60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizde de öyle canim o tatli tatli laf sokmalar sinir etmeler ;-)
Ama idda beni motive etti inat ettim vericem insallah ...

Aksamlari bizde de cocuklar sagolun esim desen öyle sürekli abur cubur esimin hic kilo problemi olmadi yiyo yiyo ayni nasil bir bünye arkadas anlamadim gitti ;-)

Verirsin canim sen verirsin daha önce zaten vermisin yine vericeksin ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normal zamanda hic su icmeyen ben şimdi bu kadar iciyorum ben başardiysam eger sizlerde başarirsiniz :)))
Benden tavsiye pet şişeni göz önüne koy gördükce ic iş yariyor ....

Önce aramiza hoşgeldin....
Zaten bir kez başarmisin ve bence tekrar başarabilirsin istedikten sonra herşey oluyor bunu ben anladim.
Kücük kizin varmiş Allah bagişlasin ne kadarlik bilmiyom ama mesela eşin evde oldugu zaman sporunu yapabilirsin.benimde 32aylik kizim var ve gündüz spor yapamadigim icin akşamlari yapiyorum eşim gelince yada kizi uyuttuktan sonra :)

insallah canım, ucretsiz izindeyim,1 ay sonra baslıyorum ise giyecek kıyafetim yok, giydiğim de yakısmıyor zaten. alasım bile yok kıyafet ,3-4 kilo versem işe baslayana kadar en azndan. biraz daha iyi hissederim.

Bizim ev halleri .... Benim eşim ve kizim sürekli yeme peşindeler hele birde eşim evde oldugu günler dahada vahim bir durum oluyor....
Senin eşin gibi benimkide hic kilo almaz yer yer ama almaz anlamadim gittim.
Bazen fazlalarimi sana vereyim diyorum bana gülüyor
Ay akşamda bana sen cok inceldin filinta gibi olmuşsun diyor nasil güldüm )) popo erimiş göbek erimiş vs....

eşimin pek vaktı olmuyor malesef, ben ucretsiz izne ayrılınca ekstra calısmak zorunda kaldı. ona da kıyamıyorum. cok yorgun oluyor. kızımla tek basımayım yani onun pek faydası yok bize.oyle olunca duzenli spor da zor oluyor... 14 aylık kızım, bir de yeni yeni yurumeye calısıyor. onunla mesgulum sureklı. uykuları cok duzenli değil. bazen 9 da yatıyor bazen gecenin ikisini ucunu buluyor uyuması. o duzene girse ben de giricem.

Cocuk büyütmek zor valla birde düzen olmayinca... Ben akşam spor yapinca kizimda uyanik olunca hep yanima geliyor bakip bakip gidiyor sürekli görsen.....
Sende firsat buldukca yavaştan başlarsin spora yada bak havalarda isiniyor al kizini koy bebek arabasina yürüş yap o bile fayda eder :)

-2dilim uno light ekmek
-4siyah zeytin
-25gr beyaz light peynir
-1dilim salam
-1dilim domates bir kac dilim salatalik

Şimdi yeşil cayimi ictim ohhh misssss

Öglen 40gr eti form light müsli ile 100ml light süt düşünüyorum

mecbur vericem canım, yarın doktora gidicem, ayak bileklerim durup duruken takılıyor bukemiyorum,2 gun sonra geciyor hic bir sey yok. bi sagdaki bi soldaki... bence hepsi kilodan 1 yılda 15 kilo aldım. ev dubleks kızım yurumuyor daha kucakta.. ın asağı cık yukarı. saglıgım etkileniyor her seyden once. havalar da guzel artık. yuruyus bandım da var evde. hamileyken almıstım. hamilelik bitince spor da bitti....
kızım uyudu biraz yuruyeyim. evin işi her sey duruyor ama önce spor... civcıv uyanmazsa tabi. baslıyorum yurumeye 10 dk da bir kalkıyor,inadına yapar gibi. 5 dk uyut tekar git, kulagım seste.. hic yoktan iyidir ama ne kadar yurusem kar degil mi..

Kizin uyumuşken yapabilirsin evet ne kadar hareket o kadar iyi.
Bak bende bekarken 58 kilodum sonra 6 ay icinde 74 oldum büyük bir şoktu ardindan hamile kaldim ilk gebelik ama boş gebelik cikti 11 haftalikken kürtaj oldum sonra o kilo öylece kaldi 7-8 ay sonra kizima hamile kaldim yine 74 kilodum rekorum doguma 86 kilomla gittim yani anlayacagin 5 yil olacak evleneli 6 ayimi cikarsam 4.5 yildir hep 70 li rakamlardayim sıkıldım biktim artik.gecen yil diyet yaptim 1 ayda 69dan 63 düştüm hastalandim biraktim geri aldim malesef.
Ama bu sefer kararliyim verecem almayacagim inßallah geri :)))
Bende 1ay önce 71.2 başladim bir ayda 66.7 oldum 4.5 verdim kalori takibi yaparaktan....boyum 1.60 yaşim 31

Senin boy,yaş kac????

