- 8 Ağustos 2011
- 12.648
- 15.009
- 498
Allah bi canı ezelde yarattıysa, bu dünyada o mutlaka meydana gelecek
pko hakkında çok bilgim yok. ama bi ilaç vs kullanıyor musun?
tamamen sağlıklı çiftler için bile bir sene deneyin, sonra dr a gelin diyorlar..
sizin de zamanınız var. birkaç ay daha deneyin bakalım, inş güzel haberini alırız biz de
xnazx, bizim eliptik dynamic marka,
yanlış hatırlamıyorsam disk ağırlığı 6 kg ve 8 kademesi var.
ilk kademede 5 dk ısınıp 2 de çalışıyorum. 3 bile çok zorluyor. zaten zor olunca kas yapılıyor di mi?
sen kaçta çalışıyorsun? bi yerde en kolay seviyede uzun sure çalışmak faydalı diye okudum da? :44:
ben de konuya çok vakıf değilim ama disk ağırlığının kiloyla alakalı olduğunu biliyorum.Canim benim ki kettler ctr2 ergometer disk agirligini tam olarak bilmiyorum ama nette arastirdim 18-22 kg arasi galiba...
Benim en düsük disk hizi seviyesi 20 ve en yüksegi 500 ben 40 - 50 arasinda isinip 100 kadar cikiyordum... tabii birde bayir asaga bayir yukari var ;-)
Ama artik 50 -60 arasi kendimi fazla yormadan nabizda cok onemli 140 i gecmeden 30 dakika yapiyorum...
Not : yag yakma nabiz 118- 138 arasi canim ..
Suan evde degilim ama gidince su disk özelligine bakicam bende merak ettim ... ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Su ve sade sodayla şişiriyorum kendimi, neredeyse burnumdan çıkacak kadar, zaten sonrasında yemek gelmiyor içimden
Günaydin canim merak ettim günde ne kadar soda iciyorsun ?
Benim öyle yiyip yiyip kusan bir arkadasim vardi yillarca yag attiran haplarda kullandi sürekli yediklerini cikariyordu...
Ve bunun sonu ölüme kadar gidiyor...
Gecen sene böbrekleri iflas edicekti hastanelik oldu ...
Suan ne kadar saglikli onu da allah bilir...
Zayif mi diye sorarsan hayir degil :)
Ben cay iciyorum o daha bi ici kiyiyo bir seyler yemek istiyorum:)) haklisin su cok daha iyi bir alternatif
baya duzene oturtmussun sen zaten:)) darisi basima, iki ileri bi geri olacak bakalim
Günaydin canim merak ettim günde ne kadar soda iciyorsun ?
Benim öyle yiyip yiyip kusan bir arkadasim vardi yillarca yag attiran haplarda kullandi sürekli yediklerini cikariyordu...
Ve bunun sonu ölüme kadar gidiyor...
Gecen sene böbrekleri iflas edicekti hastanelik oldu ...
Suan ne kadar saglikli onu da allah bilir...
Zayif mi diye sorarsan hayir degil :)
evet baya oturttum , sende yaparsın umarım..
Akşamları mutlaka ama mutlaka 1 saat yürüyorum.. Bir de telefonuma application yükledim, kendi boyumu kilomu giriyorum.
Yürüyüş süremi tutuyorum kaç adım, kaç km hız ve kaç kalori yaktığıma bakabiliyorum..
3 gündür tutuyorum 1200 kalori yaktım... Sadece yürüyüşte....
Acele etmiyorum sabredip bekliycem temmuz sonuna kadar kendime kota koydum 57 olucam..
Şuan 65-65,5 arasıyım.... sonrası allah kerim
hepimiz başarıcaz ben inanıyorum. Ben ne zaman foruma takılsam kendimi frenliyorum ama forumu yani burayı bırakınca kilolar alıp başını gidiyor.....
Buradan kopmayalım 3-5 kg kesin gider.... Mesela sabah kahvaltıda bir şey yerken düşünüyorum , yersem bunu nasıl yazıcam diye v.s
2 tane sade soda 2,5 lt su içiyorum....
Allah muhafaza ne öyle ye ye kus cık cık
ben de konuya çok vakıf değilim ama disk ağırlığının kiloyla alakalı olduğunu biliyorum.
yani çok kilolu insanlar için yüksek disk ağırlığı gerekli. eşim 70, ben 65 kiloyum.
sen basbayağı interval çalışıyorsun. ben dediğim gibi 2 seviyede bi tempoda çalışıyorum.
ama vücudumun her yerinden şıp şıp ter damlıyor.
seviye yükseltmeden son 4-5 dk da hızlanıyorum.. işte o zaman nabız 130 oluyor.
şuan 25 dk çalışıyorum. ama uygun olan 30-50 dk arasıymış.
biraz kondisyon sağlarsam kendime interval bi çalışma programı hazırlayabilirim belki.
senin yaptığın çok daha etkili.. :129:
Ben cay iciyorum o daha bi ici kiyiyo bir seyler yemek istiyorum:)) haklisin su cok daha iyi bir alternatif
baya duzene oturtmussun sen zaten:)) darisi basima, iki ileri bi geri olacak bakalim
Kahvaltim
2 yumurta omlet
30 gr. Light kasar peyniri
6 dilim salatalik
3 minik sosis ;-)
Kızlar merhaba,
benim kilom 61,5-62 arası boyumda 160cm en az 55 kg olmak istiyorum :)
Dün diyete başladım.
Sabahları ekmeksiz az peynir zeytin domates salatalık yiyorum.
Öğle yemeğinden yarım saat önce yoğurt, zencefil, zerdeçal ve tarçın kürünü yapıyorum
Öğle yemeğinde 1 kase salata, yarım kepçe çorba ve o gün menüde ne varsa çok az da ondan alıyorum tabağa. Ekmek yerine de dukan diyetindeki yulaflı krebi yiyorum.
Akşam yemeğinden önce yine yoğurt kürü.
Akşam yemeğinde çok az birşeyler atıştırıyorum.
Gece yatarken de sirkeli su içip yatıyorum.
He bir de forumda çok bahsedilen jillian michaels ın dvd sini aldım. Dün yarısına kadar dayanabildim. Bugün tamamlayacağım inşallah :)
Ama şu çikolatayı görünce dayanamıyorum. Görmesem sorun yok. Bugün ofiste birinin doğum günüydü daha ilk günden 1 dilim pasta ile diyeti bozdum
Oyle de Bunyem yavas veriyor heralde annem bile 1 ayda 10 kilo verebiliyor yani kiskanmiyor degilim kadin benden ince
Yagsiz tuzsuz ya ondan fakir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?