60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canim bu grupta kalicam ayrilmicam burdan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi iyi ayrilma kizzz zaten iki üc kişi anca variz sürekli aktif olan....
Hani belki 50-59 araligi zayiflayanlarin arasina katilmak istersin felan filan ondan sordum

İyi iyi ayrilma kizzz zaten iki üc kişi anca variz sürekli aktif olan....
Hani belki 50-59 araligi zayiflayanlarin arasina katilmak istersin felan filan ondan sordum

Yok canim size cok alistim birakamam bu grubu sizinle seninle bu yola devam...

Seviyorum hepinizi :)

Yok canim size cok alistim birakamam bu grubu sizinle seninle bu yola devam...

Seviyorum hepinizi :)

Bak cok sevindim bunu duyunca :)))
Bende bu grubu cok sevdim sizleride cok sevdim....
Hele beni gaza getirde senin şuanki kiloya düşeyim yaaa ))

Bak cok sevindim bunu duyunca :)))
Bende bu grubu cok sevdim sizleride cok sevdim....
Hele beni gaza getirde senin şuanki kiloya düşeyim yaaa ))

66 kilo dedigin ne ki canim cok kolay vericeksin bundan sonrasi gör bak 1 bucuk ay sonra istedigin kilodasin insallah azmetcez inat edicez yenilmicez kilolara ....

;-)

Aslinda haklisin inadina kilo vercez!!!
Ben 74 kilodum hamile kalinca ve 86 ile doguma gittim ve inanirmisin bu 70'li rakamlardan o kadar bikmişimki hep 71-74 arasi gidip geliyordum.
Bunada şükür

18.temmuz 5.evlilik yildönümümüz inşallah o zamana kadar 58 olurum yada daha alti olsam süper olurdu ama 58'i görürsem o zamana kadar 5 yil önceki kiloma geri dönmüş olacam :))

Bende kücük ogluma 68 ile hamile kalmistim 95 le doguma gitmistim
Cok fena kilo almistim heryerim su toplamisti ...

Bende ilk oglumda bi 58 i görmüstüm dogumdan sonra 6-7 yildir hep kilolarla mücadele ama az kaldi canim insallah hepimizi zayiflicaz ..

Senide evlilik yil dönümüne kadar zayiflaticaz hep beraber tam gaz ...;-)

O güne özel ne giyecegini simdiden hayel et motivasyon olucak sana ;-)

Ay valla zayiflariz dimi hayal etmek bile güzel.ben spor yaptigim zaman hep hayal ederek azim ederek spor yaparim )
Hep birlikte vercez inşallahhhh!!!!
Ben gecen yil ne güzel 63'e kadar inmiştim hastalik felan derken biraktim ve geri aldim....
En korktugum şey kiloyu verdikten sonrasi ne olcak hani geri almadan nasil olcak !!!

Yavas yavas normal yemege döneriz canim ben daha önceleri az ve sık yiyerek kilomu hep korudum cok uzun zaman 47 -50 arası kalmistim ki birde zar zor 53 kilo olmustum derken 1 yil hipnozlu dönem 63 oldum:) o zamanlarda 60 kilodan düsmüstüm

Hipnozlu dönem derken ne hipnozuyumuş bu ????

Kızlar bu arada yaşım 31 bir kızım var 6 yaşında 1.60 boy ve 62.8 kg hedefim 55
DİPNOT: evlendiğimde 47 kg dum

Fazla kilom yok ama vermekte zorluk cekiyorum veremedikce de morali bozuluyor insanin ve tabi haliyle surec tamamlanmadan birakiliyor

Fazla kilom yok ama vermekte zorluk cekiyorum veremedikce de morali bozuluyor insanin ve tabi haliyle surec tamamlanmadan birakiliyor

canım fazla kg olmadığı için zor veriliyor benımde öyle veremıyorum moralim bozuluyor ama sağlık sorunum beni dahada zayıflamaya yöneltti insallah istediğimiz kgya gelip dar kıyafetlere girebileceğiz

canım fazla kg olmadığı için zor veriliyor benımde öyle veremıyorum moralim bozuluyor ama sağlık sorunum beni dahada zayıflamaya yöneltti insallah istediğimiz kgya gelip dar kıyafetlere girebileceğiz
Evet canım bir de uzun süre aynı kiloda kalınca,inat ediyor yağlar erimiceeez diye ama inşalllah burda birbirimizi motive ederek kurtulucaz fazlalıklarımızdan

Kızlar bu arada yaşım 31 bir kızım var 6 yaşında 1.60 boy ve 62.8 kg hedefim 55
DİPNOT: evlendiğimde 47 kg dum

Bende 33 yasindayim canim pardon daha 32 sayilirim :) büyük oglum 6 kücük oglum 2 yasinda ...

Hedefimiz ayni 55 kilo olmak niyetim temmuzun 21 ne kadar 55 olmak ramazan girecek araya ama dikkat edicem insallah ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…