- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
Sözünüzde dükkaninizda hayirli ugurlu olsun insallah Rabbim tamamina erdirsin ;-)
Burda bir arkadasimiz var kendisi kosu bandi ve kalori hesabi yaparak diyet uyguluyor ve faydasinida görüyor sende düzenli bir sekilde yaparsan istedigin kiloya ulasirsin zaten canim... eee birde eski sporcumusun dedigin gibi cabuk toparlarsin....;-)
Söz ne zaman kismetse ramazandan bir kac gün önceyse 3 hafta da 3-4 kilo verirsin diye düsünüyorum ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ramazan öncesinde dedik ama bakalim hayirlisiyla inşallah ramazandan önceki cuma olur diye düşünüyoruz :) maddi olarak voktuk dükkan açarken rahatlayalim biraz öyle :) Dukan dışında pek yaramiyor diyetler bana sapitiyorum hemen. Ama dediğin gibi 3 kilo veririm herhalde :) menumuzu buraya mi yaziyoruz her gün?
Hergün buraya mesaj yazmak motivasyonu artırıyor değil mi
bu konuda yorum yaparmısınız buraya takılmadığınızda kilo alıyormusunuz
spor için hangi sporları yapıyorsunuz
plates yaparken midem bulanıyor ne yapmalıyım
Hergün buraya mesaj yazmak motivasyonu artırıyor değil mi
bu konuda yorum yaparmısınız buraya takılmadığınızda kilo alıyormusunuz
spor için hangi sporları yapıyorsunuz
plates yaparken midem bulanıyor ne yapmalıyım
Merhaba kızlar bende araniza katilmak istiyorum 70.4 ile diyete basladim bu sabah 67.5 ciktim yarim buçuk Dukan yapiyorum. Yulaf kepegine karsi alerjik reaksiyon gosteriyorum o sebeple arada bir karbonhidrat aliyorum. Ancak bugün bnm doğum günüm du bende tam anlamiyla değişmeye diyet spor yapmaya karar verdim. Destek bekliyorum. Gecen sene bu dönemlerde 72 sen 62 te kadar indim 1.5 ayda ama simdi yapamiyorumüstelik ramazan öncesinde sözüm var. Elbise giyecegim. Hic değilse 65 altina dussem iyi olacak. Boyum 1.57
İtiraf ediyorum dün akşam koca bir dilim çikolatalı yaş pasta yedim...
günaydın kızlar
maalesef bir zeytinli poğaça ve çay ile kahvaltı yaptım
evden çıkmadan önce de 1 çay bardağı tarçınlı süt içmiştim, kayısı da yiyodum yanında ama vaktim olmadığı için kayısılarımı yiyemedim
kaldı bu doğum kiloları üstümde yaa, yaz da geldi, güzelim kıyafetlerim hurç içinde bana bakıyor
akşama kadar evdeyim zaten, evde çalışıyorum, işten ve oğlumdan pek bişi yapmaya fırsatım olmuyor, bu göbek nasıl gider, normal doğum da yapamadım kaldı öyle gıcık şey
Ohhhh afiyet olsun canim ;-)
Kac kilosun canim aklimda kalmamis :)
Benim de iki dogumum sezeryan ile oldu kilolu oldugum zamanlarda sanki 4-5 aylik hamile gibi duruyordu karnim ama kilolar gitmeye baslayinca karinda düzlesiyor suan 58 kiloyum baya bi sekle girdi vucudum ...
İtiraf ediyorum dün akşam koca bir dilim çikolatalı yaş pasta yedim...
Tebrikler canim insallah devamida gelir kilolarindan kurtulursun ;-)
Evet hergün buraya yazmak motivasyonu süper arttiriyor hemde ;-)
Ben henüz burayi boslamadim ama cok önceleri burda baska topikte yine 10 kilo vermistim daha sonra sigarayi biraktim kilo aldim belki kalmis olsaydim o kilolari almazdim :)
Ben spor icin eliptikbisiklet ve pilates yapiyorum canim ...
Pilates yaparken neden miden bulaniyor anlamadim acaba cok mu zorluyorsun kendini veya agir mi geliyor hareketler :what:
Ben total body diye 20 dakikalik bir pilates uyguluyorum gayet memnunum ama sanirim benimde artik dvd mi degistirmem lazim sende farkli biseyler denesen...
Bak hergün sabah 300 aksam 300 ip atlamak cok zayiflatiyormus pilatesi birakip ip atlamaya gecebilirim ;-)
canım 64 kiloyum, bacaklarımda çok bişi yok da göbek sıkıntı işte
gerçi geçen gün, eski bi şortumu denedim de bacaklarıma yapıştı tayt gibi, sinir oldum, bir de 1 yıldır oturmaktan iyice gevşemiş vücudum hamilelikle beraber, ay nefret ettim yani o halimden
Günaydin kizlar
Kahvaltim 2 yumurta omlet
25 gr. Peynir
2 kiraz domates
Nescafe
bak olmadı bu...bi daha yapma
evet ip atlamak olabilir benim asıl ve tek sorunum göbeğim onun için çözüm arıyorum
NAPICAMMMMMMM BENNNN KOCAM TATİLDE GÖBÜŞSÜZLERE BAKARSA
VERMEM LAZIM BU GÖBEK KİLOSUNU EN İDEAL GÖBEK ERİTME YÖNTEMLERİNİ BULMALIYIZ
BURADA HEPİMİZİN HEMEN HEMEN EN BÜYÜK SORUNU BU GALİBA
Canim o sortu kendine hedef alabilirsin :)
Sıkı bir diyetle ve sporla incecik olursun ve o sortun icinede cok rahat girersin ;-)
bak olmadı bu...bi daha yapma
evet ip atlamak olabilir benim asıl ve tek sorunum göbeğim onun için çözüm arıyorum
NAPICAMMMMMMM BENNNN KOCAM TATİLDE GÖBÜŞSÜZLERE BAKARSA
VERMEM LAZIM BU GÖBEK KİLOSUNU EN İDEAL GÖBEK ERİTME YÖNTEMLERİNİ BULMALIYIZ
BURADA HEPİMİZİN HEMEN HEMEN EN BÜYÜK SORUNU BU GALİBA
Ara 5 tane cubuk kraker
1 redbull
Daha sonra 2 tane kayisi
Ögle 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 kücük seftali
canım ben pilates yapmaya çalışıyorum bölgesel incelme DVD si aldım simitleri ve göbeği yok ediyor....yürüyüş yapamayanlar için bire bir...Bugün pilates minderi siparişim de geldi daha iyi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?