Maşallah oda baya vermiş 30 kilo ne demek helal olsun vallaKosu bandi da cok faydali kiz kardesimde onunla zayifladi oda yaklasik 30 kilo verdi...
Hergün yarim saat kosuyordu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Citir ekmek ne oluyor bende onu merak ettim ????Kahvaltim
Etimek diyorsunuz heralde burda da cıtır ekmek 😄
Neyse bir dilim ondan
1 dilim light peynir
1 dilim salam
7 dilim salatalik
5 tane zeytin 😉
Benim yedigim etimekde 35 kalori.Evet canim yurtdisindayim citir ekmek sanirim sizin etimek ile ayni ...
Tam tahilli 40 kalori civarinda bisey 😊
Benim yedigim etimekde 35 kalori.
Almanyada knäckebrot varya oda güzel ama burda biraz pahali 6-7 tl felan)
Senin citir ekmek dedigin zwiebackmi acaba ???
Profilinde almanya yaziyor bende alamanyada dogdum büyüdüm ama 6yildir türkiyede yaşiyorum :)
Yok canim zwieback degil knäckebrot 😉
Ben frankfurt civarinda yasiyorum sen nasil oldu da tr de sin gelin mi gittin oraya 😊
Valla aşk meşk derken bir baktim türkiyede yaşiyorum.evet tr'de evlendim ve cok şükür memnunumda burda olmaktan :)
Ffm'in neresindensin ??? Cokmu özel olduki hihihi :)
Bir bakmişin tanidik cikiyormuşuz dünya kücük.
İnşallah birgün kesin dönüş yaparsiniz... Ama bunlar dedigin gibi nasip kismetCok sevindim senin adina keske bizde dönebilsek aslinda son zamanlar da esimle düsünüyoruz tr ye dönmeyi ama kismet nasip 😉😉😉
Ben dietzenbach ta yim canim sen nerde yasiyordun ffm in😊😊
Olabilir belki tanisik cikariz dermisim 😊
İlk evlendigim sene istanbuldu sonrasi eşimin iş sebebiyle taşindik... Şuanda kirklarelindeyiz :)Insallah canim 😊
Türkiye de nerdesin istanbul mu
Desene senin memlekette yakınmışız.Bende edirne uzunköprü lü yüm 😊
Desene senin memlekette yakınmışız.
Edirneyi henüz görmedim yani o taraflara kismet olmadi hic gitmek zaten bu yaz 1 yilimiz dolacak buraya taşinali :)
Kahvaltim
Etimek diyorsunuz heralde burda da cıtır ekmek 😄
Neyse bir dilim ondan
1 dilim light peynir
1 dilim salam
7 dilim salatalik
5 tane zeytin 😉
İnşallah firsat olur bakalim...Belki bu yaz edirne yi gezme firsatiniz olur canim..😉😉😉
Bizde kismetse temmuzun 21 in de burdan arabayla yola cikicaz önce edirne ordan bursa 😉
Ögleden sonra :- 2 etimek
-5 siyah zeytin
-25gr light beyaz peynir
-1 domates 1 salatalik
-2 adet ceviz
-1 cay kaşigi bal
Yok canim yok kesin nazar degecek bu hafta bana :)))
Yavaşliyor kilo vermem veremiyecem bu hafta
Kiz bende yiyorum daha ne olsun gram gram veriyom bazen hic gitmiyor valla .... Hergün tartiya cikiyomya :)
bu hafta da yavaşlamazsa zaten normal değilsin sen canım3. haftada duraklaması lazım.bu hafta bende kilo veremedim ya napsam
1 ayim bitecek bakalim pazartesi tarti ne görecem :))bu hafta da yavaşlamazsa zaten normal değilsin sen canım3. haftada duraklaması lazım.bu hafta bende kilo veremedim ya napsam
Şuana kadar 400gr gitmiş ama pazartesi ne olur bilmiyom ee birde kirmizilar geldi gelecek malum :-/
Sende fark varmi???
1 ayim bitecek bakalim pazartesi tarti ne görecem :))
Şuana kadar 400gr gitmiş ama pazartesi ne olur bilmiyom ee birde kirmizilar geldi gelecek malum :-/
Sende fark varmi???
ee yine güzel kilo vermişsin..bende pek değişim yok pazartesiye kadar ne olur bilmiyorum 2 gündür yürüyüşe de gidemiyorum yemekten de vazgecemiyorum
1 ayim bitecek bakalim pazartesi tarti ne görecem :))
Sende fark varmi???
Asi peki toplam kac kilo verdin 1 ayda birde duraklama dönemine girdin mi ?
Ben iki günde bir kosu bandini kullaniyorumee yine güzel kilo vermişsin..bende pek değişim yok pazartesiye kadar ne olur bilmiyorum 2 gündür yürüyüşe de gidemiyorum yemekten de vazgecemiyorum
Bugün birde kosu bandindan sonra 5 dakika kadar dans yaptim ve 500 tane ip atladim gerci ipim yoktu ama varmiş gibi atladim :))
30 dakikada kosu bandi yaptim.
Bu hafta bitince bir ayim bitecek bakalim kac olacak toplam.şimdilik 4 kilo gitmiş duraklama henüz yaşamadim.Asi peki toplam kac kilo verdin 1 ayda birde duraklama dönemine girdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?