kızı görür görmez sen geldin aklıma senin gibi çok güzel kız.bende tam tersi amudada kalksam ayva göbiş var bacaklar benziyo biraz hatununkine :roflol:
eşim bu sene izin alamıycaktı daha 1 yılı doldurmadığı için o yüzden tatil için para biriktirmedik liman moteli şimdi aradım günlük kişi başı 75 dedi malesef.ağva çok güzel yer bende daha önce ağva şirin pansiyonda kalmıştım.şileden uzak ya benzinide düşünüyoruz mecburen CADIARZU
evet canım durcheinander den bahsediyorum saldılar heralde gelmiyorlar dediğin gibi
yaptım oldumu acaba...
anladım güzelim..
tam sezon ya azıcık artmıs fiyatları sanırım.cunku daha ekonomıktı dıye hatırlıyorum.nehir kenarında bungalow tarzı yerler var agvada ama onlarda pahalıdır heralde..ben mayısta gıtmıstım gecen sene.. cok sakın ve nıspeten ekonomıktı her yer...
bizde de tatıl konusu gundeme geldı..haftaya ızne cıkacak benımkı.. 9gun tatılı var.o da kacalım bır yerlere dıyor.. benım hem cnm istemıyor hem de evlenıcez para harcamayalım dıyorum.kilyosa gideriz falan dedım.bakalım napcas bılmıyorum..
of ya hiçbirsey gelmıyor ıcımden cok sevdıgım sporu bıle saldım..aksamları sitede yürüyüs yapıyorum düşük tempo 30dk kadar.. zar zor.. o da hergun değil..
su an kolumu kaldırasım yok..halbuki azıcık temızlık yapsam iyi olcak..
öyle yerleride araştırdm kişi başı geceliği 100 tl canım sadece oda hemde.biz sanırım dediğim gibi bu 25 tllik pansiyonlardan birine gidicez,zaten otelde durmayacağımız için çok önemli değil gidiceğimiz yer.sizin şuan para biriktirmeniz çok önemli artık balayında çok güzel bi yere gidersiniz:teselli:
ciciş walk at home var mı sende
ya kızlar benımde bı sorunum var,yalnız yaşıyorum,evde akşam 6 da gidiyorum,akşam ve yatsıyı beklerken uyuyorum,ama sabah 4 de namaza kalkıyorum,sorunum gece olmadan akşamdan uyumaya başlamam,ne yapsam olmuyo,çok kitap okuyorumioda uyku yapıyo???
bana yavsiyenız mesela harhangi bir yiyecek içecek varmı benı daha az uyutacak,kahve falan demeyın midemden içemiyorum..
bende de hersey uyku kacırır.. cay,kola?? kahve demeyin demişsin...
ayrıca mate cayındaki matein maddesi de uyarıcıdır..mıdeye dokunmaz da...
canım tşk,colayı 17 yaşımdan beri hiç içmedim şükür,ama mate çayını deneyeceğim,çok enderde olsa bazen uyuyup kalıyorum namazım gidiyor,çok üzülüyorum..kışın hep 7-8 gibi yatıyorum :)alışmışım ama çok üzlüyorum uyumak istemıyorum..
7-8mi?
kıs sen ne yapıyorsun? sosyal yasamın alt ust olmustur
senın hayatın uykuda gecıyor
bır doktora görunsen,bıkac test yapılsa iyi olur bence..bı sorun cıkmazsa psiyatra görun derım ben..
çok güldürdün benı tatlım,RABBIMDE seni güldürsün..ama 7-8 kışın oluyor şekerim,fakat erken yatmalıyımki sabah namaza kalkmalyım,
mesela 11 de yatsam,12 de uyusam sabah 4,30 namaza kalkamam,ama yınede sroun var çok haklısın.çokkk
valla canım işe girmek kurtarır mı daha mı çok bunalıma sokar bilmiyorum.. türkıyede işler o kadar kötüye gidiyorki artık hiçbir yer de rayında,formatında,profesyonel giden birsey yok..
