60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim aile de seker hastalığı yok canım anladım..kilo her sorunu yanın da getiriyor zaten o yüzden çok dikkat etmek gerekir

Tatlı ye sonra yine tatlı ye sonrada söyle döner iskender köfte yaninda birde cola ic :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa bak dün 3 tane şöbiyet yedim 2 tane kaldı onları yerim yerine...döner yemiyorum 2 senedir felan da cola içmiyorum canım üzgünüm yarın ne yersem senin yerine yicem diğer günde asinin yerine yerim böylece ben hiç yememiş olurum nasıl amaaaa

Ayyy bilmiyorum ki bakman lazim canim ben almanyada yasiyorum ya burda bol ;-)

Hatta izine geldigimde bende nerden bulurum diye düsünüyordum

aa bilmiyordum ben almanya da yasadıgını ee duymadığıma sasırmamak lazım o zaman etimek yersin burda da ya da yanın da getir canım

sağol canım toparladım kendimi 1 saat spordan sonra kebabımı yedim bakalım pazartesiye yüzüm olupta kilo bildirimi yapabilecek miyim
Ben baya iyi gidiyordum ama cumartesi pazar dişarda olcam bakalim benim halim ne olcak :-///

aynen canim hep pozitif düşün

Hepiniz yiyorsunuz Dondurmalar kebaplar bende yiyecem siz durun :)))

ne içiyonuz bakim yoksa zararlı bir sey mi
Hmmmm enerji (redbull) icecegi canim naz habire iciyor cok canim cekti benimde :)))

Süpersin valla kopardin beni gülmekten

aa bilmiyordum ben almanya da yasadıgını ee duymadığıma sasırmamak lazım o zaman etimek yersin burda da ya da yanın da getir canım

Sanirim yanima alicam bol bol ekmek ;-) veya etimek...

Su aralar pek ekmek yemiyorum ama tatilde istah patlamasi yasicam ;-)

benim için önemli olan cumartesi pazar..hafta içip yiyip hafta sonu diyet yaparak pazartesi bildirimine kendimi hazırlıyorum sen de ye canım bu hafta da birinci biz olalım yaa hımm enerji içeceğini bir ben sevemedim heralde.hatta bugün esim içmiş kızmıştım ona zararlı diye meğerse sizde içiyormussunuz

Ya bu pazartesi bomba haberlerle dönecektim size :))) ama bakalim ne olcak kesin alirim amannn olsun ya saglik olsun bu haftada sen birinci ol

Ben bu hafta 1.lik ten vazgectim zaten size birakiyorum 2. Lige raziyim ...

Ama birdaha ki pazartesi fena kilo vermis olucam insallah ;-)

Ayse redbull dogru sagliksiz ama güzel enerjiii ;-)

Asi cim canim sıkma canini 2 günden bisey olmaz fazla kacirmadan ye herseyi dengelersin...

Ben simdi arkadasla kahve icmeye kaciyorum sonra görüsürüz kizlar öptüm sizi 😙😙😙

Daha dogrusu o güzelim pastalarla savasmaya ama yemicem yemicem yemicem ;-)

Daha dogrusu o güzelim pastalarla savasmaya ama yemicem yemicem yemicem ;-)

Yok yok sıkmayacagım cok rahat olacam hem arada olcak yani dimi???
Pasta yeme yeme yeme.
Bak benim eşimle arkadaşlar bira,cekirdek vs yiyor şuan karşimda bende bakiniyom öylesine... Kahve yudumladim bende )) bende yemiyecem yememde :)

Ahhh canim kiyamam olsun...:)

Onlar yag yapiyor sen saglikli besleniyon yeme tabii ;-)
Vur kahvenin dibine dibine :)

Ahhh canim kiyamam olsun...:)

Onlar yag yapiyor sen saglikli besleniyon yeme tabii ;-)
Vur kahvenin dibine dibine :)

Sende kahvenin dibine vur pasta yeme yersende iki üc catal ye.... Yada yerime hepsini ye :)))

Onlar yag yapsin zaten dal gibiler

ya aside sende 1.lik sizin olsun diyorsunuz ama hiç de inandırıcı değilsiniz eminim yine en cok kilo veren siz oldunuz çay kahvaltı da 1 bardak içerim onun dışında içmem yemeklerde ayran terchimdir ayrıca günde 1 fincan Türk kahvesi içerim fırsat buldukça...kahve kahve dediniz canım çekti bir kahve de ben mi içsem

tabi tabi hep böyle deyip en çok kilo veren sen oluyorsun bu kez inanmıyorum
Yok be bu sefer egerki hafta sonu bozarsam birincilik sizin zaten ama eger bozmazsam bilemiyecem diyormuşum cünkü sabah tartida gördügüm rakam şaşirti beni ....:))))

İc ic sende ic afiyet olsun ....

Hadi bana bol şans dileyinde cok kilo almayayim :)))))
Pazar günü görüşürüz öptüm sizleri cok :***

Hadi bana bol şans dileyinde cok kilo almayayim :)))))
Pazar günü görüşürüz öptüm sizleri cok :***

Hadi bakalim bol sans canim ;-)
Dikkat et yediklerine :)

Kahvaltim :
1 dilim light ekmek
1 yumurta
5 tane zeytin
20 gr. Peynir
2 tane kiraz domates
4 dilim salatalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…