- kepekli ekmek 4 kücük dilim
-45 gr kaşar
-25gr sucuk
-1salatalik 1 domates
-5 tane siyah zeytin
Akşam yemeginde yiyeceklerim:
- biber dolmasi (adetini henüz belirlemedim) :))
-1 tane acitivia yogurt
-salata
Akşam koşu bandinda tempolu yürüyüş yapcam 45dk planliyorum
aynen arkadaşım... 2.5 ayda 10 kg vericem , bunu kafaya koydum
evet aylık 3.300 kg çok değil ki şeker..... Valla spor çok etiliyo azcık yemekten kıs , beyaz ekmek yeme kepek ye porsiyon küçült yeter..ne 2,5 ayda 10 kg mı naptın sen canım
selam Dingonunahir sana katılıyorum aynısını bende kafaya koydum hedefe ulaşmamız lazım :)))) yediklerime dikkat ediyorum bol bol su içiyorum veeeee günlük sabah akşam olmak üzere 2 saat tempolu yürüyorum bu kilolar gideceeekkkk gitmeliiii ama ben 15 kilo vermeliyim 3 ayda bende kaya bunu koydum ramazan bayramına kadar 15 kilo gidecek inş.....:)))))
evet aylık 3.300 kg çok değil ki şeker..... Valla spor çok etiliyo azcık yemekten kıs , beyaz ekmek yeme kepek ye porsiyon küçült yeter..
Yedim yedim zaten birtane biber dolmasi yedim oda senin icin :)benim yerime de ye biber dolmasınıben 15,30 da yaptım kahvaltı mı simdi de yürüyüşten geldim 1 saat yürüdüm sahalara geri döndüm yarın bomba bir açıklama yapcam da kilo bildiriminde
Yedim yedim zaten birtane biber dolmasi yedim oda senin icin :)
4 tanede kabak dolmasi yedim ama kücüktüler
Sporumuda yaptim 45 dakika ve 10 dakika kadarda mekik hareketleri yaptim.
Ay yarini iple cekerim sabah erkenden yaz yaaa.nasil bir bombamiş bakalim :))
Benimde fena sayilmaz yarin olsunda bende meraktayim valla
Evet kilo bilirimi anladim kizzzzzneden kendi adına da yemedin aaabende yas pasta yedim 1 dilim birde Türk kahvesi içtim bomba olan kilo bildirimi canım yaa
Evet kilo bilirimi anladim kizzzzz
Kac vermişsin ona merak ettim ondan :)
Bak yaş pasta dedinde aklima geldi dün akşam bir arkadaşin dogum günü vardik orada bende bir dilim yaş pasta yedim daha dogrusu bir dilimin yarisini tabagima aldim incecikti :-/
Sagolsun kizim hem kendi pastasini yedi hemde benim pastamin yarisini götürdü banada minnacik birsey kaldi ama iyide oldu aslinda :)))
noluyor noluyor benim haberim yok
aynen arkadaşım... 2.5 ayda 10 kg vericem , bunu kafaya koydum
Yarin olsunda Hemencikyarını bekleyeceksin öğrenmek için canımben hazır seyleri yemiyorum kendim yaptım yas pastayı kalorisi çok fazla değildir pastanın yarısını yiyecek bir çocukta been mi doğursam nedir
pazartesileri liste çıkarıcam da yapan varmı bilmiyorum...varsa ben yapmıyım bilgilendirin lütfen
yavaş yavaş veririz canım sıkma kendini
Yarin olsunda Hemencik
Ohhh iyimiş az kalorili pastan....dogur dogur bak gör sana nasil yardimci olcak
Herhalde liste cikaracakmiş ama eger burdan birisi listeyi yapiyorsa kendisi listeyi cikarmayim demek istemiş sanirim....kilo bildirimi için listemi ? ben her pazartesi yapıyorum bildirim
:)))) tamam hemen bebiş bekliyomyarından tez yok doğuruyorum bi tanebakalım yarına kim ne kadar kilo vermiş olcak
Hoşbulduuk canıım :) Diyet aslında biraz sıkman gerken bir diyet. Şimdi ben 2 hafta boyunca az az yediğimden kaynaklı artık vücudum alıştı ben kahvaltıyı bugun geç yaptım malesef pazardan kaynaklı uyumusum 11 gibi yaptım . Yediğiim tek şey; bir kibrit kutusu peynir ve 1 dilim ekmekti. Şu an 15:38 hala aç değilim. 1 saat sonra falan 2 haşlanmış yumurta ve salata yiyeceğim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=416485 Burada Muzaffer Kuşhanın dyetını bulabilirsin.
Herhalde liste cikaracakmiş ama eger burdan birisi listeyi yapiyorsa kendisi listeyi cikarmayim demek istemiş sanirim....
Yada ben yanliş anladim yaaaa...
Bende pazartesileri kilo bilirim yapiyorum :)))
:)))) tamam hemen bebiş bekliyom
Bakalim bende meraktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?