60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arada böyle kaçamaklar yapılmalı :-D

Afiyet olsun ama yaramadın kızlar yedikleriniz alsın götürsün kilocukları 😬😬
Ben de bugün abartmışım, o ouf böreği hamur kuzartmalarının kalorisini hesaplayamadım ama öyle yağlı değildi ve küçük küçüktü hepsi
Aman napim bugün böyle oldu hergün kaşık hesabı yapıyorum bi gün de taneyle hüpletiverdim börekleri 😋😋😋😋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arada böyle kaçamaklar yapılmalı :-D
Aynen bencede yoksa dayanilmaz ki :))
Verecegim kadar vermişim pes etmemek icin kacamak arada şart

Sanada afiyet olsun :))
Aynen hergün gram gram hesap yapiyoruz arada olacak böyle.

Bizim burda hava cok sicakti bugün ayila bayila dolaştim tüm gün spor yapcaktim sözde akşam ama fenalik geldi daraldim dondurma iyi geldi ama şuan nasil uyuyacagim onu düşünüyorum sicak valla...

Nerdesin ki sen?
Burası püfür püfür esiyor walla
Bende yürüyemedim bu akşam 😔
Oh afiyet olsun dondurmaya bayılırım 😋

Nerdesin ki sen?
Burası püfür püfür esiyor walla
Bende yürüyemedim bu akşam 😔
Oh afiyet olsun dondurmaya bayılırım 😋

Kirklareli :))
O kadar sicak olmasada hep.
bugün baya sicakti 34 civarindaydi sicaklik evin icide sicak oluyor yada rejimden dolayi dahada basti beni sicak :))

Evet canm arada vücudu şaşırtmak gerek hadi bakalım inşallah eksi rakamları görürsün bu şaşırtmadan sonra

Günaydın Arkadaşlar...
Kaç gündür giremedim foruma aklım hep sizdeydi, ama yediklerime dikkat ettim.
Yürüyüşlerimi de aksatmadım.

Bu sabah yine tartıldım, 62.8 kg yim. ohhh be düşüyorum. Hatta reglime 1 hafta kalmasına rağmen şişlik olmadı :)

Son düzenleme:
9 10 kaşık mı canımcım en fazla 2 kaşık yemelisin cezalısın bugün akşam yemeğinde hamur işi yasak sanaaa

Hmmm iyi fikir cezama seve seve uyarım tabi ki :-* zaten sizin akşam yemeği benim kahvaltim oluyo

gözün aydın canım umarım eksilmeye devam edersin:13:

Ooffff en sevdiğim şeydir hamur kızartması afiyet bal şeker olsun kıııııız sıcak sıcak çıtır çıtır ne gitmiştir şimdi oo iyidir iyi arada böyle keyifler lazım

Hmm bu msjı görmemişim 5 6 ikramm mı hemde bu saatte miiiiiiii

Hepsini bi anda yemedim yaaa gece boyunca yediklerim bunlardi kahvaltiya inemedim çok yoğundu. :'(

KAHVALTIMM :
1 haşlanmış yumurta
15 gr süzme peynir
3 zeytin
1dilim kaşar
1dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
1 domates
2 çay bardağı şekersiz çay
311 kaloriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…