Aksam yemegim 3 havuctan salata 90 gr. Balik
Spor yapicam bu gece üsenmezsem ;-)
Ayse mercimek koftesine bayilirim bu arada ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohhh teşekkür ederim canim afiyet olsuncanım bugün asinin yerine yedim üzgünüm başka sefere artık
Kilo bildirimi:
Başlangıc: 71.20
Gecen hafta: 66.70
Bu hafta: 65.60
Bu hafta giden: 1.10
Toplam giden: 5.60
Hedef kilom: 60
Cumartesi sabahi 65.40'ı görmüştüm bir gün bana neler yapti ama olsun verdigim kilodan memnunum yinede :)
Ama adet dönemindesin bu hafta iner o kilon kesin.... Bende adet dönemindeydim ya adetim bitimine birden gramciklar düştü .... Demekki cumartesi günü dişari cikmasaymişim 65i bile görürmüşüm saglik olsun ama.Anam anam kiz masallah süper kilo vermisin tebrik ederim seni canim...
Benim kilomu gördün mü60 ta kaldim
Ama adet dönemindesin bu hafta iner o kilon kesin.... Bende adet dönemindeydim ya adetim bitimine birden gramciklar düştü .... Demekki cumartesi günü dişari cikmasaymişim 65i bile görürmüşüm saglik olsun ama.
Ama birsey diyecegim simdi rejim yapiyoz evdeyken hersey iyide disari cikinca hemen artiyorya nasil olcak hep böyle rejim mi yapcaz ya yoksa bu kilolar bize geri dönerki....
Simdi insallah hedef kiloma ulasip izine Tr ye gelicem sıkıntım birden herseye abanmak dikkat etmem gerekicek ama nasil olcak bilmiyorum ...
Kayinvalidem sagolsun su tekerlekli bisey var ya dizlerinin üstünde itip geri cekiyorsun kendini, ondan almis kilo mu izinde koruyayim diye ...;-)
Ne kadar etkili olur bilmiyorum ...
Acaba burda kullanan arkadaslar var mi ?
Bende öyle düsünüyorum insallah haftaya 1 kilo gider ...
Bugün bir hısımla dijital tarti ismarladim kendime netten bundan sonra onunla devam edicem ;-)
Nette biraz arastirmistim canim kisi haftada 1 kere kendisinin belirledigi 1 günde tartilsin diyor... gün icinde veya disarda fazladan yedin diyelim ve hemen evde tartildin sadece moral bozuklugu olurmus :) cünkü normal o kilo degil sadece yediklerinin agirligi veya vucüdun ödem yapmasiymis ...
Kisinin asil kilosu 10 gün boyunca ayni kiloda kalmasiymis ...
Canim eger nasil olsa zayifladik herseyi yiyelim demicez ...
Yicez ama az miktarlarda abartmadan...
Atiyorum ben 1 dürüm yiyorsam normale döndügüm zaman onu yarima düsürcem insallah porsiyonlarimizi yariya düsürmemiz lazim yoksa rahat biranda 2-3 kilo geri gelir
Dijitale mi karar verdin sende :)))
O ibreli olanlar gramida göstermiyor dimi????
Ya bende şu analiz dijital olanlarindan almak istiyom ama ne kadar dogrudur bilmiyom ????
Dijitale karar verdim canim bu benim ismarladigim da analiz dijital herseyi görcem ama bakalim ne kadar gercek yag su hesaplamasi ....
Aynen canim tatilde kimseye uymuyoruz biz kendi sagligimizi düsünücez ;-) az yicez sık yicez ....
Sanirim boyle bisey kk tarifi üzerine nette buldum bi resim
Aa güzelmiş kullanırsan faydasını görürsün bence yaaa.spor spordur hemde bu zordur şinav gibi :)))
Ama adet dönemindesin bu hafta iner o kilon kesin.... Bende adet dönemindeydim ya adetim bitimine birden gramciklar düştü .... Demekki cumartesi günü dişari cikmasaymişim 65i bile görürmüşüm saglik olsun ama.