170 boy,yas 29
benim kızım kus uykulu . ayakkabiarı giydim banda cıkamadan uyandı, meyve yiyoruz simdi:-( ben de hamilelikte almadım sonrasında aldım 15 kiloyu.... az yersem halsızlesiyorum ben , kalorı hesabı yapamam mutlaka spor yapmalıyım,az az sık sık yemeliyim. darısı basıma artık yaz sonuna kadar verebilsem keske...

Verirsin verirsin :))
Bak sen buraya sık sık ugra bak nasil gaza geliyosun.biz burda arkadaşlarla paylaşa paylaşa veriyoruz sende verirsin :)
Hemde boyunda baya varmiş !!!!

Son düzenleme:
Verirsin verirsin :))
Bak sen buraya sık sık ugra bak nasil gaza geliyosun.biz burda arkadaşlarla paylaşa paylaşa veriyoruz sende verirsin :)
Hemde boyunda baya varmiş !!!!
insallah canım, 69 u bir görsem bu hafta, kıyafetlerimin rahatladıgını bollastıgını görsem....

insallah canım, 69 u bir görsem bu hafta, kıyafetlerimin rahatladıgını bollastıgını görsem....
Sen yeterki inan inanirsan olur azim yap inat et bizler gibi :))
Annem bana bundan bir kac ay önce bir bluz almişti ama icine sigmamiştim o kadar dar geldiki icine sigmam imkansiz.bugün aklima geldi cikardim denedim ve üzerime cukkkk diye oturdu nerdeyse bol gelecek yani
ben bir 5 -6 daha versem keyfime diyecek yok.hedefim ilk önce 60 ee en hayalim 55 ama önce 60lari göreyimde :)

anneler gununde esim cok guzel bir gömlek almıs , large, ama olmadı ustume, ne bozulum... ilk hedefim onun içine girmek benim de.

anneler gununde esim cok guzel bir gömlek almıs , large, ama olmadı ustume, ne bozulum... ilk hedefim onun içine girmek benim de.
Böyle hedefler koyunca iyi oluyor...
Bak gör nasil üzerine olacak sadece pes etmek yok azim yap.bol su ic cok faydali !!!!
Yaz kapida az kaldi,kilo verirsek daha rahat ederiz :)
Benimde asil temmuzun ortasina kadar 58i görmek 5 yil önceki halime kavuşmak istiyorum bakalim başara bilecem mi ?!?!? 2 ayda verebilirmiyim bakalim????

haftada 1 kilo verirsen hedefine ulasırsın,senin yolun kısa benden, vermeye baslamıssın bir de onemli olan o. darısı basıma artık. benim hedef eylul ortası hadı bilemedin eylul sonu.

haftada 1 kilo verirsen hedefine ulasırsın,senin yolun kısa benden, vermeye baslamıssın bir de onemli olan o. darısı basıma artık. benim hedef eylul ortası hadı bilemedin eylul sonu.
Karamsar düşünme ...
Benimde daha yeni bir ayim bitti 5.haftamin icindeyim şuanda.sende haftalik 1 kilo versen 1 ayda 4 eder cok güzel bence ....
Hep beraber aşacagiz !!!! İnşallah

Karamsar düşünme ...
Benimde daha yeni bir ayim bitti 5.haftamin icindeyim şuanda.sende haftalik 1 kilo versen 1 ayda 4 eder cok güzel bence ....
Hep beraber aşacagiz !!!! İnşallah

Asicagiz kizlar karamsarlik yok biz kadinlar aklimiza koydugumuzu yapariz dimi ;-)

Kurtulus yok yapicaz kacari yok tam gaz devam hadiyin bakalim ;-)

Sabah cocuklari doktor kont.gordum simdi geldim hasatim cikti resmen neyse :)

Ogle yemegim 50 gr. Ton baligi 2 redbull ;-)

Evet tabikisi aklimiza koydugumuzu yapariz....
Bende dedimki kendi kendime naz hanim pilates yapiyor herhalde :))))

Hayirdir hasta degildirler inşallah???

Afiyet olsun redbullari götürmüşsün yine hemde iki tane :)))
Redbulldaki kalori kac acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…