60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesinlikle alirsin canim ;-)

16 günde iyi kilo vermisin tbr ler istedigin kiloya kavusursun insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ara 1 haslanmis yumurtanin beyazi
1 kayisi
Nescafe

Ögle 1 yesil elma

Ara 1 top limonlu dondurma külahsiz

Aksam tam tahilli ekmekten sandavic

Nescafe ;-)

Merhaba Ben Yeni Üye Oldum Foruma Haftaya Sizlerleyim Inşaallah ☺️😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yediklerimi bildireyim

kahvalti klasik, peynirler biraz yagliydi ama

ogle taze fasulye, havuc salatasi, 1 dilim ekmek
ara: 4 dilim karpuz
aksam kabak yemegi, 1 dilim ekmek

1.62 Boyum
Kilomda 64
Sizinle Birlikte Inşallah 56 olacağım

Teşekkür Ederim Hoşbulduk ☺️😉

kızlar günaydın önceliikle, sizi bir sorum olacak. ben günde 100 mekik çekiyorum yürüyüşten geldikten sonra. Tabi hepsini bir anda çekmiyorum 50 30 20 şeklinde ayırıyorum araya 30sn ara koyuyorum. ama araştırmalarıma göre bazı yerlerde mekik çekmek yağ yaktırmaz sadece kas yapar yazıyor, bazı yerlerde de mekikle göbeği düzleşenler var. zaten öyle çok göbeğim yok ayva göbekliyim, sadece belim kalın biraz. sizce hangisi doğru? kafamı karıştırdı bu olay

Canim benim pek bir bilgim yok mekik hakkinda ...

belin kalinsa eger yan karin kaslarini calistirman gerektigini biliyorum...
Belki diger arkadaslar yardimci olabilir sana ;-)

Kahvaltim

2 haslanmis yumurta
6 dilim salatalik
4 dilim domates
20 gr. Peynir
20 gr. Ahududu recel
Nescafe

Günaydın☺️ Ellerine Ağırlık Yada Su Şişesi 1-1,5 lt lik Al Dik Dur Sağa Sola Esne Böbrek Civarındaki Yağlar İçin Etkili 😉

Mekik Karın Kası Yapar.
Seri Bir Şekilde Yaparsanız mesela 12 tekrar 3 set set arasında 15 sn yattığınız yerde parmak uçlarınızla Karın kaslarınıza hafif vurarak gevsetin egzersiz önce ve sonrasında bol su için egzersiz bittikten sonra 1 yumurta beyazı yiyin mutlaka
Aksi takdirde kaslarınız erir yağlarınız kalır kiloyu kaslardan kaybedersiniz. ☺️

Yağ Yakmak İçin Vücudu maksimumda çalıştırmak lazım ki vücut ihtiyacı olan enerjiyi kaslardan değil yağları yakarak sağlasın ☺️😉
Yani egzersiz yaptığımızda yorulduğumuz ve cok terlediğimiz ana kadar vücut cok az enerjiye ihtiyac duyar.
Yorulduktan sonra yapılan her hareket daha zorlayıcı olduğu için vücut o andan itibaren yağ yakmaya başlar.

Ben Bunun Faydasını Görüyorum Evde Ip Atlıyorum Yorulduğum anda Fazladan 5 dakika daha atlıyorum ve beni zayıflatmaya başlayan seyin bu olduguna inanıyorum 😀

Bilgilerin ici tesekkur ederim canim. Ben de 4 kilo verdim bugun 17.gunum. her gun yuruyus yapiyorum tempolu 1 ya da 1
5 saat diyet de yapiyorum ama ac kalmiyorum adece o 3 beyazi cikardim ve aburcuburu cikardim. baya.guzel gidiyor. Mekiki yuruyusten hemen osnra yapiyordum vucudum isinik ve kaslarim gevsedigi icin

Tesekkur ederim canim onun icin hangi hareketler uygun bilgin var mi

Bende pilatesi birakip ip atlamaya baslicam ama önce kendime ip almam lazim :)

Peki sen kac kere atliyorsun canim sabah 300 aksam 300 atlamak ciddi anlamda zayiflatiyormus ve bedenin her yerinden esit incelme oluyormus ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…