Kendime aksam 85 gr ödül verdim pasta ile spor da yapamadim bin pismanim zaten
:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaslar... ben de aranıza katılmak istiyorum. 70,5 kiloyum ama haftaya 69 lu rakamları gorurum. daha önce 62 kilodan 53 kiloya inmişliğim var 5 haftada. ama 7-8 ögun duzenli beslenip sabah ve aksam spor yapıyordum. simdi kucuk kızım var her seyim ona göre ayarlı spor yapabilir miyim ne kadar yaparım bilemiyorum.
Selam kizlar ben geldiiiiim
Keyifler nasil ;-)
Bugün esim isten gelince kendimi cocuk parkina attik;-)
Aksam yemegimi yedim omlet yicektim yumurtam kalmamis
Bende havuc salatasi ve 1 tane ince bir sosis yedim 3 yemek kasigida light yogurt ;-)cocuklar yatincada spor ;-)
ayyy o kadar az yiyecekle sabahı nasıl ediyorsun canım
Alistim ayse cim ya bide spor yapinca psikolojikmen yemek istemiyorum :)
Spora yazik olcak diye ama inan bazen rüyamda ne tatlilar receller yiyom bi gör :))))
Gercegi gece icim cok kiyilirsa bi kac tane zeytin veya yogurt yiyorum ;-)
ne azim varmış sende de maşallah..ben hiç rüyam da yemek görecek kadar aç kalmadım hatta bu arada saldım kendimi.pazartesiye 100 gr bile verebilcegimi zannetmiyorum da kilo bari almasam
Sagol ayse cim ;-) AZIM evet vardir bende yani cevremde bunu hep söyler ;-)
Kabardim bak simdi
Hafta sonuna kadar dikket edersen korursun kilonu bu arada senin hedefin de kac kilo vermek var ?
bende de azim varda sıkıldım 2 aydır uğraşıyorum gec kilo verdiğim için zorlanıyorum ...ben 4 kg verdim ilk hedefim 63 suan 1,5 kilo daha vermem lazım ama havalar hep yağmurlu evde soğuk hiç bişey yapasım gelmiyor
Yaaa evet su sıkılma olmasa o bende de var 22 kiloyu vermek 1 bucuk yil sürdü ..
Peki neden gec kilo veriyorsun kan tahlili yaptirdin mi hic ?
ne 22 kilo mu peki daha önce kaç kiloydun gecenler de okumuştum ssen yazmışsın ilk katıldığında ama unuttum...bende aşırı kansızlık var 9.1 di kan değerim 1,5 ayı geçti kan surubu içiyorum 10,1 e yükselmiş o yüzden kilo vermem güç oluyor canım birde kan şurupları iştah açıyor
Anammmm ayşem benim....heh heh ben bu ara ipin ucunu kaçırdım ondan paylaşmıyorumdün 2 tane biber dolması ile yoğurt yedim aksamda misafirliğe gittik ne bulduysam yedim çok abarttım çokkk
Yagmur yagsin dursun pilates işini ne yaptin hadi ama başlada bizede anlat nasil faydasi varmi diye aaaaaa :)))hadi siz zayıflayıp ödül yediniz ben ödül kazanmadan yemedik sey bırakmadımbende 1 haftadır spor yapamıyorum hep yağmur yağıyor burda
İyi gidiyorsun iyi yavaş yavaş bak haftadan haftayada veriyorsun pes etmek yok hedefine az kalmiş...bende de azim varda sıkıldım 2 aydır uğraşıyorum gec kilo verdiğim için zorlanıyorum ...ben 4 kg verdim ilk hedefim 63 suan 1,5 kilo daha vermem lazım ama havalar hep yağmurlu evde soğuk hiç bişey yapasım gelmiyor
Sporumuda yaptim 48dakika 4.8km
Suyunuzu ihmal etmeyin icin icin icin :)))
Bugün gec kaldim bile kizi zor uyuttum :)) neyseki sporumu yaptim....Ohh sen bitirdin ne güzel sira bende .... ;-)
Spordan sonra görüsürüz kizlar ;-)
Daha önce 82 kiloydum canim ...
Biliyorum o kan surubunu istah aciyor kilo vermeyi zorlastiriyor...
Bilmiyorum hic duydun mu daha önce dalak ye bol bol kansizliga birebir ;-)
Sporumuda yaptim 48dakika 4.8km
Suyunuzu ihmal etmeyin icin icin icin :)))
canım o 82 kiloya nasıl çıktın bir rahatsızlığın mı vardı ?
dalak ve ciğer ayy sevmiyorumkan şurubuna devam kan değerim arttıkça kilo vermem hızlancak insallah
Anammmm ayşem benim....
Ben bakiyorum bu kizda bir iş var neden paylaşmiyor demek kacamaklar yapiyorsun seni seni :))
Şaka bir yanada insan sürekli rejimde yapamazki arada kacamaklar olacak sık sık degilde arada işte... Zaten yavaş veriyorsun kansizlik problemin var diye yinede süper bence azmi kilo verdin bence iyi gidiyorsun
Yagmur yagsin dursun pilates işini ne yaptin hadi ama başlada bizede anlat nasil faydasi varmi diye aaaaaa :)))
İyi gidiyorsun iyi yavaş yavaş bak haftadan haftayada veriyorsun pes etmek yok hedefine az kalmiş...
Hadi elelle hep birlikte fit olcaz...UNUTMA.
Ohhh iyisin valla .... Ben anca 300 yakabiliyorum :))30 dakika 4.8 km 520 kc. ;-)
Rahatsizligim yoktu canim ben 68 kilo ile hamile kalmistim 2. Ogluma ve 95 kilo ile dogum yaptim 13 kilo falan dogumda gitti gerisi de bana kalmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?