60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir insan...

kepeklı pirinc lapasını bıle iştahla yer mı ya...

2 cay bardagı yapmıstım..yarısını yarın yiycektım..oturdum hepsını yedım :ecrin_bebek:

kendımden utanıyorum...

eline sağlık canım ,mailimi aldınmı?

canım yemek için ayrıldım bi ara ofisten henüz geldim . . . dehşet bir fotoğraf bahsettiğin gibi paylaşımın için çok teşekkür ederim . . .
ara-ara bakar mest olurum . . .

özeline de bakıver canımcığım . . .

canım seni şuraya alalım prenses . . .

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ligi-fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu.html

hatta beraber gidelim buraya bakıyorum ben arada . . .
bana ne oluyosa . . .
:1ninca:
kafandaki tüm problemleri ve fikir paylaşımlarını halleder burası . . .

canım 4 den sonra uyuman en doğru seçenek sanki . . . yani bu biçimde alıştırırsan kendini biyolojik saat devreye girer bi müddet sonra ve artık belli bi zaman geçince saat olmadan direk kalkarsın . . . ben mesela işe uyanmak için saat falan kurmam . . .

cicim benim sabah namazına nasıl kalkılır biçiminde isimlendirilmiş bi kitap var . . .
geçen dikkatimi çekti reklam afişi . . .

canım sendeki bu halsizliğin nedeni ne acaba daha öncede bahsetmiştin çok dikkatimi çekmişti . . .
fibuşum ayrıca senide şöle alalım ;

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ligi-fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu.html

canım menünü çok biyendim . . . kaydirigubbakcemile2

Banada banada :kedi:

tabi ki canım hallederiz . . .
hedef kilonu başlangıç ve olmak istediğin kiloyu ve tabiki şimdiki kilonu yaz yeter . . .

tatlım boyunu kilonu yaz.bende sana yapayım bir çizelge.:1hug:

opuyorumnanaktan

bir insan...

2 cay bardagı yapmıstım..yarısını yarın yiycektım..oturdum hepsını yedım :ecrin_bebek:

kendımden utanıyorum...

yavrucum güzel olmaz olur mu . . .
baharatlarla falan dehşet bi şi oluyo o . . .

akşama yeme fiufiu sadece form çayı . . . kaçamağında var çünkü . . .

opuyorumnanaktan

yavrucum güzel olmaz olur mu . . .
baharatlarla falan dehşet bi şi oluyo o . . .

akşama yeme fiufiu sadece form çayı . . . kaçamağında var çünkü . . .

sabuşşşş

oraya baktım da tanıdık yok hiçççç..ondan burdakı fikirler daha değerli gelıyor bana.. fikri olan varsa dıye sordum..

su an o kadar şişimki bir sey yiyememem lazım aksama...
ama yemezsem kavga cıkıyor.. bır kasık kadar yagsız taze fasulye yıycem okadar..o zaman kacamaktan sayılmaz dimi bu??? mafoldumben

kuzumm özel mesajına bak.uzun uzun yazamıom.işler yoğunlaştı biras.gönderdim bebişş.opuyorumnanaktan

ya bende oraya takıldım biraz.herkes tanıo biribrini.cvp vermiyolar.arada kaynıom yani.eski muhabettlerini devam ettiriyolar.doğal olarak.biz burda kendimiz hem zayıflama hem çeyiz muhabbeti yapalım.orayı da takip ediyorum ama çok çabuk ilerliyo o sayfalar.herzaman bakamıorum kaçırıyorum bi çok şeyi o yüzden.

Bu bahsettiğiniz şey ne nolur diyin yaaaaaaaaa çok merak ettim benimde koşu bandı var evde 3 millik 5 millik şarkı falan mı acaba?

Canım hiç koy verme arada bunada ihtiyacı var insanın.Böyle zamanlarda ben bitter çikolatayla bayıyorum kendimi en masum tatlı o meyvelerden sonra.Endorfin salgınıda artırdığı için çabuk toparlanıyorsun.Boş ver yola devam

7-8mi?

kıs sen ne yapıyorsun? sosyal yasamın alt ust olmustur

senın hayatın uykuda gecıyor

bır doktora görunsen,bıkac test yapılsa iyi olur bence..bı sorun cıkmazsa psiyatra görun derım ben..

Bi kaç gün dirensen kitap okumanı biraz daha geç vakte atsan bu uyuma işi hastalık kaynaklı değilse tamamen alışkanlık ben iki gün gündüz uyuyayım 3.gün yatak çekiyor bir gün uyuma alışıveriyorsun.

kıs kimle kavga çıkıo ? 1 kaşşuk fasilleden bi şi olmaz tabi ki . . .
feci şişirio o lapa adamı ya fıçı gibi oluyosun . . .
o bakımdan güzel . . .
düşük kalorili fakat çok doyurucu . . .

fibuşum yanlız gitmeyelim diyorum ben olsun fiufiu olsun toplaşıp gidelim delikafadulden oradaki paylaşımlar çok daha fazla öle bi fiyat-performans analizi yapıyo ki kızlar . . . süper !

o kitapı 4 yıl önce okudum ben,hakikaten güzeldir,kızlar 4 uyanınca tabi geri yatağa giriyorum,ama dalayım uykuya derken iş saati geliyor ve çıkıyorum yatakdan,sanırım evde konuşcak birileri olsa uyumam galiba,neyse ilginize tşk,,,

bir insan...

kendımden utanıyorum...
canım yaa neden pirinç lapası yedin anlamadım,ara öğünmü,nedir?
yanı yemek neden yemedin?

kızlar 5 mil yaptım duşumu alıp geldim ama çok yoruldum

fiume ciciş aldın mı fibuladan walk at home

sekerim fibuşş attı ama hata verıyor ya .. bir de sen denesen..buraya zor olacaksa fly'ın maili aynen forwardla hotmailime..

benımkıyle yiyos aksam yemeklerını.. az yesem bıle kızar hemen..surat yapar.onun yanında diyet olmucakmıs..azıcık yerım ben de caktırmADAN diyorum ama .. canım ben ıkı cay bardagı kepeklı pirinci haslayıp yedım...500-600cal falandır kesın.. bır cay bardagı kac gram acaba?

evlen kıs sen de.. opuyorumnanaktan

canım yaa neden pirinç lapası yedin anlamadım,ara öğünmü,nedir?
yanı yemek neden yemedin?

neden olcek.. ben de yanlız yasıyorum sen gibi...tembellıkten lapa pratik oluyor

cicim çizelgen sanırım halloldu yerimseniben uğur getirsin . . .

çok tşk,yordum seni ama dostluk böle gelişiyor sanırım,eline sağlık,haftaya kuduse gideceğim,daha şimdiden ara öğun için kuruyemiş,kuru meyve poşeti hazırladım,ya her seyhatte aynı şeyleri yaşıyorum,hacda 44 gün nler çektim:)yinede rabbimize şükür,sağlımız yerınde,hacda tabldot yemek vardı,ben bir parça yemek alırdım,herkes gülerdi,hiç almasaydın kızım eline o tepsiyi dıyorlardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…