60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş.cnm ben kalori hesaplaması yaparak yiyiyorum sen çalıştığın için zor olur tabi günde 1000 kalori yersen ayda 4 kilo veriyosun

inş.cnm ben kalori hesaplaması yaparak yiyiyorum sen çalıştığın için zor olur tabi günde 1000 kalori yersen ayda 4 kilo veriyosun

canım bende kansızlıkta var kan surubu kullanıyorum o yüzden zaten zor kilo veriyorum ...zor kilo veriyorum diye kendimi çok fazla kasmıyorum ama 2 ayda 4,5 kilo verdim... birde 2 aylık sürecin çoğun da dikkat etmedim yediklerime motivasyonum kırıldı kilo vermem durduğu için..ama beslenme düzenimi değiştirdim da ha güzel olcak her sey

inş. canım sen günde kaç litre su içiyon ve saat kaçda akşam yemeğini yiyon

inş. canım sen günde kaç litre su içiyon ve saat kaçda akşam yemeğini yiyon

bu aksam 6,30 da yedim en gec 7 de yerim yatana kadar bir sey yemem gece de 2'den sonra yatarım 3 de olur .işe öğlen gittiğim için sorun olmuyor yatmakta....günde 2 lt su içmeye çalısırım

Anladım cnm çok tebrik ediyorum seni baya verimli bi 5 6 hafta olmuş darısı başıma (=
sen de en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsın umarım

vur, bi de sen vur!

çok iyi bi başlangıç yapmışsın..
tartıya yansıyan 100 gr bile insanı çok motive ediyor. inş böyle devam eder muvaffak olursun. hedefin kaç?

niye ki kız (=
aynen çok motive ediyor hedefim önce 60 sonra da 56 57 olmak uzun bi yolum var yani =(

bu aksam 6,30 da yedim en gec 7 de yerim yatana kadar bir sey yemem gece de 2'den sonra yatarım 3 de olur .işe öğlen gittiğim için sorun olmuyor yatmakta....günde 2 lt su içmeye çalısırım

iyimiş bnde 2 litre içmeye çalışıyorum ama içemiyorum havaların soğukluğndan içilmiyorki yaz gelse keşke

kızlar mrb
ben güne erken başladım kahvaltı da bir kase meyveli mısır gevreği yedim
öğlen güveç tarzı bi yemekk vardı bir porsiyon ondan yanında yoğurt yedim ve 3 yemek kaşığı pilav yedim
akşam da zeytinyağlı bakla ve yarım haşlanmış patates ile yeşillik yedim
akşam 20 dk yürüyüş ve 10 dk koşu yaptım
ayrıca bugün 30 dk dan fazla topuklu ayakkabı ile koşturmak zorunda kaldım ayaklarım balon gibi oldu yürüyüşte resmen kendimi sürükledim=((((

Menü gayet ölcülü canim ;-)

Yazik sana üzüldüm ama iyi de kalori harcamisindir topuklularla ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben aksam yemeginden sonra biraz cozuttum kücük bir avuc cerez yedim ondan sonra 1 tane seftali ve kücük bir kase cips...

Neden yediysem acayip pismanim offf

merhaba kızlar

geçen hafta 67,00
bu hafta 67,50

kızlar biliyorum bu hafta 1 kilo verme cezam vardı ama kıstım yemeği ve 2 gün yürüyüş yaptım
olmadı birde adet dönemim geliyooo...heryerim şiş...

biliyorum siz bunları mazaret saymıyorsunuz ama lütfen 1 hafta daha idare edin beni...

yarın listeyi hazırlıycam bildirmeyenler bildirsinnn

Herkes 2. Bir sansi hakeder canim;-) adet dönemimde bende sıkıntılı oluyorum sisiyorum resmen ....

keşke cips olmasaydı iyi bi kaçamak yapmışsın ben de bi top dondurma yedim sıcaktan (=

valla kışı çok severim ben (=
ben bursa da yaşıyorum yaz moduna geçtik burda hatta denize gitme planları bile yapıyoruz o derece ısındı hava (=

Aaa bende bursa li sayilirim daha dogrusu esim bursa li... cooook özledim bursa yi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…