Evet burasi banada cok iyi geldi bende motive oluyorum şu 5li rakamlara az kaldi yetişmek üzereyim :))Amin canim insallah ;-)
Haftada 1 kilo ideal canim buda ayda 4 kilo yapar dedigin gibi ;-)
Bende öyle canim buraya takilmamis olsaydim 60 oldugumda diyeti birakirdim cünkü imkansiz gibi geliyordu 5 li rakamlar burda cok cok motive oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet burasi banada cok iyi geldi bende motive oluyorum şu 5li rakamlara az kaldi yetişmek üzereyim :))
düşünüyorumda benimde baya baya kilocuklarim gitmiş 74 kilodaydim hamile kaldigim sira 86 kilo ile rekor kirmiştim doguma giderken anca dogumdan sonra 1 ay icinde eski kiloma kavuşmak üzereydim yani 74 kiloma ondan sonrasida bazen dikkat ederek bazende tika basa yediklerim oluyordu öyle öyle kendime dur dedim artik :))
Bende başlangic kilomu 86ya'mi alsam ne sonucta bu kilolar verilmiş kilolar :))))
Harikasin canim cok güzel ettin beni ;-)
Merhaba kizlarr guzel bir hafta diliyorum herkese.
Gecmisi okuyamadim haftasonu giremedigim icin baya birikmis.kilo bildirimi bugundu sanirim.her ne kadar diyet yapamasamda tam anlamiyla biraz dikkat ettim reglde oldum cumartesi gunu onunda etkisiyle 61 kilo ciktim sabah.
Gecen hafta:62
Bu hafta:61
Hedef:50
allah ağız tadı versin versin herkese.. ama işte gözü korkuyo insanın siz hiç korkmadınız mı o kadar borcu nasıl ödicez diye bi düğün nerden baksan 50-60 milyara oluyor herşeyiyle
dur bakalım gelecek hafta kilo bildirimin de motivemin meyvelerini alırız artık
Bak plan yapmişsin bile bebek icin :))
Kiz iyicene saldin sende!!!!
Yarina yine kilo vermişsindir sen valla billa))
Gelecek hafta insallah 55 olucam kiz ayse :)
Eee kilo bildirimi alalim senden ;-)
Dimi yaaa benim kilocuklarim benden giden sonucta...kilo almak cok kolay ama vermesi bi o kadar zor kizim eylülde 3 yaşini dolduracak yani 3 yildir zamana yayarak 7'li rakamlara düştüm şimdi 6li rakamlari eksiliyorum 5li rakamlara hedefime dogru gidiyorum bundan güzeli yok valla yokAl tabii canim sonucta sen verdin bu kilolari ...
Hem motivasyonun artar o verdigin kilolari gördükce hemde kilo vermek isteyen arkadaslarda güzel motivasyon olur ;-)
Yaa yine 300 vermişsin cok iyi bence alma ver ki yeterbaşlangıç kilosu:68,5
gecen hafta:63,300
bu hafta :63
giden 300 gr
toplam giden :5,500 gr
bu hafta çok fazla abartmama rağmen 300 gr vermişim birde duraklama dönemi haftasındaydım gelecek haftadan daha umutluyum
bende çalışıyorum canım çift maas olunca öderiz dedik...birde bir düğün 50,60 milyar değil bizim oralarda 30 milyar felandır..nişan aile arasında oldu büyük yapmadık kınayı da istemedim düğün yaptık tamambazı eşyaları kredi kartıyla aldık 45 milyar civardı da kredi çekmiştik....ama kazandığın para sürekli borçlara gittiği için gönlünce para harcayamıyorsun
başlangıç kilosu:68,5
gecen hafta:63,300
bu hafta :63
giden 300 gr
toplam giden :5,500 gr
bu hafta çok fazla abartmama rağmen 300 gr vermişim birde duraklama dönemi haftasındaydım gelecek haftadan daha umutluyum
mrb hanimlar bende ilk kilo bildirmimi yapayim
baslangic kilom 63.6
bugun 62.7
eksilen 900 gram
hedef 57
Ne Kadar Aldın Canım ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dimi yaaa benim kilocuklarim benden giden sonucta...kilo almak cok kolay ama vermesi bi o kadar zor kizim eylülde 3 yaşini dolduracak yani 3 yildir zamana yayarak 7'li rakamlara düştüm şimdi 6li rakamlari eksiliyorum 5li rakamlara hedefime dogru gidiyorum bundan güzeli yok valla yok
Yaa yine 300 vermişsin cok iyi bence alma ver ki yeter)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?