Ama birsey diyecegim simdi rejim yapiyoz evdeyken hersey iyide disari cikinca hemen artiyorya nasil olcak hep böyle rejim mi yapcaz ya yoksa bu kilolar bize geri dönerki....
yine en büyük tebrikler sana.. çünkü aramızda en çok kilo veren sensinGünaydin kizlar
Gecen hafta 60
Bu hafta yine 60
Artik haftaya insallah .
yazmamışsın ama heralde geçen haftayla aynı kilon.gunaydın kızlar...
68,8 i gormustum dun ama gece misafirlerle yedigim meyveden herhalde bugun daha fazla görunuyorum.
baslangıc: 72,0
bu hafta: 70
hedef:52
vuhuuuuuuu!Kilo bildirimi:
Başlangıc: 71.20
Gecen hafta: 66.70
Bu hafta: 65.60
Bu hafta giden: 1.10
Toplam giden: 5.60
Hedef kilom: 60
Cumartesi sabahi 65.40'ı görmüştüm bir gün bana neler yapti ama olsun verdigim kilodan memnunum yinede :)
ibreli basküllerde aynı saatteki dakika çizgileri gibi 100 gr gösteren çizgiler var.Dijitale mi karar verdin sende :)))
O ibreli olanlar gramida göstermiyor dimi????
Ya bende şu analiz dijital olanlarindan almak istiyom ama ne kadar dogrudur bilmiyom ????
vaaay! çok iyi başlamışsın. hadi inş devamı da böyle gelir. tebriklerSlm arkadaşlar
Ben salı gunü başlamıştım
Başlangıç 70.2
Bugün 68.7
Umarım haftaya da böyle verırım :))
Slm arkadaşlar
Ben salı gunü başlamıştım
Başlangıç 70.2
Bugün 68.7
Umarım haftaya da böyle verırım :))
valla bu söylediğini ben de merak ediyordum. kilo vermekten ziyade koruyabilmek önemli olan.
5-6 haftalık diyetten sonra iki hafta ara verdim ben. ama hiç kilo almadım. tartıdaki rakam aynı kaldı.
en büyük sebebi, artık az yemeye alışmış olmam. normalde eşimle aynı zamanda yemeği bitirir sofradan kalkarız.
şimdi ben doyup bıraktığımda görüyorumki, eşim hala yemek yiyor.
sanıyorum ağır kızartmalar, tatlıları falan abartmadığımız sürece verdiklerimizi geri almayız.
yine en büyük tebrikler sana.. çünkü aramızda en çok kilo veren sensin
belki vücut artık sisteme alıştı ve kendini sıkıyor. şaşırtmak için arada tatlı bi şeyler ye
eliptik bisiklet çalışıyorum demiştin. ne kadar çalışıyorsun? bizim de var. bi ara çok düzenli çalışıyordum.
ama şimdi üşeniyorum. haftada 2-3 gün yarım saat yapsam çok büyük kar olur ama kendimi nasıl moda sokucam bilmiyorum:26:
yazmamışsın ama heralde geçen haftayla aynı kilon.
sağlık olsun. bu hafta asılırsın, haftaya güzel bildirimler yaparsın inş
vuhuuuuuuu!
rekora koşuyorsun canım, tebrikler!
ibreli basküllerde aynı saatteki dakika çizgileri gibi 100 gr gösteren çizgiler var.
ama işte hassasiyet sınırı 100 gr. sanıyorum eski basküller daha güvenilir.
benim baskülüm dijital, fakir marka. alalı da 2,5 sene falan olmuştur. diyet yapınca kullanmaya başladım sayılır.
ama kafayı mı yiyor bilmiyorum. ardarda farklı zeminlerde farklı sonuçlar gösteriyor. eşim zeminin eğimine bağlıyor, parkede tartılma diyor.
ben de artık banyodaki büyük karoların ortasına koyup tartılıyorum. sağlamasını da, başka bi karonun üstünde tartılarak yapıyorum
o vücut analiz baskülleri de kadar güvenilir ben de bilmiyorum, ama pek inancım yok. hani vücuttaki su miktarını yağ miktarını falan bile ölçüyor.
mutlaka bi formül üstünden hesaplanıyordur. herkeste doğru sonuç verdiğini sanmıyorum.
vaaay! çok iyi başlamışsın. hadi inş devamı da böyle gelir. tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?