sabah : 2 rafadan yumurta
2 k k tahin helva
6-7 zeytin
2 k k büyüklüğünde peynir
1 salatalık
2 karışık tahıl ekmek
ara : 10 erik
ara :5 erik
akşam:
1 tabak tereyağlı makarna
1 dilim karpuz
1 tabak taze fasulye
1 adet tost (maalesef beyaz ekmekten)
1 saat yürüyüş
Cok saolun kizlar gercekten yaz geldi kilolar gitmeli artik.
Bende salata yemiyorum sebzede az seviyorum ama dengeliyorum bisekilde.en buyuk sorunum tatli cikolata benimde.daha once diyetisyene coookk gittim artik nrrdeyse ben diyetisyen oldum.listelerimde hep duruyo.insallah sizlerle beraber vericem kilolari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben 20 yasinda universite ogrencisiyim. Malum yurt yemekleri o yuzden hep dışarda yemekten aldim kilolari tabi. Izmirde yasiyorum karsiyakada. Izmire evime gelince de 71.8 gram oldugumu ogrendim baya depresyona girdim. Ve 24 mayista diyet ve yuruyuse basladim. Hergun 1 veya 1
5saat tempolu yuruyus yapiyorum ayrica bugun 16.gunum diyet ve sporda. Suan 68 kiloyum yani 16gundr 3kilo 800gram vermisim. Ben de buraya gireyim birbirimize motive oluruz dedim. Ayrica diyet takim 5teyim.
Iyi yapmisin canim aramiza hos geldin ;-)
Hedefin kac ..?
Boyum 165 canim. Hedefim eylule kadar 55kilo olmak. Pazartesi spor salonuna da yazilacagim bakalim. Malum eylulde okulum aciliyor okudugum sehire gideceğim tekrar. O yuzden gitmeden vermek istiyorum su kilolari
Gunaydin kizlarrr
Kahvaltimi yaziyim bende hemen
2 dilim ekmek (beyaz yedim ama bugunluk sabah alma sansim olmadi.normalde bugday tuketiyorum)
1 dilim peynir
1tk diabetik recel
Yarim haslanmis yumurta
Ve son olarak cay kasiginin ucuyla cokokremm :))
Eylüle kadar epey vakit var canim eger diyetine sporuna devam edersen kesinlikle 55 olursun ;-)
Insallah canim yaa. Sen kac kilosun hedefin nedir?
Kahvaltim
2 haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 dilim peynir
1 tk. Recel
1 ck. Bal
Ben suan 58 kiloyum ilk hedefim 55 daha sonra 52 ;-)
24 kilo verdim :)
Ay ne akdar guzrl masallah :) nasil verdin ve ne kadar surede verdin canim
Benim biraz karisik oldu canim 95 kilo ile dogum yapinca 13 kilosuda dogumda gidince gerisi bana kalmisti...
82 ile diyete basladigimda bebek mamalari yedim ögünlerde su sebze ve meyve pürelerinden onlarla 76 kiloya düstüm ondan sonra kalorili hesabi yaptim az yedim 68 oldum...
68 den 60 a hem spor hem diyet tabii bu kilolari verdikten sonra motivasyonumu cok kaybettim aralar verdim kilomda cikislar oldu biraz biraz sonra yine diyet yine bosvermeler... foruma dönmeden önce annemin nefis börekleri yüzünden 65 oldum :)
Annem TR ye dönünce bende yine sıkı bir diyete girdim 65 ten 58 düstüm nerdeyse 1 bucuk yılımı aldi...
Simdi ise hedefim temmuzun 21 ne kadar 55 olmak esimle cok büyük iddaya girdik ;-)
inşallah kazanırsın canım baya vermişssin iraden var dmeekki :) ben de 68im bakalım eylüle kadar 55 olmam lazım umarım olurum :) canım spor salonuna mı gittin kendin mi yaptın sporunu
Kendim yaptim canim eliptik bisikletim var birde pilates yapiyorum ama yakinda ip atlamaya gecicem sabah 300 aksam 300 ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?