- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
Fazla kilom yok ama vermekte zorluk cekiyorum veremedikce de morali bozuluyor insanin ve tabi haliyle surec tamamlanmadan birakiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh hanımlar gitmiş 1-3-5 kilolar ben veremedim hatta üstüne koymuş görünüyorum ama reglim şuan ama canımı sıkmıyorum sıkmıycam, hafta pazartesi ben yazcam oraya bana da diyceksiniz oh vermişsin diyesevgilerimleeeee
Ne tür besleniyorsun canim günlük neler yapiyorsun... süreci düsünme sabirli olmak lazim inat et sende bizim gibi...
22 kilo verdim 1 bucuk yilimi aldi zaman zaman motivasyonumu kaybettim diyet yapmayi biraktim karamsar oldugum günler oldu ama burayi tercih etmekle dogru adrestesiniz
Oncelikle seni tebrik ediyorum canim 22 kilo vermek guclu bir iradeyr sahip olmadan basarilacak sey degil. :) Bana gelicek olursak,ben acikcasi pek duzenli beslenmiyorum. Kahvaltimi duzgun yapiyorum ama bazen ogle yemiyorum aksam yemegi yiyorum bazen tam tersi. Okuldayken zaten zor oluyordu pek saglikli seyler yiyemiyordum. Ama simdi okulum bitti evdeyim. Fakat bir duzenim yok,aileden dolayi..hicbir zaman beraber masaya oturmadigimiz icin. Herkes cani istediginde yedigi icin. Ve neler yiyorum,annem ne yaparsa :d vr annem cok sevmedigi icin yemek yapmayi disardan yedigimiz de cok oluyor
nasıl başardın maşallah......
Bende 33 yasindayim canim pardon daha 32 sayilirim :) büyük oglum 6 kücük oglum 2 yasinda ...
Hedefimiz ayni 55 kilo olmak niyetim temmuzun 21 ne kadar 55 olmak ramazan girecek araya ama dikkat edicem insallah ;-)
Oncelikle seni tebrik ediyorum canim 22 kilo vermek guclu bir iradeyr sahip olmadan basarilacak sey degil. :) Bana gelicek olursak,ben acikcasi pek duzenli beslenmiyorum. Kahvaltimi duzgun yapiyorum ama bazen ogle yemiyorum aksam yemegi yiyorum bazen tam tersi. Okuldayken zaten zor oluyordu pek saglikli seyler yiyemiyordum. Ama simdi okulum bitti evdeyim. Fakat bir duzenim yok,aileden dolayi..hicbir zaman beraber masaya oturmadigimiz icin. Herkes cani istediginde yedigi icin. Ve neler yiyorum,annem ne yaparsa :d vr annem cok sevmedigi icin yemek yapmayi disardan yedigimiz de cok oluyor
Maşallah Allah bağışlasın yaş önemli değil tatlım bana kalırsa ben daha 23 yaşında takılı kaldım ilerleyemiyorum sanki
Hedefimize inşallah ulaşırız. Ramazana kadar verelimki ramazanda rahat edelim tabi ramazanda nasıl dikkat edeceğiz hiç bilmiyorum.
Benim en büyük sorunum hareketsizlik akşamada kadar oturrarak çalışıyorum sıfır hareket az yesem bile veremiyorum bakalım doktor egzersiz dedi ağlık için yapıp hem zayıflayalım hemde sağlıgımıza kavuşalım inşallah
Tartida 82 yi gordugum de 60 kilo olmak benim icin bir hayal di :)
Kardeslerim arasinda biraz alay konusu olmustum abla sırtına bak abla gidina bak abla kendine bak :)
Ama iyi de oldu inat ettim ...
82 den 7 li rakamlara düsmek icin komik ama gercek bebek mamasi ve az yiyerek verdim sonra 68 e sadece salata yiyerek düstüm
68 kilo da eliptik bisiklete sahip oldum onun da yardimi ile salata sebze 60 kiloyu gördüm cok sükür ;-)
Ya utaniyorum biraz soylemeye ama hic bilmiyorum inan. Hic ihtiyacim olmadi bu zamana kadar,3 sene once bakici yapiyordu simdi annem isi birakti o yapiyor. Ben yapmaya calissam ben yapmiyor muyum,ne istiyorsan soyle ben yapayim der. Eminim
bebek maması enteresanmış gerçekten... 8 kg sadece salata yiyerek mi wuuu çok zor bee... enerji düşüşü olmadı mı halsizlik falan...bu beni aşar :) ben aburcuburu kesemiyorum ki.... ooff offf bir kessem başka bir şeyim yok zaten... gider yani kilolar da işte tatlı karşısında bende akan sular duruyor...
Olmaz mi canim tabii ki oldu ilk zamanlar ama bünye alisiyor birde nasil inat ettiysem artik birakmadim o dönem :)
Abur cubur en sevdigim seyler pastalar tatlilar nutella vaz gecilmezim saniyordum ama inan suan diyetime o kadar motive oldum ki yemiyorum hm canim cekmiyor mu cekiyor ama HAYIR diyorum kendime bugüne kadar yedin de noldu hiiiiic sadece kilo olarak geri geliyor ;-)
Gecen burda bir arkadastan kuru kayisiyi tarcinlayip yemeyi ögrendim tatli krizine iyi geliyormus evet denedim öyle...
Ama yemeden önce ben simdi seni yicem ve tatli krizim gecicek diyorum kendime beynim kabul ediyor bunu ;-)
Olmaz mi canim tabii ki oldu ilk zamanlar ama bünye alisiyor birde nasil inat ettiysem artik birakmadim o dönem :)
Abur cubur en sevdigim seyler pastalar tatlilar nutella vaz gecilmezim saniyordum ama inan suan diyetime o kadar motive oldum ki yemiyorum hm canim cekmiyor mu cekiyor ama HAYIR diyorum kendime bugüne kadar yedin de noldu hiiiiic sadece kilo olarak geri geliyor ;-)
Gecen burda bir arkadastan kuru kayisiyi tarcinlayip yemeyi ögrendim tatli krizine iyi geliyormus evet denedim öyle...
Ama yemeden önce ben simdi seni yicem ve tatli krizim gecicek diyorum kendime beynim kabul ediyor bunu ;-)
ara öğün olarak süper olur deniyeyim.. evet söyleyerekte beyni alıştırmak hazırlamak mantıklı...
Kahvaltim
Maydanozlu dere otlu yagsiz omlet
25 gr. Peynir
5 tane zeytin ;-)
Kahvaltim
-2 dilim cavdarli ekmek
-25gr sucuk
-50gr beyaz light peynir
-4siyah zeytin
-100ml karışık meyve suyu
Kendime bir tost yaptim :)))
Neredesin kizzzzzz!!!!bende yarını merakla bekliyorum yine bombo bir açıklama yapabilirim hem de bu hafta yürüyüşe gitmediğim halde
Neredesin kizzzzzz!!!!
Kilo bildirimide yapmadın????
Sigarayi birakma canim hipnoz yaptirtmisyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?