60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hu huu işte kilo bildirimi

başlangıç kilosu 68,5
geçen hafta :65
bu hafta :64,5
bu hafta giden :500 gr

toplam giden :4 kg

hedef kilom :63

sporsuz 1 hafta da 500 gr verdim inşallah gelecek hafta daha güzel olcak

Son düzenleme:

başlangıç kilosu 68,5

Tebrik ederim Ayse ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başlangıç kilosu 68,5

Valla süpersin hemde spor yapmadan 500gr daha ne olsun...ve sen zor veriyorsun zaten cok sevindim senin adina :))
pilates yapiyonmu pilates !!!!!

Merhabalar, kendime diyet arkadasi ararken kk'da boyle bir bolum de oldugunu kesfettim. Kendimden kisaca bahsedeyim. Ben ev yemekleri yemeyen daha dogrusu saglikli hicbir sey yemeyen abur cubur bagimlisi biriyim. Yemek yemekten hazzetmiyorum ama dedigim gibi abur cubura dayanamiyorum. Gunde 10dan fazla cikolata yemek benim icin siradan bir sey. Buna ragmen kolay kilo alan bir yapim yok. Bu zamana kadar en fazla 60 kilo olmustum. Boyum 1,60. 6 ay once evlendim ve simdi hem tencere yemegi hem de abur cubur yedigim icin 7 kilo daha aldim. Evlenmeden once 58 kiloydum. Cok sagliksiz yasadigim icin her yerim yag bagladi. Ve artik dur demenin vakti geldi de geciyor diye dusunuyorum. Sadece abur cuburu kesecegim ve evde ip atlayacagim. Bugun basladim. Bundan sonra buraya gun icinde ne yedigimi yazacagim. Su icmek benim icin sorun degil. Su icmeye bayiliyorum. Ve sanirim olmasi gerekenden de fazla su iciyorum. Umarim benim gibi bu gunlerde diyete baslayan birileri olur ve birbirimizden destek aliriz. Ustume kiyafet almak istemiyorum o hale geldim. Denemeden tisort almak istiyorum, bu bana olur diyerek. :) var mi benimle saglikli yasamini paylasacak birileri?

Hos geldin canim biz variz ;-)

Aramiza hoşgeldin....
Benim hikayeme benziyor sankim
Biraz degişik ama ))
Bende bekarken 60 kilomu gectigimi hatirlamam evlenirken 58 idim senin gibi 6 ay icinde senden daha fazlasini almiştim malesef 16 kilo almiştim gerci dogum kontrol hapi kullaniyordum onada bagliyorum durumu birde gec saate düzensiz yemeler derken ee sonrasi hamilelik felan derken senelerdir 70'lerdeydim hep 1 ay önce STOP dedim.71.2 ile başladim bu sabah 66.7 idim ....
Sende bize katil burda yediklerini paylaş hangi tür spor yaptigini anlat vs....
Biz hep burdayiz )

Sevgili bayanlar

Bugün itibariyle ben de basladim. 1 sene içinde yaklaşık 7 kilo aldim. (Tez yazarken ne bulduysam yemenin cezası&#128546 yaz geliyor ve bu kiloların gitmesi gerekiyor.

Başlangıç kilom: 65,7

Sadece nasıl bir program uygulayacagimi bilmiyorum. Ben protein ağırlıklı beslenme taraftariyim. Ama çevremdeki herkes sabah karbonhidrat, öğlen karışık ve akşam protein ağırlıklı beslenmenin uzun vadede daha sağlıklı olacağını söylüyor.

haftada 3 gün spor yapmayı planliyorum.

Hafta Hafta nasıl bir programla kaç kilo verdigimi yazarim.

Hepinize iyi haftalar ve başarılar diliyorum

Arkadaslar, hepinize tesekkur ederim. Toplu halde alintilama yapmayi bilmedigim icin alintilama yapamadan yaziyorum. Ben simdi 65 kiloyum ve hedefim 50 kilo olmak. Boyum da kisa oldugu icin tam ideal kilom oldugunu dusunuyorum 50 kilonun. Bu zamana kadar en fazla 3 gun diyet yapabildim. Cok iradesiz bir insanim. Artik insanlara diyete basladim demeye utaniyorum. :) ama simdi yalniz olmadigimi gorunce pek bir heveslendim. :) 15 kilo cok gibi duruyor degil mi? Ama 40 50 kilo veren azimli insanlar var. Bu sefer pes etmeyecegim ve hep yazacagim buraya. Sizleri de gorunce mutlu oldum. Daha onceki yazilarinizi okuyamadim. Gece okuyu kac kilo verdiginizi, neler yaptiginizi ogrenecegim. Hepimize basarilar. :)

Evet ayse telden yazdigim icin bazen garip harfleri farketmeden yaziyorum...