ben dün bır karar aldım.. cok profosyonel,cok kurumsal olmadıgını düşündüğüm yerlere adımımı bıle atmıycam..bir de istanbulun istanbul olamamış yerlerınde kenarda,köşede kalmış semtlerındekı ilanlara bakmıycam...
bu şekilde bir sene daha iş arayıp noktalıycam aramamı..kadere razı olup,evlenip,yolumu ev yaşamı üzerine çizicem...
dün bir iş görüşmem oldu. ümraniye çakmak diye bır yere gıttımkı ilk gidişim.. cok zor buldum ve cok rezil bir yer..gündüz vaktı bıle sokakta yürürken işittiğim laflar yüzünden zangır zangır titriyorum.üstğne tam 1saat 20dk bekletıldıkten sonra (baska adaylar vardı,hanımefendı gec geldı,bana ancak sıra geldı)
içeri girer girmez bana sektörel tecrübesı olan bırını arıyoruz bız,kusura bakmayın,hiç vakıt kaybetmeyelım,demez mi?
bak iş ilanları böyle:
Yuksek okul mezunu tercihen Ingiliz Filolojisi veya Tekstil Muhendisi mezunu
İyi derecede ingilizce bilgisine sahip,
MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen,
Zamanını programlayabilen, aynı anda birden fazla projeyi takip edebilen,
Konusunda deneyimli veya yetiştirilmek üzere yeni mezun adaylar,
Hızlı, pratik, çözüm odaklı ve analitik düşünce yapısına sahip,
Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri yüksek
Seyahat engeli olmayan
ayrıca benı kendılerı aradılar heralde.. ben arayıp geleyım görüselım mı dedım...
ağzıma gelenı söyleyıp cıktım ben de..
ömrümde de böyle rezalet görmedım..hala iyi hissetmiyorum kendımı.. erkek arkadasımla tartıstım..her buldugun yere gdiyorsun, ümranıye gibi yere ,adı sanı belli olmayan yere nıye gıdersın dıye basladı..haklıydı da...
emeğime yanıyorum,ben her iş görusmesıne giderken,saatlerce calısıyorum,websitelerini,geçmişlerini,sektördeki konumlarını,sektörlerini..
ve ordakı diger adayların aralarında konusurken firmayla ilgili en küçük seylerı bıle bılmedıklerını farkettım.umursamamak,hayatı daha az ciddiye
almak en mantıklısı sanırım...rahat insanlara imrenıyorum..
aslında demek ıstedıgım canım;böyle bir yerde calışsan daha kötü.. bir iş mülakatını bıle organize edemeyen,orya gelen insana bile saygı duymaktan aciz bir firma,çalısanına nasıl davranır bılemıyorum..böyle bir yer olacagına evde oturmak daha mantıklı..
kızlar balbadem esra evlendimi ya hiç yok ortalarda
pirlanta_a da yok bide bi arkadaşımız daha vardı özge nikini unuttum des... falan gibi bişeydi hepsi kayboldu
tatlım senin neye canın sıkkın.en güzel işi bulacaksın inşallah.dinlenme gibi düşün artık bu zamanları.of ya hiçbirsey gelmıyor ıcımden cok sevdıgım sporu bıle saldım..aksamları sitede yürüyüs yapıyorum düşük tempo 30dk kadar.. zar zor.. o da hergun değil..
su an kolumu kaldırasım yok..halbuki azıcık temızlık yapsam iyi olcak..
ya kızlar,özellikle yenı evlıler, seneye evlencem dedım. benımkıler hazırlıklara basladı.. annem ev tekstılı ve mutfak esyası almaya basla,parasını gönderelım,onlar ıvır zıvır,bır gunde alınmaz dıyor..bunların hepsını de kız tarafı alıyormus galıba..
geriliyorum ben..bıraz gezdım magazaları,gerıldım..ne alacagımı bılemedım..
tavsıyelrı olan varsa dinlerım..
bir de su dantel,iğne oyası falan fılan.. tek kızıyım annemın ..heveslı..dünya kadar yaptırttı onlardan.. mutfak raflarına bıle dantel konacakmıs.. ha tam benlık! carsaf kenarına bıle dantel komedyamız var..güldüm birini bıle almam dedım,alındı ya...
