Aynen öyle canim :)))Dimiiii en azindan kalori yakarim fena da olmaz yani ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah geri almayiz dikkat edersek almayiz herhalde ya :)valla bu söylediğini ben de merak ediyordum. kilo vermekten ziyade koruyabilmek önemli olan.
5-6 haftalık diyetten sonra iki hafta ara verdim ben. ama hiç kilo almadım. tartıdaki rakam aynı kaldı.
en büyük sebebi, artık az yemeye alışmış olmam. normalde eşimle aynı zamanda yemeği bitirir sofradan kalkarız.
şimdi ben doyup bıraktığımda görüyorumki, eşim hala yemek yiyor.
sanıyorum ağır kızartmalar, tatlıları falan abartmadığımız sürece verdiklerimizi geri almayız.
Canim ya ben kac gündür spor yapamadim eger boynum cok fazla agrimazsa bu akşam yapicam bakalim :-/Ama artik hergün degil sali persembe cumartesi günleri yapiyoruz burda kizlarla ve sonucu paylasip motive ediyorum ben kendimi bize katilabilirsin istersen ;-)
Diger günlerde 20 dakika pilates yapiyorum ;-)
Canim ya ben kac gündür spor yapamadim eger boynum cok fazla agrimazsa bu akşam yapicam bakalim :-/
Yok ya gecmedi sagima bakamiyorum aşagi bakamiyorum yukari bakamiyorum :))) valla ya.Nasil oldu boynun canim gecmedi mi hala ....
Bak keyfine ama fazla yorma kendini derim ;-)
Yok ya gecmedi sagima bakamiyorum aşagi bakamiyorum yukari bakamiyorum :))) valla ya.
Uzandigim zaman koltuga zorla kalkiyorum.üşene üşene yemek yaptim... Hic sevmem böyle tür agrilari.
Evet ondan sürecegim evde varmidi bilmiyom bakmam lazim... İyi aklima getirdin.Kas gevseltici kullanmayi denedin mi canim iyi gelir sicak dus sonrasi...
Ohhh teşekkür ederim canim afiyet olsun
mrb kızlar ne var ne yok ne zamandır internetimin azizliğinden yazamıyorum (=
Bu diyet zor iş fakat kilo verine tüm yapılana değiyor.
Ben de akşam yürüyüşüne başladım 3 gün oldu bugün 40 dk tempolu yürüyüp 10-15 dk koşuyorum inşallah bi faydasını görürürüm...
eve ancak geldim kilo bildirimi gecikti
Başlangıç kilosu:68,5
gecen hafta :64,5
bu hafta:64,4
bu hafta giden 100 gr
toplam giden :4,100 gr
bu hafta da birinci olamadım iyi mi
bugün van tarafına gezmeye gittik van kahvaltısı ile ne bulduysam yedim.Gün boyu dolaştık akşam da orta boy pizza ayran üstüne tatlı ve çay nasıl ama bugün kendim için yedim torpilliydi ondan
Hos geldin ponyom...
Senin hedefin kac canim...
Faydasini görürsün tabii ki bide diyet ile beraber kisa zamanda kilolarlan kurtulursun ;-)
Yok beee iyisin valla o kadar şey yedigine ragmen kilo almiyorsun ne güzel ve 100gr'da vermişsinönemli değil canım ama sizin yüzünüzden kilo alıyorum haberiniz olsun
hoş bulduk cnm (= inşallah ya fayda görmeyi umuyorum hedef kilom 57 58 şu an malesef utanarak söylüyorum 66,6 yım hayatımda en çok kilolu olduğum zaman kimse bu kilo da olduğuma inanmıyor ya da beni teselli etmek için söylüyorlar bilemiyorum ama ne olursa olsun ben kendim için zayıflamalıyım hem de en kısa zamanda
:) utanmana gerek yok canim bende hayatimda 1 kere 82 oldum bidaha da olmam insallah ;-)
Hem fazla bir kilon yokmus verirsin burda bizimle ;-)
Kiz ayse bu kadar yemeye kilo veriyorsun ya seni ayriyetten tbr ederim arkadasim ...
Cok merak ettim hangi tatliyi yedin
Yok beee iyisin valla o kadar şey yedigine ragmen kilo almiyorsun ne güzel ve 100gr'da vermişsin
inşallah bi daha görmezsin o kiloları cnm (=
sen şu an kaç kilosun ve ne öneririsin (=
ben aktif olarak çalışıyorum tek artı noktam sürekli oturmak zorudna olamam çok koşturuyorum (=
ama özellikle merdiven inip çıkıyorum bunun bi önemi olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?