- 8 Ağustos 2011
- 12.679
- 15.079
- 498
gecen hafta 65,6başlangıç kilosu :68,5
gecen hafta 65,5
bu hafta 65,6
giden 2,9
yürüyüş yaparken bu 100 gr almakta nerden çıktı anlamadımgelecek haftaya bunu telafi edicem inşallah
Ne güzel işte 600 gr gitmiş 65 olmuşsun bende 65 görecekmiyim tekradan ?gecen hafta 65,6
bu hafta :65
giden :600 gr
toplam giden:3,5 kg
durmak yok yolaa devam
Ne güzel işte 600 gr gitmiş 65 olmuşsun bende 65 görecekmiyim tekradan ?
Bu haftamda bitsin bir ayim dolsun farkli yiyecekler denesem aslinda böylede iyi gidiyor en azindan istedigimi yiyorum ve veriyorum :))Ben kan surubu icerek ve kansizligima rağmen verebiliyorsam sen cok daha kolay kilo verirsin canım.hem şimdiden 3,5 kilo vermissin .bu arada ben şubat ayında 71 kg ma çıkmıştım vere vere 68,5 oldum 68,5 den sonra da bu topikte kilo vermeye başladım
Bu haftamda bitsin bir ayim dolsun farkli yiyecekler denesem aslinda böylede iyi gidiyor en azindan istedigimi yiyorum ve veriyorum :))
Yavaş verelimde ama verelim dimi yani.benim hafta başi iyi ama ortasinda gram gram gitmeye başliyor.hatta spor yaptigim gün ertesi sabah tartilinca ya hic vermemiş oluyorum yada 100 gr felan gidiyor :-/
Ee nasil olcak spor koşu bandi kullaniyorum ehh egzersizde yapiyorum farkli...İste monotonluktan kurtulmak lazım.yediğin de sporda hep aynı şey olmamali.bak bu hafta adetliyim diye spora gitmedim ama 600 gr verdim yine de...bu arada akşam 5 kofte lavas ayran salata vardi menüde :-D hemen simarip delicesine yedim :-D
Ee nasil olcak spor koşu bandi kullaniyorum ehh egzersizde yapiyorum farkli...
Yiyecegede gelince aşiriya kacmadan yiyorum.
Zaten haftalik iyi veriyorum yeterli fazlasi iyi degil
Bu hafta benimde kirmizi günlerim gelecek büyük ihtimal zaten şişkinlik var göbişimde.
İyi yapmişsin afiyet olsun
mrb kızlar kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum (=
kilo bildirimini pazartesi günleri mi yapıyoruz
Nfk arkadaşim cok haklisin diyete başliyorum diyip kayboluyor bazi arkadaşlar.kilo veren (-uğraşıp da veremeyen) arkadaşları tebrik ediyorum.
niye bu kadar az kişiyiz, onu anlamadım. herkes mesaj yazıp, ben de diyete başlıyorum diyor, devamı yok
mrt eline sağlık. listesiz de olmuyor..dediğin gibi ikinci msjdaki liste düzeni ideal.
bi de haftanın birincisini; toplamdan ziyade haftalık kilo kaybına göre belirlersek motivasyon açısından daha mı güzel olur sanki?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?