nerey götürcem ben onları..
siz aldınız mı?kullanan var mı?
bir de kültür ve aile farkı oluyor bılıyorum ama kızlar neler alıyor? oglanlar neler? sız nasıl aldınız? aileler ne kadarını aldı? azıcık fısıldayın bakiim...
ciciş walk at home var mı sende
canlarım bende var walk at home.5 mile i ben de yapmıyorum.arada canım isterse yapıyorum.çok yoruluyorum bugünerde.bende 3 mil lik yapıyorum.yanlar ve kolda çalışıo onla.göndereyim linkleri isterseniz.cnm göndersene indireyım
kosu bandı var ama cnm ıstemıyor..
ya kızlar benımde bı sorunum var,yalnız yaşıyorum,evde akşam 6 da gidiyorum,akşam ve yatsıyı beklerken uyuyorum,ama sabah 4 de namaza kalkıyorum,sorunum gece olmadan akşamdan uyumaya başlamam,ne yapsam olmuyo,çok kitap okuyorumioda uyku yapıyo???
bana yavsiyenız mesela harhangi bir yiyecek içecek varmı benı daha az uyutacak,kahve falan demeyın midemden içemiyorum..
cnm göndersene indireyım
tatlım öyle salak firmalarda hiçbirşeyden haberino lmayacak.patrona ibraz yalakalık yapacaksın.her dediğine vahiy söylemiş igib bakacaksın.o kadar.sen iş güç yapmasanda iyi bir elemano larak kalırsın orda.yeni mezun olduğumda mart ayı yani daha yeni .öyle aptal bir yere girdim.sözde şirket.onlar çağırdı beni.mimarlar odasındaki cvimden görmüşler.görmez olsalarmış.ben nasıl çalışıp didiniyorum.çiziyorum,eskiz yapıyorum.masamdan kalkmıyorum çalışacam diye.ama orda 1 sekreter,3 tanede ne iş yaptıklarını hala anlayamadığım kişi vardı.sözde finansla ilgileniyorlarmış.ama daha çok laklakla geçiyordu tüm günleri.birgün deidler sen bizi beğenmiyorsun,hiç katılmıyorsun bize.bende dedim iş var.patronda geliyo bunlara katılıyo.banada normal insanların 1 ayda yapacağı işi 1 haftada yapmamı söylüyor.işten güçten anlamıyo yani.1 ay kadar çalıştım.salak adam ortama uyum sağlayamamamı sebep göstererek bana kapıyı gösterdi.çıkardı işten yani.sekreterle görüşüyoruz hala.patron salağı hala arıyo beni.keşke çıkarmasaydık seni.yeni gelen hiç birşey yapmıyor.ne olur geldiye.böyle henüz tam kamulaşamamış gereksiz yerlere girmemek gerek.hiç bir iş yaptıkları yok.bize göre değil en azından.
ya birde attaque vardı.o nerde pikii:uhm:
tatlım bende sözde eylül de evlenecem .bende mağazalara bakıyorum,birsürü alınacak var.ama birtürlü karar verip alamadım.bir çöpüm bile yok henüz.bize bir yol gösterin yeni evllier.biz herşeyi sevgilimle ikimiz yapacaz dedik ama gücümüz nereye kadar yeter bilmiyorum.düğünü babasınamı yapttırsak oğlanın.mafoldumben
canlarım bende var walk at home.5 mile i ben de yapmıyorum.arada canım isterse yapıyorum.çok yoruluyorum bugünerde.bende 3 mil lik yapıyorum.yanlar ve kolda çalışıo onla.göndereyim linkleri isterseniz.
canım bende acayip yoruluyorum.ayakta uyuyorum resmen.1 aydır böyleyim.gözlerimi açamıyorum uykudan.10 da uyuyorum.yinede sabah 8 de çok zor kalkıyorum.gün içinde de çok halsizim.:çok üzgünüm:
kızlar günlük ne yedik yazmıyoruz,
ben başlım en iyisi,sizlerde yazın ne yiyoruz
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
2 siyah zeytin
bir parça beyaz penir
bi tatlı kaşığı pekmez
çay
ara
badem fındık
öğlen 3 adet köfte
elma sirkeli salata
1 dilim ekmek
bir adet salatalık
ikindi için kuru kayısı yiyeceğim inş
Endülüscüğüm . . .
