60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ramazan öncesinde dedik ama bakalim hayirlisiyla inşallah ramazandan önceki cuma olur diye düşünüyoruz :) maddi olarak voktuk dükkan açarken rahatlayalim biraz öyle :) Dukan dışında pek yaramiyor diyetler bana sapitiyorum hemen. Ama dediğin gibi 3 kilo veririm herhalde :) menumuzu buraya mi yaziyoruz her gün?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim hergün gün boyu ne yedin ne ictin hepsini yaz burasi seni daha cok motive edicektir bana yariyor burda olmak ;-)

Tebrikler canim insallah devamida gelir kilolarindan kurtulursun ;-)

Evet hergün buraya yazmak motivasyonu süper arttiriyor hemde ;-)

Ben henüz burayi boslamadim ama cok önceleri burda baska topikte yine 10 kilo vermistim daha sonra sigarayi biraktim kilo aldim belki kalmis olsaydim o kilolari almazdim :)

Ben spor icin eliptikbisiklet ve pilates yapiyorum canim ...

Pilates yaparken neden miden bulaniyor anlamadim acaba cok mu zorluyorsun kendini veya agir mi geliyor hareketler :what:

Ben total body diye 20 dakikalik bir pilates uyguluyorum gayet memnunum ama sanirim benimde artik dvd mi degistirmem lazim sende farkli biseyler denesen...

Bak hergün sabah 300 aksam 300 ip atlamak cok zayiflatiyormus pilatesi birakip ip atlamaya gecebilirim ;-)

haklisin motivasyonu sagliyor gercekten, diyetten kopmama konusunda bi de baskalarini goruyosun, aa bu bunu yapmis, ben de yaparim diyosun, baya bi seyler oluyo

ben pilatesle yoga yapiyorum, bi de vaki buldukca yuruyorum. Pilates hocam daha once farkliydi, cok zorlanmiyordum yaparken, ancak son bi haftadir baskabi hocanin dersine giriyorum, kadin gercekten cok zorluyor, gercekten seans sonunda kendimi hasta gibi hissederek cikiyorum, ama alisinca gececegini tahmin ediyorum. ucak hareketi falan, midenin uzerinde duruyosun ya, eger seansa tok olarak giriyorsan mide bulantini tetikleyebilir, seansa yemekten sonra hemen gitme, eger karnin ac gibiyse, bi meyveyleyle gir, bakalim faydali olacak mi.

bugunku menum

kahvalti: klasik
ara: 1 elma
ogle: balik yemegi, kasarli ispanakli bir yeemk.
ara 1 sekerli sutlu kahve-2 leblebi
aksam balik, salata
ara: 1 minik pogaca(neredeyse yazmayi unutuyodum, gorunce dayanamiyorum.)

balik salata benim iyi kilo vermemi sagliyor gercekten, bundan sonra daha cok yiyeyim.

Son düzenleme:

dukan yapiyorsan, yulaf kepegi kullanamadigin zamamn agar agar adli bi urunu kullanabiliyosun, baharatcilardan sor bulabilirsin, internette de arastirabilirsin.

Günaydin kizlar

Kahvaltim 2 yumurta omlet
25 gr. Peynir
2 kiraz domates
Nescafe

günaydın kızlar
maalesef bir zeytinli poğaça ve çay ile kahvaltı yaptım
evden çıkmadan önce de 1 çay bardağı tarçınlı süt içmiştim, kayısı da yiyodum yanında ama vaktim olmadığı için kayısılarımı yiyemedim
kaldı bu doğum kiloları üstümde yaa, yaz da geldi, güzelim kıyafetlerim hurç içinde bana bakıyor
akşama kadar evdeyim zaten, evde çalışıyorum, işten ve oğlumdan pek bişi yapmaya fırsatım olmuyor, bu göbek nasıl gider, normal doğum da yapamadım kaldı öyle gıcık şey

Kac kilosun canim aklimda kalmamis :)

Benim de iki dogumum sezeryan ile oldu kilolu oldugum zamanlarda sanki 4-5 aylik hamile gibi duruyordu karnim ama kilolar gitmeye baslayinca karinda düzlesiyor suan 58 kiloyum baya bi sekle girdi vucudum ...

Ohhhh afiyet olsun canim ;-)

Çok teşekkür ederim.... yerken bir mutlu oldum ki sorma....

Ve bugün ki menüm;
Sabah
3 dilim etimek+ domates+salatalık + 1/2 kibrit kutusu beyaz peynir + yarım tatlı kaşığı acuka
2 tane şekersiz nescafe
1 tane şekersiz yeşil çay
Öğlen
2 tane pişmiş yumurta beyazı
Akşam
Ton balıklı yağsız salata

canım 64 kiloyum, bacaklarımda çok bişi yok da göbek sıkıntı işte
gerçi geçen gün, eski bi şortumu denedim de bacaklarıma yapıştı tayt gibi, sinir oldum, bir de 1 yıldır oturmaktan iyice gevşemiş vücudum hamilelikle beraber, ay nefret ettim yani o halimden

İtiraf ediyorum dün akşam koca bir dilim çikolatalı yaş pasta yedim...

bak olmadı bu...bi daha yapma

evet ip atlamak olabilir benim asıl ve tek sorunum göbeğim onun için çözüm arıyorum

NAPICAMMMMMMM BENNNN KOCAM TATİLDE GÖBÜŞSÜZLERE BAKARSA

VERMEM LAZIM BU GÖBEK KİLOSUNU EN İDEAL GÖBEK ERİTME YÖNTEMLERİNİ BULMALIYIZ

BURADA HEPİMİZİN HEMEN HEMEN EN BÜYÜK SORUNU BU GALİBA

Canim o sortu kendine hedef alabilirsin :)
Sıkı bir diyetle ve sporla incecik olursun ve o sortun icinede cok rahat girersin ;-)

Günaydin kizlar

Kahvaltim 2 yumurta omlet
25 gr. Peynir
2 kiraz domates
Nescafe

Ara 5 tane cubuk kraker
1 redbull

Daha sonra 2 tane kayisi

Ögle 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 kücük seftali

Canim zaten kilo verirken göbekte gidiyor heryerden incelipte göbek kalmaz diye düsunüyorum :)

O zaman sen daha cok karin hareketlerine yogunlas mekik falan cek hergün ...

Valla canim esini bilmem ama ben bile göbeksiz fıstıklara baka kalıyorum

Canim o sortu kendine hedef alabilirsin :)
Sıkı bir diyetle ve sporla incecik olursun ve o sortun icinede cok rahat girersin ;-)

doğru diyosun canım ya en iyisi öyle yapmak :))
az önce yediğim simit son olsun
dışarda olunca çok düzensiz besleniyorum maalesef

canım ben pilates yapmaya çalışıyorum bölgesel incelme DVD si aldım simitleri ve göbeği yok ediyor....yürüyüş yapamayanlar için bire bir...Bugün pilates minderi siparişim de geldi daha iyi olcak

Ara 5 tane cubuk kraker
1 redbull

Daha sonra 2 tane kayisi

Ögle 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 kücük seftali

Ara 1 kayisi

Aksam 200 gr. Havuc salatasi
100 gr. Balik

canım ben pilates yapmaya çalışıyorum bölgesel incelme DVD si aldım simitleri ve göbeği yok ediyor....yürüyüş yapamayanlar için bire bir...Bugün pilates minderi siparişim de geldi daha iyi olcak

benim almadığım şey kalmadı minderi dumbeli masajı herşeysi sauna esfmanı yürüyüş bandı pilates topu daha birçok şey

artık bi şey almak istemiyorum ...ebru şallı dan yapıyorum bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…