Cok gecmiş olsun canim ya dikkat et kendine o zaman...o kaçamaklar yok mu kaçamaklarolanı sorma 2 gün önce aksam pilatese başlayacaktım bir sancı girdi karnıma 2 saat sancı çektim uyuyakalmışım en son .dün sabah doktora gittik kum düşürüyormuşum ağrılı geçti günüm...ee kadın doğumcuya da gittim başka problerler de cıktı moralim bozuldu hepten boşladım pilatesi de yemeklere dikkat etmeyi de.ama hayat devam ediyor kendimi toplayıp kilo vermeye devam etmem gerekiyor...Bu arada yarın bir sorun çıkmazsa kebab kaçamağı yapcam .karar verdim yiyerek zayıflıyacam
Korkma canim ya ne olcak yine verirsinki... Bende şişko patates olmuştum ama bebiş gelince aklina bile gelmez kilolar sonrasindan verirsin yine....ayy bende hamilelik düşünüyordum bak bunu duyunca vazgeçmek üzereyimşaka bir yana da o hamilelikle gelen kilolardan çok korkuyorum ya
Ohhh iyisin valla .... Ben anca 300 yakabiliyorum :))
ayy bende hamilelik düşünüyordum bak bunu duyunca vazgeçmek üzereyimşaka bir yana da o hamilelikle gelen kilolardan çok korkuyorum ya
Cok gecmiş olsun canim ya dikkat et kendine o zaman...
Saglik olsun hazir olunca verirsin yine.
Hem yiyerek zayifliyacam demişsin kebaplar mebaplar offff canim cekti valla.....
Korkma canim ya ne olcak yine verirsinki... Bende şişko patates olmuştum ama bebiş gelince aklina bile gelmez kilolar sonrasindan verirsin yine....
Ya kısaca şunu söyleyeyim hiç diyet yapmıyormuş gibi davrandım yalnızca squat ve leg magic yaptım o kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bencede denegelmişsindir yaaa :)Ya kısaca şunu söyleyeyim hiç diyet yapmıyormuş gibi davrandım yalnızca squat ve leg magic yaptım o kadar
Bencede yüklenmemek gerek yaaa ben abartigim zaman sanki hic vermiyormuşum gibi hiss ediyorum.Asi canim bugün fazla yüklenmedim rahat rahat yaptim ama zor ter döktüm :)
Bencede denegelmişsindir yaaa :)
Bencede yüklenmemek gerek yaaa ben abartigim zaman sanki hic vermiyormuşum gibi hiss ediyorum.
Cok abartirsak yag yakacagimiza kas yapariz valla :)))
Ben fat block kullanmaya başladım. Öldürmeyen tek zayıflama hapı sanırım. Aynı zamanda sağlk bakanlığı onayını almak konusunda da tek. Şuan da kaç kiloyum blmiyorm bi süre blmek de istemiyorum. 69 un altında olduğum kesin de.. 65 civarı olablrm .Boyum 165. Pzt tartılıp kilomu paylaşcm. Daha önce çok düzenli diyetsyen eşliğinde diyet yaptım. Tıkır tıkır gdiyo aslında ama şuanda çalştığım yerin yemeklerinden dolayı bu ilaca ihtiyaç duydum. Çnkü aşıro yağlı ve karbnhdrat ağırlıklı ve alternatifm yok..Etkilerini beraber görcez.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar yine yeniden bende araniza katiliyorum.şuan kendi hedefim mavi jeans 28 beden kot 19-20 nisanda denedim. Hedefi koydum 7-8 haziran nasil olucak merak icersindeyim. Ben diyet yapamayanlardanin girisimlerim oldu ama kusa sureli 1 hafta bile yapamiyorum en az 5 gun diyelim. Ozgurce hareket etmek pisikojime daha iyi geliyor. Evdeki duruma gore yiyeceklerimi hazirliyorum. Buarada 10 ay once yeni almistim bir anda 3ayda 65 kilodan 75 kiloya cikmistim 08,09,2013 agustosta start verdim ve suan 16,06,2014 eski kilomdayim. 65 kilom. Senelerdir bukilodaydim hic rahatsiz olmamistim fakat bu yil diyorumki artik evlendigim ve oncesi kiloma doneyim 57 kiloda sabitlemeyi dusunuyorum. Bezamana olucak bilmiyorum ama kararliyim 60 kilo altinda olucam insallah.
