60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen valla bende lise çağımda 47 kiloydum 64 kiloyla ewlendim 71 oldum şimdi ise 69 a düştüm
senn çocuk varmı ben anne olmak istiyorum onun için kilo veriyorum

herkeste aynı hikaye. ben de 57-58 kiloydum evlendiğimde.
evlendikten sonra sanki evlenme cüzdanıyla birlikte veriliyor gibi kilolar cuuk gelip oturuyor bünyeye. :111:

iyi yapıyorsun. ne kadar az kiloyla hamile kalırsan o kadar iyi. en az 8-10 kilo alınıyor çünkü.
ben de 18 kilo almıştım

xnazx, Allah bağışlasın. benim de 22 aylık bi kızım var

allah analı babalı büyütsün sen baya kilo almışsın zaten benm boğazım yok öle su içmediğimden dolayı alıyom kiloyuda zaten

Sagol canim amin insallah ...
Allah herkesin hepizin gönlüne göre versin ;-)

Cümlemizin evladini canim ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah bağışlasın aynen öle sanki ewliliği bekliyo kilolar şimdi protein diyeti buldum bnu denicem

Kahvalti

2 dilim light ekmek (124 kc)
1 tk. Krem peynir
1 dilim salam
2 tane kiraz domates
Nescafe

Ara 1 avuc yuruyemis

2 kücük seftali

Ögle yemegi yiyemedim o yüzden meyve ile gecistirdim

Aksam da 200 gr. Salata ton balikli ekmek yok ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

yemek yemek dünyanın en güzel seyi değil bence ben yemek yemeyi hiç sevmiyorum keşke hiç acıkmasaydık...ama açlık nedir bilirim :) bu arada kahvaltın neden fakir kahvaltının zengin olması lazım

başlangıç kilosu :68.5
gecen hafta:64,4
bu hafta:64,1
Bu hafta giden :300 gr
Toplam giden :4,400 gr

yine birinci olamadımmmm yaaaaaaaaaaaa

Günaydın Hanımlar;
5/5/14; 66.2 kg
12/5/14; 66.8 kg
19/5/14; 65.3 kg
26/5/14; 65.1 kg bu hafta az vermişim...Aslında bu hafta spora çok yüklendim, anlamadım ..bakalım haftaya ne olacak?

3 haftada yaklaşık 1 kg şimdilik iyi ama 1 aya tamamlarsan az gibi oluyor canım.bu hafta da az kilo vermişsin hem de spor yaparak.acaba yemekleri mi kaçırdın:44:

başlangıç kilosu :68.5
gecen hafta:64,4
bu hafta:64,1
Bu hafta giden :300 gr
Toplam giden :4,400 gr

yine birinci olamadımmmm yaaaaaaaaaaaa

Tbr ler canim hadi haftaya birincilik senin olsun olur mu ? ;-)

h.b canım yok bırakmam asla hedefim 55 de 60da olsam yeter heralde bide simit yiyenler var aranızda galba simitin susamları aşırı kilo yapıyo diye biliyorum ben

evet ya aramızda simit yiyenler var o kahvaltı da 2 simit yiyen benim simit cabuk ta acıktırıyor ama vazgeçemiyorum napalım yine de sporsuz 300 gr verdim bu hafta heral de bu yüzden şımarıyorum istediğimi yiyorum

ben diyet yapmıyorum canım.Napcan diyet yapıp ta dikkat etsen yeterli.Sabah güzel bir kahvaltı yap aksam da 7 den sonra karbonhidrat alma sporunu yap yeter ..ben spor yapamıyorum bu ara ama 7 den sonra hiç bir sey yemeyerek kilo veriyorum yine de

Abur cubur yemem arada sirada cikolata ama nadir o da. Cok hareketli bi isim yok, ama masa basi da degil. Bir senede sekiz kilo verdim aslinda ama son dort aydir falan durdu iyice. Dukan falan yaptim ama sikici geliyor artik diyetler.

yok canım tamamen bırakmıcam bak simit yiyerek 300 gr verdim neden bırakayım ki şaka şaka bırakcam demeyelim de azaltıcam

Tbr ler canim hadi haftaya birincilik senin olsun olur mu ? ;-)

olmaz ben bu hafta 1. olmaya çok inanmıştım hayallerim yıkıldı motivasyonum gitti napcam ben ya sen bu hafta çok kilo vermişsin bak biraz dikkat et kendine canım ya ne demişler can boğazdan gelir

evet ya aramızda simit yiyenler var o kahvaltı da 2 simit yiyen benim simit cabuk ta acıktırıyor ama vazgeçemiyorum napalım yine de sporsuz 300 gr verdim bu hafta heral de bu yüzden şımarıyorum istediğimi yiyorum

bari yarıma düşür güzelim ya 1 tane simit 280 kalori gerisini sen düşün yani

bari yarıma düşür güzelim ya 1 tane simit 280 kalori gerisini sen düşün yani

ben kahvaltıyı öğlen yaptığım için kahvaltı da kendimi sınırlayamıyorum.kahvaltı yapıp işe gidiyorum akşama kadar acıkmayayım diye 2 simit yediğim oluyor simdi 1 e düşürdüm yarıma da düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…