Ögle
Kalan 2 parca balik :)
Büyük 1 yaprak marul bol limonlu
1 kayisi ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ben çok iştahlıyım ve iradesizimaç kalamam rejim yapamam yaa
Kac kilo vermek istiyorsun canim
Kalori hesabi yapabilirsin..
Ama emin ol bende cok istahli bir insanim sadece azim lazim gerisi geliyor zaten ;-)
o kadar azim yok dayanamıyrum ya başı dönüyor midem blamnıyor birde ben salata filan sevemm etle de aram yok ben tatlıyı çok severim tatlıdan zaten alıyorum kola abur cuburdan ufff
62 kiloyum suan 55 filan olsam iyi olur
Ya aslında ben spora 69 dan 52 ye kadar indim ne güzel diye yemeye başladım başlayıncada aldım işte ama suan sporada gidemem bir ilaç kullanıyorum eklem aprılarım oluyor zaman zaman sporlada yorunca kendimi şiddetleniyor napabilirm ki
evet . normalde hastalanacağım zaman karnım küp gibi oluyordu, bu defa çok olmadı, zayıfladım ondan sanırım
Aburu cuburu kalorili seyleri birakman lazim canim yoksa zor ama kalori hesabi yaparak zaman zaman sütlü tatlilardan yiyebilirsin veya meyveli yogurt falan ...
Ama salata sevmem et yemem demisin peki normalde neler yersin ana ögünlerde... ?
Haslama sebze falan severmisin ...
çok düzensiz beslenirim aslında ben
sabahları bazen hiçbirşey yemem sadece kahve bazen poğaça simit gibi besinler bazende bisküvi ile geçişitiriyorum öğle vakitleri de değişiyor et yemem derken köfte yerim o da canım çok isterse döner yerim arada çalışınc aişyerinde zor oluyor birde tekim çıkamıyorum etraftan söylüyorum ne olursa artık
iyi akşamlar kızlar
Iyi aksamlar canim nasilsin...
Diyet nasil gidiyor :)
iyim cnm iyi gibi şimdilik senn nasıl gidiyor diyet
Bende iyiyim canim sagol :)
Diyette iyi gibi ama bakalim pazartesi kilomda bi degisiklik olucak mi olmazsa 2-3 günlük sok diyet uygulucam ...
Ay sonuna kadar 3 kilo daha verirsem süper olucak ;-)
şok diyet ne ki?
Merhaba bence en güzel motive olma yolu yazın başlıyor olması ki yaz stresi herkesde başladı. Ayrıca şöyle düşün yemek yerken mi daha mutlu oluyorsun yoksa ayna bakıpta fiziğini harşka görünce bşi yerde okumuştum çok iyi motive ediyor. Bence ne olursa olsun bir uzman yardımıyla zayıflamayı tercih etmen.. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. aşağıdaki yazıyı okumanızı tavsiye ederim.
http://dzhaber.com/ozellikle-bayanlarda-yaz-diyeti-stresi-basladi/
hadi bakalım hayırlısı. Ben bu forum sayesinde 2,5 - 3 kg verdim 1 ayda.
her gün düzenli girersen , gün içinde yediklerini ve spor v.s yazarsan ve hatta diğer arkadaşların fikirlerini yazılarını okursan eminim motive olacaksın. Şayet ben öyle oluyorum, sevgiler
Merhaba canim... :)
Biz seni motive ederiz sen yeter ki iste ;-)
Benim uygulamak istedigim 3 günlük üzüm diyeti ( 3 günde 3 kilo )vücudu toksinlerden arindiyor metabolizmayi hizlandirmak vucüdu sasirtmak vs...
Sonra tekrar normal diyetine dönüyorsun canim cünkü sok diyetlet uzun vadeli olmuyor yapanlar var ama tehlikeli ...
Üzüm diyetinde 3 gün boyunca sadece üzüm ve üzüm suyu iciyorsun hergün icin 500gr. Üzüm 1 litre üzüm suyu ister ögünlere böl istersen bir oturusta yee :) tabii bol bol da su icilmesi lazim
Bu diyeti daha önce anneme duraklama dönemine girdiginde diyetisyeni uygulatmisti ;-)
Cok saolun kizlar gercekten yaz geldi kilolar gitmeli artik.
Bende salata yemiyorum sebzede az seviyorum ama dengeliyorum bisekilde.en buyuk sorunum tatli cikolata benimde.daha once diyetisyene coookk gittim artik nrrdeyse ben diyetisyen oldum.listelerimde hep duruyo.insallah sizlerle beraber vericem kilolari
Benim uygulamak istedigim 3 günlük üzüm diyeti ( 3 günde 3 kilo )vücudu toksinlerden arindiyor metabolizmayi hizlandirmak vucüdu sasirtmak vs...
Sonra tekrar normal diyetine dönüyorsun canim cünkü sok diyetlet uzun vadeli olmuyor yapanlar var ama tehlikeli ...
Üzüm diyetinde 3 gün boyunca sadece üzüm ve üzüm suyu iciyorsun hergün icin 1kilo Üzüm 1 litre üzüm suyu ister ögünlere böl istersen bir oturusta yee :) tabii bol bol da su icilmesi lazim
Bu diyeti daha önce anneme duraklama dönemine girdiginde diyetisyeni uygulatmisti ;-)
sabah : 2 rafadan yumurta
2 k k tahin helva
6-7 zeytin
2 k k büyüklüğünde peynir
1 salatalık
2 karışık tahıl ekmek
ara : 10 erik
ara :5 erik
akşam:
1 tabak tereyağlı makarna
1 dilim karpuz
1 tabak taze fasulye
1 adet tost (maalesef beyaz ekmekten)
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?