60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Olur insallah canim bize de olmaz dediler ama oldu 2 tane hemde... ne zamandir istiyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 senedir istiyoruz bnde pkos varmış özel hastane ultrasonda öle dedi bugün dewltde çektrdm yine ultrason devletdeki doktrda yok dedi anlamadm bişey ama ben

1 senedir istiyoruz bnde pkos varmış özel hastane ultrasonda öle dedi bugün dewltde çektrdm yine ultrason devletdeki doktrda yok dedi anlamadm bişey ama ben

Evet anlasilcak gibi degil daha detayli muayne olsan...
Pkos yumurtalikta kist mi oluyor canim..

Bize de evliligimizin 3-4 yili bebek istedigimizde tek sansiniz tüp bebek denmisti...

Doktor doktor gezerken hamile oldugu mu ögrenmistim

aynen öle oluyor yumurtada kist özel var diyo devlet yok diyo inş. bnde öle olurum kanda verdim 1 aya çıkıcak ama kafam karıştı iyice dewletemi gitsem özelemi

aynen öle oluyor yumurtada kist özel var diyo devlet yok diyo inş. bnde öle olurum kanda verdim 1 aya çıkıcak ama kafam karıştı iyice dewletemi gitsem özelemi

Insallah canim insallah...

Tahlil sonuclarini bekle durumda bence bir degisiklik olursa ona göre davranirsin...

Insallah hersey yolunda gider canim Allah gönlüne göre versin ..

inşallahhhhhhhhhhh cnm öle yapıcam bu durumda

Son düzenleme:
Ama bir cok yerde diyet yaparken yenilir yaziyor hatta zayiflattigi da söyleniliyor...

Ben sahsen diyet yaparken yemiyorum bulgur pirinc makarna vs... ;-)

Aynen hatta miss turkey kampin diyetindede gördüm:)

Su ve sade sodayla şişiriyorum kendimi, neredeyse burnumdan çıkacak kadar, zaten sonrasında yemek gelmiyor içimden

günaydın kızlar....

Bişey sorcam sizlere bu yiyip yiyip kusanlar var ne iş bu ya, yemek yedikten sonra bile bile kusuyorlarmış:26::26::26::26::26::26:
Duydum da merak ettim onsan soruyorum:44::44::44:

Su ve sade sodayla şişiriyorum kendimi, neredeyse burnumdan çıkacak kadar, zaten sonrasında yemek gelmiyor içimden

günaydın kızlar....

Bişey sorcam sizlere bu yiyip yiyip kusanlar var ne iş bu ya, yemek yedikten sonra bile bile kusuyorlarmış:26::26::26::26::26::26:
Duydum da merak ettim onsan soruyorum:44::44::44:

Günaydin canim merak ettim günde ne kadar soda iciyorsun ?

Benim öyle yiyip yiyip kusan bir arkadasim vardi yillarca yag attiran haplarda kullandi sürekli yediklerini cikariyordu...
Ve bunun sonu ölüme kadar gidiyor...
Gecen sene böbrekleri iflas edicekti hastanelik oldu ...
Suan ne kadar saglikli onu da allah bilir...

Zayif mi diye sorarsan hayir degil :)

Allah bi canı ezelde yarattıysa, bu dünyada o mutlaka meydana gelecek
pko hakkında çok bilgim yok. ama bi ilaç vs kullanıyor musun?
tamamen sağlıklı çiftler için bile bir sene deneyin, sonra dr a gelin diyorlar..
sizin de zamanınız var. birkaç ay daha deneyin bakalım, inş güzel haberini alırız biz de

kızlar istanbul birkaç gündür fena sıcak.
ben de durup durup buzdolabına dayanıyorum, soğuk karpuzlardan kendimi alamıyorum.
ne olacak bu işin sonu yaa?!:26:

Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye. Bir haftadır zayıflamaya çalışıyorum ama ancak bir kilo verebildim 😭 daha hızlı nasıl sonuç alabilirim bilmiyorum. 5 ya da 6 kilo versem yeter ama açlığa dayanamıyorum 😡 açılınca çok sinirleniyorum.

kızlar istanbul birkaç gündür fena sıcak.
ben de durup durup buzdolabına dayanıyorum, soğuk karpuzlardan kendimi alamıyorum.
ne olacak bu işin sonu yaa?!:26:

Karpuz iyidir canim yaa;-) ama fazlasi zarar mi bilmem ..

Karpuz diyeti var denesen ?

Canim 1 hafta da 1 kilo gayet iyi disini sıkarsan 1 bucuk ayda hedefine kavusursun ...

Hızlı kilo vermek zaten iyi degil hemen geri alırsın bence kalıcı olsun verdigin kilolar ...

Aciktigin zamanlar düsük kalorili besinler tüketmeye calis ...

Kalori hesabi ile de yapabilirsin hem fazla ac kalmadan ..

Kahvaltim

2 yumurta omlet
30 gr. Light kasar peyniri
6 dilim salatalik
3 minik sosis ;-)

Karpuz iyidir canim yaa;-) ama fazlasi zarar mi bilmem ..

Karpuz diyeti var denesen ? .

evet karpuz iyi de, sorun; karpuzdan doymuyorum.
ama karpuzsuz, dondurmasız da yaz geçmez.. az az yiyebilirsem ne ala, nefsi bi şekilde susturmak lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…