Amiiin canim ;-)
Ben suan 60 kiloyum canim 22 kilom gitti ilk hedefim 55 olmak daha sonra 52 boyum 1.64
Sürekli kosturman merdiven inip cikman senin icin büyük avantaj yediklerine dikkat et kalori hesabi yap bence günlük mesela 1200-1000 kaloriyi gecme en kisa zaman rahat verirsin 7-8 kilo ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet evet yiyerek zayifliyon hakikaten :)ee ben yiyerek zayıflama diyeti yapıyorum ya canımBu arada 63 kiloya düştüğümde hesabıma 250 tl giricek inşallah
Evet evet yiyerek zayifliyon hakikaten :)
Bende 65 olursam ayakkabi alcakmiş eşim)
60 olursam yine bir süpriz olcak :)
Yani eşimle anlaştik bana bu kiloya düş sana şunu bunu alacam de bende kendimi hirslandirayim...
Yani ilk hediyem ayakkabi olcak :)
inşallah cnm (= ya şu kalori hesabı yapmaya hiç aklım yapmıyor süreki birşeyleri kaçıroyorum bi düzene oturtamadım kafamda stresli bi işim olduğunda sürekli aklım başka yerlere gidiyor
Aynen aminnn :)))Kizlar kocislerimizin koyduklari ödüllere kavusmamiz dilegiyle hep beraber AMINNNNN ;-)
Kendini diyetine yediklerine odaklaman lazim canim... kacamaklar da atistirmak istedigin zamanlarda yaninda hep az kalorili ama saglikli seyler bulundur...
Mesela kuru kayisi 2 tane ceviz ici 2 tane hurma veya elma meyveli yogurt vs..... ;-)
Evet evet yiyerek zayifliyon hakikaten :)
Bende 65 olursam ayakkabi alcakmiş eşim)
60 olursam yine bir süpriz olcak :)
Yani eşimle anlaştik bana bu kiloya düş sana şunu bunu alacam de bende kendimi hirslandirayim...
Yani ilk hediyem ayakkabi olcak :)
evet cnm çok mantıklı çantamda sürekli kuru kayısı bulunur zaten azmedicem başarıcam inşallah (=
tabi hep beraber
Sizinkide iyimiş yaaabende eşimle iddeaya girdim kim hedef kilosuna ulaşırsa 250 tl alacaktı..ama bu iddeaya kilo vermeye başlamadan 3,4 ay önce girmiştik ben kilo vermeye başlayınca eşim yan çizmeye başladı ama söke söke alcam o parayı250 tl yi alırsam bir kaç çift ayakkabı alınır ...senin daha iyiymiş en azından senden giden tek şey kilolar
yine en büyük tebrikler sana.. çünkü aramızda en çok kilo veren sensin
belki vücut artık sisteme alıştı ve kendini sıkıyor. şaşırtmak için arada tatlı bi şeyler ye
eliptik bisiklet çalışıyorum demiştin. ne kadar çalışıyorsun? bizim de var. bi ara çok düzenli çalışıyordum.
ama şimdi üşeniyorum. haftada 2-3 gün yarım saat yapsam çok büyük kar olur ama kendimi nasıl moda sokucam bilmiyorum:26:
yazmamışsın ama heralde geçen haftayla aynı kilon.
sağlık olsun. bu hafta asılırsın, haftaya güzel bildirimler yaparsın inş
vuhuuuuuuu!
rekora koşuyorsun canım, tebrikler!
ibreli basküllerde aynı saatteki dakika çizgileri gibi 100 gr gösteren çizgiler var.
ama işte hassasiyet sınırı 100 gr. sanıyorum eski basküller daha güvenilir.
benim baskülüm dijital, fakir marka. alalı da 2,5 sene falan olmuştur. diyet yapınca kullanmaya başladım sayılır.
ama kafayı mı yiyor bilmiyorum. ardarda farklı zeminlerde farklı sonuçlar gösteriyor. eşim zeminin eğimine bağlıyor, parkede tartılma diyor.
ben de artık banyodaki büyük karoların ortasına koyup tartılıyorum. sağlamasını da, başka bi karonun üstünde tartılarak yapıyorum
o vücut analiz baskülleri de kadar güvenilir ben de bilmiyorum, ama pek inancım yok. hani vücuttaki su miktarını yağ miktarını falan bile ölçüyor.
mutlaka bi formül üstünden hesaplanıyordur. herkeste doğru sonuç verdiğini sanmıyorum.
vaaay! çok iyi başlamışsın. hadi inş devamı da böyle gelir. tebrikler
Kahvaltim:
-2dilim cavdarli ekmek
-30gr lor peyniri
-1salatalik
-yarim domates
-birazcik sucuk
Sagol canim daha iyi oldu yine az agri var ama daha iyim....Günaydin canim boynun nasil oldu ?
kızlar, tatil dolayısıyla yazamadım..
5/5/14; 66.2 kg
12/5/14; 66.8 kg
19/5/14; 65.3 kg
Günaydin kizlar :)
Kahvaltim
1 yumurta omlet
1 dilim peynir
2 kiraz domates
Ögleden sonra:Kahvaltim:
-2dilim cavdarli ekmek
-30gr lor peyniri
-1salatalik
-yarim domates
-birazcik sucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?