60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dimiiii en azindan kalori yakarim fena da olmaz yani ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen öyle canim :)))

İnsallah geri almayiz dikkat edersek almayiz herhalde ya :)

vuhuuuuuuu!
rekora koşuyorsun canım, tebrikler!

İnşallah şimdiye kadar duraklamadi kilom böyle devam gitse süper olur ama en istedigim hedef 55/58 arasi bakalim önce bir 60 göreyimde :)

ibreli basküllerde aynı saatteki dakika çizgileri gibi 100 gr gösteren çizgiler var.
ama işte hassasiyet sınırı 100 gr. sanıyorum eski basküller daha güvenilir.
benim baskülüm dijital, fakir marka. alalı da 2,5 sene falan olmuştur. diyet yapınca kullanmaya başladım sayılır.
ama kafayı mı yiyor bilmiyorum. ardarda farklı zeminlerde farklı sonuçlar gösteriyor. eşim zeminin eğimine bağlıyor, parkede tartılma diyor.
ben de artık banyodaki büyük karoların ortasına koyup tartılıyorum. sağlamasını da, başka bi karonun üstünde tartılarak yapıyorum

o vücut analiz baskülleri de kadar güvenilir ben de bilmiyorum, ama pek inancım yok. hani vücuttaki su miktarını yağ miktarını falan bile ölçüyor.
mutlaka bi formül üstünden hesaplanıyordur. herkeste doğru sonuç verdiğini sanmıyorum.

Anladim canim... Bende dijital kullaniyorum sinbo'nun gayet memnunum yerinde hic kipirtatmiyorum tabi kizim ellemezse :))

Canim ya ben kac gündür spor yapamadim eger boynum cok fazla agrimazsa bu akşam yapicam bakalim :-/

Canim ya ben kac gündür spor yapamadim eger boynum cok fazla agrimazsa bu akşam yapicam bakalim :-/

Nasil oldu boynun canim gecmedi mi hala ....

Bak keyfine ama fazla yorma kendini derim ;-)

Nasil oldu boynun canim gecmedi mi hala ....

Bak keyfine ama fazla yorma kendini derim ;-)

Yok ya gecmedi sagima bakamiyorum aşagi bakamiyorum yukari bakamiyorum :))) valla ya.
Uzandigim zaman koltuga zorla kalkiyorum.üşene üşene yemek yaptim... Hic sevmem böyle tür agrilari.

Yok ya gecmedi sagima bakamiyorum aşagi bakamiyorum yukari bakamiyorum :))) valla ya.
Uzandigim zaman koltuga zorla kalkiyorum.üşene üşene yemek yaptim... Hic sevmem böyle tür agrilari.

Kas gevseltici kullanmayi denedin mi canim iyi gelir sicak dus sonrasi...

mrb kızlar ne var ne yok ne zamandır internetimin azizliğinden yazamıyorum (=
Bu diyet zor iş fakat kilo verine tüm yapılana değiyor.
Ben de akşam yürüyüşüne başladım 3 gün oldu bugün 40 dk tempolu yürüyüp 10-15 dk koşuyorum inşallah bi faydasını görürürüm...

Slm kizlar bugünkü menüm

Sabah 1 yumurta yarim kabak omlet

Öglen 1 redbull

1 dilim light ekmek 1 dilim peynir 1 kiraz domates

Ara 1 elma

Aksam yagsiz derisiz bir but
100 gr. Brüksel lahanasi

eve ancak geldim kilo bildirimi gecikti
Başlangıç kilosu:68,5
gecen hafta :64,5
bu hafta:64,4
bu hafta giden 100 gr
toplam giden :4,100 gr

bu hafta da birinci olamadım iyi mi

bugün van tarafına gezmeye gittik van kahvaltısı ile ne bulduysam yedim.Gün boyu dolaştık akşam da orta boy pizza ayran üstüne tatlı ve çay nasıl ama bugün kendim için yedim torpilliydi ondan

Hos geldin ponyom...

Senin hedefin kac canim...

Faydasini görürsün tabii ki bide diyet ile beraber kisa zamanda kilolarlan kurtulursun ;-)

Kiz ayse bu kadar yemeye kilo veriyorsun ya seni ayriyetten tbr ederim arkadasim ...

Cok merak ettim hangi tatliyi yedin

Hos geldin ponyom...

Senin hedefin kac canim...

Faydasini görürsün tabii ki bide diyet ile beraber kisa zamanda kilolarlan kurtulursun ;-)

hoş bulduk cnm (= inşallah ya fayda görmeyi umuyorum hedef kilom 57 58 şu an malesef utanarak söylüyorum 66,6 yım hayatımda en çok kilolu olduğum zaman kimse bu kilo da olduğuma inanmıyor ya da beni teselli etmek için söylüyorlar bilemiyorum ama ne olursa olsun ben kendim için zayıflamalıyım hem de en kısa zamanda

:) utanmana gerek yok canim bende hayatimda 1 kere 82 oldum bidaha da olmam insallah ;-)

Hem fazla bir kilon yokmus verirsin burda bizimle ;-)

:) utanmana gerek yok canim bende hayatimda 1 kere 82 oldum bidaha da olmam insallah ;-)

Hem fazla bir kilon yokmus verirsin burda bizimle ;-)

inşallah bi daha görmezsin o kiloları cnm (=
sen şu an kaç kilosun ve ne öneririsin (=
ben aktif olarak çalışıyorum tek artı noktam sürekli oturmak zorudna olamam çok koşturuyorum (=
ama özellikle merdiven inip çıkıyorum bunun bi önemi olur mu acaba

Bebim bugun yediklerim:
Kahvalti:
-2 dilim cavdarli ekmek
-25gr beyaz light peynir
-yarim domates
-5 tane siyah zeytin

Öglen:
-light süt ile müsli
-2tane etli form light cikolata kapli bisküvi

Akşam:
-4/5 yemek kaşigi kiymali patlican musakka (diyet şeklinde)
-1activia yogurt
-1 dilim cavdarli ekmek

Saat 19 gibi kacamak yaptim kendimi ödüllendirdim :)))
-carte d'or brownie cazibesi dondurma yedim

Kiz ayse bu kadar yemeye kilo veriyorsun ya seni ayriyetten tbr ederim arkadasim ...

Cok merak ettim hangi tatliyi yedin

tüm hafta 1 defa yürüme yarım saatte hafif pilates ve her istediğimi yedim Allahtan kilo almamışım şükür ya Aman nazar etmeyin kızlar..canınız çekmesin sufle yedim canım

Amiiin canim ;-)

Ben suan 60 kiloyum canim 22 kilom gitti ilk hedefim 55 olmak daha sonra 52 boyum 1.64

Sürekli kosturman merdiven inip cikman senin icin büyük avantaj yediklerine dikkat et kalori hesabi yap bence günlük mesela 1200-1000 kaloriyi gecme en kisa zaman rahat verirsin 7-8 kilo ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…