60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam aklimda bulunsun aydin cigerci ))

Ya akşam yemeginde salata yiyorsun ya nasil dayaniyorsun öyle ya helal olsun sana!!!!
Salatani nasil yapiyorsun peki neler koyuyorsun ????

;-) sagol canim alistim diyelim ama rahat söyle 300 -350gr. Yapiyorum salatami...

Bir kac gündür marul sogan salatasi aksam 3 havuctan havuc salatasi yaptim ..

Bazen karistiriyorum yarim marul 1 havuc domates salatalik sogan maydanoz dereotu birde en son üzerine ton baligi az bisey ;-)

Tavsiye ederim lezzetli oluyor ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hmmm aklimda bulunsun :)))

Bende şimdi kahvemi yudumladim yaninda 5gr bitter cikolata hüplettim

Hmmm aklimda bulunsun :)))

Bende şimdi kahvemi yudumladim yaninda 5gr bitter cikolata hüplettim

Afiyet olsun bende simdi o senin caninin cektigindem iciyom..;-)

Aksam menümü buldum yesil mercimekli salata ;-)

70 gr. Hasladim hazirda bekliyor ;-)

Afiyet olsun bende simdi o senin caninin cektigindem iciyom..;-)

Aksam menümü buldum yesil mercimekli salata ;-)

70 gr. Hasladim hazirda bekliyor ;-)

Sanada afiyet olsun!!!!!
Valla yarin bende ondan icecem bana ne bana ne icecem işte ))

merhaba kızlar... ayak bilegim kasılıyordu son bir kac haftadır,hareket ettirmekte zorlanıyordum. doktora gittim bugun, muayene etti. direkt co merdiven inip cıkıyor musun, kilo aldın mı son zamanlarda dedi. ev dubleks ve 15 kilo aldım 10 ayda. asil tendonum zorlanmıs. acil kilo vermem lazım. estetik kaygıların dısında sağlık problemi yasıyorum artık:-( daha da bozmam diyeti...

bugun kahvaltıyı arkadasta yaptık, sonra da doktor işlerimi hallettim, arkasından alısveris derken butun gun dısarıdaydım. ara ogunleri filan atladım hep. neyseki cok zararlı bir sey yemedim. mönum;

kahvaltı: 6 tane patates kızartması,1 dlm salam,2 dlm peynir,3 yesil zeytin,yesillik,domates salatalık
öğle,hatta ikindi oldu: ızgara tavuk,salata ve 1 dlm ekmek

Cok gecmiş olsun canim ya dikkat et kendine o zaman...
Saglik olsun hazir olunca verirsin yine.

Hem yiyerek zayifliyacam demişsin kebaplar mebaplar offff canim cekti valla.....

sağol canım toparladım kendimi 1 saat spordan sonra kebabımı yedim bakalım pazartesiye yüzüm olupta kilo bildirimi yapabilecek miyim

Gecmis olsun canim bence de bozma diyetini bende uzun zaman bel agrisi cekmistim kilom yüzünden

Korkma canim ya ne olcak yine verirsinki... Bende şişko patates olmuştum ama bebiş gelince aklina bile gelmez kilolar sonrasindan verirsin yine....

ya bende öyle olmuyor işte surda 4 kiloyu verene kadar 2 ayım geçti doğumdan sonra napcam ben.hele birde sezeryan olursaaa neyse her seyin hayırlısı olsun sağlıklı bebeğim olsun da 2 ayda olmaz da 1 yılda veririz artık kiloları

Aksam yemegim 70 gr yesil mercimek salatasiydi ama bitiremedim cok doydum ;-)uzun zamandan sonrada 1 dilim simsiyah bir ekmek yedim ;-)

Ikindiye dogru ara olarak 1 top vanilyali dondurma ama külahsiz ;-)

aa hamilelik sekeri mi daha önce hiç duymamıştım canım

aayy siyah ekmekte ne canım ? ben öğlen 2 simit çay ve tahinli pekmez yedim aksam da adana kebab burda benim kadar çok yiyen yoktur heral de

aa hamilelik sekeri mi daha önce hiç duymamıştım canım

Evet canim hamileligin 22. Haftasinda seker yüklemesi yapiliyor benim orda ac karnina sekerim 150 cikti dolayisiyla doguma kadar insülin kullandim birde tabii seker bebege kilo yapiyor o yüzden sıkıntı oluyor biraz ama cok sükür ki oglumda kilo problemi yoktu ;-)

aayy siyah ekmekte ne canım ? ben öğlen 2 simit çay ve tahinli pekmez yedim aksam da adana kebab burda benim kadar çok yiyen yoktur heral de

Offff offff yarinda benim icin ye nolurrrrrr ;-)

Siyah ekmek diyet özel az kalorili;-)

Son düzenleme:

peki sende daha önce seker sorunu mu vardı canım yoksa sonradan mı çıktı benim sekerim geçenki tahlilde 80 çıkmıştı galiba

Offff offff yarinda benim icin ye nolurrrrrr ;-)

Siyah ekmek diyet özel az kalorili;-)

tamam canım ne yiyim yarın senin için ee nerde satılıyor bu ekmek migrosta var mı

peki sende daha önce seker sorunu mu vardı canım yoksa sonradan mı çıktı benim sekerim geçenki tahlilde 80 çıkmıştı galiba

Yok canim hic olmadi ama biraz genetik dedi doktor anneanne dede anne teyze dayim hepsi seker hastasi ...

Eger kilo vermeseydim seker hastasi olarak kalicaktim ama zayiflayinca risk azaldi suan icin ;-)

tamam canım ne yiyim yarın senin için ee nerde satılıyor bu ekmek migrosta var mı

Ayyy bilmiyorum ki bakman lazim canim ben almanyada yasiyorum ya burda bol ;-)

Hatta izine geldigimde bende nerden bulurum diye düsünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…