60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım karın hareketleri yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça ama karnım acıyo ya dikişin biraz üst kısmı, normal mi sence bu?
bi gitse şu göbek bişi kalmıcak zaten, bacaklarımda pek bişi yok, popo ve göbek büyüdü

Ben resimleri göremiyorum cepten girdigim icin sanirim :))
Birşey soracam mesela ben arada yada sık sık tartilirim dayanamiyom işte.bunu fark ettim spor yaptigim günün ertesi sabahi hic kilom gitmiyor yafa mesela bugün baktim verecegime 100gr almişim.... Nedenki??? Ama birde regl dönemindeyim gerci regl olmadigim zamanda öyle oluyor

Öylemi eee o zaman 1100 civarlarda mi yiyecez şimdi :)
Kilo geri almayalim da

Benim günlük 1645 kalori almam gerekiyormus ama ben 600-700 aliyordum 800-900 alayim spora fazla yüklenmicem 30 dakika da 600 kalori yerine 400 yakicam bundan sonra ;-)

Iyi dimi ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin daha 1 yil gecmis canim normal 2. Yilda uyusukluk disinda bisey kalmiyor ;-) hatta ebemiz olacak hanimefendi 6.haftadan sonra karin egzersizleri yapmami önermisti :)

Bende 2. Ogluma 68 kilo ile hamile kalmistim ama rekor bende 95 kilo ile dogum ...

Hey yavrum hey yürüyen balina gibiydim :)))

Anam sen bütün aldigin kaloriyi yakiyormuşsun :))))
Valla bende 700-800 arasi aliyom ee koşu bandinda genelde 300 yakiyom bu kötümü iyimi ki????

Valla bende 700-800 arasi aliyom ee koşu bandinda genelde 300 yakiyom bu kötümü iyimi ki????

Iyi canim bence ama sen nabzina dikkat et cünkü o daha önemli 140 i gecme ;-)

Bence yok canim ;-)

Canim nette arastirdim diyette spor yapanlar yapmayanlar arasinda biraz fark varmis... biz spor ile aldigimiz kaloriyi yaktigimiz icin sebzemizi meyvemizi etimizi vs... biraz daha fazla tükettigimiz zaman bi sakinca yokmus ...

Saglikli zayiflama oluyormus ;-)

Benimde uyuşukluk baya sürmüştü hic birsey hiss etmiyordum :)) birde hamile kalmadan önce karnimi icime cekince tam cekebiliyordum ama şimdi hala göbegimi icime cekince tam olarak cekemiyom yani >>SEZERYAN<< )))
Bende 2. Ogluma 68 kilo ile hamile kalmistim ama rekor bende 95 kilo ile dogum ...

Hey yavrum hey yürüyen balina gibiydim :)))

Ay canimsin gülecegim yoktu yaaa valla.sen benim bacaklari görecektin fil bacakli derdim kendime o kadar şiş o kadar ödem vardiki hic sorma.birde son aylarim yaz aylaridi eylül başi dogum yapmiştim.
Iyi canim bence ama sen nabzina dikkat et cünkü o daha önemli 140 i gecme ;-)

Arada bakiniyom 90-120 yani en fazla 120 görmüştüm

yahu ben niye 100 gr almişimki (((

Aynen canim bende diz kapagi denilen bisey yoktu heryer ödem :)

Nabiz 120 iyi benim 150 ye firliyordy son zamanlarda :)

Senij reglin var ya ondandir pazartesiye kadar gider o ;-)

Offff inşallah bakalim...
Ben koşu baninda 48 dakika->4.8km yapiyorum ya normalde 10 dakikada 1km felan yapiyom hizim 6.seviye 300de yakiyom acaba bu hizi azaltmam gerekirmi ki bilemedim şimdi yoksa ????

Offff inşallah bakalim...
Ben koşu baninda 48 dakika->4.8km yapiyorum ya normalde 10 dakikada 1km felan yapiyom hizim 6.seviye 300de yakiyom acaba bu hizi azaltmam gerekirmi ki bilemedim şimdi yoksa ????

Yok canim iyimis senin hizin tam olmasi gerektigi gibi bence ... nabiz da cok yükselmiyorsa tehlike yok ;-)

Yok canim iyimis senin hizin tam olmasi gerektigi gibi bence ... nabiz da cok yükselmiyorsa tehlike yok ;-)

O zaman böyle devam edeyim okey )

Buarada .....
İYİKİ DOGDUN ARKADAŞİM İYİKİ DOGDUN ARKADAŞİM İYİKİ DOGDUN İYİKİ DOGDUN İYİKİ DOGDUN CANİMMMMMM :)))

Nice mutlu yillara eşin,cocuklarin ve tüm sevdiklerinle mutlu bir yil diliyorum sana ve bol fit günler dilerim,herşey gönlünce olsun inşallah.

(Umarim dogru günü yakaladim profiinde gördümde )) )

:)))) dogru canim bugün benim dogum günüm

Cok tsk ederim canim cooook mutlu ettin beni ...
Amin canim benim insallah hepimizin hersey gönlümüzce olsun insallah

Aminnnn inşallah :)

-2 dilim uno light ekmek
-4 siyah zeytin
-1salatalik 1domates
-25gr labne
-1dilim salam
-18gr bal
-10gr nutella
-100ml karişik meyve suyu

Bugün kahvaltim bolllll :)))

Birazdan--->>
--->> 40gr eti form light müsli
--->> 100ml light süt yiyecegim....

Ohhh masallah yine nutella :) cok severim ;-)

Ohhh masallah yine nutella :) cok severim ;-)

Evet nutella yedim....

Somadaki madencilere cok üzüldüm yaa kac kişi vefat etmiş ((
Cok sayida yarilida var birde daha cok insan varmiş.
Allah ailelerine sabir versin cok üzücü cok ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…