Yok canim hic olmadi ama biraz genetik dedi doktor anneanne dede anne teyze dayim hepsi seker hastasi ...
Eger kilo vermeseydim seker hastasi olarak kalicaktim ama zayiflayinca risk azaldi suan icin ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım ne yiyim yarın senin içinee nerde satılıyor bu ekmek migrosta var mı
Tatlı ye sonra yine tatlı ye sonrada söyle döner iskender köfte yaninda birde cola ic :))))
Ayyy bilmiyorum ki bakman lazim canim ben almanyada yasiyorum ya burda bol ;-)
Hatta izine geldigimde bende nerden bulurum diye düsünüyordum
Ben baya iyi gidiyordum ama cumartesi pazar dişarda olcam bakalim benim halim ne olcak :-///sağol canım toparladım kendimi1 saat spordan sonra kebabımı yedim bakalım pazartesiye yüzüm olupta kilo bildirimi yapabilecek miyim
aynen canim hep pozitif düşünya bende öyle olmuyor işte surda 4 kiloyu verene kadar 2 ayım geçti doğumdan sonra napcam ben.hele birde sezeryan olursaaaneyse her seyin hayırlısı olsun sağlıklı bebeğim olsun da 2 ayda olmaz da 1 yılda veririz artık kiloları
Hepiniz yiyorsunuz Dondurmalar kebaplar bende yiyecem siz durun :)))Aksam yemegim 70 gr yesil mercimek salatasiydi ama bitiremedim cok doydum ;-)uzun zamandan sonrada 1 dilim simsiyah bir ekmek yedim ;-)
Ikindiye dogru ara olarak 1 top vanilyali dondurma ama külahsiz ;-)
Hmmmm enerji (redbull) icecegi canim naz habire iciyor cok canim cekti benimde :)))ne içiyonuz bakim yoksa zararlı bir sey mi
aa bak dün 3 tane şöbiyet yedim 2 tane kaldı onları yerim yerine...döner yemiyorum 2 senedir felan da cola içmiyorum canım üzgünümyarın ne yersem senin yerine yicem diğer günde asinin yerine yerim böylece ben hiç yememiş olurum nasıl amaaaa
aa bilmiyordum ben almanya da yasadıgını ee duymadığıma sasırmamak lazım o zamanetimek yersin burda da ya da yanın da getir canım
Ben baya iyi gidiyordum ama cumartesi pazar dişarda olcam bakalim benim halim ne olcak :-///
aynen canim hep pozitif düşün
Hepiniz yiyorsunuz Dondurmalar kebaplar bende yiyecem siz durun :)))
Hmmmm enerji (redbull) icecegi canim naz habire iciyor cok canim cekti benimde :)))
Süpersin valla kopardin beni gülmekten
Ya bu pazartesi bomba haberlerle dönecektim size :))) ama bakalim ne olcak kesin alirim amannn olsun ya saglik olsun bu haftada sen birinci olbenim için önemli olan cumartesi pazar..hafta içip yiyip hafta sonu diyet yaparak pazartesi bildirimine kendimi hazırlıyorumsen de ye canım bu hafta da birinci biz olalım yaa hımm enerji içeceğini bir ben sevemedim heralde.hatta bugün esim içmiş kızmıştım ona zararlı diye meğerse sizde içiyormussunuz
Yok yok sıkmayacagım cok rahat olacam hem arada olcak yani dimi???Daha dogrusu o güzelim pastalarla savasmaya ama yemicem yemicem yemicem ;-)
Yok yok sıkmayacagım cok rahat olacam hem arada olcak yani dimi???
Pasta yeme yeme yeme.
Bak benim eşimle arkadaşlar bira,cekirdek vs yiyor şuan karşimda bende bakiniyom öylesine... Kahve yudumladim bende)) bende yemiyecem yememde :)
Sende kahvenin dibine vur pasta yeme yersende iki üc catal ye.... Yada yerime hepsini ye :)))Ahhh canim kiyamam olsun...:)
Onlar yag yapiyor sen saglikli besleniyon yeme tabii ;-)
Vur kahvenin dibine dibine :)
Ya bu pazartesi bomba haberlerle dönecektim size :))) ama bakalim ne olcak kesin alirim amannn olsun ya saglik olsun bu haftada sen birinci ol
Ben bu hafta 1.lik ten vazgectim zaten size birakiyorum 2. Lige raziyim ...
Ama birdaha ki pazartesi fena kilo vermis olucam insallah ;-)
Ayse redbull dogru sagliksiz ama güzel enerjiii ;-)
Asi cim canim sıkma canini 2 günden bisey olmaz fazla kacirmadan ye herseyi dengelersin...
Ben simdi arkadasla kahve icmeye kaciyorum sonra görüsürüz kizlar öptüm sizi 😙😙😙
Yok be bu sefer egerki hafta sonu bozarsam birincilik sizin zaten ama eger bozmazsam bilemiyecem diyormuşum cünkü sabah tartida gördügüm rakam şaşirti beni ....:))))tabi tabi hep böyle deyip en çok kilo veren sen oluyorsun bu kez inanmıyorum
İc ic sende ic afiyet olsun ....ya aside sende 1.lik sizin olsun diyorsunuz ama hiç de inandırıcı değilsiniz eminim yine en cok kilo veren siz oldunuzçay kahvaltı da 1 bardak içerim onun dışında içmem yemeklerde ayran terchimdir ayrıca günde 1 fincan Türk kahvesi içerim fırsat buldukça...kahve kahve dediniz canım çekti bir kahve de ben mi içsem
Hadi bana bol şans dileyinde cok kilo almayayim :)))))
Pazar günü görüşürüz öptüm sizleri cok :***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?