60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

14.nisanda başladim :))

Evet ya duracagi varmiş işte ama birden kilo düşünce oldu olan seninde belkide dedigin gibi caydan olmali :))

Ya birde hep ayni besleniyoruz yani :)
Senin menün de benim gibi hep ayni şeyler farkli şeyler mi yesek ?
Yada öglenleri yedigimizi aksama aksamda yedigimizi öglene mi ceksek bilemedim yani ?

Buarada bir bardak yesil cayimi ictim :)

Bende nisanin 27 sin de diger gruba katilmisim 63 kilo ile yani nisanin 7 sin de diyete baslamisim 2 kilo vermisim ayni zamanda baslamis sayiliriz :)

Aslinda dedigin mantikli ögle ve aksam menülerin yerini degistirmek faydali olabilir ;-)

Bende 5 i 1 yerde cayimdan ictim simdi 1 fincan... üstünede nescafe ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kısçeler :)

kahvaltım
2 dilim kadar uno tam tahıllı ekmek
1.5 yumurta omlet
1salatalık
2 kk beyaz peynir
4-5 lokma reçele bandım
biraz kırmızı biber

asi ve naz belki yedikleriniz az olduğu için metabolizmanız kendini durdurmuştur, çünkü az yediğin zaman, önceden de çok yiyen biriysen, metabolizma otomatik olarak yavaşlıyor az besin geldiği için, size söyledim ama 800-900 kalori civarında yiyorsunuz hep ve bu gerçekten çok az, metabolizmanın düzgün çalışması için 1200 kaloriye ihtiyacı var en az, e yaş gün içindeki hareketlilik gibi unsurlar tabi etkiler bu durumu ama sizin aldığını çok az, bu mantıkla daha da az yemeniz lazımki kilo vermeye tekrar başlayın e peki ne kadar daha azaltabilirsiniz yediklerinizi?
üstelik spor da yapıyorsunuz
vücut bence savunmaya geçti
kas kaybetmiş olma ihtimaliniz çok yüksek beslenme ve hareketlilik durumunuza göre
sağlığınızdan olmayın kilo vericem diye
sağlık hepsinden önemli
yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin, geri gelmesin en önemlisi bu bence

siz 900 kaloriyle beslenirken kilo verdikten sonra normal beslenmenize döndüğünüzde nolacak aynen geri gelecek kilolar, çünkü sen 900 kaloriye alışık bi bünyeye birden atıyorum 1300-1400 kalori yüklersen nolur fazlasını depolar, önemli olan normal beslenme ile sağlıklı kilo vermek

bi diyetisyene gitseniz asla size 900 kalorilik bi diyet vermez, yanlış yapıyosunuz bence

Evet ayni Dönemde başlamişiz :))

Benim bu hafta kilom inmesede göbişimde yinede farklilik gördüm onu farkindayim :))

Bak birde böyle bir yazi buldum bunuda uyguliyacam :

1. Hızlı değil, yavaş tempoda yürüyün

Kilo verirken çoğumuzun yaptığı en büyük hata, hızlı tempoda yürüyüşler yapmak. Zayıflamaya çalışırken kilo vermenizin sürmesini istiyor ve daha ince görünmeyi arzu ediyorsanız, yavaş tempoda yürüyüşü tercih edin. Çünkü, yavaş tempolu bir uzun yürüyüş ile normal yaptığınız bir egzersize göre yüzde 70 daha fazla yağ yakarsınız. Ayrıca yürüyüş bandında minimum 4.0 maksimum 5.2 düzeyde, en az 70 dakika, haftada 4 kere yapacağınız fiziksel aktivite ile basen, karın ve kalçada biriken yağlardan sağlıklı beslenme düzeninizin yardımı ile kolayca kurtulacaksınız.

Biz spor yaparken kisa zamanla ve hizli bir şekilde yapiyoruz ya bunu degiştirecem yavaş ve dakikami uzatacam bakalim :))

Seninde aklinda bulunsun gerci bu aralar sporu biraktin sanirim :)

Canım ben baya bi 65de takılı kalmıştım ve çok moralim bozuluyordu ve yine kkdan okuduğum 5 günde 5 kilo diyetini yapmıştım ama 3 gün dayanabldm yinede 1 kilo vermiştim ama önemli olan daha sonra tartı yavaş yavaşda olsa eksileri göstermişti

yanlış anlamayın kızlar, ben sadece yaptığınızın tehlikeli olduğunu anlatmaya çalışıyorum size

yoksa hayat sizin, o beden sizin, kendiniz karar vereceksiniz ama biraz netten araştırın, 900 kalorilik beslenmek ne kadar doğru ne kadar yanlış diye

Evet dogrudur ama ben bu hafta kalorimi hep yüksek tutmaya caliştim hatta dün en son 1200 civarini bulmuştu yani 1000 kalori yiyemesemde 900 civarini buluyordu yediklerim.
Birde sürekli yiyecek yemeye alişik degilim ondanmi ne...

