60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 2,5 lt nin 2 lt sini aksam 8 den sonra içiyorum nolcak simdi

bak bak acıkmıyorum dediğin mesajını buldum işte kendi kendine nazar ettin en sonun da acıkmıssın

itirazım varrr bu yalan düzeneee hayır hayır kabul etmiyoruum çünkü aynı anda diyete başlamadık ben 2.ayımı tamamladım asi daha 1 aylık o yüzden benden fazla kilo veriyor bu hiççç adaletli değil neyse onlar kendilerine ödül verip kilo alsınlar daha iyi

bak bak acıkmıyorum dediğin mesajını buldum işte kendi kendine nazar ettin en sonun da acıkmıssın
evet hic sorma kiz dün biiii acikmiştim anlamadim gitti!!!! Birde fazla yedim yani :))) ee sen artik yediklerini paylaşmiyorsun neden?????

Ay ayşe yaaa )) alemsin kiz!!!!

arkidişler Günaydınnn.... Ben çok sık yazamıyorum ama takipteyim.. Hala rejime devam kalori takibi yapıyoprum ve 1 haftadır yürüyüşlerimi aksatmadım hatta normalde 1 saat yürüyen ben 1,5-2 saate çıkardım :).....
Reglim bitti tartıldım 66.2 kg ydim başlangıç, bu sabah tartıldım 65.5 olmuşum :) yuppi çok sevinçliyim oluyor galiba

HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPTÜM

tebrikler arkadaşım.... bu kadar su içebiliyorsan süpersin.. Ben su içmeden bitirdiğim gün bile oluyor su içmeyi unutuyorum, su içme özürlüyüm resmen..
Kilo vermede, kalori yakmada önemli etkenlerden birisi.

Bende kendimi zorlamalıyım sanırım su içmek için

merhaba arkadaslar... ben de aranıza katılmak istiyorum. 70,5 kiloyum ama haftaya 69 lu rakamları gorurum. daha önce 62 kilodan 53 kiloya inmişliğim var 5 haftada. ama 7-8 ögun duzenli beslenip sabah ve aksam spor yapıyordum. simdi kucuk kızım var her seyim ona göre ayarlı spor yapabilir miyim ne kadar yaparım bilemiyorum.

Kendime aksam 85 gr ödül verdim pasta ile spor da yapamadim bin pismanim zaten
:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Devam canim olucak insallah bende haftaya artik 59 u görmek istiyorum... ama reglimi de dört gözle bekliyorum sıkıntı yaptı fena halde

Chemes aramiza hos geldin canim ;-)
Insallah yine istedigin kiloya kavusursun...

Daha önce 7-8 ögün beslenirken neler tüketiyordun sporun neydi merak ettim ;-)

Kizlar bugünkü kahvaltim

1 citir ekmek
10 gr. Krem peynir
10 gr. Bal

Nescafe ;-)

insallah veririm canım, o zaman 50-59 grubundaydım,5 yas daha genctim ama...
her gun yuruyusle plates yapıyordum mutlaka
kahvaltı: 2 dlm ekmekle kasrlı tost 1 cb sut 5 zeytin yesillik yiyordum. genelde böyle oluyordu kahvaltım.
ara1: 1cb sut veya ayran
ara 2: 1cb sut 1 veya yarım meyve veya 7-8 badem
öğle: 1 kase corba,1 kase yogurt salata sebze. sebzemde patates varsa ekmek yemezdim. yoksa 1 dlm ekmek
ara3: 1 cb sut 1/2 meyve
ara 4: 1cb sut 2 dlm ekmekle kasarlı tost veya 1/4 simit 1 dlm peynir ve 1cb sut
aksam: ızgara et,salata, 1 kase yogurt,1 dlm ekmek
ara: 1 cb süt 1 meyve veya 7-8 badem
genelde böyle beslendim canım istediğinde bir ara ögünumde mini magnum yiyordum. hiç acıkmadan cok guzel kilo verdim o zaman.

ben aslında menumu sabahtan planlamayı dusundum ama uyamam diye tahmin ediyorum. yedikten sonra yazmaya karar verdim.

07:45 kahvaltı
2 ince dlm salam
2 ince dlm ekmekle kasarlı tost
1 ince dlm beyaz peynir
1/2 mantarlı omlet
domates-salatalık
limon kabuklu elmalı tarcınlı yesil cay

10:00 ara 1
1 cb sutle kahve

Menü gayet iyi ama ben yapamam heralde bana göre fazla gibi ben biraz da kaloriye dikkat ediyorum genelde bu yönde kilo veriyorum..
Ben 82 den 60 kiloya düstüm haftaya 59 olmayi ümid ediyorum ;-)

Haftanin 3 günü pilates 3 günü eliptik yapiyorum ...;-)

cok guzel vermissin canım masallah,benim de 20 kilom var veilecek.o kadar cok bozdum basladım ki diyete... ilk dikkat etmeye basladıgımda 62 ydim bi baktım diyet boza boza 72 olmusum. biraz da kendime olan inancım azaldı. eskiden nasıl verdim yine veririm diyorum ama o zaman 9-10 kiloydu hedefim simdi 20. kac ayda verdin peki,hedefin kac?

Benim hedefim 55 olmak canim tabii 52 ye hayir demem ;-)

Benim de 1 bucuk yilimi aldi zaman zaman motivasyonumu kaybettim diyeti biraktim tekrar 3- 4 kilo hep aldim ama inat ettim azmettim canim ...esimle büyük iddaya girdik temmezun 21. Ne kadar 55 olmam lazim ;-)

bizim oyle bir iddia durumumuz yok ama sinir ediyor beni. 5 kilo aldı, göbegi cıkmıs, gömlekleri dar geliyormus . diyet yapıyor benden saglıklı yiyor. sporunu aksatmıyor. diyorum ben napayım 20 kilom var. insan biraz motive eder dimi yok, kendi göbegiyle cok mesgul benimle ilgilenmiyor. ama iyi oldu onun da dikkat etmesi. yoksa veremem ben de. surekli ıvır zıvır tuketilen bir ortamda iradeli olmak zor. ilk baslarda oyle oluyor. biraz inceldiğini hissedince yemek yiyesi gelmiyor insanın. az versem ben de.... pantolonlar biraz bol gelse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…