Evet tartim dijital :)
Bu sabah tartildim dün sabahki kilodan 500gr fazla ciktim :)))) yani demekki ödem ve yorgunluk da var hani bütün gün koşturduk sabah yedide uyandim yol iki saat sürdü felan filan derken akşam 8-9 gibi eve geldik.
Benim hic dijital tartim olmadi güvenmiyorum sanki fazla tartiyor.... :)
Bildigimiz ibreli tartim var hatta 6 ay önce arkadasimin dijital tartisinda tartildim 65 kilo ben 68 cikmam mi sok oldum arkadasta tartisinin dogru olduguna inandi :)
O hafta cocuklari doktor kont. Götürmüstüm ikisini de doktor tartinca eve gelir gelmez bende evde tarttim onlari sonuc aynidi ama yine icime sinmeyip 2. Ibreli yeni tartiyi da aldim...
Suan iki tartimda ayni tartiyor ve bence dogru tartiyor ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aksam az daha benim de o kuruyemis kavonozu kanima girecekti .... :)
Gece dayanamadim 4,5 km eliptik yaptim yatmadan önce ;-)
Bugün dikkat et canim yarin tarti günümüz ;-)
cok ayakta kalınca yeterince su icemeyince odem oluyor bende de hemen. ondan oynamıstır kilon.Evet tartim dijital :)
Bu sabah tartildim dün sabahki kilodan 500gr fazla ciktim :)))) yani demekki ödem ve yorgunluk da var hani bütün gün koşturduk sabah yedide uyandim yol iki saat sürdü felan filan derken akşam 8-9 gibi eve geldik.
Bildigimiz ibreli tartim var hatta 6 ay önce arkadasimin dijital tartisinda tartildim 65 kilo ben 68 cikmam mi sok oldum arkadasta tartisinin dogru olduguna inandi :)
O hafta cocuklari doktor kont. Götürmüstüm ikisini de doktor tartinca eve gelir gelmez bende evde tarttim onlari sonuc aynidi ama yine icime sinmeyip 2. Ibreli yeni tartiyi da aldim...
Bende o bir tartilara güvenmiyorum nedense :)))Evet tartim dijital :)
Babamlarin evindeki ibreli olan hep fazla tartardi :)
Aynen katiliyorum dün anca 1 litre icmişdircok ayakta kalınca yeterince su icemeyince odem oluyor bende de hemen. ondan oynamıstır kilon.
Evet tartim dijital :)
Yazarsin artik :)))
Evet yumurta konusunda haklisin...
Ya ben yedigim şeyleri gün gün paylaşiyorum
Kolestrolümü yükselten besinler cokmu tüketiyorum anlamadimki.yada kolestrolüm dahami yüksekti ve bu düşük halime cok merak ediyom.
Cünkü son zamanlar rejime başlamadan önce cok başim agrirdi zonk zonk zonklardi öyle oluyorduki sanki dünya etrafimda dönüyordu... Ve hic halim kalmiyordu hic aktif degildim ama rejime başladiktan sonra bu durum ortadan kalkti....
Tekrar günaydin kizlar ;-)
2 saate yakin uyumusum nasil iyi geldi nasil anlatamam ;-)
Ara 1 elma hüplettim simdi ve hemen 1 litre suyumu icicem bu hafta cok basim agirdi sanirim su fazla icemedigimden ....
ikinci tartıyı neden ibreli aldın anlamadım canım..birde ibreli tartılar gram olarak göstermiyor yoksa sen 61,9 u 61 diye mi yazıyorsun bizeee heh hehEvet tartim dijital :)
Sana da günaydın canım...kahvaltının üstüne mi uyudun aaa onlar hep kilo olarak dönecek gör senben kahvaltı yapmadım daha kan surubu mu içip üstüne biraz su içtim eşimin uyanmasını bekliyorum .Yalnız kahvaltı yaparsam küsüyor
ikinci tartıyı neden ibreli aldın anlamadım canım..birde ibreli tartılar gram olarak göstermiyor yoksa sen 61,9 u 61 diye mi yazıyorsun bizeee heh heh
Yok canim hemen kahvaltinin üstüne uyumadim cocuklarla ilgilenirken yakmisimdir ben onu ;-)
Ya bilmiyorum ki neden ibreli aldim iste dijitallere güvenmedigim icin heralde ... anneminde dijital o hic memnun degil kafasina göre tartiyor diye sitem ediyor hep tartiya :)
Ya bak simdi yine kafama takildi neden ben tartida bucuklari görmüyorum acaba öyle mi denk geliyor gecen hafta tartildigimda tam 60 gosteriyordu bakalim yarin dikkat edicem ...
Selam kizlarrrrr.....
Ay bugün cok yoruldum sabahtan beri eşya topluyorum :-/
Kişlik yazlik hepsini döktüm ortaya fazlaliklari elveda...bir düzene soktum.
Ayrics nazcim o resimdeki tombik elleri yerim ben yaaaa tam isirmalik :)
Evet ama henüz bitiremedim yaaa... Cok yoruldum bugün sporda yapmiyacam boynumun sag tarafi sabah tutulmuştu dahada fenalaşti yorulunca ...Ooohhh yaz temizligi olmus mis gibi ;-)
Sagol canim kücük oglan biraz bogazina düskün o yüzden tombik tombik :)
Büyük oglan da tam bir cubuk kraker istahsiz
Yok canim hemen kahvaltinin üstüne uyumadim cocuklarla ilgilenirken yakmisimdir ben onu ;-)
Ya bilmiyorum ki neden ibreli aldim iste dijitallere güvenmedigim icin heralde ... anneminde dijital o hic memnun degil kafasina göre tartiyor diye sitem ediyor hep tartiya :)
Ya bak simdi yine kafama takildi neden ben tartida bucuklari görmüyorum acaba öyle mi denk geliyor gecen hafta tartildigimda tam 60 gosteriyordu bakalim yarin dikkat edicem ...
benim 2 dijital tartı var evet bazen farklı gösteriyor ikisi de ama ibreli olana daha az güveniyorum ben dijital kadar hassa değiller...bakalım yarın ne olcakk
Ailece mc donaldstayiz ama valla ben yemiyorum sadece kahve iciyorum kendimi hic bu kadar kararli görmemistim ;-)
Esim israr ediyor ye diye bende olmaaaazz rapor vericem diyorum ;-)
Selam kizlarrrrr.....
Ay bugün cok yoruldum sabahtan beri eşya topluyorum :-/
Kişlik yazlik hepsini döktüm ortaya fazlaliklari elveda...bir düzene soktum.
Ayrics nazcim o resimdeki tombik elleri yerim ben yaaaa tam isirmalik :)
Evet ama henüz bitiremedim yaaa... Cok yoruldum bugün sporda yapmiyacam boynumun sag tarafi sabah tutulmuştu dahada fenalaşti yorulunca ...
İki farkli kardeş desene !!!! :)
zaten boynum cok fena sormaAman dikkat et kendine canim boyun tutulmasi fena bisey ....
Sorma birde ikiside cok farkli karekter cok yoruluyorum ama canlari sagolsun yeter ki...
Aksam yemegim 3 havuctan salata 90 gr. Balik
Spor yapicam bu gece üsenmezsem ;-)
Ayse mercimek koftesine bayilirim bu arada ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?