60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesinlikle...
canim gecen carsamba bende yemistim hatirlarsan yakmak icin 45 dakika eliptik yapmistim ...

Haftaya guzel bir kilo bildirimi seni bekliyor gör bak ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçen hafta :64,1
bu hafta:63,3
giden :800 gr
toplam giden :5,100 gr

iki tartıda farklı gösterdi bende fazla göstereni yazdım düşük olanı yazsam 1.lik belki de benimdi

Tebrik ederim canim süper vermisin ;-)

Ben dijital tarti ismarlamistim ya hatirlarsan geri iade ettim onu ...
Aklina estigi gibi tartiyordu hatta 2 kiloluk un paketini tarttim denedim 4 kilo gösterdi manyak sey :)

kahvaltı güzelmiş ama ekmek yok ..bende 2 haşlanmış yumurta , 1 yemek kaşığı bal 6 fındık, 1 dilim peynir ,1 bardak açık çay,3-4 tane de kepek ekmek yedim ama çok yemişim şimdi anlıyorum bunu

Ben pek ekmek yememeye calisiyorum canim arada tüketiyorum ekmegi ...ama itiraf etmeliyim ki diyetimin 3. Haftalarinda falan alt dudagimda uyusma oldu vitamin eksikliginden sanirim simdi arada yaptigim kacamaklar hep bu yüzden dermisiiiiim ;-)

Cok iyi gidiyorsun valla....
Ya sonunda döndüm bende sizi özledim :)))

geçen hafta :64,1
bu hafta:63,3
giden :800 gr
toplam giden :5,100 gr

iki tartıda farklı gösterdi bende fazla göstereni yazdım düşük olanı yazsam 1.lik belki de benimdi
Cok iyi vermişsin sende ....
Bak geldim burdayim bizim mekana hoşbuldum :))))

Kendinizi motive etmek icin neler yaptiniz 2 haftada vermem gereken 3 kg var ve simariklik gibi hissediyorum uzuluyorum zayiflayamiyorum nasil motive oldunuz pes etmediniz yardimci olabilir misiniz rica ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sadece 10 dk egzersiz yaptım bu hafta ve sanırım regl bitmesiyle kilo vermem daha kolay oldu...evet hatırladım ...oo bayağı fark varmış :) peki kendi kilonu diğer tartıyla karşılaştırdın mı..bende bazen 200,300 gr farklı gösteriyor birbirinden bazen de aynı gösteriyor anlamış değilim

Arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim :) Kilo konusunu aşırı kafama takıyorum nasıl nereden başlayacağımı da bilemiyorum. Başlıyorum bişeyler çıkıyo geri bırakıyorum. 168 boyunda 61-62 kilo civarındayım. Bi 10 kilo vermek istiyorum. Ne yapayım nasıl yapayım önerileriniz var mı,nasıl motive olabilirim

ama ekmekte lazım canım benim pilateste takip ettiğim bayan spordan önce 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği yemeyi söylüyor.dün akşam haberlerde dinlediğim diyetisyen meyveyi azaltmayı söyledi çok fazla meyve tüketimi yag olarak depolanıyormuş...kaçamaklar olmasa kilo vermek zorlaşır bence

Cok iyi gidiyorsun valla....
Ya sonunda döndüm bende sizi özledim :)))

Cok iyi vermişsin sende ....
Bak geldim burdayim bizim mekana hoşbuldum :))))

soğal canım :) hoş geldin bakim sen kaç kilo olmuşsun kilo bildirimi yaptın mı

Bende ayni durumdayim 61 kg ve 55 olmak istiyorum ama suanlik hedefim 58 ben diyetisyenede gittim sporla ve normal zor olmayan bi diyetle aslinda 1 ayda 57 olabilirim ama motive sorunum var kesinlikle tutamiyorum yemeden duramiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ne yapmamız lazım bilmiyorum evde koşu bandı eliptik bisiklet vs var e boğazı da kesebiliriz heralde ama motive sorunum var iradeli bir biçimde gidemiyorum çok takıyorum bu yüzden

