60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

xnazx, bizim eliptik dynamic marka,
yanlış hatırlamıyorsam disk ağırlığı 6 kg ve 8 kademesi var.
ilk kademede 5 dk ısınıp 2 de çalışıyorum. 3 bile çok zorluyor. zaten zor olunca kas yapılıyor di mi?
sen kaçta çalışıyorsun? bi yerde en kolay seviyede uzun sure çalışmak faydalı diye okudum da? :44:

Son düzenleme:

inş. cnm 1.5 yıldır ewliyim dünde ultrason çekildm dewletde pkos yok sende dedi ewet kullanıyorum ilaç ınofolıc ve glucophage

Canim benim ki kettler ctr2 ergometer disk agirligini tam olarak bilmiyorum ama nette arastirdim 18-22 kg arasi galiba...

Benim en düsük disk hizi seviyesi 20 ve en yüksegi 500 ben 40 - 50 arasinda isinip 100 kadar cikiyordum... tabii birde bayir asaga bayir yukari var ;-)

Ama artik 50 -60 arasi kendimi fazla yormadan nabizda cok onemli 140 i gecmeden 30 dakika yapiyorum...
Not : yag yakma nabiz 118- 138 arasi canim ..

Suan evde degilim ama gidince su disk özelligine bakicam bende merak ettim ... ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvaltı:

-Yumurta
-K.K peynir
-Bir bardak açık çay
-Bir dilim salam
-Bir dilim ekmek

Mutlu günler!

ben de konuya çok vakıf değilim ama disk ağırlığının kiloyla alakalı olduğunu biliyorum.
yani çok kilolu insanlar için yüksek disk ağırlığı gerekli. eşim 70, ben 65 kiloyum.

sen basbayağı interval çalışıyorsun. ben dediğim gibi 2 seviyede bi tempoda çalışıyorum.
ama vücudumun her yerinden şıp şıp ter damlıyor.
seviye yükseltmeden son 4-5 dk da hızlanıyorum.. işte o zaman nabız 130 oluyor.
şuan 25 dk çalışıyorum. ama uygun olan 30-50 dk arasıymış.
biraz kondisyon sağlarsam kendime interval bi çalışma programı hazırlayabilirim belki.
senin yaptığın çok daha etkili.. :129:

Su ve sade sodayla şişiriyorum kendimi, neredeyse burnumdan çıkacak kadar, zaten sonrasında yemek gelmiyor içimden

Ben cay iciyorum o daha bi ici kiyiyo bir seyler yemek istiyorum:)) haklisin su cok daha iyi bir alternatif

baya duzene oturtmussun sen zaten:)) darisi basima, iki ileri bi geri olacak bakalim

2 tane sade soda 2,5 lt su içiyorum....

Allah muhafaza ne öyle ye ye kus cık cık

Ben cay iciyorum o daha bi ici kiyiyo bir seyler yemek istiyorum:)) haklisin su cok daha iyi bir alternatif

baya duzene oturtmussun sen zaten:)) darisi basima, iki ileri bi geri olacak bakalim

evet baya oturttum , sende yaparsın umarım..
Akşamları mutlaka ama mutlaka 1 saat yürüyorum.. Bir de telefonuma application yükledim, kendi boyumu kilomu giriyorum.
Yürüyüş süremi tutuyorum kaç adım, kaç km hız ve kaç kalori yaktığıma bakabiliyorum..
3 gündür tutuyorum 1200 kalori yaktım... Sadece yürüyüşte....

Acele etmiyorum sabredip bekliycem temmuz sonuna kadar kendime kota koydum 57 olucam..
Şuan 65-65,5 arasıyım.... sonrası allah kerim

hepimiz başarıcaz ben inanıyorum. Ben ne zaman foruma takılsam kendimi frenliyorum ama forumu yani burayı bırakınca kilolar alıp başını gidiyor.....
Buradan kopmayalım 3-5 kg kesin gider.... Mesela sabah kahvaltıda bir şey yerken düşünüyorum , yersem bunu nasıl yazıcam diye v.s

evet saglikli yiyip icmek lazim, oyle bir sey dogal degil ki, saglikli olsun.

Once saglik sonra zaten kilo kontrolu geliyor

:) forum evet kendini takip acisindan cok faydali, ben kilo cizelgemi de takip ediyorum, o da baya motive edici oluyor.

