olursa
Hayirlisi dvdleride sipariş vermişsin inşallah faydalanirsin.pilatesmi???DVD leri sipariş verdik .para verdiğim her sey benim için değerlidir kırılmaması için ne gerekirse yaparım olmadı DVD leri saklarım
bende eşime kosu bandı al demiştim ses yapar diye almadı belki de bahaneburda yürüyüş yeri yok havalar hep kötü ..yürüyüş için stadyuma gidiyoruz onda da hava güzel olursa
Bacagimin üst tarafi cukur böyle cizik gibi cukurun üstü şiş gibi alt tarafinda şiş yok gibi düz yani.olmadim doktora gidicem...
Ayni sorun bizdede var yani yürüyüş icin bir yer yok tek başinada cikmak istemem akşam saatinde.ehhh birde cocuk var hic olmuyor.eşim akşama anca geliyor hava karariyor iyice hani cocuk olmasa eşimle cikarim ama cocukla olmuyor burda birakacak kimsemde yok malesef :-/
Bu yüzden koşu bandini tercih ettim.önümüzdeki hafta bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum eşimde izinli tam firsat birde bacagimi göstereyim diyom acaba hangi bölüme göstersemki ???
Hayirlisi dvdleride sipariş vermişsin inşallah faydalanirsin.pilatesmi???
Bende niveanin başka bir ürününü deneyecegim burda eczanelerde bulamadim internetten sipraiş verecegim bakalim
Valla ben tek gidemem hic sevmem :))canım ben doğu anadoluda yasıyorum kışlar çetin ve bitmek bilmiyortek giderim bebek olmayınca ama hava hiç düzelmedi..diyetisyen sana söyler bacağın için gideceğin bölümü canım
Valla ben tek gidemem hic sevmem :))
Bakalim bir diyetisyene gideyimde ne olcak !!!
Ok sen kullan sonra bana haber ver :))pilates ama pilates aletleri kullanmıyorsun çok fazla canım...nıvea ürünleri tüylenme yapıyor diyorlardı var mı öyle bir sey canım
Bak hic degilse yaninda biri var canim tek degilsin ...ben arkadaşla gidiyorum da 2 tur birlikte yürüyoruz sonra ben tempolu yürüyünce o yetişemiyor yine yalnız yürümüş oluyorumgit bakalım neler diyecek bize de anlat
Ok sen kullan sonra bana haber ver :))
Ben gecen yil pilates ürünleri aldim ama olmayacak dedim geri verdim.
Tek başina yapmak yani hocasiz yapmak cesaret vermedi bir yanliş hareket yaparim birsey olur diye :)
Nivea kullandim ama öyle tüylenme yaşamadim valla...
Yap canim yap ama dikkat et sen yinede.... Pilates cok faydalimiş zaten cok incelen duydum pilatesten bir ben denemedim :))))yapcam canım yapcam çok kararlıyımbende pilates topu varda bende hangi aşamadan başlayacağımı ve ne çalışacağımı bilmediğim için kullanamadım ....hamilelik öncesi doktorlar pilates öneriyor ve sonrasında da..çok umutluyum çokk sen ürünü bana mesaj atsana canım bende alırım belki
Yap canim yap ama dikkat et sen yinede.... Pilates cok faydalimiş zaten cok incelen duydum pilatesten bir ben denemedim :))))
Atayim mesaj
Evet biliyorumkine :)))pilatesin da ha çok sıkılaştırma özelliği var canım.işte kilo verirken sarkmalar olmaması için pilates yapmak lazım...bakim mesajına
Evet biliyorumkine :)))
Bugün ögleden sonra kizcemle dişari ciktim birtane cikolata hüpletim kücük ama)
Akşam yemeginde :
- 5 adet köfte
-3-4 y.kaşigi pilav
- yaninda bir bardak ayran ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?