maşallah cnm iyi cesaretin var bizimde 1 olsa razıyızama olmuyo
Olmayan ne canim bebis mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ewet cnm bebiş
Olur insallah canim bize de olmaz dediler ama oldu 2 tane hemde... ne zamandir istiyorsunuz
1 senedir istiyoruz bnde pkos varmış özel hastane ultrasonda öle dedi bugün dewltde çektrdm yine ultrason devletdeki doktrda yok dedi anlamadm bişey ama ben
Evet anlasilcak gibi degil daha detayli muayne olsan...
Pkos yumurtalikta kist mi oluyor canim..
Bize de evliligimizin 3-4 yili bebek istedigimizde tek sansiniz tüp bebek denmisti...
Doktor doktor gezerken hamile oldugu mu ögrenmistim
aynen öle oluyor yumurtada kist özel var diyo devlet yok diyo inş. bnde öle olurum kanda verdim 1 aya çıkıcak ama kafam karıştı iyice dewletemi gitsem özelemi
Insallah canim insallah...
Tahlil sonuclarini bekle durumda bence bir degisiklik olursa ona göre davranirsin...
Insallah hersey yolunda gider canim Allah gönlüne göre versin ..
Ama bir cok yerde diyet yaparken yenilir yaziyor hatta zayiflattigi da söyleniliyor...
Ben sahsen diyet yaparken yemiyorum bulgur pirinc makarna vs... ;-)
evet benim de 6 -7 kilo onceki eteklerim daha rahat oluyo sacma bir sey ama sporun incelttigi cok dogru.
Ben de daha zayiftim ama inanilmaz bir karin vardi, pilates yoga falan derken bayasi gitti, hala var ama bu kilo da o kadar karin normal:) Bir senedir falan haftada 2-3 kere gidiyorum ama yuruyusle desteklenmedigi surece kilo verdirici spor degiller kesinlikle.
aksam yemegin ne kadar hafif hakikaten durabiliyo musun o kadar seyle,
Su ve sade sodayla şişiriyorum kendimi, neredeyse burnumdan çıkacak kadar, zaten sonrasında yemek gelmiyor içimden
günaydın kızlar....
Bişey sorcam sizlere bu yiyip yiyip kusanlar var ne iş bu ya, yemek yedikten sonra bile bile kusuyorlarmış:26::26::26::26::26::26:
Duydum da merak ettim onsan soruyorum:44::44::44:
ewet cnm bebiş
kızlar istanbul birkaç gündür fena sıcak.
ben de durup durup buzdolabına dayanıyorum, soğuk karpuzlardan kendimi alamıyorum.
ne olacak bu işin sonu yaa?!:26:
Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye. Bir haftadır zayıflamaya çalışıyorum ama ancak bir kilo verebildim 😭 daha hızlı nasıl sonuç alabilirim bilmiyorum. 5 ya da 6 kilo versem yeter ama açlığa dayanamıyorum 😡 açılınca çok sinirleniyorum.
Karpuz iyidir canim yaa;-) ama fazlasi zarar mi bilmem ..
Karpuz diyeti var denesen ? .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?