Evet az olmuş, bende fark ettim ama baya incelme oldu görüntüde.... Ben geçen sene bu zamanlar yine rejim yapmıştım sporla 3 ayda 6-7 kilo verdim
ama ilk 1,5 ay pek hareket olmadı sonrasında bir anda kilom düşmeye başladı...
Yemeklere gelince, öyle çok kaçırmıyorum kaçırdığım zamanları da buraya yazıyorum zaten.. Sırf kaçamaklar yüzünden cumartesi pazar hem sabah hem akşam yürüyüş yapıyorum ...
5 mayısta başladım 15-20 haziranda herşey daha belli olacak sanırım....
Çokta yemiyorum ya...
Mesela dün sabah etimek+ domates+salatalık+5-6 adet zeytin
öğle; bulgur pilavı + cacık + çorba + karnıyarık
akşam; activa yoğurt + bir avuç fındık badem üzüm karışık
Dün yediklerim bunlar...
1 senedir istiyoruz bnde pkos varmış özel hastane ultrasonda öle dedi bugün dewltde çektrdm yine ultrason devletdeki doktrda yok dedi anlamadm bişey ama ben
Bol sans canim insallah hedef kilona kavusursun... ;-)
Hafta da 30 gr. Cikolata yiyebilirsin diyet yaparken ... :)
Diyetini de bozulmus sayma bende ilk hafta 1 dilim pasta yemistim hatta hizimi alamayip catalla koca pastanin her yerini oymustum ama ona ragmen 1 kilo vermistim ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cay yerine nescafe ic canim ben diyette asla cay icemem aciktiriyor cünkü...
Veya türk kahvesi istah kesiyor ;-)
Kahvaltim
2 yumurta omlet
30 gr. Light kasar peyniri
6 dilim salatalik
3 minik sosis ;-)
aa bakk konu nerden nereye geldibenim 15 çocuk dediğim benim öğrencilerim canım ya benim de çocuğum yok bak ortak bir yönümüz daha cıktı senlee..bende özele gittiğim de doktor pko var dedi sonra hormon testi yaptırayım diye gittim pko yok dedi hormon sonuçlarım da iyi çıktı doktor bir sey diyemedi karsım da..istersen özel mesajda ayrıntıları konuşalım doktorların her dediğine inanma...tek ultrason görüntüsüne bakarak pko var diyemez hormon sonucuyla birlikte değerlendirme yapması lazım...sanırım devlette olduğu için hormon sonucun geç çıkıyor ben özelde yaptırdım 2 saatte cıktı
hımm o sosis dışında iyiymiş kahvaltıben 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir az reçel 2 bardak açık çay ve 5,6 dilim kepekli ekmek yedim (5,6 dilim kepekli ekmek küçük ekmekti ama büyük boy olanlardan değil) aksama kadar da hiç acıkmadım...ben sosis salam ve sucuk hiç yemiyorum
Aksam yemeginden sonra cocuklari parka cikardik onlarla kostum hopladim zipladim sallandim kaydim .... :) manyata yoruldum ama enerji kaybettim ve 1 top bitter cikolata dondarma huplettim ;-)
Bu aksam spor var 1 haftadir yapamiyordum cünkü yine fazla yuklendim heralde sag dizim de uyusma oldu
iyimiş valla :) hüplet bakalım
Valla iyi geldi canim yaa.. ;-)
Birde ben zaten tatliyi cok seven bir insanim arada kacamak sart vücutta sasiriyor :)
Senin menu gayet güzel ;-)
Aslinda benim de sosis gibi seyler yememem lazim bu hafta biraz dikkatsizim ama artik daha da dikkatli olmam lazim zaman daraliyor canim ödül de var isin ucunda kazanmam lazim nihayet ;-)
Aksam yemeginden sonra cocuklari parka cikardik onlarla kostum hopladim zipladim sallandim kaydim .... :) manyata yoruldum ama enerji kaybettim ve 1 top bitter cikolata dondarma huplettim ;-)
Bu aksam spor var 1 haftadir yapamiyordum cünkü yine fazla yuklendim heralde sag dizim de uyusma oldu
yok canım sen ye sosis biraz kaçamak iyidirçünkü ben az önce 4 dilim ıslak kek yedim bak hiç telaş stres yok
4 dilim kek mi :))))))
4 dilim kek mi :))))))
yarın sabah sporuma da diyetime de başlıyorum inşallah fazlalıklardan kurtuluruz bayanlar
1 top mu hiç yemeseydin o ne öyle canımevet gecen hafta kiloo vermiştin bayağı ama zorlama kendini o kadar.geç olsun da güç olmasın
evet hemde ıslak kekeşim yüzünden oluyor hep o yedikçe bende duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?