60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla kışı çok severim ben (=
ben bursa da yaşıyorum yaz moduna geçtik burda hatta denize gitme planları bile yapıyoruz o derece ısındı hava (=

ee soğuklar yüzünden su içemiyorum diyorsun o nasıl soğuk denize gitme planı da var...bizde kar yağarsa kayağa gideriz artık

valla kışı çok severim ben (=
ben bursa da yaşıyorum yaz moduna geçtik burda hatta denize gitme planları bile yapıyoruz o derece ısındı hava (=

heh heh ben seni bitirimle karıştırdım yaa yüzden son mesajda öyle yazdım

ee soğuklar yüzünden su içemiyorum diyorsun o nasıl soğuk denize gitme planı da var...bizde kar yağarsa kayağa gideriz artık

heheh msjlar karıştı sanırım bende su içmemem problemi yok ki (=
hatta bazen diyorum haberlerde görmüştüm su zehirlenmesi diye birşey varmış ona yakalanır mıyım diye düşünmeden edemiyorum(=

hatta bazen diyorum haberlerde görmüştüm su zehirlenmesi diye birşey varmış ona yakalanır mıyım diye düşünmeden edemiyorum(=

evet ya mesajlar karışmış bitirime yazdım sandım...bitirdin beni bitirimmm evet su zehirlenmesi var aman dikkat !

allah korusun kötü bişey kayınvalidem olmuş alışksa bünye dokunmz zaten :)

Aaa bende bursa li sayilirim daha dogrusu esim bursa li... cooook özledim bursa yi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bursa da yaşamak güzeldir ya sen nerde sin şu an(=
fazla özleme ve özletme kendini o zaman gel bursaya bi program yap kendine (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…