60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah cnm (= ya şu kalori hesabı yapmaya hiç aklım yapmıyor süreki birşeyleri kaçıroyorum bi düzene oturtamadım kafamda stresli bi işim olduğunda sürekli aklım başka yerlere gidiyor

ee ben yiyerek zayıflama diyeti yapıyorum ya canım Bu arada 63 kiloya düştüğümde hesabıma 250 tl giricek inşallah
Evet evet yiyerek zayifliyon hakikaten :)
Bende 65 olursam ayakkabi alcakmiş eşim )
60 olursam yine bir süpriz olcak :)

Yani eşimle anlaştik bana bu kiloya düş sana şunu bunu alacam de bende kendimi hirslandirayim...
Yani ilk hediyem ayakkabi olcak :)

Kizlar kocislerimizin koyduklari ödüllere kavusmamiz dilegiyle hep beraber AMINNNNN ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah cnm (= ya şu kalori hesabı yapmaya hiç aklım yapmıyor süreki birşeyleri kaçıroyorum bi düzene oturtamadım kafamda stresli bi işim olduğunda sürekli aklım başka yerlere gidiyor

Kendini diyetine yediklerine odaklaman lazim canim... kacamaklar da atistirmak istedigin zamanlarda yaninda hep az kalorili ama saglikli seyler bulundur...

Mesela kuru kayisi 2 tane ceviz ici 2 tane hurma veya elma meyveli yogurt vs..... ;-)

evet cnm çok mantıklı çantamda sürekli kuru kayısı bulunur zaten azmedicem başarıcam inşallah (=
tabi hep beraber

bende eşimle iddeaya girdim kim hedef kilosuna ulaşırsa 250 tl alacaktı..ama bu iddeaya kilo vermeye başlamadan 3,4 ay önce girmiştik ben kilo vermeye başlayınca eşim yan çizmeye başladı ama söke söke alcam o parayı 250 tl yi alırsam bir kaç çift ayakkabı alınır ...senin daha iyiymiş en azından senden giden tek şey kilolar

Sizinkide iyimiş yaaa ))
Tabi alacaksin söke söke !!!!
Tek şey giden kilolar derken ???

gunaydın herkese...

dunki menum:

kahvaltı: biraz kabak -patates kızartması, 1 dlm hellim-1 dlm kasar,1 omlet,bir lokma recelli ekmek,domates salatalık
öğle: salata,yogurt,2 kase mercimek corbası
ara: erik,çilek
aksam:mantarlı domatesli makarna(mantarı bol,makarnası az), soslu tavuk,salata
45 dk-3,5 km yuruyus

bugunki kahvaltım: 2 ince dlm ekmekle kasarlı tost,1 sb sutle kahve

Son düzenleme:

gecen pazartesi 71,2 kiloydum ama ilk bildirimim oldugu için yazmadım. persembe katıldım aranıza

Son düzenleme:
Günaydin kizlar :)

Kahvaltim

1 yumurta omlet
1 dilim peynir
2 kiraz domates

Kahvaltim:
-2dilim cavdarli ekmek
-30gr lor peyniri
-1salatalik
-yarim domates
-birazcik sucuk

Günaydin kizlar :)

Kahvaltim

1 yumurta omlet
1 dilim peynir
2 kiraz domates

Ara 1 redbull

Öglen 1 dilim diyet ekmek ile light sandavic

Ara 1 elma

Kahvaltim:
-2dilim cavdarli ekmek
-30gr lor peyniri
-1salatalik
-yarim domates
-birazcik sucuk
Ögleden sonra:
-light süt ile yulaf ezmesi
-ülker domatesli kraker 30gr

Aksam yemegi:
-1haşlanmiş patates
-1haşlanmiş havuc
-light ton balikli salata

Akşamada inşallah spor var kac gündür yapmiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…