ben dedim ya asi tıg gibi oldu yada klo aldı ikiside olmamış benim yiyerek zayıflama tezimi doğrulamış oldun ben halen yiyerek zayıflıyorum ve işin sırrını çözdüm

ben dedim ya asi tıg gibi oldu yada klo aldı ikiside olmamış benim yiyerek zayıflama tezimi doğrulamış oldun ben halen yiyerek zayıflıyorum ve işin sırrını çözdüm
Valla bu iki haftanin icinde neler yedim kesin kilo alirim dedim ama korktugum gibi olmadi iyide geldi valla... Bu haftada tam rayina giremesemde haftaya mutlaka geri dönüş yapcam rejime
Yedim yedim gündüz yedim akşam kestim yemedim böylece kilomu korumuş oldum cok şükür :)))

sanırım ben geçen seneki ölüm rejimine başlamak durumundayım..
Sizlere utanarak bir şey söyliycem evet belki daha 5 hafta oldu rejime başlayalı 2-2,5 kg gitti ama çok yavaş gidiyor bu benim sinirimi bozmaya başladı.
Birde işin acı yanı kızlar benim kilo kasık kısmında yığıldı, geçen sene de bu kiloya gelmiştim ama böyle olmamıştım nedende o kısma yığıldı... Ve acatip çirkin duruyor ve sanki 85-90 kiloluk biri gibi tunik gitmek durumunda kalıyorum...

Geçen sene yaptığım rejim çok tehlikeliydi hatta başım dönmeye başlamıştı, hafif bayılcak gibi oldum v.s. ama başlıycam çare yok....

sabah kepek ekmeğine beyaz peynlrli domatesli tost
günde 2 tane soda
öğle elma yada portakal
akşam üzeri 5 gibi kepeli tost yada çorba

kızlar çok utanıyorum ama kasık bölümüm acayip şişkin şişko duruyor yaaa

Canim ölüm diyeti dedigin nasil bisey ne yicen ne icicen ki tehlikeli yollara bas vurma derim belki senin metabolizman agir calisiyordu test yaptir derim...

Moralini bozmak istemem ama 5 hafta uzun bir zaman 6 hafta oldu benim 8 kilo gitti ...
Acaba bünyene göre yanlis mi besleniyorsun ...
Senin menü paylasimini bundan sonra daha titizlikle takip edicem belki el birligiyle bi cözüm buluruz ;-)

Sana 3 günlük sok diyet tasiye ederim ama sadece 3 gün yapicaksin baska da yok ok mi ;-)

Aramiza hos geldiniz kizlar önce kararli olun azimli olun biz sizi burda motive ederiz...

Haftanin belirli günleri sporda yapip burda paylasiyoruz siz de bize katilirsaniz kisa zaman sonuc alirsiniz ;-)

Hoşbulduuk :) inş sizin sayenizde motive olurum :)ben elma diyetine başlayayım diyorum sizce nasıl deneyen sonuç alan var mı :)

Hoşbulduuk :) inş sizin sayenizde motive olurum :)ben elma diyetine başlayayım diyorum sizce nasıl deneyen sonuç alan var mı :)

Elma diyetini hic duymadim canim hatta bu zamana kadar sok diyet pek uygulamadim bir kere denedim basarili olamadim ama kilo vermem durdugu an 3 günlük üzüm diyetini denicem vucüdumu sasirtmak icin....

Aa o nasılmış

Aa o nasılmış

Bu diyet 3 gün canim
1. Gün 1 kilo üzüm 1 lt. Üzüm suyu
2. Günde ayni
3. Günde ayni

Kesinlikle listenin disina cikilmiyor cay kahve bol bol su disinda

Bu diyet kalori yaktiriyor metabolizmayi hizlandiriyor ve 3 kilo verdiyor...

Suan diyettemisin nasil besleniyorsun birden kendine yüklenme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…