Sigara birakma hipnozu ...:)

telefondan girdiğim de aynı sorun bende de oluyor t9 işte ee peki nasıl etkilimiydi bıraktın mı sigarayı bende 1,5 yıldır esime bıraktırmaya çalışıyorum hatta en son "bırakmak istiyorum" a gitmiştik eşim uyuduuuuuuu

o zaman birakmistim canim 1 yil icmedim...

ama hipnoz falan bana pek ciddi gelmedi biraz psikolojikmen oldu bende diyelim ...
hmm bak hipnoz oldum artik icmicem...:)
biz 3 kisi gitmistik 2 si ertesi gün icmeye devam etmisti insanin biraz kendisinde bitiyor ;-)

Valla süpersin hemde spor yapmadan 500gr daha ne olsun...ve sen zor veriyorsun zaten cok sevindim senin adina :))
pilates yapiyonmu pilates !!!!!

sadece vücudu sasırtıyorum canım o kadar monotonluk kilo vermeyi durduruyor.bu arada hem iş hem ev hem yürüyüşe gitmeye calıs pilates yalan oluyor ama başlangıcını izledim en kısa zaman da baslıcam insallah

hadi ya oda mı işe yaramıyor 1 yıl içmedim derken yine mi başladın ? bizde hipnoza başvurmayı düşünüyorduk eşim kafasında bitiremiyor ve iş yerinde arkadaşlarının %90 ı içince zor oluyor...ben o filmi izledikten sonra sigaradan daha çok nefret etmeye başladım ama adam çok güzel anlattı da sigara içenlere sıkıcı gelir uyuklar ( bu arada sinema salonunda bizle birlikte 1 aile daha vardı heh heh millet bırakmak istemiyordu anlayacağın )

evet canim 3 kere 1 yil biraktim ama malesef yine iciyorum ...

zaten önemli olan ilk önce kafada bitirmek yoksa mümkün degil ...
zaten cogu sigara tirkayisi istiyerek zevkle icenlerle dolu ... bir yakinim sigarayi birakali 10 yil oldu ama hala caninin istedigini cektigini söyler bir kere elime alirsam icerim diyor :)
bilemiyorum cok zor canim yaa
insallah esin kisa zamanda birakir ;-)

bide millet filmen ciktiktan sonra sigara yakmistir desene

daha önce okudugum bir yazinin altinda ki yorum ( sigara yavas yavas öldürür ... yorum ise olsun bizim de acelemiz yok zaten )

bence sigarayı bırakmak bu kadar zor olmamalı.insan neyi istemişte başaramamış ki yeter ki istesin birde söyle düşünüyorum bir insan zayıflamaya calısıp yemekten uzak durabiliyorsa onun için sigarayı bırakmak daha kolay olmalı.Yemekten uzak durmak daha zor bence

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]isimler
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]fark 
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MRTMUHASEBE
[/TD]
[TD]66,70
[/TD]
[TD]66,70
[/TD]
[TD]0,00
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DİNGONUNAHIRI
[/TD]
[TD]66,20
[/TD]
[TD]66,80
[/TD]
[TD]-0,60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NFK
[/TD]
[TD]64,90
[/TD]
[TD]64,60
[/TD]
[TD]0,30
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ASİ83
[/TD]
[TD]67,70
[/TD]
[TD]66,70
[/TD]
[TD]1,00
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AYŞE4968
[/TD]
[TD]65,00
[/TD]
[TD]64,50
[/TD]
[TD]0,50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]XNAZX
[/TD]
[TD]61,00
[/TD]
[TD]60,00
[/TD]
[TD]1,00
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN ŞAMPİYONLARI XNAZX İLE ASİ83 TEBRİKLER...KENDİNİZE 1 ÖĞÜNLÜK ÖDÜL VEREBİLİRSİNİZ...

Son düzenleme:

:))) iste benim gibi ve bazi insanlar icin emin ol sigara bazen daha önemli olabiliyor ayse cim :)))

Tabii yeter ki insan istesin istedikten sonra neler yapilmiyor ki ama iste ...... ;-)

Asi arkadasim 1. Olmusuz yuppppi :)))

Aramiza hos geldiniz kizlar diyetiniz hayirli olsun ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…