60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm 2 günde nasıl zayıflıcan bide 2 kilo yani inş. zayıflarn yada başka bişey giycksin

4 gün var canım yaaa 2 kilo veremsemde biraz süzülürüm en azından

elbise oluyorda tam otursun istemiyorm üzerime

Son düzenleme:

Yani öyle uyduğum diyet listem yok ama çayı şekerli içerdim şuan sıfır şeker.
Beyaz ekmeği 1,5 aydır hiç yemedim.. Etimek le giderdim ekmek ihtiyacımı.. arasıra 2 dilim tam buğday ekmek yedim...
Ben abur cubur çok severim , 80% azalttım bazen kendime ödül veriyorum..
Sabah kepekli tost yada 2 tane pişmiş yumurta beyazı
öğlen mutlaka 1 kepçe çorba + 2-3 kaşık sebze yemeği ekmek asla yok.
akşam üzeri 5 gibi kepekli tost meyve v.s
başkaca bir şey yemiyorum günde 3 fincan yeşil çay şekersiz, 2 fincan nescafe şekersiz + 2,5 lt su..
Akşam çok midem kazınırsa activa yoğurt küçük bir tane

ve hergün 1 saat tempolu yürüyorum

Son düzenleme:

hım anladımm bunlar banada fikir olsun bugün ilk günüm bakalım nasıl olacak burası bana cesaret verdi

Bugünkü menüm

Gec kahvalti
1 dilim ekmek
1tk krem peynir
1tk recel
10 tane zeytin

Ara 1 redbull

30 gr. Cikolata

2 kayasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eveeeet gelelim zurnanin zarttt dedigi yere :)

Komsum sagol künefe yapmis getirdi 150 gr. Künefeyi yedim ya, ortalama 500 kalori birden aldım suan ...

Aksam yemegi falan yok bana suan sadece spor spor spor hatta deli gibi eliptigi tepelemek istiyorum

Son düzenleme:

Süpersin ya kaçamağın olsun bugünlük senin 1 hafta tatlı yok sana 😜😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süpersin ya kaçamağın olsun bugünlük senin 1 hafta tatlı yok sana 😜😁

Gecen hafta carsamba yine böyle bir kacamak yapmistim ama neee kacamak ona ragmen 1 kilo verdim bu hafta varmidir künefede bir keramet :)

Gecen hafta carsamba yine böyle bir kacamak yapmistim ama neee kacamak ona ragmen 1 kilo verdim bu hafta varmidir künefede bir keramet :)

İnş canım Burası cok iyi geldi bana ya süper spor yapıyorum deli gibi hemde severek ama hala asansör kullanıyorum tek derdim onu da bırakmak 7. Katta oturuyorum zor geliyor çıkmak 😔

boyum 178 kilom 57

aslında çok yemek yiyorum ama abur cuburum yok. akşam 5,30 dan sonra kesinlikle bişey yemiyorum.. tamamen üşengeçliğimden, acıkmadığımdan değil yani. kim kalkıpta hazırlıyacak öfff zor iş.. sabahları bir dilim ekmek öğrenleri yarım dilim. meyve alışkanlığım hiç yok. çaya da iki şeker atarım. günde 3 bardak normal çay 3 bardakta kuşburnu içiyorum kuşburn benim için vazgeçilmez

Sabahlari 1 dilim ekmek öglenleri 1 dilim ekmek meyve yok üsengecsiz yemek hazirlamak zor is 5 bucuktan sonra bisey yemiyorsunuz ve siz buna cok yerim mi diyorsunuz ....

Süpermis ;-)

Formunuzu bu sekil koruyorsunuz sanirim boyunuzda kilonuzda gayet iyi ;-)

tembelliğim sayesinde sanırım.. sepetten ekmek almaya bile üşenir mi insan... üşeniyorum valla bazen

su içmeye de üşenmesem iyi olacak aslında kurudum susuzluktan...

uygundur uygundur hiç bozma böyle devam et ee bugün bu menüyle kendini nasıl hissediyorsun bakalım

aaa sen resmen bir mucize yaşamışsın o zaman canım.Allah inşallah bizim de dualarımızı kabul eder ...hepimiz tövbe edip bol bol dua edelim Rabbim kabul eder inşallah

tembelliğim sayesinde sanırım.. sepetten ekmek almaya bile üşenir mi insan... üşeniyorum valla bazen

su içmeye de üşenmesem iyi olacak aslında kurudum susuzluktan...

bence bir insan buraya girip bir seyler yazabiliyorsa üşengeç değildir...sen asıl sırrını açıkla bakalım bize

aaa sen resmen bir mucize yaşamışsın o zaman canım.Allah inşallah bizim de dualarımızı kabul eder ...hepimiz tövbe edip bol bol dua edelim Rabbim kabul eder inşallah

Aynen ayse cim :)

Amin Insallah canim insallah rabbim herkesin hepimizin gönlüne göre versin ;-)

Hic bozma o halde canim motivasyon cok önemli severek yapmakta en güzeli ;-)

Sen bu sevkle asansörü birakirsin yakinda ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…