bilsen de birde ben söyleyeyim de çift dikiş olsunhiç ekmek yemedin mi ben ekmeksiz yemek yiyemiyorum ağır geliyor yemek felan..bende dünden kalan yarım pizzayı yedim 2 dilimcik ama pazartesiye gecen haftaya göre 300 gr civarı vercem diye hissediyorum
Bugün sabah bildiğiniz gibi 20 zeytin ,sade kahve, adaçayı,öğlen çitos ice tie şeftalili, spora gittim 1 saat falan. yeşil kahve aldım yarın içmeye başlıcam. Ve abur cuburu kesiyorum. Şimdi ne yesem bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eee öyle diyorsan ama saglik acisindan iyi degil sen yinede dikkatli ol derim bir abla tavsiyesiYok ya bana bişey olmaz. Kırk canlıyım 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet ya ekmeksiz yedim valla agirlik cöktü üstüme....
Birde öglen birşey yiyemedimde dişardaydim halende acim saldirmak istiyom :)))
Sanada afiyet olsun
Anliyorum seni ...ben sabah kahvaltısını öğlen yaptığım için öğle yemeği nedir bilmem canım.belki o düzene girse daha kolay zayıflıcam...ben aşırı yemişim gbi hissediyorum hatta midem bulanıyor
Mrb arkadaşım ben de yediklerimin kalorilerini hesaplamak istiyorum fakat bunun ne kadar olduğunu bilemiyorum sen baktığın sitenin adını bana da söyleyebilir misin acaba (=Bende hep öyle düşünüyordum.
Bir siteyi gecenlerde fark ettim tesadüf ne ararsan hemen hemen var hemde cok kolay.hergün yediklerini ekliyorsun günlük listen oluyor.diyelim günde 1000 kalori yiyorsun.ona göre listeni hazirliyorsun hemde aşmiyorsun böyle.ve sana ayda kac kilo gider diye hesap yapiyor yedigin şeylere göre.burdan site ismi verme yasak herhalde ama istersen sana mesaj atarim siteyi incele istersen.
Özel mesaj atayim sanaMrb arkadaşım ben de yediklerimin kalorilerini hesaplamak istiyorum fakat bunun ne kadar olduğunu bilemiyorum sen baktığın sitenin adını bana da söyleyebilir misin acaba (=
Merhabalar bende 69 kiloyum. Boyum 1.65 . Ben 70.7 kiloydum 1 hafta sonunda bu kiloya ulaştım ancak regl dönemmden kaynaklı veremedim. Almadıgıma şükrediyorum gerç :) Bugunden tekrar Muzaffer Kuşhan diyetine başladım. Sabah 1 kibrit kutusu peynir 1 dilim kepek ekmeği ve çay içtim. Birlikte siiziinle olmak istiyorum. Birilerile birlikte olmak benim içinde bu süreci kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum.
Hoşgeldin aramiza :))Merhabalar bende 69 kiloyum. Boyum 1.65 . Ben 70.7 kiloydum 1 hafta sonunda bu kiloya ulaştım ancak regl dönemmden kaynaklı veremedim. Almadıgıma şükrediyorum gerç :) Bugunden tekrar Muzaffer Kuşhan diyetine başladım. Sabah 1 kibrit kutusu peynir 1 dilim kepek ekmeği ve çay içtim. Birlikte siiziinle olmak istiyorum. Birilerile birlikte olmak benim içinde bu süreci kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum.
hoş geldin arkadaşım (= bu yaptığın diyet nasıl ??? bu konuda bir başlık açılmış mıydı sitede yeni olduğumdan bir çok şeyin varlığın dan habersizim (=
ok ...arkadaşım birlikte başaracağız....
pazartesi ilk liste başlangıç kilolarımız olarak başlayacağız....
aynen arkadaşım... 2.5 ayda 10 kg vericem , bunu kafaya koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?