ben de bugün 16.günüm diyette canım her gün 16gündür akşamları yürüyüş yapıyorum tempolu 1 1.5 saat kadar. pazartesi de spora yazılacağım bakalım sonuç alacak mıyım. 16günde 3kilo 700gram gitmiş :)
Ara 1 haslanmis yumurtanin beyazi
1 kayisi
Nescafe
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ögle 1 yesil elma
Ara 1 top limonlu dondurma külahsiz
Aksam tam tahilli ekmekten sandavic
Nescafe ;-)
1.62 Boyum
Kilomda 64
Sizinle Birlikte Inşallah 56 olacağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydin kizlar ;-)
kızlar günaydın önceliikle, sizi bir sorum olacak. ben günde 100 mekik çekiyorum yürüyüşten geldikten sonra. Tabi hepsini bir anda çekmiyorum 50 30 20 şeklinde ayırıyorum araya 30sn ara koyuyorum. ama araştırmalarıma göre bazı yerlerde mekik çekmek yağ yaktırmaz sadece kas yapar yazıyor, bazı yerlerde de mekikle göbeği düzleşenler var. zaten öyle çok göbeğim yok ayva göbekliyim, sadece belim kalın biraz. sizce hangisi doğru? kafamı karıştırdı bu olay
Ben Bunun Faydasını Görüyorum Evde Ip Atlıyorum Yorulduğum anda Fazladan 5 dakika daha atlıyorum ve beni zayıflatmaya başlayan seyin bu olduguna inanıyorum 😀
Tesekkur ederim canim onun icin hangi hareketler uygun bilgin var miCanim benim pek bir bilgim yok mekik hakkinda ...
belin kalinsa eger yan karin kaslarini calistirman gerektigini biliyorum...
Belki diger arkadaslar yardimci olabilir sana ;-)
Ben Bunun Faydasını Görüyorum Evde Ip Atlıyorum Yorulduğum anda Fazladan 5 dakika daha atlıyorum ve beni zayıflatmaya başlayan seyin bu olduguna inanıyorum 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?