Günaydın hepinize, bugün günlerden cuma ve bir hafta sonu daha geldi çattı ben çok mutluyum....
Diyete ve rejime devam, spora devam arkidişler.....
Vallahi kaçamak yapmıyorum yemin edebilirim... Dün akşam kırmızı et+salata yedim
Ve sonrasında 2 saat yürüdüm .....
Az kaldı 3 gün sonra kilo bildirimi var
Günaydin canim
Iyi gidiyorsun masallah sana
Dün aksam bende sporumu yaptim cok güzel ,ama gece ne olduysa cocugun sesine uyandim ve kendimi mutfakta kacamak yaparken buldum
Bu hafta benim hic ümidim yok sanki reglimi bekliyorum sistim catlicam resmen
Cancım yeşil çay günde 2 fincan şekersiz inanılmaz şekilde mide kazınmalarım geçti... Birde
saat 9-10 gibi activa kayısılı yoğurt ye yat gece hiç bir şey olmaz, öptüm
sevgilerimle
Süpersin valla!!!!Günaydın hepinize, bugün günlerden cuma ve bir hafta sonu daha geldi çattı ben çok mutluyum....
Diyete ve rejime devam, spora devam arkidişler.....
Vallahi kaçamak yapmıyorum yemin edebilirim... Dün akşam kırmızı et+salata yedim
Ve sonrasında 2 saat yürüdüm .....
Az kaldı 3 gün sonra kilo bildirimi var
O kacamaklari dövecem valla gece gece nerden cikiyorlarGünaydin canim
Iyi gidiyorsun masallah sana
Dün aksam bende sporumu yaptim cok güzel ,ama gece ne olduysa cocugun sesine uyandim ve kendimi mutfakta kacamak yaparken buldum
Bu hafta benim hic ümidim yok sanki reglimi bekliyorum sistim catlicam resmen
Süpersin valla!!!!
Pes etmek yok ASLA!!!!
Böyle devam et....pazartesine az kaldi gercekten!!!!!
O kacamaklari dövecem valla gece gece nerden cikiyorlar
Ya sende bu hafta benim gecen hafta cektigimi cekiyorsun regl olayi !!!!!
Ümitini kesme bak bende ümitsizdim gecen hafta!?!?!?!
Yarina randevu aldik diyetisyenden. Edirneden almiş randevuyu eşim.
bir aksilik cikmazsa gidecez :))
Eşim diyorki akşam kaliriz pazar döneriz yani gezeriz felan ama nasil yapcam ne yiyecem icecem böyle dişari cikinca hep kilom artiyor verdigim kiloyami üzüleyim ne yapcam????
Bu Akşam spor yaparim eee hafta sonu sporumu zor yaparimda
Sorma canim yaa acayip tatli krizi cekiyorum gece de sanirim kan sekerim düstü :)
Artik bende pazartesi bekliyorum ;-)
Oh oh ne güzel diyetisyen edirne iyisin valla ...;-)
Diyetisyenin anlaticaklarini bizede yazarsin artik ;-)
Hmm bide edirne ye gitmisken meshur ciyerciye ugramayi unutmayin ;-) hatta benim icinde ye ;-)
Bu arada gec kahvalti disardayim yine
Sabah 1 bardak ayran
Saat 11.30 omlett kabalik peynirli ;-)
Ya tatli krizi cok fena oluyor yaaa ....
Gün icinde tatli birsey yesen belki aksama canin istemez????
Bakalim diyetisyen nelet diyecek.
Sabah kan felan verecekmişim ögleden sonrada sonuclar cikiyormuş.
Bende yarin buyuk ihtimal gec kahvalti yapcam herhalde duruma göre :)
Neredeymiş o meşhur cigerci?
Kiz bana bol kalori aldirma bak pazartesi bildirim günü zaten bu hafta verdiklerimi geri almayayim sonra :)
Akşama bamya var bamya yaptim yaninada bulgur pilavi yapcam :)
Şimdide light süt ile müsli var sirada ...
Tamam aklimda bulunsun aydin cigerciBende simdi 1 sosisle lihgt meyveli yogurt yedim ... sanirim biraz tatliya ihtiyacim var su dönemi atlatirsam rahatlicam ;-)
Carsi icinde aydin cigerci canim benim her izine geldigimde gittigim baktin ki up uzun bir kuyruk var bilki orasi ;-)
Aksama bende salata yicem belki bugün 1 dilim de light ekmek yerim bayadir yemiyorum cünkü ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?