60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün sabah bildiğiniz gibi 20 zeytin ,sade kahve, adaçayı,öğlen çitos ice tie şeftalili, spora gittim 1 saat falan. yeşil kahve aldım yarın içmeye başlıcam. Ve abur cuburu kesiyorum. Şimdi ne yesem bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ya ekmeksiz yedim valla agirlik cöktü üstüme....
Birde öglen birşey yiyemedimde dişardaydim halende acim saldirmak istiyom :)))
Sanada afiyet olsun

Hic birsey yememişsinki zeytin haric...
Ama böyle yapma yani yemen gerek tatlim bak sonra direncin kalmaz hastalanirsin valla

Tabiki ablacım. Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yanlış anlamam asla. Dedikleriniz için çok teşekkür ederim tekrardan 😊😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ya ekmeksiz yedim valla agirlik cöktü üstüme....
Birde öglen birşey yiyemedimde dişardaydim halende acim saldirmak istiyom :)))
Sanada afiyet olsun

ben sabah kahvaltısını öğlen yaptığım için öğle yemeği nedir bilmem canım.belki o düzene girse daha kolay zayıflıcam...ben aşırı yemişim gbi hissediyorum hatta midem bulanıyor

Mrb arkadaşım ben de yediklerimin kalorilerini hesaplamak istiyorum fakat bunun ne kadar olduğunu bilemiyorum sen baktığın sitenin adını bana da söyleyebilir misin acaba (=

Bu gün güne erken başladım sabah kahvaltısında çok az yağla bir omlet yaptım biraz peynir salatalık ve domatesle bir bardak şekersiz çay içtim öğlen yemeğinde bir porsiyon bakla ve yoğurt yedim akşam yemeğinde bir parça tavuk ve salata yedim...
sabah tarılsığım 65.8 kg olmuşum gram gram gidiyor bakalım artık (=

Merhabalar bende 69 kiloyum. Boyum 1.65 . Ben 70.7 kiloydum 1 hafta sonunda bu kiloya ulaştım ancak regl dönemmden kaynaklı veremedim. Almadıgıma şükrediyorum gerç :) Bugunden tekrar Muzaffer Kuşhan diyetine başladım. Sabah 1 kibrit kutusu peynir 1 dilim kepek ekmeği ve çay içtim. Birlikte siiziinle olmak istiyorum. Birilerile birlikte olmak benim içinde bu süreci kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum.

merhabalar arkadaşlar güzel bir pazar gününe geç başladım sabah kahvaltı da 2 ince dilim peyn,r 3 zeytin salatalık domates ve haşlanmış patates yedim (= saat olarak geç kaldığımdan şimdilik öğlen yemeği yemedim ara öğün yapmayı düşünüyorum
herkese güzel bir pazar günü diliyorum (=

hoş geldin arkadaşım (= bu yaptığın diyet nasıl ??? bu konuda bir başlık açılmış mıydı sitede yeni olduğumdan bir çok şeyin varlığın dan habersizim (=

Hoşgeldin aramiza :))

- kepekli ekmek 4 kücük dilim
-45 gr kaşar
-25gr sucuk
-1salatalik 1 domates
-5 tane siyah zeytin

Akşam yemeginde yiyeceklerim:
- biber dolmasi (adetini henüz belirlemedim) :))
-1 tane acitivia yogurt
-salata

Akşam koşu bandinda tempolu yürüyüş yapcam 45dk planliyorum

hoş geldin arkadaşım (= bu yaptığın diyet nasıl ??? bu konuda bir başlık açılmış mıydı sitede yeni olduğumdan bir çok şeyin varlığın dan habersizim (=

Hoşbulduuk canıım :) Diyet aslında biraz sıkman gerken bir diyet. Şimdi ben 2 hafta boyunca az az yediğimden kaynaklı artık vücudum alıştı ben kahvaltıyı bugun geç yaptım malesef pazardan kaynaklı uyumusum 11 gibi yaptım . Yediğiim tek şey; bir kibrit kutusu peynir ve 1 dilim ekmekti. Şu an 15:38 hala aç değilim. 1 saat sonra falan 2 haşlanmış yumurta ve salata yiyeceğim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=416485 Burada Muzaffer Kuşhanın dyetını bulabilirsin.

Cumartesi Pazar yediklerime dikkat ettim, protein ağırlıklı beslendim.. Ekmek yedim ama kızarmış kepek ekmek ...
Bu sabah aç karna tartıldım, 66.5 kg... şimdi spora gidiyorum, 1 saat spor yapıcam... Yarın sabah ilk iş kilo bildirimi yapacağım..
PES ETMEK YOK...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…