60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sende aramiza hos geldin arkadasim ;-)
Biz burda arkadaslarla birbirimizi cok güzel motive ediyoruz sende kisa zamanda diyetine adapte olursun canim daha da dikkat etmeye baslicaksin ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saat 10 da omlett

Saat 14 aktivia müsli ;-)

Ara 1 elma

Aksam icinde balik ve salata düsünüyorum

2 gündür pilates yapiyorum bu aksam eliptik bisiklet olucak sanirim ;-)

Öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz sefalar getirdiniz bol kilo vermeli günler dilerim herkese!!!!

Demek pilates yapion sende ohhh iyi valla.bir ben şu pilates olayina girmedim :))
Bizim burda spor salonu var pilates yapiyorlarmiş haftanin 3 günümü ne.bir kac tanede kondisyon aletleri var.bir arkadaşla gitmiştim bakmiştik ama beni cekmedi hani yer acisindan.dandik bir yerde 15-20 kişi birden pilates yapiyormuş.kondisyon aletlerinede pilatesden önce 15-20 dakika kadar kullaniyormuşsun ve sadece böyle şey icin 70tl aylik demişti .o kadar insan nasil kullansinki aletleri 15-20 dakikada yani...
Bu yüzden hemencik koşu bandi edindim kendime cokta iyi oldu valla :))
Hem istanbulda olsa o aylik fiyatta birazda ekler güzel bir spor salona yazilabilinir

Son düzenleme:

Yapiyorum canim hemde epeydir baya da alistim...

Haftanin belirli günleri eliptik diger günler de pilates..

Valla canim kosu bandi edinmekle en dogrusunu yapmisin...

Daha önce bende fitnese gidiyordum 1 yillik sözlesme üstelik her ay 60 euro bosu bosuna ödedim neydi yaptigim eliptik bisiklet bir kac alet ...

En iyisi mi al eve istedigin zaman yap sporunu ;-)

Hoşbulduk arkadaşlar Bende de koşu bandı ve leg magic var. Koşu bandı iki leg magic dört senedir var ve doğru düzgün kullanmıyorum kullandığım zamanlarda ise faydasını gördüm. Düzenli kullanma alışkanlığı edinemedim bir türlü.

Canim bundan sonra haftanin belirli günleri yap bence...

Hatta söylede yapabiliriz arkadaslar da kabul ederse kosu bandi eliptigi olanlar sözleselim hepimiz ayni anda yapalim ve burda durumu paylasalim hem benim icinde iyi olur ;-)

Süper fikir :)

Evet yaa bence de hem birbirimizi spor yapmaya hirslandiririz...

Belki saatlerimiz uymaya bilir hani cocuklar bakimindan ama o gün icin durum paylasimi yapariz ;-)
Katilan olmazsa
ikimiz yapariz ;-)

Katiliyorum sana ))
O zaman yavaştan başlarsin artik...
Hep beraber fit olalim.
Ben bir aydir kullaniyorum koşu bandini cok faydali...ama benden sana tavsiye her gün degilde.haftanin 3 gününü yada ben mesela bir gün yapiyorum birgün yapmiyorum
İlk başladigim hafta cok yüklendim fazla yaptim ve sag bacagimin üstünde cukur gibi birşey oluştu.gerci şimdi kayboldu cok şükür az olsads var ama yok gibi yani.

ahhh iyi olur ben sadece akşamlari bine bilirim koşu bandina :))

Ögleden sonra yedigim:
-3adet keten tohumu kepekli bisküvi

Akşam yemegim:
-5 YK. Taze fasulye
-1activia yogurt
-1kase yayla corbasi olacak :)

Spor koşu bandinda tempolu yürüyüş 48 dakika düşünüyorum yapmayi

Bende bacaklarima cok yüklenmisim ilk zamanlar canim haftalarca sag dizim uyusuk gezdim :)

Bende aksamlari yapabiliyorum canim daha rahat oluyor cocuklar uyudugu zaman ;-)

Aramiza hos geldin nuray insallah hedefine kavusursun ... benim de hedefim 55 olmak ;-)

Diyetine kalori hesabi ile baslayabilirsin ;-)

kalori hesabı nasıl yapacam açıkcası rejim konusunda pek bilgileri değilim.
2 sene oncesine kadar hiç ihtiyacım olmamıştı (

İşte yüklenmemek gerek ben birde öyle hirsliydimki 60dakika 70 dakika yaptigim oluyordu ))
Aynen cocuklar uykuya biz spora !!!

Bak kizima kizartma yaptim ahah ama yemek yok zaten yememde ama nasil güzel koktu offfff :))))

İşte yüklenmemek gerek ben birde öyle hirsliydimki 60dakika 70 dakika yaptigim oluyordu ))
Aynen cocuklar uykuya biz spora !!!

Bak kizima kizartma yaptim ahah ama yemek yok zaten yememde ama nasil güzel koktu offfff :))))

Gecen aksamda ben ev halkina kizartma yaptim icim gitti resmen ama yemediiiim yemiceeeem aferin bize ;-)

Benim akşam eve gelmem geç oluyor ben de akşam kalabilirim aynı anda yapamadık bile yaptıklarımızı yazarız sorumluluk hissettirebiliriz birbirimize

Canim kalori hesabi diyet yapmak icin her yedigini hesaplaman lazim belirli limiti asmicaksin örnek 1000 kalori ile basliyorsan.. internette kalori cetvellerine bakip neyde kac gr im da ne kadar kalori var onlara bakman lazim ;-)

Kesinlikle canim öyle yapalim ...

Hangi günler onu ayarlayalim simdi:what:

Asi canim sen hangi günler kosu bandi yapiyorsun

Hoşbulduk arkadaşlar. bende spor aleti yok.
hafta üç gün 1 saat yürüyüş yapsam sizce nasıl? Yeterli olur mu 15 kilo vermeye

Olur canim olmaz mi hic...

Tempolu yürü birde 1 saatte 4 km yürümeye calis ilk etapta ;-)

Ben kalori hesabi yapiyorum bir site var oraya kayit oldum hergün yediklerimi ekliyorum günlük.
Günde toplam kac kalori aldin hic degilse biliyorsun ona göre listeni aşmiyorsun ve spor yaparsan hangi tür spor yaptigini ekliyorsun vs...
ona göre ayda ne kadar verebilirsin diye hesap cikariyor sana

Hoşbulduk arkadaşlar. bende spor aleti yok.
hafta üç gün 1 saat yürüyüş yapsam sizce nasıl? Yeterli olur mu 15 kilo vermeye
bence başlangic icin yeterli

Gecen aksamda ben ev halkina kizartma yaptim icim gitti resmen ama yemediiiim yemiceeeem aferin bize ;-)

Sanada aferin...ben ilk hafta başladigimda eşimde aksine akşamlari bir yiyordu kizimla birlikte görsen sanki bana inat yiyiyorlardi oysa ben kendi kafamda kuruyordum öyle şimdik öyle düşünmüyorum aliştim .

Zaten ayni saate tuturmamiz zor olur :)) bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…