60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aksam yemegim 3 havuctan salata 90 gr. Balik

Spor yapicam bu gece üsenmezsem ;-)

Ayse mercimek koftesine bayilirim bu arada ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bugün asinin yerine yedim üzgünüm başka sefere artık

Gunaydin kizlar.. Adim "gramci nfk" ya cikacak. Bu rutinde gidersem 3 hafta sonra hedef kiloma ulasiyorum. :111:

Baslangic: 69.5
G. Hafta: 64.6
Bu hafta: 64.2
Giden: 400 gr
Toplam giden: 5.3
Hedef: 63

Son düzenleme:
Günaydin kizlar
Gecen hafta 60
Bu hafta yine 60

Artik haftaya insallah

gunaydın kızlar...

68,8 i gormustum dun ama gece misafirlerle yedigim meyveden herhalde bugun daha fazla görunuyorum.

baslangıc: 72,0
bu hafta: 70
hedef:52

Kilo bildirimi:
Başlangıc: 71.20
Gecen hafta: 66.70
Bu hafta: 65.60

Bu hafta giden: 1.10

Toplam giden: 5.60
Hedef kilom: 60

Cumartesi sabahi 65.40'ı görmüştüm bir gün bana neler yapti ama olsun verdigim kilodan memnunum yinede :)

Anam anam kiz masallah süper kilo vermisin tebrik ederim seni canim...

Benim kilomu gördün mü 60 ta kaldim

Anam anam kiz masallah süper kilo vermisin tebrik ederim seni canim...

Benim kilomu gördün mü 60 ta kaldim

Ama adet dönemindesin bu hafta iner o kilon kesin.... Bende adet dönemindeydim ya adetim bitimine birden gramciklar düştü .... Demekki cumartesi günü dişari cikmasaymişim 65i bile görürmüşüm saglik olsun ama.

Ama birsey diyecegim simdi rejim yapiyoz evdeyken hersey iyide disari cikinca hemen artiyorya nasil olcak hep böyle rejim mi yapcaz ya yoksa bu kilolar bize geri dönerki....

Bende öyle düsünüyorum insallah haftaya 1 kilo gider ...

Bugün bir hısımla dijital tarti ismarladim kendime netten bundan sonra onunla devam edicem ;-)

Nette biraz arastirmistim canim kisi haftada 1 kere kendisinin belirledigi 1 günde tartilsin diyor... gün icinde veya disarda fazladan yedin diyelim ve hemen evde tartildin sadece moral bozuklugu olurmus :) cünkü normal o kilo degil sadece yediklerinin agirligi veya vucüdun ödem yapmasiymis ...

Kisinin asil kilosu 10 gün boyunca ayni kiloda kalmasiymis ...

Canim eger nasil olsa zayifladik herseyi yiyelim demicez ...

Yicez ama az miktarlarda abartmadan...

Atiyorum ben 1 dürüm yiyorsam normale döndügüm zaman onu yarima düsürcem insallah porsiyonlarimizi yariya düsürmemiz lazim yoksa rahat biranda 2-3 kilo geri gelir

Simdi insallah hedef kiloma ulasip izine Tr ye gelicem sıkıntım birden herseye abanmak dikkat etmem gerekicek ama nasil olcak bilmiyorum ...

Kayinvalidem sagolsun su tekerlekli bisey var ya dizlerinin üstünde itip geri cekiyorsun kendini, ondan almis kilo mu izinde koruyayim diye ...;-)

Ne kadar etkili olur bilmiyorum ...

Acaba burda kullanan arkadaslar var mi ?

Neymiş ki o anlamadim :)))

Ya işte mesela izine gidicen hemde kilo vermiş halde sonra dikkat etmeyip geri alirsan üzülürsün.
Ayni şeyi ben düşünüyorum yeme yeme ver kilolari sonradan hop geri gelsin ama öyle yapmayalim dikkat edelim ölcülü yiyelim herşeyden az az yiyelim ...
Bak bende tatile gidecem yazın ehhh otellerin yemegide zaten belli degil neyle yapildigi dikkat etmem gerek bol bol yüzebilsem almam herhalde :)))

Ne yapicaz hep beraber dikkat etcez kimsenin tuzagina düşmeyecegiz amannnn bir kereden birsey olmaz ye ye diyenlere kulak vermiyecegiz ))

Dijitale mi karar verdin sende :)))
O ibreli olanlar gramida göstermiyor dimi????
Ya bende şu analiz dijital olanlarindan almak istiyom ama ne kadar dogrudur bilmiyom ????

Ya bende şu analiz dijital olanlarindan almak istiyom ama ne kadar dogrudur bilmiyom ????

