evet canım öyle olacak sanırım, çünkü boğazıma hakimde oldum yani, tatlı falan çok kaçırmadım
Bir dili çikolatalı pasta yedim ama 2 saat yürüdüm yahu onu yakayım diye.
Bu akşam 1,5 saat tempolu yürüyeceğim..
geçen hafta :64,1
bu hafta:63,3
giden :800 gr
toplam giden :5,100 gr
iki tartıda farklı gösterdi bende fazla göstereni yazdım düşük olanı yazsam 1.lik belki de benimdi
kahvaltı güzelmiş ama ekmek yok ..bende 2 haşlanmış yumurta , 1 yemek kaşığı bal 6 fındık, 1 dilim peynir ,1 bardak açık çay,3-4 tane de kepek ekmek yedim ama çok yemişim şimdi anlıyorum bunu
Cok iyi gidiyorsun valla....Caniiiim arkadasim gelmis gözümüz yollarda kaldi valla asi :)
Hos geldin :)
Süpersin canim kilonu iyi korumusun valla ;-)
Yine gazlariz birbirimizi canim sen yokken bende dogru düzgün spor yapmadim hatta gecen carsamba günü catlayana kadar yedim demek ki iyi geldi vücuduma 1 kilo gitti bu hafta 57 yi de cok sükür gördüm darisi 52 lere insallah ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok iyi vermişsin sende ....geçen hafta :64,1
bu hafta:63,3
giden :800 gr
toplam giden :5,100 gr
iki tartıda farklı gösterdi bende fazla göstereni yazdım düşük olanı yazsam 1.lik belki de benimdi
Tebrik ederim canim süper vermisin ;-)
Ben dijital tarti ismarlamistim ya hatirlarsan geri iade ettim onu ...
Aklina estigi gibi tartiyordu hatta 2 kiloluk un paketini tarttim denedim 4 kilo gösterdi manyak sey :)
Ben pek ekmek yememeye calisiyorum canim arada tüketiyorum ekmegi ...ama itiraf etmeliyim ki diyetimin 3. Haftalarinda falan alt dudagimda uyusma oldu vitamin eksikliginden sanirim simdi arada yaptigim kacamaklar hep bu yüzden dermisiiiiim ;-)
Cok iyi gidiyorsun valla....
Ya sonunda döndüm bende sizi özledim :)))
Cok iyi vermişsin sende ....
Bak geldim burdayim bizim mekana hoşbuldum :))))
Arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim :) Kilo konusunu aşırı kafama takıyorum nasıl nereden başlayacağımı da bilemiyorum. Başlıyorum bişeyler çıkıyo geri bırakıyorum. 168 boyunda 61-62 kilo civarındayım. Bi 10 kilo vermek istiyorum. Ne yapayım nasıl yapayım önerileriniz var mı,nasıl motive olabilirim
Bende ayni durumdayim 61 kg ve 55 olmak istiyorum ama suanlik hedefim 58 ben diyetisyenede gittim sporla ve normal zor olmayan bi diyetle aslinda 1 ayda 57 olabilirim ama motive sorunum var kesinlikle tutamiyorum yemeden duramiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasilsiniz bakalim ????
Cok özledim hepinizi yaaa :)))
Kacmadim burdayim dün gece döndüm.tig gibide olmadim ama kiloda almadim bu yüzden mutluyum :)))
Gecmişin tamamini okuyamadim :)
Kilo bildirimi yapayim hemen
19.mayis yani 3 hafta önceki kilom 65.6 son kilo bildirimi yapmiştim
23.mayis 65 görmüştüm
Bu sabah tartildim 65.5
Neler yedim neler ahah ama kilomu kormuşum sayilir yinede ....
Simdi rejimli günlere sporlu günlere geri dönecem inşallah!!!!
Naz'cim sende 57 görmüşsün süpersin...
Valla bu iki haftanin icinde neler yedim kesin kilo alirim dedim ama korktugum gibi olmadi iyide geldi valla... Bu haftada tam rayina giremesemde haftaya mutlaka geri dönüş yapcam rejimeben dedim ya asi tıg gibi oldu yada klo aldı ikiside olmamışbenim yiyerek zayıflama tezimi doğrulamış oldun ben halen yiyerek zayıflıyorum ve işin sırrını çözdüm
sanırım ben geçen seneki ölüm rejimine başlamak durumundayım..
Sizlere utanarak bir şey söyliycem evet belki daha 5 hafta oldu rejime başlayalı 2-2,5 kg gitti ama çok yavaş gidiyor bu benim sinirimi bozmaya başladı.
Birde işin acı yanı kızlar benim kilo kasık kısmında yığıldı, geçen sene de bu kiloya gelmiştim ama böyle olmamıştım nedende o kısma yığıldı... Ve acatip çirkin duruyor ve sanki 85-90 kiloluk biri gibi tunik gitmek durumunda kalıyorum...
Geçen sene yaptığım rejim çok tehlikeliydi hatta başım dönmeye başlamıştı, hafif bayılcak gibi oldum v.s. ama başlıycam çare yok....
sabah kepek ekmeğine beyaz peynlrli domatesli tost
günde 2 tane soda
öğle elma yada portakal
akşam üzeri 5 gibi kepeli tost yada çorba
kızlar çok utanıyorum ama kasık bölümüm acayip şişkin şişko duruyor yaaa
Evet ne yapmamız lazım bilmiyorum evde koşu bandı eliptik bisiklet vs var e boğazı da kesebiliriz heralde ama motive sorunum var iradeli bir biçimde gidemiyorum çok takıyorum bu yüzden
Aramiza hos geldiniz kizlar önce kararli olun azimli olun biz sizi burda motive ederiz...
Haftanin belirli günleri sporda yapip burda paylasiyoruz siz de bize katilirsaniz kisa zaman sonuc alirsiniz ;-)
Hoşbulduuk :) inş sizin sayenizde motive olurum :)ben elma diyetine başlayayım diyorum sizce nasıl deneyen sonuç alan var mı :)
Elma diyetini hic duymadim canim hatta bu zamana kadar sok diyet pek uygulamadim bir kere denedim basarili olamadim ama kilo vermem durdugu an 3 günlük üzüm diyetini denicem vucüdumu sasirtmak icin....
Aa o nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?