60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaptım oldumu acaba...

olmamıs canım

of ya hiçbirsey gelmıyor ıcımden cok sevdıgım sporu bıle saldım..aksamları sitede yürüyüs yapıyorum düşük tempo 30dk kadar.. zar zor.. o da hergun değil..

su an kolumu kaldırasım yok..halbuki azıcık temızlık yapsam iyi olcak..

ya kızlar,özellikle yenı evlıler, seneye evlencem dedım. benımkıler hazırlıklara basladı.. annem ev tekstılı ve mutfak esyası almaya basla,parasını gönderelım,onlar ıvır zıvır,bır gunde alınmaz dıyor..bunların hepsını de kız tarafı alıyormus galıba..

geriliyorum ben..bıraz gezdım magazaları,gerıldım..ne alacagımı bılemedım..

tavsıyelrı olan varsa dinlerım..

bir de su dantel,iğne oyası falan fılan.. tek kızıyım annemın ..heveslı..dünya kadar yaptırttı onlardan.. mutfak raflarına bıle dantel konacakmıs.. ha tam benlık! carsaf kenarına bıle dantel komedyamız var..güldüm birini bıle almam dedım,alındı ya...

nerey götürcem ben onları..

siz aldınız mı?kullanan var mı?

bir de kültür ve aile farkı oluyor bılıyorum ama kızlar neler alıyor? oglanlar neler? sız nasıl aldınız? aileler ne kadarını aldı? azıcık fısıldayın bakiim...

öyle yerleride araştırdm kişi başı geceliği 100 tl canım sadece oda hemde.biz sanırım dediğim gibi bu 25 tllik pansiyonlardan birine gidicez,zaten otelde durmayacağımız için çok önemli değil gidiceğimiz yer.sizin şuan para biriktirmeniz çok önemli artık balayında çok güzel bi yere gidersiniz:teselli:

ciciş walk at home var mı sende

cnm göndersene indireyım

kosu bandı var ama cnm ıstemıyor..

ya kızlar benımde bı sorunum var,yalnız yaşıyorum,evde akşam 6 da gidiyorum,akşam ve yatsıyı beklerken uyuyorum,ama sabah 4 de namaza kalkıyorum,sorunum gece olmadan akşamdan uyumaya başlamam,ne yapsam olmuyo,çok kitap okuyorumioda uyku yapıyo???
bana yavsiyenız mesela harhangi bir yiyecek içecek varmı benı daha az uyutacak,kahve falan demeyın midemden içemiyorum..

bende de hersey uyku kacırır.. cay,kola?? kahve demeyin demişsin...

ayrıca mate cayındaki matein maddesi de uyarıcıdır..mıdeye dokunmaz da...

bende de hersey uyku kacırır.. cay,kola?? kahve demeyin demişsin...

ayrıca mate cayındaki matein maddesi de uyarıcıdır..mıdeye dokunmaz da...

canım tşk,colayı 17 yaşımdan beri hiç içmedim şükür,ama mate çayını deneyeceğim,çok enderde olsa bazen uyuyup kalıyorum namazım gidiyor,çok üzülüyorum..kışın hep 7-8 gibi yatıyorum :)alışmışım ama çok üzlüyorum uyumak istemıyorum..

7-8mi?

kıs sen ne yapıyorsun? sosyal yasamın alt ust olmustur

senın hayatın uykuda gecıyor

bır doktora görunsen,bıkac test yapılsa iyi olur bence..bı sorun cıkmazsa psiyatra görun derım ben..

7-8mi?

kıs sen ne yapıyorsun? sosyal yasamın alt ust olmustur

senın hayatın uykuda gecıyor

bır doktora görunsen,bıkac test yapılsa iyi olur bence..bı sorun cıkmazsa psiyatra görun derım ben..

çok güldürdün benı tatlım,RABBIMDE seni güldürsün..ama 7-8 kışın oluyor şekerim,fakat erken yatmalıyımki sabah namaza kalkmalyım,
mesela 11 de yatsam,12 de uyusam sabah 4,30 namaza kalkamam,ama yınede sroun var çok haklısın.çokkk

namaza kalksan ve sonra geri uyusan olmuyor mu? saat 4te hayata baslamak pek normal gelmedı bana ondan öyle dedım..

tatlım öyle salak firmalarda hiçbirşeyden haberino lmayacak.patrona ibraz yalakalık yapacaksın.her dediğine vahiy söylemiş igib bakacaksın.o kadar.sen iş güç yapmasanda iyi bir elemano larak kalırsın orda.yeni mezun olduğumda mart ayı yani daha yeni .öyle aptal bir yere girdim.sözde şirket.onlar çağırdı beni.mimarlar odasındaki cvimden görmüşler.görmez olsalarmış.ben nasıl çalışıp didiniyorum.çiziyorum,eskiz yapıyorum.masamdan kalkmıyorum çalışacam diye.ama orda 1 sekreter,3 tanede ne iş yaptıklarını hala anlayamadığım kişi vardı.sözde finansla ilgileniyorlarmış.ama daha çok laklakla geçiyordu tüm günleri.birgün deidler sen bizi beğenmiyorsun,hiç katılmıyorsun bize.bende dedim iş var.patronda geliyo bunlara katılıyo.banada normal insanların 1 ayda yapacağı işi 1 haftada yapmamı söylüyor.işten güçten anlamıyo yani.1 ay kadar çalıştım.salak adam ortama uyum sağlayamamamı sebep göstererek bana kapıyı gösterdi.çıkardı işten yani.sekreterle görüşüyoruz hala.patron salağı hala arıyo beni.keşke çıkarmasaydık seni.yeni gelen hiç birşey yapmıyor.ne olur geldiye.böyle henüz tam kamulaşamamış gereksiz yerlere girmemek gerek.hiç bir iş yaptıkları yok.bize göre değil en azından.
kızlar balbadem esra evlendimi ya hiç yok ortalarda
pirlanta_a da yok bide bi arkadaşımız daha vardı özge nikini unuttum des... falan gibi bişeydi hepsi kayboldu

ya birde attaque vardı.o nerde pikii:uhm:
tatlım senin neye canın sıkkın.en güzel işi bulacaksın inşallah.dinlenme gibi düşün artık bu zamanları.

