valla kışı çok severim ben (=
ben bursa da yaşıyorum yaz moduna geçtik burda hatta denize gitme planları bile yapıyoruz o derece ısındı hava (=
ozamn yer değiştirek sen gel bu tarafa ben oraya geçiyim :)
ben kışı sewmiyorum
ben bursa da yaşıyorum yaz moduna geçtik burda hatta denize gitme planları bile yapıyoruz o derece ısındı hava (=
ben kayserideyim ya sen
ee soğuklar yüzünden su içemiyorum diyorsun o nasıl soğuk denize gitme planı da var...bizde kar yağarsa kayağa gideriz artık
heh heh ben seni bitirimle karıştırdım yaa yüzden son mesajda öyle yazdım
heheh msjlar karıştı sanırım bende su içmemem problemi yok ki (=
hatta bazen diyorum haberlerde görmüştüm su zehirlenmesi diye birşey varmış ona yakalanır mıyım diye düşünmeden edemiyorum(=
heheh msjlar karıştı sanırım bende su içmemem problemi yok ki (=
hatta bazen diyorum haberlerde görmüştüm su zehirlenmesi diye birşey varmış ona yakalanır mıyım diye düşünmeden edemiyorum(=
Aaa bende bursa li sayilirim daha dogrusu esim bursa li... cooook özledim bursa yi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet ya mesajlar karışmış bitirime yazdım sandım...bitirdin beni bitirimmmevet su zehirlenmesi var aman dikkat !
bende erciyesin eteğindeyim cnm :)
:) bitrmem merklanma :)
bizim etek kadar soğuk değil oralar ama
ben bitmişim zaten canım...tükenmişlik sedromuna yakalandım dün
bugün dolu yağdı ve buz gibydi hava
töbe de ewlimisn
evet evliyim çalışıyorum ...ek iş olarakta ev hanımlığı yapıyorum 15 tane de çocuğum var...ama beni bitirenler bunlar değil havalar oldu
dolu ne ki biz kar yağmadığına şükrediyoruzdolu ve yağmur her gün yağıyor zaten...havalar yüzünden bunalımda gibi hissediyorum kendimi ..
8 aydır güneş yüzü görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?