60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim yerime de ye biber dolmasını ben 15,30 da yaptım kahvaltı mı simdi de yürüyüşten geldim 1 saat yürüdüm sahalara geri döndüm yarın bomba bir açıklama yapcam da kilo bildiriminde

bende sizler gibi kilo vermek için yediklerime dikkat ediyorum ve düzenli yürüyüş yapıyorum son tartıldığımda 79 kg idim 3-4 gün sonra tekrar tartılıcam
( regl deönemindeyim ) bende çok merak ediyorum kilomu, kendimde fark ediyorum ama nnekadar vermiş olabilirim bilmiyorum inş. 74 kg tartarım....
sabırla devam edeceğim ilk hedefim 65 kg sonra tekrar bir hedefle 55 kadar sonunu getirmiycem :)))))
yıllar önce başarmıştım yine başarmalıyım.
herkese kolay gelsin .....

aynen arkadaşım... 2.5 ayda 10 kg vericem , bunu kafaya koydum

selam Dingonunahir sana katılıyorum aynısını bende kafaya koydum hedefe ulaşmamız lazım :)))) yediklerime dikkat ediyorum bol bol su içiyorum veeeee günlük sabah akşam olmak üzere 2 saat tempolu yürüyorum bu kilolar gideceeekkkk gitmeliiii ama ben 15 kilo vermeliyim 3 ayda bende kaya bunu koydum ramazan bayramına kadar 15 kilo gidecek inş.....:)))))

evet arkadaşım.... temmuz 15 ine kadar 10 kg gitmiş olacak 56 kg olacağımmm.. Kararım kesindir... Haydi kızlar tığ gibi olalım tığğğ

evet aylık 3.300 kg çok değil ki şeker..... Valla spor çok etiliyo azcık yemekten kıs , beyaz ekmek yeme kepek ye porsiyon küçült yeter..

bana göre çok bende kansızlık olunca kendimi yerden yere vursam yine kilo vermem zor oluyor.1,5 ayda 3,5 kilo verebildim tabi bu 1,5 ayda ekmekten kısamadım ve 10 gün ancak spor yapabildim

benim yerime de ye biber dolmasını ben 15,30 da yaptım kahvaltı mı simdi de yürüyüşten geldim 1 saat yürüdüm sahalara geri döndüm yarın bomba bir açıklama yapcam da kilo bildiriminde
Yedim yedim zaten birtane biber dolmasi yedim oda senin icin :)
4 tanede kabak dolmasi yedim ama kücüktüler
Sporumuda yaptim 45 dakika ve 10 dakika kadarda mekik hareketleri yaptim.
Ay yarini iple cekerim sabah erkenden yaz yaaa.nasil bir bombamiş bakalim :))
Benimde fena sayilmaz yarin olsunda bende meraktayim valla

neden kendi adına da yemedin aaa bende yas pasta yedim 1 dilim birde Türk kahvesi içtimbomba olan kilo bildirimi canım yaa

neden kendi adına da yemedin aaa bende yas pasta yedim 1 dilim birde Türk kahvesi içtimbomba olan kilo bildirimi canım yaa
Evet kilo bilirimi anladim kizzzzz
Kac vermişsin ona merak ettim ondan :)
Bak yaş pasta dedinde aklima geldi dün akşam bir arkadaşin dogum günü vardik orada bende bir dilim yaş pasta yedim daha dogrusu bir dilimin yarisini tabagima aldim incecikti :-/
Sagolsun kizim hem kendi pastasini yedi hemde benim pastamin yarisini götürdü banada minnacik birsey kaldi ama iyide oldu aslinda :)))

yarını bekleyeceksin öğrenmek için canım ben hazır seyleri yemiyorum kendim yaptım yas pastayı kalorisi çok fazla değildir pastanın yarısını yiyecek bir çocukta been mi doğursam nedir

yarını bekleyeceksin öğrenmek için canım ben hazır seyleri yemiyorum kendim yaptım yas pastayı kalorisi çok fazla değildir pastanın yarısını yiyecek bir çocukta been mi doğursam nedir
Yarin olsunda Hemencik
Ohhh iyimiş az kalorili pastan....dogur dogur bak gör sana nasil yardimci olcak

kilo bildirimi için listemi ? ben her pazartesi yapıyorum bildirim
Herhalde liste cikaracakmiş ama eger burdan birisi listeyi yapiyorsa kendisi listeyi cikarmayim demek istemiş sanirim....
Yada ben yanliş anladim yaaaa...
Bende pazartesileri kilo bilirim yapiyorum :)))
yarından tez yok doğuruyorum bi tane bakalım yarına kim ne kadar kilo vermiş olcak
:)))) tamam hemen bebiş bekliyom
Bakalim bende meraktayim

Son düzenleme:

sağol cnm inceleyeceğim şu diyeti (=
aynen senin dediğin gibi şu bünyenin alışması olayı çok kötü oluyor hafta sonu insanın uyku düzeni de yemek düzeni de bozuluyor yani (=

mrb arkadaşlar bugün kuzenin doğum günü vardı ince bir dilim pasta yedim akşam kendimi çok suçlu hissettim off ya =(

Liste yapan yok yapan olursa katılırız hemen geliyor bebişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…