60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KAHVALTIMM :
1 haşlanmış yumurta
15 gr süzme peynir
3 zeytin
1dilim kaşar
1dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
1 domates
2 çay bardağı şekersiz çay
311 kaloriiiii

Kahvaltim 1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalik
kibrit kutusu süzme peynir
1 bardak tek şekerli çay

Günaydin kizlar
Kahvaltim
2 haslamis yumurta
3 kücük domates
2 mini sosis
25 gr yarim yagli peynir
Nescafe

280 kalori

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvaltı;
2 pişmiş yumurta akı 30 kalori
tam tahıllı ekmek 2 dilim 200 kalori
40 gr keçi peyniri 140 kalori
domates salatalık 30 kalori
Şekersiz yeşil çay
400 kalori

Bugün fazla kaçtı kahvaltı ama akşama doğru 17:00 e kadar en fazla 400 kalori alır, günü 800 kalori ile kaparım....

Kahvaltim:
-2 dilim cavdarli ekmek
-45 gr kaşar
-1 salatalik
-6 siyah zeytin
-->> 327 kalori <<--

Tartimda hale degişiklik yok pazartesi 63 olmuştum ve halende 63 deyim :-/
Duraklama dönemine girdim sanirim!!!

Şuanda hic ihtiyacim yoktu duraklama dönemine girmeye offff.
İki hafta sonra tatilde 60 hedeflemiştim şansim yok üfffff !!!!!

Aynen canim sanirim bende duraklama dönemine girdim tarti oldugu yerde duruyor öylece

Pazartesi gelsinde bakalim kiloda degisiklik olmazsa 2 günlük sok diyet ile hizlandirmayi düsünüyorum acikcasi :)

Netten bakiyorumda şok diyet yapmayin diyor duraklama dönemine girince ?!?!?!
Beslenmenizi degiştirin diyo...
Birde yeşil cay tavsiye ediliyor ....
Ben yesil cayima geri döneyim bari

“Kilo vermeniz durdu mu? Endişelenmeyin, bu diyet yapan her kadının ve erkeğin başına gelir. 9-10 kilo vermiş kişilerin hepsi bu süre zarfı boyunca 6 günün üstünde kilo vermenin durduğu bir dönem yaşamıştır. Ayrıca biz buna duraklama diyoruz.
Bu durumda yapabileceğiniz bir çok şey var. Öncelikle bir yanlış yapmadığınızdan emin olun, menapoz ya da regl öncesi vücudun su tutmasını duraklama ile karıştırmış olmayın. Bütün önlemlerin arasından sıyrılan çok sevdiğim özellikle tek bir tanesi var ki; o da yeşil çay. Üç gün boyunca, su yerine yeşil çay için, ama sabah, sabahtan sonra, öğlen, çay vakti, akşam, hatta gece tuvalete kalktığınızda. Soğuk, sıcak, buzla, nasıl isterseniz. Durmadan yeşil çay içtiğiniz bu günler boyunca diyete de uyar ve fiziksel aktivitenizi de yerine getirirseniz bu duraklamayı atlatma şansınız kat kat artacaktır!”

Zayıflamak için diyete başlandığında kilo verirken duraklama ilk birkaç haftadan sonra vücuttaki su kaybı ile birlikte birkaç kg olurken ilerleyen aşamada zayıflama hızı yavaşlayarak durma neticesine gelebilir. Bünyemiz yağların kaybını engellemek için metabolizmamızı yavaşlatmaya başlayarak engellemeye başlayacaktır. Kilo verirken duraklama dönemi olarak adlandırılır. Kilo verirken oluşan direnç, kritik dönemde ihtiyaç duyulan motivasyonun azalması söz konusu olabilir. Bunun zayıflamak isteyen herkes bu aşamaları yaşamaktadır, doğal bir durum olduğunu unutmadan motivasyonun düşmesine müsaade edilmemesi gerekir. Kalori kısıtlaması yapıldıkça bünyemiz de ihtiyaçlarını karşılayabilmek için oluşan duruma kendisini hazırlamaya çalışmaktadır. İnsan vücudu kendisini korumaya alarak kullandığı enerji miktarını azaltmaya çalışacaktır. Tiroid hormonlarının salgılanması azaltılarak metabolizmanın hızı iyiden iyiye düşürülür. Yükselen insülin düzeyi ile sürekli olarak açlık hissedilerek yemek yeme ihtiyacı duyulur.

