Bebeğine allah uzun ömürler versin.Bence aç kalmamaya çalış.Karatay diyeti uygulayabilirsin.Hem kanın tok oluyor,belirli bir beslenme düzenin oluyor,hem de kilo veriyorsun.
teşekkür ederim o zaman ben bi araştıriyim karatay diyetini bu arada o tickerları nasıl eklediniz çok hoşuma gitti
canım selülit için yapacağın sey bol bol su içmek ve yürümek..ne kadar su içiyorsun
Merhaba canim pazartesi günleri kilo bildirimi yapiyoruz ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen maşallah ablacım nazar değmesin, ben daha 21 yaşındayım bak kilo vermeye uğraşıyorum senin gibi 2 doğum yapsam kim bilir ne hallerde olacağım :)
Yarın finallerim bitiyor yemek uyku düzenim geri normale döner ve paylaşımlara başlarım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy oğlunun maşallahı var ya.benim ilk 7,2 çıkmıştı şimdi 9,1 den 10,1 e cıktı bu kadar değişimin bile çok artısı oldu.13 çıksa yerim de duramazdım heral de bencede bir çocuğa göre gayet iyi
çok teşekküer ederim, doğum yapmama rağmen kilom normal gözüküyor ama zaten doğuma gidrken 67 kiloydum bebeğim yedi aylık doğduğu için çok kilo alamamıştım. bebeğim 35 gün küvezde kaldızor günler geçirdim o sırada benimde baya sütüm azaldı yani çok az emziriyorum yediklerime pek dikkat etmiyorum galiba daha doğrusu ne yeyip yemyeceğimi bilmiyorum bi düzenim yok siz napıyosunuz nasıl besleniyosunz
Canimsin ya inşallah en kisa zamanda bebişin gelir ve biz burda seninle mutlulugunu paylaşiriz :)
İc canim ic su candır ihmal etme :)
çok fazla içmiyordum ama şimdi zorluyorum kendimi
birde selülite acı biber iyi geliyormuş
küçük acıbiberi suda haşlayıp eziyorsun selülitli bölgeye masaj la yediriyormuşsun
henüz yapmadım ama denemeyi düşünüyorum
doktorlara güven kalmadı ki canım artık.ben doktorun verdiği ilaçları netten mutlaka arastırıyrum başka doktorlara soruyorum.Sagol canim cok tsk ederim motivasyonumu arttirdin benim simdi ;-)
Ayse cim tr de ki doktor düsük bulunca baya sıkıntı yapmistim üstelik 6 hafta boyunca kan surubu verdim cocuga burda doktora raporlari götürünce gayet iyi dedi ama baya arada kalmistim ... yorumun beni rahatlatti sagol canim ;-)
Canim cok gecmis olsun insallah bundan sonra bebeginle mutlu mutlu yasarsiniz ;-)
Ben daha cok kaloriye dikkat ediyorum spor yapiyordum ama su son 2 haftadir biraz bosladim
Az yiyiyorum ara ögünlere dikkat ediyorum midemi bos birakmamaya calisiyorum metabolizmayi calistirma acisindan ;-)
Ayse cim senin icin dua edicem canim rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli gönlüne göre evlat nasip etsin ;-)
Asi cim basladim canim bugunden itibaren insallah ihmal etmicem ;-)
tamam patronbak ben bunu bilmiyordum daha önce söylesenebiraz kaçırmışsın ...saat 20.00 dan sonra hiç bir sey yememelisin ama sadece su ve sekersiz bitki çayı serbest
doktorlara güven kalmadı ki canım artık.ben doktorun verdiği ilaçları netten mutlaka arastırıyrum başka doktorlara soruyorum.
amin canım inşallah dualarımız kabul olurda bir bebekte bizim olur artık
Bugünkü menüm
Gec kahvalti
1 dilim ekmek
1tk krem peynir
1tk recel
10 tane zeytin
Ara 1 redbull
30 gr. Cikolata
2 kayasi
redbul tatlı gelmiyomu cnm
Yok canim gelmiyor yani bana göre iyi kalorisi de 112 falan hem metabolizmayi hizlandiriyor hem aclik hissini gideriyor ... tabii cok mu saglikli hayir degil ;-)
ben rejime başladmdan beri çok şey yiyp içemiyom tatlı geliyolar
Bünye alışıyorsa bir süre sonra tatlı yememeye,doğru yoldasın bence.Yine de herkes kendince bir diyet yolu benimsiyor.
Bünye alışıyorsa bir süre sonra tatlı yememeye,doğru yoldasın bence.Yine de herkes kendince bir diyet yolu benimsiyor.
Yalan yok,ben de arada bir üçlü nescafe ve ayda bir dondurma kaçamağı yapıyorum.Sık yapmamak koşuluyla arada bir nefes alma gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?