Çizelgen temem kaydirigubbakcemile5
şuradan buyur ;
http://ticker.7910.org/wa__65__01Ke00000g41MTc1ZHB8OTQ0NDkxMWF8.gif
bunu profilinde göstermen gerek tabi . . .
bunun için kullanıcı paneline girip profil düzenlede kilo-doğum takip kısmına bu link i yapıştırmalısın . . .
kendimi forumumuzun fahri çizelge hazırlayıcısı ilan ediyorum . . . :1ninca:
itirazı olan far mı ?
kaydirigubbakcemile3
tatlım öyle salak firmalarda hiçbirşeyden haberino lmayacak.patrona ibraz yalakalık yapacaksın.her dediğine vahiy söylemiş igib bakacaksın.o kadar.sen iş güç yapmasanda iyi bir elemano larak kalırsın orda.yeni mezun olduğumda mart ayı yani daha yeni .öyle aptal bir yere girdim.sözde şirket.onlar çağırdı beni.mimarlar odasındaki cvimden görmüşler.görmez olsalarmış.ben nasıl çalışıp didiniyorum.çiziyorum,eskiz yapıyorum.masamdan kalkmıyorum çalışacam diye.ama orda 1 sekreter,3 tanede ne iş yaptıklarını hala anlayamadığım kişi vardı.sözde finansla ilgileniyorlarmış.ama daha çok laklakla geçiyordu tüm günleri.birgün deidler sen bizi beğenmiyorsun,hiç katılmıyorsun bize.bende dedim iş var.patronda geliyo bunlara katılıyo.banada normal insanların 1 ayda yapacağı işi 1 haftada yapmamı söylüyor.işten güçten anlamıyo yani.1 ay kadar çalıştım.salak adam ortama uyum sağlayamamamı sebep göstererek bana kapıyı gösterdi.çıkardı işten yani.sekreterle görüşüyoruz hala.patron salağı hala arıyo beni.keşke çıkarmasaydık seni.yeni gelen hiç birşey yapmıyor.ne olur geldiye.böyle henüz tam kamulaşamamış gereksiz yerlere girmemek gerek.hiç bir iş yaptıkları yok.bize göre değil en azından.
ya birde attaque vardı.o nerde pikii:uhm:
tatlım senin neye canın sıkkın.en güzel işi bulacaksın inşallah.dinlenme gibi düşün artık bu zamanları.
tatlım bende sözde eylül de evlenecem .bende mağazalara bakıyorum,birsürü alınacak var.ama birtürlü karar verip alamadım.bir çöpüm bile yok henüz.bize bir yol gösterin yeni evllier.biz herşeyi sevgilimle ikimiz yapacaz dedik ama gücümüz nereye kadar yeter bilmiyorum.düğünü babasınamı yapttırsak oğlanın.mafoldumben
canlarım bende var walk at home.5 mile i ben de yapmıyorum.arada canım isterse yapıyorum.çok yoruluyorum bugünerde.bende 3 mil lik yapıyorum.yanlar ve kolda çalışıo onla.göndereyim linkleri isterseniz.
canım bende acayip yoruluyorum.ayakta uyuyorum resmen.1 aydır böyleyim.gözlerimi açamıyorum uykudan.10 da uyuyorum.yinede sabah 8 de çok zor kalkıyorum.gün içinde de çok halsizim.:çok üzgünüm:
cnm göndersene indireyım
Banada banada :kedi:
ah bir bilsen ben sahilde yürümek için ne işkenceler çekıyorum
yürüyüş bandının kıymetini bil,arabam yok,minibüslen e-5 ten mınısüz caddesine iniyorum ordan sahile yürüyorum,artık düşün sen gerisin..
tatlım boyunu kilonu yaz.bende sana yapayım bir çizelge.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?