Diyeti sabote eden en büyük hatalar bu aşamada başlamaktadır. İstenmeyen bu durum sürekli olarak başarısızlık neticesinde şok diyetlere olan ilginin artmasına neden olacaktır. Ard arda yapılan bu tarz hatalar zayıflamayı son derece zorlaştıracak ve kısır döngüye girerek bıkkınlık yaşamamak için dikkat edilmesi gerekenler.

Kilo verirken duraklama ne kadar sürer, normal düzeye dönmek için yapılması gerekenler: Egzersizleri arttırın düzenli olarak yapmaya gayret etmelisiniz. Diyet listesinde yapılması gereken değişiklikleri beslenme uzmanlarıyla görüşerek düzenlemek gerekir. Ara öğünler,. önerilen şekilde abartıya kaçmadan yapılmalıdır. Su içmeyi ihmal etmemek gerekir, her gün düzenli şekilde önerilen miktarda suyu içmeye özen gösterin.

Sabrederek vücudun kendini adapte etme sürecine katkıda bulunarak kısa zaman sonra kilo vereceğinizi unutmayın. Diyet tutarak meydana gelen gelişmeleri, uzmanınıza başvurduğunuzda rahatlıkla aktarabileceksiniz. .Stresin kilo verme hızınızı azaltan bir faktör olduğunu unutmamalısınız.

Netten bakiyorumda şok diyet yapmayin diyor duraklama dönemine girince ?!?!?!
Beslenmenizi degiştirin diyo...
Birde yeşil cay tavsiye ediliyor ....
Ben yesil cayima geri döneyim bari

Paylastiklarini okudum canim eee bizde uyariz o zaman yazilana ;-)

Ben bugün yesil cay alayim o zaman hafta sonu durmadan icerim artik :)

Paylastiklarini okudum canim eee bizde uyariz o zaman yazilana ;-)

Ben bugün yesil cay alayim o zaman hafta sonu durmadan icerim artik :)

Acayip gıcık oldum hic gitmiyor ya resmen durdu birde sporda yapiyom dahada gıcıklandım valla :))

Zamani degildi ama ne yapalim saglik olsun artik.
Aslinda ben tahmin ettim 63 olunca duracak diye bende.
gecen yil diyet yaptigimda 63e kadar vermiştim uzun zaman sonra ilk kez 63ü görmüştüm o zaman ama hastalanmiştim rejimi birakmiştim dikkat etmeyincede hepsini geri aldim işte ....
63 benim direnc noktam demek :)

Bende 13 kilodan sonra duraklama dönemine girerim diye hayal ediyordum ama olmadi 9,5 kilo da daaaannnnk diye geldi iste :)

Daha önce 7-8 kilo verdikten sonra normale döndügüm icin duraklama dönemi pek yasamadim acikcasi simdi ise nasil gecer derdindeyim izine 3 hafta kalmisken

60 benim kilom diyordum asla gitmez diyordum ama demek ki 55-56 benim direnc noktam mis napalim saglik olsun elbet bu hirs varken bizde yine gidicek canim ;-)

Ayni dönemde duraklamaya girdik yaa :)) nasil başardik ?
Bende 8,200 verdim ve durdu bari 60 olsaydim inşallah uzun bir sürece girmeyiz yaa :-/

Ben birde 2hafta ara verdim yedim yedim durdum yaa :)
Ama varya belkide şu pirinc lapa diyetinden dolayi böyle oldum gerci tam uygulamadim ki 3 ögün yiyecegime bir ögün yedim pirinci !

:)

Canim sen diyete ne zaman basladin ben tam olarak gününü hatirlamiyorum ama senin bi yorumda 3.haftama girdim diye yazmistin ve ordan aklimda ayni zamanda diyete basladigimiz kalmisti :)

Evet aslinda ara vermek metabolizma acisindan saglikli ama demek ki duracagi varmis...

Bende o sinemaki cayini ictikten sonra 1 kilo verdim durus o durus kaldi öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…