60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bebeğine allah uzun ömürler versin.Bence aç kalmamaya çalış.Karatay diyeti uygulayabilirsin.Hem kanın tok oluyor,belirli bir beslenme düzenin oluyor,hem de kilo veriyorsun.

teşekkür ederim o zaman ben bi araştıriyim karatay diyetini bu arada o tickerları nasıl eklediniz çok hoşuma gitti

canım selülit için yapacağın sey bol bol su içmek ve yürümek..ne kadar su içiyorsun

çok fazla içmiyordum ama şimdi zorluyorum kendimi
birde selülite acı biber iyi geliyormuş
küçük acıbiberi suda haşlayıp eziyorsun selülitli bölgeye masaj la yediriyormuşsun
henüz yapmadım ama denemeyi düşünüyorum

Merhaba canim pazartesi günleri kilo bildirimi yapiyoruz ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim cnm
Dun kahvaltidan sonra giremedim ama yediklerimi yaziyim.

Ogle
3 yk bulgur pilavi ve yogurt

Aksam
1 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet

Bugun kahvalti
2 dilim ekmek
Peynir
1 cay kasigi light recel

Bu aralar cok duzensiz yemeklerim cunku surekli disari cikiyorum ogluma kres ariyorum yemk yapmayada yemeyede pek vaktim olmuyo :)

Canimsin ya inşallah en kisa zamanda bebişin gelir ve biz burda seninle mutlulugunu paylaşiriz :)

İc canim ic su candır ihmal etme :)

Sagol canim cok tsk ederim motivasyonumu arttirdin benim simdi ;-)

Ayse cim tr de ki doktor düsük bulunca baya sıkıntı yapmistim üstelik 6 hafta boyunca kan surubu verdim cocuga burda doktora raporlari götürünce gayet iyi dedi ama baya arada kalmistim ... yorumun beni rahatlatti sagol canim ;-)

Canim cok gecmis olsun insallah bundan sonra bebeginle mutlu mutlu yasarsiniz ;-)

Ben daha cok kaloriye dikkat ediyorum spor yapiyordum ama su son 2 haftadir biraz bosladim
Az yiyiyorum ara ögünlere dikkat ediyorum midemi bos birakmamaya calisiyorum metabolizmayi calistirma acisindan ;-)

Ayse cim senin icin dua edicem canim rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli gönlüne göre evlat nasip etsin ;-)

Asi cim basladim canim bugunden itibaren insallah ihmal etmicem ;-)

ama günde 3 lt su içmen lazım eğer maddi durumun iyiyse krem ve jel önerebilirim

doktorlara güven kalmadı ki canım artık.ben doktorun verdiği ilaçları netten mutlaka arastırıyrum başka doktorlara soruyorum.
amin canım inşallah dualarımız kabul olurda bir bebekte bizim olur artık

bak ben bunu bilmiyordum daha önce söylesene biraz kaçırmışsın ...saat 20.00 dan sonra hiç bir sey yememelisin ama sadece su ve sekersiz bitki çayı serbest
tamam patron

siz ne derseniz oooo

bu sabahki kahvaltım.

sabah 11 de :1 bardak şekersiz çay +1 haşlama yumurta +5 zeytin+yarım el kadar helva+bir avuç İÇİ CEVİZ

arada 1 avuç fındık

öğle yemeği : 1 adet kepekli domatesli tost (azbi tereyağ sürdüm) 3 tane tavuk nuget Küçüklerden +1 domates 1 salatalık

bu gün ayurıca 1 litre aralarda limonlu su içtim.

Akşama enginar yapıcam zeytinyağlı bi tariflerine bakimm internetten.

1 saatte yürüyüş yaparım bi de 20 mekik çekerim...UYGUNMUDUR KIZLAARRRRR

Son düzenleme:
doktorlara güven kalmadı ki canım artık.ben doktorun verdiği ilaçları netten mutlaka arastırıyrum başka doktorlara soruyorum.
amin canım inşallah dualarımız kabul olurda bir bebekte bizim olur artık

Dogru diyorsun canim...

Bak yarin berat kandilini bol bol dua et...

Biz ilk bebek istedigimizde olmamisti 1 yil sonra tüp bebek dediler vs... para biriktirmemiz lazimdi durumada alismistik evet olmayacak diye...

Berat kandili dua ettim hamile kalmisim :)
2. Oglanda öyle oldu hatta dogumdan sonra doktorum bile sok olmustu cünkü diger sorunlarin yaninda rahimde kısırlık derecesinde miyomlarim varmis birde ...

Bugünkü menüm

Gec kahvalti
1 dilim ekmek
1tk krem peynir
1tk recel
10 tane zeytin

Ara 1 redbull

30 gr. Cikolata

2 kayasi

Yok canim gelmiyor yani bana göre iyi kalorisi de 112 falan hem metabolizmayi hizlandiriyor hem aclik hissini gideriyor ... tabii cok mu saglikli hayir degil ;-)

ben rejime başladmdan beri çok şey yiyp içemiyom tatlı geliyolar

Günlük bildirim:
Sabah 10:2 yumurta,zeytin,peynir,domates,salatalık,şekersiz çay,çiğ fıstık,4 kuru kayısı,4-5 tane kiraz
Saat 16:20 dünden kalan yemeğin köfteleri+cacık
Kaçamak olarak bir kupa neskafe, yatana kada 2,5 lt su
Spor:1 saat leslie,15 dakika dışarda yürüyüş =75 dakika

Bünye alışıyorsa bir süre sonra tatlı yememeye,doğru yoldasın bence.Yine de herkes kendince bir diyet yolu benimsiyor.

Ben tatlidan asla vazgecemem ki cok seviyorum vee bazen vücudum deli gibi tatli istiyor

Benimdeee ama tutuyorum kendimi bugün 6 km koştum sabah nesfit yedim 1 kase öğlen domates salatalık 2.5 tl de su içtim şimdilik bu kadar 1 de yeşil elma yedimmm 😌64.4 ile başladım Pzt yi iple çekiyorum ne olacak sonuc ya artık vücudumda taşıdığım bu yükleri atmak istiyorum 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yalan yok,ben de arada bir üçlü nescafe ve ayda bir dondurma kaçamağı yapıyorum.Sık yapmamak koşuluyla arada bir nefes alma gibi oluyor.

Yalan yok,ben de arada bir üçlü nescafe ve ayda bir dondurma kaçamağı yapıyorum.Sık yapmamak koşuluyla arada bir nefes alma gibi oluyor.

Bende magnum yiyorum dayanamıyorum o kadar güzel ki yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…