Sabah 7 de kalkip bir hafta ben de yurudum de, sonra gun icinde pek verim kalmiyor, yapmam gereken isleri yapamiyorum, aksama da erkenden uykum geliyor. Bakalim bir de aksamustune almayi deniyecegim yuruyusleri.

ben yemek yazma isini pek beceremiyorum, iki yazip birakiyorum, bi deneyelim bakalim

sabah 1 yumurta, 2 yulaf kepegi coregi, peynir, cay

ogle kabak graten, iki dilim ekmek, yogurt, bi de biraz havuc tarator yedim, bizimkinin tarifi cok yagli degil

aksam, az kabak artmisti, yanina yumurta kirdim beyaz peynirli, iki dilim de ekmek.

aralar iki elma

normalde bu kadar ekmek yemiyorum, ama bazi sebzeler ekmeksiz hic doyurmuyor.

sabah: yarim yumurta, 2 yulaf kepegi, yogurt, bir kivi

ara: 1 elma

ogle 5-6 tane kofte- yogurt- domates- ekmeksiz

aksam yemegim cok gece kalcak bugun, 9 falan gibi, bi corba icerim yatarim diyorum. Ama saat 6 gibi falan bir elmayla bir sekerli kahve alacagim:)), klasik

Evet canim benim eliptikin disk agirligi 22 kg...

Aslinda konuya bende vakif degilim birde kendim almadigim ( esimin süprizi olmustu sagolsun) icin sonradan arastitip biraz bilgi edindim...
Yaklasik 10 aydir falan eliptike sahibim ilk zamanlar bilincsizce yüklendim kendime ama simdi az cok bilgim var ;-)

Ben ilk 5 dakika isinip daha sonra 10 km hizdan düsmüyorum canim ve yag yakma zamani 30 ile 45 dakika arasi ama bunun icinde hep ayni tempoda degil 8-9 kere sert yapip düsürüceksin ...
45 dakikadan fazla yaparsan kas oluyor ve sürekli ayni tempo da ayni sertlikte kalmak bi zaman sonra ise yaramiyormus canim yani zayiflamiyorsun ve metabolizman yari yariya düsüyor ...

Birde spordan sonra kilo yapan seyler yemiyorsun ama kahve cay gibi veya tatli su 1 bardak icebilirsin cünkü beden de 5-6 saat arasi yag yakma islemi sürüyormus ;-)

Sunu da belirteyim sporun bitmesine yakin mesela son 5 dakika nabiz yükselmesin normale dönmeye calis yavasla canim;-)

Son düzenleme:

Cay yerine nescafe ic canim ben diyette asla cay icemem aciktiriyor cünkü...

Veya türk kahvesi istah kesiyor ;-)

Kızlar merhaba,
benim kilom 61,5-62 arası boyumda 160cm en az 55 kg olmak istiyorum :)
Dün diyete başladım.
Sabahları ekmeksiz az peynir zeytin domates salatalık yiyorum.
Öğle yemeğinden yarım saat önce yoğurt, zencefil, zerdeçal ve tarçın kürünü yapıyorum
Öğle yemeğinde 1 kase salata, yarım kepçe çorba ve o gün menüde ne varsa çok az da ondan alıyorum tabağa. Ekmek yerine de dukan diyetindeki yulaflı krebi yiyorum.
Akşam yemeğinden önce yine yoğurt kürü.
Akşam yemeğinde çok az birşeyler atıştırıyorum.
Gece yatarken de sirkeli su içip yatıyorum.
He bir de forumda çok bahsedilen jillian michaels ın dvd sini aldım. Dün yarısına kadar dayanabildim. Bugün tamamlayacağım inşallah :)
Ama şu çikolatayı görünce dayanamıyorum. Görmesem sorun yok. Bugün ofiste birinin doğum günüydü daha ilk günden 1 dilim pasta ile diyeti bozdum

Son düzenleme:
Akşam yemeğinde bir tabak patates-tavuk-bezelyeli yemek yedim. Bir dilim de ekmek yedim. Az da domates. Yine çok kaçtı...

Kahvaltim

2 yumurta omlet
30 gr. Light kasar peyniri
6 dilim salatalik
3 minik sosis ;-)

Ara 2 tane ceviz
Nescafe

Ögle bir haslanmis yumurta

Ara 2 kuru incir 1 ceviz
Nescafe

Aksam 200 gr.balik 1 domates

Bol sans canim insallah hedef kilona kavusursun... ;-)

Hafta da 30 gr. Cikolata yiyebilirsin diyet yaparken ... :)
Diyetini de bozulmus sayma bende ilk hafta 1 dilim pasta yemistim hatta hizimi alamayip catalla koca pastanin her yerini oymustum ama ona ragmen 1 kilo vermistim ;-)

Oyle de Bunyem yavas veriyor heralde annem bile 1 ayda 10 kilo verebiliyor yani kiskanmiyor degilim kadin benden ince

nee 1 ayda 10 kilo muuuuu ben 1 ayda 3 kilo verince arkadaşım sağlıksız verdin diye diye basımın etini yemişti anneni duysa ne der bende yavaş kilo veriyorum birsey olmaz...peki kilo vermeni zorlaştıran bir sağlık sorunun mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…