Dijitale karar verdim canim bu benim ismarladigim da analiz dijital herseyi görcem ama bakalim ne kadar gercek yag su hesaplamasi ....

Aynen canim tatilde kimseye uymuyoruz biz kendi sagligimizi düsünücez ;-) az yicez sık yicez ....

Sanirim boyle bisey kv tarifi üzerine nette buldum bi resim

Eklentiler

• $1400491677223.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Aa güzelmiş kullanırsan faydasını görürsün bence yaaa.spor spordur hemde bu zordur şinav gibi :)))

valla bu söylediğini ben de merak ediyordum. kilo vermekten ziyade koruyabilmek önemli olan.
5-6 haftalık diyetten sonra iki hafta ara verdim ben. ama hiç kilo almadım. tartıdaki rakam aynı kaldı.
en büyük sebebi, artık az yemeye alışmış olmam. normalde eşimle aynı zamanda yemeği bitirir sofradan kalkarız.
şimdi ben doyup bıraktığımda görüyorumki, eşim hala yemek yiyor.
sanıyorum ağır kızartmalar, tatlıları falan abartmadığımız sürece verdiklerimizi geri almayız.

Günaydin kizlar
Gecen hafta 60
Bu hafta yine 60

Artik haftaya insallah .
yine en büyük tebrikler sana.. çünkü aramızda en çok kilo veren sensin
belki vücut artık sisteme alıştı ve kendini sıkıyor. şaşırtmak için arada tatlı bi şeyler ye

eliptik bisiklet çalışıyorum demiştin. ne kadar çalışıyorsun? bizim de var. bi ara çok düzenli çalışıyordum.
ama şimdi üşeniyorum. haftada 2-3 gün yarım saat yapsam çok büyük kar olur ama kendimi nasıl moda sokucam bilmiyorum:26:

gunaydın kızlar...

68,8 i gormustum dun ama gece misafirlerle yedigim meyveden herhalde bugun daha fazla görunuyorum.

baslangıc: 72,0
bu hafta: 70
hedef:52
yazmamışsın ama heralde geçen haftayla aynı kilon.
sağlık olsun. bu hafta asılırsın, haftaya güzel bildirimler yaparsın inş

vuhuuuuuuu!
rekora koşuyorsun canım, tebrikler!

ibreli basküllerde aynı saatteki dakika çizgileri gibi 100 gr gösteren çizgiler var.
ama işte hassasiyet sınırı 100 gr. sanıyorum eski basküller daha güvenilir.
benim baskülüm dijital, fakir marka. alalı da 2,5 sene falan olmuştur. diyet yapınca kullanmaya başladım sayılır.
ama kafayı mı yiyor bilmiyorum. ardarda farklı zeminlerde farklı sonuçlar gösteriyor. eşim zeminin eğimine bağlıyor, parkede tartılma diyor.
ben de artık banyodaki büyük karoların ortasına koyup tartılıyorum. sağlamasını da, başka bi karonun üstünde tartılarak yapıyorum

o vücut analiz baskülleri de kadar güvenilir ben de bilmiyorum, ama pek inancım yok. hani vücuttaki su miktarını yağ miktarını falan bile ölçüyor.
mutlaka bi formül üstünden hesaplanıyordur. herkeste doğru sonuç verdiğini sanmıyorum.

Slm arkadaşlar
Ben salı gunü başlamıştım
Başlangıç 70.2
Bugün 68.7
Umarım haftaya da böyle verırım :))
vaaay! çok iyi başlamışsın. hadi inş devamı da böyle gelir. tebrikler

Ayni muhabbet bizde de vardi canim ...

Meger ben ac olmadigim halde bile kendimi yiyerek ne kadar mutlu ediyormusum simdi daha iyi anladim ALISKANLIK sadece... insallah bundan sonra hepimiz saglikli beslenip verdigimiz kilolari almicaz ...

Sagol canim yaaa valla morel oldu bana yorumun ;-)
Bu haftayi da böyle dikkat ederek geciricem ama haftaya pazartesi ayni kiloda kalirsam yine, 7 günlük protein diyetini uygulucam ;-)

Ibreli tartilarda parke de farkli tartiyor canim o yuzden bende banyonun bir karosinda tartilirim sürekli ...

Canim ben ilk zamanlar hergün yapiyordum en az 30 dakika en fazla 45 dakika ve müthis derece sıkılastım...
Ve farkettim ki diyet yaparak verdigim kilonun arasinda spor yaparak verdigimden cok büyük fark var beden daha bir INCELIYOR...

Ama artik hergün degil sali persembe cumartesi günleri yapiyoruz burda kizlarla ve sonucu paylasip motive ediyorum ben kendimi bize katilabilirsin istersen ;-)
Diger günlerde 20 dakika pilates yapiyorum ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…