Evet nutella yedim....
Somadaki madencilere cok üzüldüm yaa kac kişi vefat etmiş((
Cok sayida yarilida var birde daha cok insan varmiş.
Allah ailelerine sabir versin cok üzücü cok ....
Aynen aminAynen canim bende cok üzüldüm Allah güc kuvvet versin yakinlarina yaralilara sifa ölmüslerede rahmet eylesin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
...allah aile yakinlarina sabir versin....Amin.. hala etkisindeyim düşünmemeye çalışıyorum işteyim haberleri okudukca gözlerimin dolmasına Mani olamıyorum
Bende öglen light süt ile form light müsli yedim
Şimdi cilek erik şeftali yiyecem meyve saati yapicam :)))
Akşama etsiz taze fasulye ve activia yogurt yiyecem bir degişiklik olmazsa :)
Benimde buna benzer bir durum olmuştu gecen :))Bende aciktigimi hissettim simdi aktivia müsli yedim ;-)
Kahve mi yudumluyorum..
Aksama kiz kardesim gelicekmis esimde pasta alicam diyoooo
Allahim ben nasil dayanicam o pastaya
Sanirim bu aksamda eliptigi tepelicem :)
Kizlar birşey soracam?????
Siz ne kadar su iciyorsunuz?
En merak ettigim akşam yatmadan su tükettimi azaltiyormusunuz yoksa ???
Ben mesela günde 3 litre icmeye calişiyom.sabah kahvalti yapmadan iki bardak iciyom öglene kadar 1 litrem bitiyor ögleden sonra 2.ci litremi iciyom sonrasi akşam oluyor zaten geri kalanida spor felan derken iciyom yatmadan öncede iciyom.yatmadan önce su icme etkilimi yoksa degilmi bilemedim?????
Ciddimisin yaaa!!!! Ben ama mesela 20 gibi spor yapinca suya ihtiyacim oluyorki eee spordan sonrada! Sen spor yapinca icmiyonmu su.birde ben yatana kadar iciyom mesela 23de mi yattim bir bardak icip yatiyom!?!?!Ben suyu cok fazla icemiyorum canim 1-1,5 litre anca zorluyorum kendimi
Ama su icimi aksam 8 e kadar icilmeli cok iyi biliyorum bu nu bir diyetisyenden duymustum ;-)
Ciddimisin yaaa!!!! Ben ama mesela 20 gibi spor yapinca suya ihtiyacim oluyorki eee spordan sonrada! Sen spor yapinca icmiyonmu su.birde ben yatana kadar iciyom mesela 23de mi yattim bir bardak icip yatiyom!?!?!
Neyse dikkat edeyim hatta 3 degilde 2.5 icmeye calisayim.canim spor yapinca bende yarim litre su iciyorum ... belki de spor yapmayanlar icin aksam 8 e kadar spor yapanlar icin farklidir ;-)
Aksam yemegim salata afiyetle yedim ... ;-)
afiyet olsun .... Ben bugün ilk kez bu kadar acim yaaa.oysa bugün kalorimide fazla aldim :-/ cok acim accccccEvet 85 gr pastami da yedim kalori olarak 200 kc ediyor
Ama neyse ki hala 1000 kaloriyi tamamlamadim ;-)
afiyet olsun .... Ben bugün ilk kez bu kadar acim yaaa.oysa bugün kalorimide fazla aldim :-/ cok acim acccccc
Valla bilmiyom ama dedigin olabilir!!!Sagol canim...
Fazla kalori aldigin icin olmasin ...
Hani vücüdun alismis az kaloriye mide ye ne kadar yüklenirsem o kadar da acikiyorum ben ;-)
Ne güzel olur ayse hem sigaradan kurtuluruz hem kilolardan ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?