60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin bünyen daha farklıymış herkes en basta hızlı verir oysa ki...gecen sene bak güzel vermişsin de o kiloları geri mi aldın ne oldu....menü güzel ama öğle yemeği fazla gibi tabi ne kadar yediğin de önemli

1 senedir istiyoruz bnde pkos varmış özel hastane ultrasonda öle dedi bugün dewltde çektrdm yine ultrason devletdeki doktrda yok dedi anlamadm bişey ama ben

aa bakk konu nerden nereye geldi benim 15 çocuk dediğim benim öğrencilerim canım ya benim de çocuğum yok bak ortak bir yönümüz daha cıktı senlee..bende özele gittiğim de doktor pko var dedi sonra hormon testi yaptırayım diye gittim pko yok dedi hormon sonuçlarım da iyi çıktı doktor bir sey diyemedi karsım da..istersen özel mesajda ayrıntıları konuşalım doktorların her dediğine inanma...tek ultrason görüntüsüne bakarak pko var diyemez hormon sonucuyla birlikte değerlendirme yapması lazım...sanırım devlette olduğu için hormon sonucun geç çıkıyor ben özelde yaptırdım 2 saatte cıktı

bak işte pasta kilo aldırmıyor dünde benim doğum günümde pasta yedim malum bugünde okulda stajerlerim kutladı yine pasta yemek zorunda kaldım ama yine kilo vercem bu hafta umutluyum

Cay yerine nescafe ic canim ben diyette asla cay icemem aciktiriyor cünkü...

Veya türk kahvesi istah kesiyor ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün televizyon da obezite uzmanı açıkladı..çay kendisinin 3 katı su hapsediyormuş bünyeye bu yüzden susuzluk duymuyormuş insan buda zayıfamayı zorlaştırıp ödeme neden oluyor tabi...çay tiryakiliğim yok kahvaltı da 2 bardak açık çay içiyorum sadece.doktorun dediğini duyunca artık onuda içmem belki

Kahvaltim

2 yumurta omlet
30 gr. Light kasar peyniri
6 dilim salatalik
3 minik sosis ;-)

hımm o sosis dışında iyiymiş kahvaltı ben 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir az reçel 2 bardak açık çay ve 5,6 dilim kepekli ekmek yedim (5,6 dilim kepekli ekmek küçük ekmekti ama büyük boy olanlardan değil) aksama kadar da hiç acıkmadım...ben sosis salam ve sucuk hiç yemiyorum

aynen öle 1 ay gün verdiler tahlillere özelden nasıl yazılıyo daha ben bilmiyorumda

Senin menu gayet güzel ;-)

Aslinda benim de sosis gibi seyler yememem lazim bu hafta biraz dikkatsizim ama artik daha da dikkatli olmam lazim zaman daraliyor canim ödül de var isin ucunda kazanmam lazim nihayet ;-)

Aksam yemeginden sonra cocuklari parka cikardik onlarla kostum hopladim zipladim sallandim kaydim .... :) manyata yoruldum ama enerji kaybettim ve 1 top bitter cikolata dondarma huplettim ;-)

Bu aksam spor var 1 haftadir yapamiyordum cünkü yine fazla yuklendim heralde sag dizim de uyusma oldu

iyimiş valla :) hüplet bakalım

yok canım sen ye sosis biraz kaçamak iyidir çünkü ben az önce 4 dilim ıslak kek yedim bak hiç telaş stres yok

1 top mu hiç yemeseydin o ne öyle canım evet gecen hafta kiloo vermiştin bayağı ama zorlama kendini o kadar.geç olsun da güç olmasın

4 dilim kek mi :))))))

Aboooo kiz naptin 4 dilim kek mi :sly:

Eyvahlar olsun nasil yakican o kekleri pazartesi ye kadar dengele canim kilo bildirimi var unutma :)

Bende kendi kendime kiziyordum kacamak falan niye yapiyorsun ki ne geregi var diye ...

yarın sabah sporuma da diyetime de başlıyorum inşallah fazlalıklardan kurtuluruz bayanlar

Hos geldin canim ...
Insallah canim insallah..
Masallah pekte gencsin verirsin kilolari ;-)

1 top mu hiç yemeseydin o ne öyle canım evet gecen hafta kiloo vermiştin bayağı ama zorlama kendini o kadar.geç olsun da güç olmasın

Aynen canim 1 top ama cikolatali vanilyali yemis olsaydim sadece 80 kc.

Olan oldu artik bugun sosisler dondurma ...

Daha dikkatli olmam lazim artik haftaya...
Pazartesi kilo vermesem de olur gec olsun saglikli olsun ama gücte olmasin yaw ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…