60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba :))
Diger grupta bende varim ama burada daha aktivim sankiii
Aramiza hoşgeldin .

Merhaba :))
Diger grupta bende varim ama burada daha aktivim sankiii
Aramiza hoşgeldin .

Diger grupta görüyordum seni canim ...😊

Hos buldum 😉
Burda sistem ortak var mi ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hos buldum 😉

Hayir burda ortak yok...
Sadece pazartesi günleri kilo bildirimi yapiliyor!!!

Hos buldum 😉

Hayir burda ortak yok...
Sadece pazartesi günleri kilo bildirimi yapiliyor!!!
hey dostum, siz neden bahsediyosunuz?

xnazx, hosgeldin. Bence senin yeni bi gruba ihtiyacin yok. Sen grup ac, biz girelim. 21 kilo ne demek yaaaaa?!!!

xnazx, hosgeldin. Bence senin yeni bi gruba ihtiyacin yok. Sen grup ac, biz girelim. 21 kilo ne demek yaaaaa?!!!
Diger grupta iki kişi ortak oluyor ve bir hafta bitiminde birinciler belirleniyor yani hangi grup daha cok kilo kayıbı yasamışsa birinci oluyor umarım dogru anlata bildim yeni bir haftada tekrar farkli kisiler ortak oluyor ikili seklinde :))

Evet ya baya kilo vermiş arkadasımız yeni gördüm bende maşallah

evet hanımlar, gündüz işler yoğun çok sık giremiyorum siteye... vakit buldukça girebiliyorum.
Bu sabah sıkı kahvaltı yaptım, hatta peynirli börek yedim ama öğle yemeğinde sadece çorba içtim ve akşamı elma yoğurtla geçiririm.
Bu akşam artık koşmaya başlıyorum, haydi bakalım ha gayret bize

vallahi listeyi görünce kilo verme iştahım kabardı kızlar

Tesekkür ederim kizlar 😊😊😊
82 den 60 a düsünce malesef motive kaybettim ve 65 kilo olunca kk ya dönmeye karar verdim epey bir zaman önce de burda bir topikte 10 kilo vermistim...

Simdilik hedefim 55 ama insallah hızımı alamayip 47-50 arasi bisey olurum 😉😉😉
Boyum 1.64 hep zayif bir insandim 3 kere sigarayi biraktim her seferinde 6 ile 10 kilo arasi aldim birde iki hamilelik nerdeyse 100 kilo olmustum 😕

Ama azmettim inat ettim cogu kilomdan kurtuldum cok sükür 😉😉😉

Bu arada nfk bir grup acsam katilim olur mu ki acaba yapabilirmiyim dersiniz 😕😕😕

- 75 gr lavaş
- 25gr labne
-25gr sucuk
-1 domates 1 salatalik
-4 tane siyah zeytin
Ögleden sonra:
-3 parca bitter cikolata yedim

Akşam yemegim:
-4Yk. Kaşigi pilav
-4Yk. Kaşigi etli kuru fasulye
-1tane Activia yogurt

Spor:
45dakika -> 4.8km koşubandi

Bugünü böylece kapattım :))

Son düzenleme:
dingonun ahırı başlangıç kilosunu bulamadım.

KIZLAR LİSTEMİ BEYENMEDİNİZ Mİ YOKSA...

BAŞKA BİR ARKADAŞ TAKİP ETMEK İSTERSE YAPABİLİR.

YADA FARKLI BİR YÖNTEM DENEYEBİLİRİZ.

BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

Bugün menüm;

Domates+salatalık+beyazpeynir +etimek; kahvaltı
Enginar+yoğurt; öğlen yemeği
akşam üzeri; meyva
akşam; meyva...

sevgiler

anladım, o sistemi biz de uygulasak, senin grup hep birinci olur.
maşallah düzenli her hafta 1 kilodan fazla veriyorsun

Bu arada nfk bir grup acsam katilim olur mu ki acaba yapabilirmiyim dersiniz 😕😕😕.
önünde saygıyla eğiliyorum
konu açma mevzuuna gelince; 20 kilo vermiş birinin tecrübeleri herkesin ilgisini çeker diye düşünüyorum.
yeri gelmişken bize de anlat, nasıl yaptın? ben 4,5-5 kilo verdim, takıldım, ilerleyemiyorum sanki..:44:

KIZLAR LİSTEMİ BEYENMEDİNİZ Mİ YOKSA...
BAŞKA BİR ARKADAŞ TAKİP ETMEK İSTERSE YAPABİLİR.
YADA FARKLI BİR YÖNTEM DENEYEBİLİRİZ.
BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
yok canım, beğendik. şahsen ben çok beğendim..
daha ne olsun. ikinci mesajındaki liste düzeni daha açık ve anlalışır.
kilo bildirimi zaten yapıyoruz, ama listelenmiş halini de görmek inan çok gaza getiriyor insanı..
lütfen liste yapmaya devam et

önünde saygıyla eğiliyorum
konu açma mevzuuna gelince; 20 kilo vermiş birinin tecrübeleri herkesin ilgisini çeker diye düşünüyorum.
yeri gelmişken bize de anlat, nasıl yaptın? ben 4,5-5 kilo verdim, takıldım, ilerleyemiyorum sanki..:44:

Günaydin kizlar nasilsiniz bugün 😊
Bugünkü kahvaltim
1 yumurtadan yapilmis omlet
1 domates
1 dilim dana salam
1 kare kasar peyniri
1 ck. Recel

Canim ben doguma 2 hafta kala 95 kiloydum dogumdan sonra 82 ciktim ve hepsi bana kaldi..
82 ile diyete basladim 73 oldum o dönem bebegim 4 aylikti onun kavonoz mamalarindan yedim ögün olarak cok cok az yedigim zamanlarda oldu...

Sonra tatil girdi araya 73 kilo ile türkiye ye tatile gittik ve herkesin sen ne olmussun böyle demesiyle psikolojim bozuldu ama sanki daha bir istah patlamasi yasadim izinde...😄
76 ile almanya ya döndüm...
Salata ve az yiyerek 68 oldum ...
Sonrasi yine motive mi kaybettim ama tabii ben doktor doktor geziyorum belim agriyor bacaklarim da sürekli agri vardi 😕 doktorum daha da zayiflamam gerektigini söyledi...

Tabii ben yine nerdeyse 70 oldum yine salata haslama sebzeler ve bu sefer sarimsak cayi na da basladim...

Esim de birgün eve eliptik bisiklet ile gelince cok sevindim 😉

Spora basladim birde diyet 60 kiloya düstüm ...

Tekrar hersey yemeye basladim sporu biraktim 65 oldum...

65 ile tekrar diyet spor 63 oldum ve buraya geri döndüm...simdilik hedefim 55 insallah

82 den 60 kg yemi düştünüz... Süper tebrikler..... Bizimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Nasıl bir yol izlediniz, diyet spor v.s...

Birde ufak ayrintilar var motivasyon icin buz dolabin kapagina kilomu yazip yapistiriyordum veya aldigim kiyafetleri hep kücük beden aliyordum biraz kilo verdigim de 42-44 bedenleri cöpe attim birdaha sizi giymicem diyerek ....😄

Dingonunahiri evet canim 82 den 60 a düstüm bir önce ki sayfa da biraz biseyler paylastim ama tabii yazdiklarim kadar kolay olmadi bu kilolardan kurtulmak...

Azim ve gercekten istemek sabretmek pes etmemek 😉

Haydı devam edelım Bende 65 kıloyum ve 55 olmam gereklı acıl bırbırımıze destek olmamız gerekkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…