Ben rejimden önce sabah kahvaltimi saglam yapardim ama gün icinde neredeyse birsey tüketmezdim.
Tüketigim zamanda abur cubur tüketirdim.
En yanlişimda gec aksam yemegi yemek oluyordu.... Ve gec saate abur cubur yemek oluyordu ...

e canım bu en büyük yanlış zaten
sen yemeyip yemeyip birden yediğinde vücut onu yakmazki depolar çünkü bir daha gelmeyecek diye algılıyor bu şekilde beslendiğin zaman
biraz daha artırmaya çalış yediklerini

şöyle düşün, senin yediklerin ancak vücudun günlük ihtiyacını karşılıyor bence spor da girinci işin içine, e vücut neyi yakıp eritecek bu durumda, rutine dönecek tabi yakacak bi şey olmayınca

ama metabolizmayı harekete geçirecek şekilde beslenirsen emin ol kilo verirsin ve daha sağlıklı verirsin

KAHVALTIMM :
1 haşlanmış yumurta
15 gr süzme peynir
3 zeytin
1dilim kaşar
1dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
1 domates
2 çay bardağı şekersiz çay
311 kaloriiiii

ÖĞLE YEMEĞİM :
yarım yeşil elma
2 tane form mısır ve pirinç patlağı

79 kaloriiiii

Zaten yanliş beslendigimi farkindaydim ama harekete gecmedim hic.
birgün tak etti ve rejime başladim ama şimdi ben 1000 üstü yersem nereye verecem bu hafta hep yüksek tutmaya calistim ekmegimi artirdim,yogurt tüket dedin onuda tüketiyorum...

Zaten gerginim :-/

Bugün hiç spor yapasımm yok kızlar zaten 1 saattir temizlik yapiorum galiba yaptığım sporun sadece 1. roundunu yaparm biarazdan oda 10 dk ama yeter bugünlük artık napalm bugün de böyle olsun

Aynen canim gecen ay aldigim 36 beden kumas pantolunun fermuari kapanmiyordu ama dün denedim cuuuk diye oturdu üzerime kilo yavasta gitsede beden inceliyor sanki ;-)

Spora baslicamda nasil canim motivem düstü cok fena hic spor yapmak gelmiyor icimden ha bire erteliyorum ...

Üsenmesemde baslasam söyle izine kadar dimi ama ;-)

Yok canim yanlis anlamak ne demek sen cok haklisin dedigin de cok dogru ama inan bende asi gibi kalorimi yuksek tutmaya calisiyorum bu hafta zaten hep kacamaklarla gecti benim nerdeyse ...

Söylede söyleyim verdigim kilolari tabii ki geri almak istemem ama önce ki zamanlar gibide yiyemiyorum artik midem kücülsün istiyordum sanirim basardim... :)

Bu hafta 1 dönerin yarisini yedim ve tika basa doydum aksam 1 poca yedim resmen sistim ...

Aaa bide mevlude gittigim gün var orda da yedim :)

Normale döndügüm zamanda insallah böyle az ölcülü ama herseyden yerim ;-)

canım niye geriliyosun
stres de kilo yapar biliyosun :))

yoğurt çok önemli gerçekten, kalsiyum yağ yakar çünkü

e ama 1000 kalori anca vücudun kendini idame ettirmesini sağlar, sen şimdiye kadar verdin e şimdi vücut durdu, nereye kadar zorlayabilirsinki?

kilo vermek için kalorini azaltmaya devam edersen sonu yokki
nereye kadar ne kadar azaltabilirsin

bak spor şeklini değiştirecekmişsin bide yeme düzenini değiştir artır, bakalım bişi fark edecekmi?
etmezse bidaha düşünürüz, ederse ne ala zaten :)

canım arada kaçamak yapmak lazım zaten, hayat boyu 1 kk beyaz peynir 2 dilim ekmekle beslenecek halimiz yok ya :)
vücudu şaşırtmak lazım, hatta sporu bile aynı saatte yapmayın her gün diyolar, metabolizma hemen rutine bağlarmış çünkü

canım sen yüksek tutmaya çalışıyorum diyosun da ben görüyorum 900e bile çıkmadı doğru dürüst yediklerin, bu yükselmiş halinse az halini düşünmek istemiyorum :)

en azından ekmek ekleyin, 2 bardak yoğurt süt ekleyin yediklerinize, çiğ badem yiyin 10 kadar, tarçını bol kullanın, insülini dengeler çünkü tarçın, hatta ben bi ara suyun içine kabuk tarçın koyuyodum ama saf suyun tadını hiç bişi tutamaz diyip bıraktım :))

Haklisin canim ...

aslinda bir ara tarcin tüketiyordum ama biraktim nedense yogurt süt ben bunlari az tüketiyorum farkindayim

Yazdiklarini dikkate alicam canim bundan sonra daha dikkatli olucam ;-)

Günaydin kizlar
Kahvaltim
2 haslamis yumurta
3 kücük domates
2 mini sosis
25 gr yarim yagli peynir
Nescafe

280 kalori

Ögle

Esw den 1 porsiyon fırca

1 tost 280 kalori
1 yesil elma 80 kalori

640 kalori simdilik ;-)

Reactions: esw
Yeterlimi yani bundan fazlasini yiyemem zaten hangi saat dilimine sıkıştıracam bilmiyorum hic.

Kahvaltim:
-2 dilim cavdarli ekmek
-45 gr kasar
-6 siyah zeytin
-1 salatalik
Ara:
-20 gr sari leblebi
-20 gr beyaz leblebi
-2 adet ceviz bunlar yendi
Ögleden sonra:
-250 ml ezo gelin corbasi
-1 dilim cavdarli ekmek
Ara:
-30 gr Light kraker
Ara:
-100 ml light süt
-25 gr yulaf ezmesi
Aksam:
-100 gr yogurt
-1 dilim cavdarli ekmek

Ama siralama şeklim degişebilir yiyeceklerimi yazayim dedimde :))

Ha naz'in dedigi gibi 1 porsiyonda esw fircasi :))

afiyet olsun canım
ayrıca ne fırçası kız aşk olsun :)))

Sagol sekerim ;-)

Yaw birde suna bir el atsan simdi nette biraz arastirdim resmi yüklüyorum

Kilomu korumak icin 1832 kalori ama haftada 1 kilo vermek icinde 732 kalori almam gerekiyormus

Eklentiler

• $1403866258407.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Cnm bu ne tam anlaşılmıyor ya tlfdan baktım da 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…