60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kolaylik versin hepimize kizlar ... ben gene iki erkek cocugu ile bütün gün kosturup duruyorum anam yetisemiyorum valla onlarin enerjisine :)
Cocuk büyütmek yetistirmek hakikaten zormus simdi annecigimi daha iyi anliyorum ;-)

Asi arkadasima katiliyorum canim bebek arabasi ile bol bol yürüyüs yap hem uyku düzeninede iyi gelir iyi biliirm o düzensizligi büyük oglumdan ;-)

Cok zor... bu arada emzriyormusun kizini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canim pilates aksamlari yapiyorum ama bu aksam eliptik günü ;-)
Kücük oglan pazar aksami koltuktan düsüp anlini yardi bütün gecemiz hastanede gecmisti...Allahtan kemigine bisey olmamis 1 cm acildi dikislikte degilmis cok sükür yapistirdilar bugunde kontrol vardi yarasina bakti doktorumuz...;-)

Büyük oglanda hafif soguk alginligi vardi ama oda gayet iyi simdi cok sükür...

1 tane redbull yanlislikla 2 yazmisim ;-)

Redbull benim hem istahimi kesiyor hemde bagirsak calisimina iyi geliyor..;-)

Ay cok gecmiş olsun canim yaaa.cocuklara ne kadar iyi baksanda bir an göz önünde oluyor böyle şeyler.benim kizimin enerjisi hic bitmez sabah erkenden kalkiyor öglen uyksu nedir bilmiyor 2 yaşindan sonra ögle uykusu kalkti uyumak istemiyormuş hanimefendi.tekrar gecmiş olsun.

Ya redbullu bende cok severim ikide bir redbull ictim diyon ya olmuyorrr kizzzz canimi cektiriyorsun ilk işim redbull icmek olcak en kisa zamanda :))))

Ben bu akşam ne yiyecem karar veremedim tonbaligi almiştim ondanmi yesem yada omlet mi yapsamki???? Mantarli felan ?

!!! EVET BUGÜN SPOR GÜNÜ !!!

Son düzenleme:

Sagol canim aynen canlari sagolsunda gerisi önemli degil..

2 yasinda benim ufaklik öglen uykumuz hala var uyumadigi zaman mahvediyor beni :)

Redbull benim de vazgecilmezim kalorisi de 113 ;-)

Aksama bende karar veremedim henüz salata yiyebilirim ama ne ile :)

Bugün yumurta yemedim bak aksama omlet yapayim bende iyi olur ;-)

Ton baligida ögle yemegim oldu

gecen yil tatile gitmiştik Eylülde
o zamana kadar saatinde yatar saatinde kalkardi ama ne olduysa 2haftalik tatil dönüşü oldu bir dahada düzene sokamadim malesef.arada cok nadir evin bir köşesinde uyuya kaliyor ama cok nadir.benimde onunla birlikte enerjim bitiyor birde mart başi tuvalet egitimi vermeye başladim güc müc kalmiyor bazen :)

Senin kabakli omletinden yapardimda kabagim yok evde :))
Bakalim bende ya omlet yada tonbaligi yiyecem ama akşama kadar karar degiştirebilirim :)

öğle yemegim

50 gr makarna, 1 buyuk kase yogurt, 1 kabak,ıspanak, 1tk zeytinyagı ,domates

kabagı rendeledim,ıspanakları ınce ınce dogradım,haslanmıs makarnayı da ekledim,yogurtlayıp uzerine domates sosunu doktum. baharatla guzel oldu ve doyurucu ,sistim resmen.

Nasil gidiyor tuvalet egitiminiz alisti mi kizin... benim büyük oglan cok zor alismisti

Sira kücükte ama onunda daha vakti var ;-)

Bizimde bu yaz izinde düzenimiz bozulucak ama napalim saltanatlari almanya ya dönünce son bulucak ;-)

Ben karar verdim omlett ve Eliptik

Insallah bu haftada 1 kilo gider de daha bi siddetli motivasyonum artar ;-)

Ohhh afiyet olsun ...

En sevdigim yemek makarna ;-)

Ohhh afiyet olsun ...

En sevdigim yemek makarna ;-)

ben de cok seviyorum canım, bol domates soslu...ama 50 gram makarnanın neresini soslayayım da yiyeyim,sebzeyle salatayla da ugrasasım gelmedi.boyle bir sey yaptım karmakarısık. fena olmadı.

İlk bir kac gün zor gecti ama birden aliştik yani.en korktugum şeyde tuvalet egitimidi onuda atlattik cok şükür...
Eeehh arada kacirmalar oluyor ama oyuna tvye dalinca kaciriyor.gece tutuyoruz ama sabah uyanir uyanmaz wc'ye gitmeyince kaciyor bazen.ufak tefek şeyler olacak tam alişanciya kadar.

Gecen yaz denemiştim başarili olamadik şimdide yaz gelmeden örensin dedim iyikide başlamişim :))

Bende sanirim omlett yapacagim mantarli light peynirli felan :))

Akşama koşu bandi ....evet ya bakalim bu hafta kac gidecek bizden ?!?!?

Öglen:
-light süt ile müsli

Daha sonra :
-1acitivia yogurt
-6 tane findik 2ceviz

Akşam yemegim:
-2adet yumurta ile 30gr beyaz light peynir ile omlett yaptim
-1dilim uno light ekmek

Afiyetle yendi.....

Aksam kosu bandi var..... !!!!

Selam kizlar ben geldiiiiim

Keyifler nasil ;-)

Bugün esim isten gelince kendimi cocuk parkina attik;-)
Aksam yemegimi yedim omlet yicektim yumurtam kalmamis
Bende havuc salatasi ve 1 tane ince bir sosis yedim 3 yemek kasigida light yogurt ;-)cocuklar yatincada spor ;-)

evet hic sorma kiz dün biiii acikmiştim anlamadim gitti!!!! Birde fazla yedim yani :))) ee sen artik yediklerini paylaşmiyorsun neden?????

Ay ayşe yaaa )) alemsin kiz!!!!

heh heh ben bu ara ipin ucunu kaçırdım ondan paylaşmıyorum dün 2 tane biber dolması ile yoğurt yedim aksamda misafirliğe gittik ne bulduysam yedim çok abarttım çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…