tatlım bende sözde eylül de evlenecem .bende mağazalara bakıyorum,birsürü alınacak var.ama birtürlü karar verip alamadım.bir çöpüm bile yok henüz.bize bir yol gösterin yeni evllier.biz herşeyi sevgilimle ikimiz yapacaz dedik ama gücümüz nereye kadar yeter bilmiyorum.düğünü babasınamı yapttırsak oğlanın.mafoldumben

ciciş walk at home var mı sende

cnm göndersene indireyım

canlarım bende var walk at home.5 mile i ben de yapmıyorum.arada canım isterse yapıyorum.çok yoruluyorum bugünerde.bende 3 mil lik yapıyorum.yanlar ve kolda çalışıo onla.göndereyim linkleri isterseniz.

canım bende acayip yoruluyorum.ayakta uyuyorum resmen.1 aydır böyleyim.gözlerimi açamıyorum uykudan.10 da uyuyorum.yinede sabah 8 de çok zor kalkıyorum.gün içinde de çok halsizim.:çok üzgünüm:

kızlar günlük ne yedik yazmıyoruz,
ben başlım en iyisi,sizlerde yazın ne yiyoruz
sabah

2 dilim tam buğday ekmek
2 siyah zeytin
bir parça beyaz penir
bi tatlı kaşığı pekmez
çay

ara
badem fındık

öğlen 3 adet köfte
elma sirkeli salata
1 dilim ekmek
bir adet salatalık

ikindi için kuru kayısı yiyeceğim inş

cnm göndersene indireyım

ciciş bende sadece videoları var bana fly linkleri göndermişti ama silmişim.fibulada varmış linkler eğer ondada yoksa bendeki videoyu göndermeye çalışırım sana.kulaklıkları takıp her gün 5 mil yapmaya çalışıyorum.büyük çöp poşetlerini giyiyorum inanılmaz terletiyor sonrada soğuk duş alınca çok rahatlıyorum

canım bizde eşimle herşeyi kendimiz yaptık iki taraftaçok küçük şeylerde yardımcı oldular.bizim paramız yetmedi düğünde yapamadık nikahla geçiştirdik.babası eğer yapabiliyorsa o yapsın.yada illa düğün olmayacaksa düğün yerine örneğin halıları perdeleri babasına aldırın.tabi nikah olur diyorsanız.
attaque, duyguege, melekvemucizesi falan çok kaybolan var ortadan ya

afiyet olsun cokacimcoook

Banada banada :kedi:

Kızlar bu linkini istediğiniz şey nedir?
Yürüyüş yaparken dinlediğiniz bi müzik filanmı?
Merak ettim ben, fibula eklermisin canım

haklsın canım sömürülmektense beklemek daha mantıklı gözukuyor su an bana...

ay senın işin cok zor eylule ne kaldıkı..basla bence bırseyler halletmeye..

canım yaslarınız nedır,kac yıldır calısırsınız,sözlunun ısı nedır bılemem...ama ortalamalardasanız cok zor herseyı kendınız halletmenız keske öyle demeseydınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama ankaradakı kosullar daha iyidir maddi anlamda..avantajınız olur bu da...

düğün bir tane mı olcak? ortak olur o zaman bıldıgım kadarıyla.. ve esyaya bırsey dıyemem ama her ailenin görevi cocuklarını evlendırmektır... eger dugun ıstemıyorsanız sızın tercıhınız ama düğün olacaksa anneler babalar ortak cekmelı.. size ne ki düğün masrafından???sakın karıstırtma kocan olcak o senın.. artık onun cebi senın cebın... oglan babası ben halledeyım herseyı derse de itiraz etmeyın.. yapsınlar..senın baban esya alır onun yerıne.. daha ne??
bızde ıkı düğün olcak mecbur..memleketler ayrı cunku..

onun memleketınde olanı onun babası,benım memleketımde olanı benım babam cekcek masraf acısından .. bu durumlar net bızde..

bnm sorunum borcla evlenırsek..tek maaş batarız bız valla..gecınemeyız gıbı.. ben kendı ailemi tanıyorum.. fazla fazla ellerine ceplerıne atarlar..çoğu esyamı alırlar ..ama ben de neticede orta halli bir ailenin kızıyım.. karsı taraf sadece düğünle, takıyla kalmamalı dıyorum lülülülülülü ama ne yapacaklar daha dogrusu ne yapmalılar bılmıyorum..

ama gercekten bız ödeyemeyız tek maasla.. benımkı araba taksıtı falan da ödüyor..burda su an oturdugu evın kırası 800falan.. cok zor olur gecınmek borcla..

sekerim bır de bana walk at home'u atsana

cnm göndersene indireyım

ah bir bilsen ben sahilde yürümek için ne işkenceler çekıyorum
yürüyüş bandının kıymetini bil,arabam yok,minibüslen e-5 ten mınısüz caddesine iniyorum ordan sahile yürüyorum,artık düşün sen gerisin..

kıyamam sana..

cok sıkıcı bılıyormusun kosu bandı.. tv basında falan zar zor oluyor ama benım spor motivasyonum yok.. su walk at home u merak ettım

tatlım boyunu kilonu yaz.bende sana yapayım bir çizelge.:1hug:

walk at homeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…