60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet burasi banada cok iyi geldi bende motive oluyorum şu 5li rakamlara az kaldi yetişmek üzereyim :))

düşünüyorumda benimde baya baya kilocuklarim gitmiş 74 kilodaydim hamile kaldigim sira 86 kilo ile rekor kirmiştim doguma giderken anca dogumdan sonra 1 ay icinde eski kiloma kavuşmak üzereydim yani 74 kiloma ondan sonrasida bazen dikkat ederek bazende tika basa yediklerim oluyordu öyle öyle kendime dur dedim artik :))

Bende başlangic kilomu 86ya'mi alsam ne sonucta bu kilolar verilmiş kilolar :))))

Al tabii canim sonucta sen verdin bu kilolari ...

Hem motivasyonun artar o verdigin kilolari gördükce hemde kilo vermek isteyen arkadaslarda güzel motivasyon olur ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kilo veren bütün arkadaslari tebrik ederim seni de canim 1 kilo cok güzel bende dün regl oldum ve kacamaklarima ragmen 1 kilo gitti bu hafta ;-)

Merhaba hanımlaaaaar öğle yemeğimide yediiiiiim hemen yaziyim
1 kivi
Yarım yeşil elma
2 3 kaşık tam yağlı yoğurt 143 kalori
334 kaloride sabah almıştım etti 477

Kilo bildirimi bugünmş ben yeni katıldm aranıza o yüzden başlangıç kilomu ve şimdiki olduğum kilo yaziyim
Başlangıç kilo: 75.2
Şimdiki kilo:62.2
Hedef kilo:57 58

mrb hanimlar bende ilk kilo bildirmimi yapayim

baslangic kilom 63.6
bugun 62.7
eksilen 900 gram
hedef 57

allah ağız tadı versin versin herkese.. ama işte gözü korkuyo insanın siz hiç korkmadınız mı o kadar borcu nasıl ödicez diye bi düğün nerden baksan 50-60 milyara oluyor herşeyiyle

bende çalışıyorum canım çift maas olunca öderiz dedik...birde bir düğün 50,60 milyar değil bizim oralarda 30 milyar felandır..nişan aile arasında oldu büyük yapmadık kınayı da istemedim düğün yaptık tamam bazı eşyaları kredi kartıyla aldık 45 milyar civardı da kredi çekmiştik....ama kazandığın para sürekli borçlara gittiği için gönlünce para harcayamıyorsun

Bak plan yapmişsin bile bebek icin :))

Kiz iyicene saldin sende!!!!
Yarina yine kilo vermişsindir sen valla billa ))

saldım ki ne saldım sorma ya tüm yılın yorgunluğu var üzerim de bana bir tatil lazım oda hemen lazım kilo bildirimi yapim de gör çok veremedim

başlangıç kilosu:68,5
gecen hafta:63,300
bu hafta :63
giden 300 gr
toplam giden :5,500 gr

bu hafta çok fazla abartmama rağmen 300 gr vermişim birde duraklama dönemi haftasındaydım gelecek haftadan daha umutluyum

giden 300 gr

bu hafta çok fazla abartmama rağmen 300 gr vermişim birde duraklama dönemi haftasındaydım gelecek haftadan daha umutluyum

Gelecek hafta insallah 55 olucam kiz ayse :)

Eee kilo bildirimi alalim senden ;-)

hadi bakalım inşallah canım..bende kilo bildirimi yaptım..sizin kilo bildirimlerine bakamadım daha okuldan yeni geldim hemen bildirim yapayım dedim

Dimi yaaa benim kilocuklarim benden giden sonucta...kilo almak cok kolay ama vermesi bi o kadar zor kizim eylülde 3 yaşini dolduracak yani 3 yildir zamana yayarak 7'li rakamlara düştüm şimdi 6li rakamlari eksiliyorum 5li rakamlara hedefime dogru gidiyorum bundan güzeli yok valla yok

giden 300 gr

Yaa yine 300 vermişsin cok iyi bence alma ver ki yeter )

Hımm haklısın ama ne mutlu size allah daim etsin. Bana fa cesaret versin ki uarimle kavuşayım :/

giden 300 gr

Tebrikler canim hadi yine vermisin 300 gr ;-)

Bu arada 34dk spor yapacaktm 3 raund ama 2 raund u ancak yaptım öldüm resmen 20 dk diyelim

Ne Kadar Aldın Canım ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cancım aldım mı verdim mi;? bende karıştırıyorum artık.. Geçen hafta 9/6/14 tartıldığımda regliydim , o tarihe göre vermişim ammaaa reglim bittikten sonra hafta içi tartıldım, 63 kg dim. Bu sabah 63,5 kg çıktım, ne bilem yaw şaştım kaldım

5/5/14; 66.2 kg
12/5/14;66.8 kg
19/5/14;65.3 kg
26/5/14; 65.1 kg
02/06/14;64.3 kg
09/06/14;65.2 kg
16/6/14; 63,5 kg

bünye bu pazartesileri kilo bildirimi olduğunu anladı galiba..spor yapmasam da abartarak yesem de kilo vermeye odaklamış kendini aman aman nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…